Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-06-13
Agymanók 2.
Én vagyok a kapitány
Sirocco és a szelek királysága

2024-06-06
A figyelők
Az arcuk mindig előttem lesz
Bad Boys: Mindent vagy többet

2024-05-30
A szirén
Amikor leszáll az éj
Anyai ösztön
Garfield
Gekijoban Haikyu!! Gomi Suteba no Kessen

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Dűne - Második rész *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Préda
- Filmbox Premium, 03:05
Az igazság bajnokai
- Moziverzum, 03:05
V mint Vérbosszú
- Film Café, 03:25
Az ember, akit Ottónak hívnak
- HBO2, 03:56
Édes bűnbeesés
- HBO3, 04:32

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kathy Baker (74)
Frank Grillo (59)
Griffin Dunne (69)
Julianna Margulies (58)
Mark Feuerstein (53)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Papírvékony falak aaaaa
Nikolaj Coster-Waldau aaaaa

 

Pearl. hozzászólásai

Ugrás Pearl. adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

A láthatatlan vendég - Vélemények

2022-05-11 10:42.26
Spoiler

Pedig egyértelmű, nem indult a kocsi, hogy menjenek el? Nem viccből kellett elvontatni. Ezenkívül egy ütközés nyomai és egy szarvasgázolás között azért van különbség. Megtalálják a kocsit, kimennek a helyszínelők, azonnal kiderül, hogy más történt. Fel lehet göngyölíteni. A fiúnak túl sok veszítenivalója volt. Azon kívül, hogy a felesége előtt lebukik, a szakmai karrierje is rámehet, tekintve hogy egy ismert befolyásos üzletember.


Kékről álmodom - Vélemények

2019-06-08 22:24.01
Kicsit alul van pontozva a film, nekem tetszett. Egyedi az atmoszférája, bizonyos szinten inkább művészfilmnek mondanám, ezért nem is csodálom, hogy sokaknak nem tetszett. Ha valaki szereti az elvontabb filmeket, annak mindenképp ajánlom.

2-es hsz. Roszner, legközelebb írd oda, hogy spoiler....


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2019-05-22 02:04.22
Véleményem szerint tök egyértelmű, mi lett a dothrakiakkal. Egy abszolút barbár, szocializálatlan népről beszélünk, ahol farkastörvények uralkodnak. Ugyanúgy szartak nagy ívben Deny halálára, mint anno Drogoéra és a többi khaléra is. Azt követik, aki a legerősebb, ha elhullik, új vezető után néznek. Emlékezz, Drogo-t már azért cserben hagyták, mert megsérült. Deny megdöglött, nem volt miért maradniuk. Valószínűleg már másnap új vezetőt választottak és elhúztak haza.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2019-04-09 02:19.11
Az első évad inkább olyan felvezetés volt csak, nekem még a második évad első fele sem tetszett annyira. Próbálj nem olvasni spoiler-es hozzászólásokat, akkor ütni fog később, mint a házi pálinka. :)


Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - Vélemények

2019-04-09 02:10.44
Hát ez nekem egyáltalán nem tetszett. Az első részért se voltam oda, de ennek sikerült alulmúlnia. Sovány sztori, a fiatal Donna karaktere nekem kifejezetten idegesítő volt. Az énekhangok időnként fülsértőek voltak, a vokál és a hangszerelés kuka, na és a dalválasztás... Annyi sikeres jobbnál jobb Abba sláger volt, nem tudom, miért kellett ugyanazokat előszedni. Az első részt Streep elvitte a hátán, ezt kár volt megnézni.


Lángoló part - Vélemények

2019-04-03 18:20.03
Hát... minden elismerésem annak, aki az ajánlót írta, ritka nagy balf*sz lehet. Ha valaki nem látta még a filmet, NE olvassa el a leírást, mert spoileres az egész, gyakorlatilag a film utolsó percéig le van írva benne minden.
Egyébként jó kis film, ajánlom mindenkinek, én egy délután alatt ledaráltam a 4 részt.


