Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 18 DVD van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Tomboló szél
- Film Café, 06:45
A tigris ébredése
- RTL Három, 06:55
Ágyúgolyó futam 3 - Tövig nyomd a pedált!
- Ozone TV, 07:00
A cipőbűvölő
- Film+, 07:10
M: I-2
- Moziverzum, 07:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tony Goldwyn (64)
Timothy Olyphant (56)
Bouli Lanners (59)
John Billingsley (64)
Bronson Pinchot (65)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Karakterlánc
Három betű - egy mondat
Annabelle Wallis - Vélemények
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Buster Scruggs balladája aaaaa
Annabelle Wallis aaaaa

 

Kelly 2 hozzászólásai

Ugrás Kelly 2 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Anyám! (2017) - Vélemények

2017-10-26 01:08.58
SPOILER!

mother = anyatermészet
az író= Isten
a műve= a Biblia
a látogató házaspár = Ádám és Éva
a két fiú = Káin és Ábel
a csecsemő =Jézus
az csecsemőevés = szerepe, mint az ostya és a bor

Most néztem a filmet, és ezekre következtetek:)


Te nem vagy te - Vélemények

2017-06-16 23:41.56
Tetszett. Egy valami zavart a filmben. Emmy Rossum miatt néztem meg, aki a Shameless című sorozat főszereplője. Gondoltam, jó lesz megnézni egy másik oldalát, habár Fiona Gallaghert fantasztikusan alakította. Nagy csalódás volt, hogy a Te nem vagy te című filmben ugyanazt a züllött karaktert játssza, mint a Szégyentelenekben.
Ezt leszámítva, ha olyan szemmel nézem, hogy még sosem láttam egy alakítását sem, egész jó film. Megrázó. Ajánlom mindenkinek.


Aljas nyolcas - Vélemények

2017-05-15 01:03.02
Ez a film egyszerűen zseniális! A filmzene pedig nemcsak Morricone, hanem a világ legjobb filmzenéje. Ha ki kellene választanom egy Tarantino filmet a 8 közül, hogy csak egyetlen egyet nézhetek meg, az biztosan az Aljas nyolcas lenne. Először moziban láttam szinkronosan, azóta rengetegszer megnéztem itthon feliratosan is. Sajnálom, hogy Jennifer Jason Leigh nem kapott Oscart, de rajta kívül is hozta mindenki a formáját. Egyedül Channing Tatum szerepét éreztem feleslegesnek. Még annyit hozzátennék,

SPOILER

ott kellett volna, hogy vége legyen a filmnek, amikor újrajátsszák azt, mi történt, mielőtt John Ruthék megérkeztek, aztán a legvégén becsapódik az ajtó. A moziban azt hittem, ott van vége, és teljesen libabőrös lettem.
De így sem volt rossz, mert a végén ironikus módon Marquis Warren és Chris Mannix teljesen egymásra voltak utalva, és remekül összekovácsolódtak (pláne, hogy mondhatni egymás karjaiban haltak meg), ráadásul azok után, hogy Warren lelőtte a Mannix által istenített Sandy Smitherst tábornokot, nem is beszélve arról, hogy Mannix hogyan viszonyult a feketékhez. A végére pedig beteljesítették a 'Hangman' akaratát, és Daisyt felakasztották. Így talán gondolhatjuk, hogy a sok halott nem volt hiábavaló, elvégre mindenki Domergue miatt volt ott Minnie úri szalonjában.
Tudnám még magyarázni, mert nem volt hiábavaló az utolsó fejezet, de mégis valahogy túlnyúzta Tarantino a végét.
Kicsit kapkodásnak is tűnt, mintha úgy érezte volna, hogy eddig nem volt elég vér - ami ugye a kézjegye -, hát akkor az utolsó fél órát elárasztja vele.

SPOILER VÉGE

Mindent összegezve: ZSENIÁLIS, fordulatos, átgondolt, profi, a zene tökéletes, a színészi alakítások tökéletesek. Mindenkinek kötelezővé tenném, aki kedveli ezt a műfajt.


Tűnj el! - Vélemények

2017-04-23 19:37.52
Régen láttam már ilyen izgalmas horrort, ahol nem a sok jumpscare és a rémisztő zene dominál. A vége kissé kiszámítható és unalmas, de a főszereplő Daniel Kaluuya így is fantasztikus teljesítményt nyújtott. Egyszer legalább érdemes megnézni!


Széttörve - Vélemények

2017-02-05 17:14.26
Nagyon sajnálom, hogy így elrontották a film végét. Az eredeti történetben pszichiáter segítségével kreálnak egy 24. személyiséget, aki kordában tartja a többit. A szörnnyel teljesen vége lett számomra a filmnek. Hiányoltam azt is, hogy nem tudtunk meg sokat Kevin életéről. Az viszont tetszett, hogy a főszereplő lány életét is bemutatták. Hármasra értékelném a filmet, mert a 24 személyiségből legfeljebb ha hatot mutattak, akkor sokat mondok, viszont James McAvoy tökéletes színészi játéka javít az értékelésen. A csavar a végén a Sebezhetetlenből még egy piros pont :)


Rémségek cirkusza - Vélemények

2017-01-11 16:53.21
Darren Shan volt az első író, akivel kb. 10 évesen ismerkedtem meg, és megszerettette velem az olvasást. Az összes könyvsorozatát elolvastam: a vámpírosat, a démonosat, a Város trilógiát, Kojaszant, és már a Zom-B sorozatot is elkezdtem. Imádtam! Az összes karaktert, a cselekményt, a konfliktusokat. Mindent imádtam Darren Shanben, és ezért hatalmas csalódás a Rémségek cirkusza, mert sajnos semmi köze ahhoz, amit Darren Shan olyan gyönyörűen felépített. A szereplőket is teljesen máshogy képzeltem el, a cselekménynek SEMMI, de semmi köze ahhoz, ami a könyvsorozatban játszódik. Úgy tudom, hogy összevonták az első három részt a vámpír sorozatból. Hatalmas csalódás, hiszen véleményem szerint a Vérszipoly a legeslegjobb, és egy szatírát csináltak belőle. Nem tudok más magyarázatot elfogadni, minthogy szándékosan készítettek Shan fantasztikus műveiből paródiát. Az külön sajnálatos, hogy néhány remek színész, akit elismerek, adta ehhez a nevét. Ez a film egy rossz vicc, aki teheti, messziről kerülje el.


Keresek egy régi Scifi-Horror filmet

2015-10-12 21:21.34
Stay alive - ezt éld túl?


Filmkereső

2015-05-02 21:37.51
Sziasztok! Más kérdés, de valaki nem tudja, hol lehet megnézni bankkártyás regisztráció nélkül a 2015-ös Unfriended-et?


Keresek egy régi Scifi-Horror filmet

2014-11-17 15:51.59
szerintem elég régi:)


2014-11-15 22:01.55
Belenéztem, de ez nem az:/ A másik gyerek lány volt és a végén álltak, nézték a lebontást (apa és a két gyerek, akkorra talán már az anya meghalt) és elsétáltak. Így lett vége.


2014-11-15 21:38.08
Sziasztok! Én is keresek egy filmet, de már nagyon régi és nem sok minden rémlik belőle. Annyi viszont igen, hogy egy házaspárról szól, a nő két gyereket vár és az egyikről tudják, hogy nagyon gonosz lesz. Az anyának meggyőződése, hogy a fiú az, de téved. A végéről is dereng valami, de csak annyi, hogy egy épületet zúznak szét munkások, a család három tagja nézi, majd elsétálnak. Nagyon régen szeretném kideríteni a címét, remélem, valaki tud segíteni:)


Hitchcock - Vélemények

2013-02-10 16:31.12
Szerintem ebből a filmből többet is ki lehetett volna hozni, Scarlett Johansson pedig nem nagyon illett Leigh szerepébe, ennek ellenére nagyon tetszett. Többet tudhattunk meg a Psychoról is, és magáról Hitchről is, Hopkinsot pedig remekül elmaszkírozták.


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2013-02-07 19:31.59
Sziasztok:) Van egy film, amiben pár katona és egy CIA ügynök elmennek egy sivatagba kamerával felderítőútra. Legalábbis a katonák így tudják, mert a végén az egész egy gyilkolászós kalanddá válik... Sajnos se szereplőket, se filmcímet nem tudok, tele van ilyen no name színészekkel. Aki tud, segítsen már:)


Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?

2013-02-05 21:46.55
Meg tudja valaki mondani, mi annak a filmnek a címe, amiben 5-6 katona és egy CIA ügynök sivatagi küldetésre indul egy kamerával, és a katonák úgy tudják, hogy felderítés, közben meg egy öngyilkos-küldetés?


[REC]3 Génesis - Vélemények

2012-10-07 13:51.09
Az 1. és 2. részhez képest ez egy mérhetetlen csalódás volt, ráadásul elhagyta az egyetlen különlegességét, a kézikamerás megoldást.


Síri találkozások 2. - Vélemények

2012-10-07 13:42.27
Legalább annyira selejt volt, mint a REC 3. A film első felében nem történik semmi, utána egész jó, az utolsó 15-20 perc viszont annyira irreális volt, annyira eltúlozták az effektekkel, kevesebb jelenet volt kézikamerával... úgyhogy csak nevetni tudtam rajta.


A szökés (sorozat) - Kérdések

2012-07-29 01:41.14
Valaki megmondaná nekem, megölik-e a kormányzó lányát?


Beszélnünk kell Kevinről - Vélemények

2012-03-13 17:44.07
A tolókocsis ürge Kevin vérengzésének áldozata volt.


2012-03-13 17:43.22
Ezt a filmet is már csak a híre viszi... Tilda Swinton játéka viszont valóban nagyszerű volt. A vége abszolút kiszámítható... Elmaradt a nagy csattanó, amit annyira emlegettek.


Insidious - Vélemények

2012-01-15 13:20.37
Számomra ez a film a "jó" kategóriát érte el két dolog miatt.
Az első ok: olyan, mint a legtöbb horror(az ember inkább a hangeffektektől rémül meg). De kompenzálta az a tény, hogy ez tényleg egy eredeti sztori volt.
A második ok: annyira GAGYI volt az a démon-maszk, hogy az hihetetlen. Ettől ki ijed meg? Talán egy hatéves, mindenesetre úgy nézett ki, mint egy műanyag ördögmaszk, amit akár Szilveszterkor is bármikor megvehetünk egy utcai kiárusításon.
Plusz pont az eredetiségért, ami mostanság ritka; a végén a csattanóért - várom a folytatást; és a szellemek leváltása a viaszbábuk(?)-ra.


Síri találkozások - Vélemények

2011-10-30 10:37.00
Amikor tegnap megnéztem, nekem is rögtön ez a 3 film jutott eszembe róla: Paranormal Activity, [REC] és Ideglelés. A film pedig totálisan lemásolta a Ghost Lab-et (Discovery Science), például amikor belebeszéltek a magnóba, és várták, hogy majd válaszolnak valamit, meg az összes kütyü, amit a szellemek felkutatására használtak, valószínűleg a Ghost Lab c. sorozatból vették az ötleteket.
SPOILER-t tartalmaz:
Az egyetlen karakter, amelyik nem tetszett, az a "médium" volt, mert már akkor, amikor elkezdett beszélni, rá lehetett jönni, hogy szélhámoskodik, ezért nem lepődtem meg, amikor az elmegyógyintézet bejárása végén elröhögte magát. Bezárták őket, de már az elején ki akartak jutni, és rájöttek: hogy az egész egy nagy összekuszálódott labirintus, amiből nem tudnak kijutni. Szerintem az is jó gondolat volt, hogy csak akkor juthattak ki, ha már "meggyógyították" őket, és amikor felébredtek, egy karszalag volt a kezükön, mint az akkori pácienseknek. Nem vágtam, hogy akkor most vagy beképzelik az egészet (ami hülyeség, mert az elején közli a pasas, hogy ez a Grave Encounters 6. része, és ők is levették belőle, hogy ez nem puszta őrület) vagy csak egy jól összehozott horror. Még akkor is rám hozták a frászt, amikor azokat az eltorzított szereplőket mutatták, pl. a kivágott nyelvű lényt (hm, Ideglelés). Olyan szemmel néztem a filmet, hogy manapság már ne várjunk eredeti ötleteket, egy jó kis halloween-i ijesztgetős filmnek megtette a hatását, a hibáktól eltekintve nekem 5*.


Parajelenségek 3. - Vélemények

2011-10-30 09:45.42
A legnagyobb gáz az a filmben, hogy a trailerben az van, hogy a két testvér áll a tükör elé kamerával, és az egyik halálra ijeszti a másikat egy kis lámpával, aztán Bloody Mary ottmarad a tükörben.
SPOILER
Ezt megváltoztatták arra, hogy a Randy nevű sráccal áll a tükör elé. A film elején Randy meséli, hogy van egy Bloody Mary nevű játék, hogy kimondod a nevét, és az egyikőjük meghal. Viszont amikor Katie ezt a játékot akarta játszani, Randy azt mondta: fogalmam sincs, mi az.


2011-10-30 09:41.55
Ő nem az édesapja volt. Vagy a nagymama vagy az anya mondta a film elején, hogy hiányzik az apjuk.


2011-10-30 09:40.26
Menj el, szerintem megéri. Durvább, mint az eddigi 1-2 volt. Én kétszer is láttam, nem fogsz unatkozni. :D


Végső állomás 5. - Vélemények

2011-09-17 14:52.47
Az elején, a barna szemüveges csajnak a pasija nem a The All-American Rejects frontembere?


Halálkeringő - Vélemények

2011-08-18 19:10.43
Szerintem a legjobb magyar film.


Legjobb vígjátékok

2011-07-04 13:19.46
Norbit
Ki nevel a végén?
Elhajlási engedély
Vizesnyolcas
Hirtelen 30
Ilyen a formám (Cserebere szerencse)
Horrorra akadva összes
Másnaposok 1-2
Nagyfiúk

ezek közül a legviccesebb és legidétlenebb a Norbit:)


Sziklák szeme - Vélemények

2011-07-03 17:23.15
Elég unalmas volt, ameddig Ted Levine meg nem halt, addig még bennem volt az izgalom, hogy mi lesz a vége, de utána már abszolút nem foglalkoztatott. Mást sem lehetett látni benne, minthogy ömlik a vér, egy puska itt durran el, egy kéz arra lendül, és a végén azt vesszük észre, hogy már csak négyen maradtak, és mindenkit elborít a művér. Túl sok értelme nem volt az egésznek, hiszen valószínűleg mindenkiben felmerült az a kérdés, hogy "oké, hogy túlélték, és megöltek pár gazfickót, de hogy jutnak ki autó nélkül, térerő még mindig semmi, és ki tudja, még hányan vannak a gonoszok?". Ezután nem lepett meg az úgynevezett "csattanó" az utolsó másodpercben. Elég gyengére sikeredett.


2011-07-03 17:19.01
Szerintem "tetszettek benne a búrák" akart lenni:)


Mártírok (2008) - Vélemények

2011-07-03 17:12.39
Ez nem az az idétlen kaszabolós, éjszaka az ágyad felett megjelenő pszichopatáról szól, hanem az a legijesztőbb benne, hogy ilyen bármikor megtörénhet velünk is. Mondjuk értelme nem volt, hogy elrabolták, ütötték-verték a nőt, ahol érték, aztán megnyúzták... Az már csak a vénasszony rögeszméje volt, hogy mártír lesz-e vagy sem.
Ennél durvább filmet még én sem láttam :) A végén pedig nagyon ott volt a csattanó!


1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk