Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
Hamarosan a TV-ben |
A lény - AMC, 01:05 |
A természet ereje - Mozi+, 01:15 |
Fenevad - HBO, 01:45 |
Gyilkos Joe - Viasat Film, 02:00 |
Tuti szajré - Film Café, 02:20 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Thierry Lhermitte (72) |
Albert Wolsky (94) |
Shirley Henderson (59) |
Katherine Heigl (46) |
Garret Dillahunt (60) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Beépített öregúr |
Teyonah Parris |
1194. Szabgya (2009-09-21 14:36.27) - (válasz Master laster 1191. hozzászólására) |
A többi "üdítőfélébe" is hasonló komponensek vannak, sajnos még mindig ott tartunk hogy sok vásárló csak az árat nézi hogy minél olcsóbb szutykot vegyen a csemetének aki ilyeneket iszik nap mint nap...:S
Ez mindenképpen a gyártónak hatalmas bevétel hogy gyakorlatilag tiszta vízből meg néhány adalékanyagból ilyen pénzeket keres, persze ezen kár is csodálkozni mert amíg van rá igény addig mindig kapható lesz. Szomszéd srác vegyészmérnök és ő mondta mikor egy húsüzemben dolgozott régebben 100kg parizerben mindössze 40kg a tiszta hús, a többi az adalékanyagok tömkelege... Ugyebár itt is az olcsóság miatt kelendő eme termék. |
1193. Jacques24 (2009-09-21 14:10.41) - (válasz Master laster 1191. hozzászólására) |
Még jó hogy rég leszoktam ezekről az üdítőkről. Hihetetlen hogy ilyet forgalomba engednek. |
1192. Timo74 (2009-09-21 13:45.06) - (válasz Master laster 1191. hozzászólására) |
HA megnézem a rostos gyümölcsleveket, jó ha van benne 15-50% gyümölcs a többi cukor, meg színezék meg ilyesmi. Semmi egészséges. |
1191. Master laster (2009-09-21 13:40.58) |
Megnéztem mi van a Sprite-ban. Viz, buborék, aszpartám, citromsav, szinezőanyag, aroma meg efféle hasonló finomság. Citrom az nincs.Az egészben a legértékésebb a palack. A pirosszőlő Mirindában sincs egy gramm szőlő sem. |
1190. Timo74 (2009-09-21 11:04.07) |
A virsli, meg a párizsi félék nagyon durvák. Full zsír, meg a fene tudja miből készült. Legalábbis ezt hallottam. Eszünk még ilyen érdekességeket az biztos. A csokiról is hallottam már érdekes dolgokat. |
1189. Master laster (2009-09-21 10:38.40) - (válasz StormshadoW 1188. hozzászólására) |
Akkor ezeket az állatokat még éltükben vagy már utána mesterségesen vizenyőssé teszik, hogy nagyobb és nehezebb legyen? Azt már láttam, hogy ottfelejtett virsli nem megromlott, hanem két nap alatt felére összezsugorodott és megbarnult. Mert nem húsból hanem valami visszanyert húsfehérje szeparátumból, laval rostból készül, az magas hőmérsékletű és nyomású gőzzel zsirtalanított zsír-kötőszövet, guszta mi, abból készül a kutyakaja meg a felvágottak, meg a szója szarokból. Ezzel etetnek minket városiakat. |
1188. StormshadoW (2009-09-21 10:23.47) - (válasz Garbadam 1183. hozzászólására) |
Felpuffasztott mi? :PP Hallotta molyat is,hogy a bóti csirke amikor meglett véve,nagy buja darabok voltak, a sütőböl kivéve meg pici apró lepkefingokká vált,mert a meleg hatására kiment belőle a viz,amivel fel volt növelve a térfogata. Mindegy egyiket sem enném meg, hal a jó csak. |
1187. Master laster (2009-09-21 10:18.10) - (válasz Crazy 1186. hozzászólására) |
Hát igen, ha a képviselő képviselne (minket és nem saját magát), a rendőr védene (a rendszer helyett a polgárokat), az orvos meggyógyítana, vagy legalább próbálna, a zacskós kakaó tejből, a málnaszörp málnából készülne szebb világ jönne el. De spec a gabonakolbász JOBB mint a malackolbász. És még koleszterin sincs benne. Gabonakolbász rulez the world!!! |
1186. Crazy (2009-09-21 06:42.04) - (válasz Garbadam 1183. hozzászólására) |
Igy van,a kolbász legyen kolbász.Legalábbis nálam. |
1185. Gyorkos (2009-09-21 05:02.40) |
Köszönöm Master az infókat! |
1184. Master laster (2009-09-21 01:20.49) - (válasz Garbadam 1183. hozzászólására) |
Ejnye ejnye, a vegatopikban gyesznóvágást reklámozni... |
1183. Garbadam (2009-09-20 23:58.36) - (válasz Master laster 1182. hozzászólására) |
Épp ezért eszem öreganyám igazi házikészítésű füstölt kolbászát meg sonkáját! Ezekben legalább még tényleg van hús, nem csak felpuffasztott lószarok... |
1182. Master laster (2009-09-20 23:52.40) |
Régen a szárazbabból, szárazborsóból és lencséb l készült f zelékeket füstölt kolbásszal
fogyasztották. Aki továbbra is ragaszkodik a megszokott ízekhez, használjon füstölt gabonakolbászt. Ezt a bioboltokban kapható húsmentes kolbászt azonban ne f zzük bele a f zelékbe, hanem feltétként tálaljuk. Az adagokra osztott kolbászt grillsüt ben melegítsük át, majd a küls burkolatot eltávolítva tegyük a f zelékre. Személyenként 10 dg-ra van szükség. Egyébként ennek a - Nyers Csaba reformszakács szabadalma alapján - teljes érték gabonaszemekb l készült, és faforgácson füstölt kolbásznak az íze és állaga leginkább a parasztkolbászhoz hasonlítható. (Gyártó és forgalmazó: Bio ABC Kft. Cím: 1053, Budapest, Múzeum krt. 19. Tel: 317 3043.) Sajnos a viszonteladók kihasználva a biotermékek egyre növekv népszer ségét, a füstölt gabonakolbász árát is folyamatosan növelték. Ennek tudható be, hogy a húsnál legalább egy nagyságrenddel olcsóbb búzából és árpából készített gabonakolbász ára jelenleg jóval meghaladja az export min ség parasztkolbász árát. Az meg aztán teljesen érthetetlen, hogy miért kerül a szójavirsli kétszer annyiba, mint a húsból készített változat, amikor az alapanyagként használt szójabab ára a húsnak csupán töredéke. Ráadásul a marhahúshoz hasonlóan ezt az alapanyagot is felpuffasztják, melynek során a térfogata tízszeresére n . Így csupán néhány százaléknyi szója, és némi fűszer van a m bélben, a többi víz. Aki nem tudja megfizetni ezeket az árakat, a Gabonakolbászt és az ennél is finomabb Szójakolbászt házilag is elkészítheti. Hát ennyit találtam. |
1181. Garbadam (2009-09-20 23:40.15) - (válasz Master laster 1163. hozzászólására) |
fasza |
1180. Master laster (2009-09-20 23:05.21) - (válasz Gyorkos 1179. hozzászólására) |
Az a helyzet, ahol vettem ott már nincs, és azóta én sem kaptam máshol. Próbáld meg a keresőbe beírni. Egyébként tényleg marha jó, csak nagyon eteti magát. Mire észreveszed magad, megettél egy szállal. De tojásrántottába meg effélébe is jó. Már én is ennék ujra csak nem tudom honnan, pedig tutira van gyártója. |
1179. Gyorkos (2009-09-20 17:32.27) - (válasz Master laster 1163. hozzászólására) |
Ez tényleg jól hangzik, hol lehet ilyet kapni? |
1178. Plunket (2009-09-20 16:46.26) |
sátános vagy? |
1177. Sat666 (2009-09-20 16:43.40) |
két bécsiszelet között bárány flekken, savanyúságnak meg miccs/kolbász/hús.. :P |
1176. Saint alexis (2009-09-19 16:06.37) - (válasz Timo74 1175. hozzászólására) |
Próbállak húzni vele:-D persze, fehérbor, meg kis citrom..és ahogy beleolvad a sajt..:-) |
1175. Timo74 (2009-09-19 15:51.29) - (válasz Saint alexis 1174. hozzászólására) |
NAgyon jól hangzik. Na máris éhes lettem. Én általában a vöröshagymás, kis fehérboros hagymalevest szoktam. |
1174. Saint alexis (2009-09-19 15:32.20) - (válasz Timo74 1172. hozzászólására) |
Már csak póréhagymás verzsönt csinálok, eredeti francia recept (egy szakácsismim tanulta francia séftől). És megszórom kis színes borsdarabkákkal a tetejét.. :-) ja és rozscipó.. :-) |
1173. Saint alexis (2009-09-19 15:29.25) - (válasz Timo74 1171. hozzászólására) |
Szívi:-) |
1172. Timo74 (2009-09-19 14:11.53) - (válasz Saint alexis 1169. hozzászólására) |
Úgy az igazi:) Jujj de szeretem. A póréhagymaleves is nagyon finom. |
1171. Timo74 (2009-09-19 14:11.17) - (válasz Saint alexis 1168. hozzászólására) |
Ez jól hangzik:) A lepcsánkát is szeretem, tehát ezt ki fogom próbálni. Köszi a tippet. |
1170. Saint alexis (2009-09-19 13:57.39) - (válasz Master laster 1167. hozzászólására) |
:-DD |
1169. Saint alexis (2009-09-19 13:55.00) - (válasz Timo74 1166. hozzászólására) |
És a levest forró cipóban szervírozom, reszelt füstölt sajttal:-) |
1168. Saint alexis (2009-09-19 13:53.31) - (válasz Timo74 1166. hozzászólására) |
Hát, amit én gyártok, az leginkább a lapcsánkához (nem tudom így írják-e) hasonlít. Reszelt burgonya, sárgarépa, tojás, só, bors, sok delikát, és apránként annyi liszt, hogy összeálljon, hogy kanállal adagolni tudjam az olajba. Mivel sokat csinálok, és a zöldség sok vizet enged, időnként keverek bele egy kis lisztet még. Nálunk ez a farovit, és minden ismerősöm ezt kér, ha jön hozzánk:-)
persze tehetsz bele amit akarsz, ki mit szeret:-) |
1167. Master laster (2009-09-19 13:02.01) |
Meg kéne próbálnom rászoktatni a macskáimat a fényevésre. Whiskas helyett egyenek fényt haha. |
1166. Timo74 (2009-09-19 12:39.50) - (válasz Saint alexis 1160. hozzászólására) |
Tényleg érdekes dolog ez és sokat lehet rajta gondolkozni.
Nyami. Imádom a francia hagymalevest. Zöldséges fasirtba mit tesztek? Borsó? |
1165. Timo74 (2009-09-19 12:37.24) - (válasz Saint alexis 1158. hozzászólására) |
az nagyon finom lehet:S Mmint a libazsír ízű kószusz-zsír.
NEm is mond. Fejbe tudtam volna ütni azt a hülye embert, aki rákényszerít egy két éves gyereket, hogy ne egyen, csak fényt. Ő ne egyen, ha akar, de gyereket erre kényszeríteni, vagy egyszerűen csak nem etetni... |