Meg - Az őscápa - Vélemények

2019-01-18 23:39.20
Sokkal rosszabbra számítottam, de összességében elment egynek. :) Nem az a trash színvonal, de nem is több sokkal. Szombat esti agyzsibbasztónak tökéletes.


31 - Vélemények

2017-06-25 23:43.09
Mivel nem érkezett válasz a kérdésemre, így kénytelen voltam megnézni. Nos, ahogy vártam, nem dúskál a mondanivalóban, viszont kellőképp véres és beteg. Amit egy Zombie-filmtől vártam. Nem véletlenül dobták vissza kétszer is, meg kellett vágni, hogy mozikban vetíthető darab legyen. Nincs benne egy épeszű karakter se, a sztori sincs különösebben kibontva, a főszereplők se lettek éppen szerethetőek, mégis, ha az ember nem a hibáit keresi, hanem csak egy másfél órás kikapcsolódásra vágyik, arra tökéletes. Nekem személy szerint elég unalmassá váltak a különböző kopogtató szellemek, démonok, ugyanarra az idióta klisére épülő tucatfilmek, felüdülés volt végre egy ilyen horrorfilmet látni. Ami kifejezetten tetszett, az a díszlet, a környezet, ahol forgatták a filmet és persze (bár 2 ft-ot nem érnek), de a jelmezek is igen ütősre sikeredtek. Horrorrajongók számára kötelező darab, aki viszont nem bírja az ész nélküli hentelést, az ne is kísérletezzen vele. Ha más is megnézte esetleg, nem bánnám, ha írna pár sort, kíváncsi volnék a véleményekre..


2017-06-14 01:00.08
Szokásos, lényegre törő vélemény...

Valaki látta még esetleg a filmet? Érdemes?


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2017-04-08 20:28.51
Te tiszta hülye vagy, ne említsd már egy napon a kettőt. Manson egy sátánista sorozatgyilkos volt, itt pedig egy kitalált karakterről beszélünk. De ennyi erővel köpd szembe azt is, aki csípte Dextert, Hannibalt vagy akár Darth Vadert.


2017-04-06 18:49.24
Sajnos nem "kicsit". :(
Én is többet vártam, az eddigi szériákban a záró epizód mindig ütősebbre sikeredett. Két pozitívum azért volt benne, ami nagyon tetszett. Az egyik Carl személye, nem volt semmi, amit a végén leművelt.. :) Anno idegesített, egy elkényeztetett kis tacskónak tartottam, de a végére igazi fasza gyerek lett, tökösebb sokkal, mint az apja. A másik Negan dumája, hát lehidaltam tőle párszor.
"Érzed ezt az ízt, Simon...? A szarnak van ilyen." LOL!!! :D


2017-04-06 18:43.44
Sajnos egyet kell, hogy értsek pár előttem szólóval... Kompletten az egész 7. széria lapos volt, a második felében volt pár kimondottam gyötrelmes epizód. Fogy a szufla, kifogytak az ötletekből, vagy nem is tudom, minek tudható be. Negan múltjára én is kíváncsi lennék, de amit még jobban hiányoltam, azok a "zombis jelenetek". Mintha már csak mellékszereplők lennének, néha feltűnik egy-egy, aztán annyi. Értem én, hogy a jellemfejlődésekre, emberi konfliktusokra helyezik inkább a hangsúlyt és próbálnak új vizekre evezni, de nem ártana néha egy kis igazi zombi fight-ot látni... De jó is volt az a börtönös nyitó epizód. :))
Lesz 8. évad, állítólag idén ősszel kezdik el adni az AMC-n.


Az utolsó emberig (2016) - Vélemények

2017-03-18 19:48.56
Lassú, vontatott, unalmas. A trailer alapján jobbra számítottam, de az abban látható akciókkal nagyjából ki is merült a film. Az idióta picsát minden jelenetben felrúgtam volna, annyira irritáló.
Ami viszont pozitívum, az Mel Gibson. Nem értek egyet azzal, hogy nem állt neki jól a szerep. "Öregségére" egyre jobban játszik és bizony igenis jól állnak neki az ősz fürtök. Mondhatni férfiasabb, mint valaha. :)A játékára nincs panaszom, de egy jobban megírt forgatókönyv sokat lendített volna a dolgon...


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2017-02-14 23:27.44
Én egy értelmetlen párbeszédet, eseményt, se láttam a sorozatban, valószínűleg nem figyeltél oda vagy nem követted. Olyan többször volt, hogy megszakítottak egy szálat és másikba kezdtek bele, de annak volt értelme. Általában mindig bemutatták a "mindeközben..." történéseket. Pl. amíg valaki meghal, mi történik a többivel.
Amúgy jó sorozat és nem unalmas, de nyilván a te véleményed és az enyém egy a sokból... :)


The Walking Dead (sorozat) - Ki a kedvenc szereplőtök és miért pont Ő? :)

2017-02-11 21:46.42
Ó és Eugen-t kifelejtettem... Imádni való :D


2017-02-11 21:44.39
Daryl, nem kell mondanom, miért :)
Rajta kívül Dale és Carol, mert azonosulni tudtam velük.


The Walking Dead (sorozat) - Kit sajnáltál legjobban, hogy meghalt?

2017-02-11 21:42.29
Dale, Sophia, Glenn, Hershel


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2017-02-11 21:34.31
Utolértem a sorozatot és most már nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá én is. :) 2-3 hét alatt végeztem ki a 6 és fél évadot, folyamatosan nézegettem az itteni hozzászólásokat és belefutottam jó néhány spoileres hsz-be is. Utólag egyáltalán nem bánom. Sose voltam sorozatfüggő, nem is kedvelem őket, de a TWD-vel kapcsolatban nem tudok mást mondani: csak ámulok és bámulok. Egy-két unalmasabb résztől eltekintve folyamatos volt a feszültség, akadt jó pár jelenet, ami örökre beleégett a retinámba... :( A filmesztétikai kérdéseket illetően én itt be is fejeztem, akadnak páran, akik jobban értenek ehhez, majd ők boncolgatják őket. Nem érdekelnek a logikátlan események, ha egy film/sorozat engem megvesz kilóra, akkor nekem ott végem. Annyira mélyen és jól ki vannak dolgozva a karakterek, hogy képtelen voltam nem azonosulni velük. Mindig azt szoktam mondani, hogy a szememben azok a jó filmek, amelyek hatással vannak rám. Mindegy, hogy milyennel, csak hatással legyen. Elgondolkodtat, megijeszt, elborzaszt... Ha meg tudok könnyezni egy jelenetet mindenféle andalító háttérzene, szívfacsaró monológok nélkül... Ennél a sorozatnál mindebben volt részem.

SPOILER

Nem szeretnék túl hosszú lenni, így csak pár gondolatomat említeném meg. Ez első két évad alatt ritkábban vetődtem ide, a harmadiktól kezdve szinte napi szinten. Nem árulok el nagy titkot, nekem is Daryl lett az egyik kedvencem (nőből vagyok). :) Szintén kedvencem Dale volt, az ő halála után kezdtem el „ide járkálni”. Semmit nem tudtam a sorozatról, csak több barátom is ajánlotta már, fogalmam sem volt arról, hogy itt hullanak az emberek, mint a legyek... Enyhén szólva hideg zuhanyként ért...
Ami nekem meghatározó jelent volt (és ha jól emlékszem, eddig így konkrétan senki nem emelte ki), az Sophia elvesztése. Ahogy átváltozva kisétált a pajtából, na én ott megrogytam. Emlékszem, egyedül voltam itthon és csak kicsúszott belőlem: b*sszátok meg!!
Glenn halála viszont vitte a prímet. Sejtettem, hogy itt és most ő lesz a/az egyik kiválasztott, de hogy így??? Jesszus... Negan-nél gyűlöletesebb, félelmetesebb karaktert nem sokat láttam, azt a jelenetet, mikor majd Rick (vagy valaki más) felkoncolja, szeletekre vágja, kibelezi, meggyalázza, megtapossa, leköpi, újra és újra vissza fogom tekerni.

Carol jellemfejlődése viszont említésre méltó. A férjét és kislányát elveszítő szürke egérkéből hogy lesz egy határozott, sokszor túl tárgyilagos és érzéketlen, de önfeláldozó, harcias amazon. Nők közül magasan a legtökösebb és számomra a legszimpatikusabb is.

Hogy valami negatívumot is említsek, nekem sem tetszik Maggie és Glenn kapcsolata (Michonne-t és Rick-et már nem is említem). Nem vagyok rasszista, előítéleteim sincsenek, egyszerűen bántja a szemem. Maradjon mindenki a kaptafánál...
Szinte nincs olyan karakter, aki ne idegesített volna időnként. Az összevissza fetrengő Lori, akinek alig hűlt ki a férje teste, már mással enyeleg, a hős szerelmes, félőrült Shane, Andrea, úgy, ahogy van, a mindig bölcs és jó fiú Rick... Nem is tudom már, melyik évadban volt az alexandriai szőke picsa és a két idióta kölyke. Ahogy belekkel összekenve kisétáltak a házból és nekiállt a kisebbik anyázni, na ott elgurult a gyógyszerem. Úgy pofánvertem volna, kussolj kisk*csög és ballagj csendben anyád után.

Na, zanzásítva kiírtam magamból a gondolataimat, remegő térdekkel várom a következő részt. :)


Bazi nagy francia lagzik - Vélemények

2015-11-24 19:33.27
Érdekes, hogy eddig csak 3 hozzászólás érkezett...
Nálam vitt mindent, szerintem az utóbbi idők egyik legjobb vígjátéka. Aki szereti és érti a francia humort, annak garantáltan tetszeni fog. A leírásból kiderül, hogy mi a film mozgatórugója, de egy percig sem erőltetett és nem sértő. Kicsit morbid, pikáns és csipkelődő. Tipikus francia. :)


Gyötrelmes csapda - Vélemények

2015-08-08 20:22.55
*** SPOILER ***

Nehéz lett volna odaírni, te tuskó???


A bakancslista - Vélemények

2015-04-22 00:54.12
Kedves Pro360!

Az alább olvasható hozzászólásoddal cca. 2000 embert hülyéztél le (ez csak itteni adat, IMDB-n még kb. 40.000-et), akik szerint zseniális ez a film.
Szerintem vagy nem is láttad vagy háttal ültél a moziban…
Ha rajtam múlna, Téged és a hasonszőrű társaidat is letiltanám az ilyen jellegű filmekről, mert az indoklás nélküli fröcsögéseitekkel csak beszemetelitek a topicot és indokolatlanul lehúzzátok a filmet. De ezzel nem azt bizonyítjátok be, hogy Ti vagytok a „majd én jól megmondom fasza gyerek”, hanem azt, hogy egyetlen értelmes „üzenet” se ment át a filmből és egy rohadt mukkot nem értettetek belőle…


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2014-03-22 20:56.02
Álmatlanság?


Freddie Mercury - Vélemények

2013-08-17 00:37.49
Te egy állat vagy...


Érdekességek!

2013-07-08 20:51.58
"lefejezték a bírót és felnégyelték"

De durva...


2013-07-06 17:02.41
"A hat filmszínész, aki a legtöbbször halt meg

Az ember azt gondolná, hogy igazán hálátlan feladat egy színész számára eljátszani a halált a mozivásznon, ez azonban nem feltétlenül igaz. Ha számunkra szimpatikus karakter halálát látjuk a filmben, azzal akarva-akaratlanul a szívünkbe zárjuk őt; ha viszont a gonosz, számunkra irritáló karakter hal meg, akkor egyfajta elégtételt érzünk, egy pillanatra helyreáll a világ rendje. A Chacha.com és a Geekspeakmagazin.com gyűjtése alapján nézzük, ki az a 6 színész, aki a legtöbbször halt meg a vásznon.

1. helyezett Sean Bean 25 halállal

Az 53 éves éves brit színésznek már 25 filmben kellett eljátszania a halálát, és nem is akárhogyan. Bean 1984-ben szerepelt először a vásznon, az eltelt 28 év alatt az IMDB szerint közel 100 filmben szerepelt (sorozatokban és egész estés filmekben egyaránt), a filmek egynegyedében meg is halt az általa alakított karakter.

2. helyezett Robert de Niro 14 halállal

Az ezüstöt Robert de Niro érdemelte ki 35 év alatt 14 alkalommal lehelte ki a lelkét a vásznon, ezt legemlékezetesebben talán a Rettegés fokában tette. Az 1991-es thrillerben egy pszichopata bűnözőt alakít, akit végül csak elkapnak a jófiúk. Ez kevésbé szépítve azt jelenti, hogy halála előtt péppé veri a Bowden házaspár, akiket Nick Nolte és Jessica Lang játszik. Érdekesség, hogy Al Pacino (aki szintén szerepel listánkon) a Szemtől szembe című filmben öli meg de Nirót 1995-ben, ő pedig 13 évvel később A törvény gyilkosa című filmben teszi el láb alól Pacinót.

3. helyezett Bruce Willis 11 halállal

Willis 11 halálával csak bronzéremig jutott, az viszont vicces, hogy a 11-ből két filmben is exfelesége, Demi Moore ölte meg: 1991-ben az Öldöklő vágyakban, majd 2003-ban a Charlie angyalai: Teljes gázzal című akcióvígjátékban, amiben Willis amúgy is csak egy cameo erejéig szerepelt.

4. helyezett Johnny Depp 10 halállal

Depp 10 halála ugyan csak a negyedik helyre volt elég, de a legvéresebb halál-kategóriában ő lenne az első, ugyanis az 1984-es Rémálom az Elm utcában című filmben a kellékesek legalább egy hektó vért használtak fel Depp haláljelenetéhez.

5. helyezett Brad Pitt 9 halállal

A 48 éves színész Al Pacinoval holtversenyben érte el az ötödik helyezést 9 halálával. Pitt halt már meg az ókori Trójában; úgy, hogy a születése volt a halála a Benjamin Button különös életében, és Tyler Durdenként a Harcosok Klubjában úgy, hogy gyakorlatilag nem is létezett.

5. helyezett Al Pacino 9 halállal

A 72 éves Al Pacino 9 ízben halt meg a vásznon, ebből két alkalommal humoristák ölték meg, 1993-ban John Leguizamo a Carlito útja című krimiben, 2002-ben Robin Williams az Álmatlanság című thrillerben, A fedőneve: Donnie Brasco című filmben pedig bronzérmesünk, Johnny Depp teszi el láb alól.


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2013-07-06 16:52.47
Esetleg ez? Fehér maszk adott és egy zárt színházban játszódik.

http://www.filmkatalogus.hu/Lampalaz--f32688


Ideglelés Csernobilban - Vélemények

2013-07-06 16:35.22
Nem veszítesz sokat. :)


melyik a jobb horror

2013-07-06 16:14.41
A Dolog nálam a dobogó tetején áll, a Texasi láncfűrészes viszont valahogy nem ütött. Franciák közül a Mártírok és a Magasfeszültség a kedvenceim. Ha zombifilm, akkor Holtak hajnala és a Horda (az utóbbi francia, melegen ajánlom). :)


Ideglelés Csernobilban - Vélemények

2013-07-06 16:09.40
Azért kiírhatnád, hogy "SPOILER". :)


Síri találkozások - Vélemények

2013-07-06 15:50.25
Az előző hsz-em félreérthető lehetett, nem minősíteni akarlak, csak az írásod első két sorára reagáltam. :)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk