Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Family, 19:35
65
- Cinemax, 20:00
Marlowe
- Filmbox Premium, 20:00
Zorro álarca
- AMC, 20:00
Bohém rapszódia
- Cinemax2, 20:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Judge Reinhold (67)
Seress Zoltán (62)
Nick Cassavetes (65)
Jonathan Hyde (76)
Renée Soutendijk (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom
Örökké a csajom - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Joe Biden - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A majmok bolygója - A birodalom aaaaa
Christopher Michael Holley aaaaa

 

Firefly adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 1406.
Utolsó hozzászólások:

Gyilkos utcák (sorozat) - Vélemények (2024-02-27 08:54.18)
Ment, akkoriban ez volt az egyik kedvenc sorozatom. Ha jól rémlik, késő este, éjjel adták, a megboldogult MSat- on.

Rachel Stone - Mindent vagy semmit - Vélemények (2024-02-25 23:21.58)
Korábban mindent leírtak a filmről, amit akartam, így nem bocsátkoznék ismétlésekbe. Hulladék, nevén nevezve. 10 perc se telt el, és már szénné untuk magunkat, még lenne hátra bő 40 perc, halogatjuk egy ideje, de valahogy nincs kedv sosem befejezni. Mint egy olcsó ötlettelen tv film drága büdzséből elkészítve, a 88. világvédő titkos ügynökséggel, akik 2 perc alatt lebuknak mindenhol. Gal kedves hölgy és mutatós, ebben ki is merül az egész.

Dűne (2021) - Vélemények (2024-02-23 12:07.06)
Nagyon szeretem a jó sci-fi és fantasztikus filmeket, de két kezemen meg tudom számolni, hány igazán jót láttam életemben. A dűne, mint könyv.. jóóó pár éve, kamaszkorban olvastam először és utoljára, (csak az első könyvet, elég is volt), emlékszem nagyjából a sztorira ma is, de soha nem tudott megfogni a történet, nevén nevezve, számomra unalmas és lapos volt. Azért magát a világépítésbe fektetett energiát elismerem, és volt néhány jó karakter, mint Gurney és Duncan, talán Leto is egy kedvelhető figura volt számomra, a császár lánya egy érdekes, szinte lettős karakter, de kb ennyi. Na jó, a giga kukac ötlete is jópofa.
Szóval a könyv után láttam a DL - féle filmet, ami tele volt béna trükkel, atomripacs gonosszal, de azért igenis nézhető volt, sok jó színésszel, és bár nyilván nem teljesen hozta a könyvet, de a lényegi dolgok szerepeltek.. és akkor itt van ez a monumentális alkotás, több évtizeddel később, drága és szépen kidolgozott, jól sikerült jelmezekkel, meg technikai dolgokkal - de hideg, távoli, számomra lélek nélküli. Azért persze jó hosszú is, hogy legyen idő sok mindenre, erre alig halad a történet, lényegi dolgok nincsenek bemutatva, ha nem láttad a régi filmet vagy nem olvastad a könyvet, lehetséges, hogy egésznek tűnik, de biztosan érezhető a mélyben, legbelül, hogy nem az.. Nagyon furcsának hat számomra a színészgárda is, valahogy nem éreztem köztük az egységet. A srác amúgy nem volt rossz azokkal a világfájdalmas bámulásaival, de egyszerűen nem éreztem kötődést a szereplők között, és ez nagyon sterillé tette a filmet.
Ha felteszem a kérdést, mit tartok pozitívnak, akkor ismét Duncan és Gurney a nyertesek, ők meglepően jól sikerültek, Leto is egész tűrhető volt, a többiek nagyon vegyesek. A történet lassú, követhető, de semmi szeretnivaló vagy extra, a csinos külső mögött ugyanaz a száraz érdektelenség, mint a könyvben. Szimpla közepes, leszámítva, hogy szebb, és kevésbé ripacs, mint a régi verzió, ez sem tudott megfogni. Ez nyilvánvalóan egyéni véleményem, de ha már az alaptörténet sem tetszett soha különösebben, nem csodálkozom magamon, hogy ez sem ragadott meg. Azért kissé csalódottan fejeztem be, mert semmi extrát nem láttam az ég világon, ami indokolta, hogy ezt újraforgassák , maximum, a látvány, de az ennyi idő után meg alap, hogy a magas büdzséből valami mutatósat hozzanak létre a mai technikákkal. Számomra gyenge közepes, nyilván megnézem a második részt is, de sokkal nagyobb durranásra attól sem számítok. Végezetül megjegyzem, ilyen hosszú filmbe lehetett volna több eseményt is tenni, mellettem simán elunták és bealudtak rajta, azért ez egy ilyen nagy volumenű filmnél finoman szólva is szánalmas eredmény.

Firefly összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk