Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Family, 19:35
65
- Cinemax, 20:00
Marlowe
- Filmbox Premium, 20:00
Zorro álarca
- AMC, 20:00
Bohém rapszódia
- Cinemax2, 20:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Judge Reinhold (67)
Seress Zoltán (62)
Nick Cassavetes (65)
Jonathan Hyde (76)
Renée Soutendijk (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örökké a csajom - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Joe Biden - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Box Office

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A majmok bolygója - A birodalom aaaaa
Christopher Michael Holley aaaaa

 

Johnny Saiper hozzászólásai

Ugrás Johnny Saiper adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet - Vélemények

2024-05-20 17:38.00
Ha neked ez csak ennyi, akkor ne nézd ezeket a filmeket, nem neked valók. Ennyi erővel ezt bármelyik SW filmhez odaírhatod.


Teljes igazság (2016) - Vélemények

2024-05-20 17:34.05
Tesó, te most kajak csak úgy lespoilerezted a filmet minden figyelmeztetés nélkül?


Gojira -1.0 - Vélemények

2024-05-20 11:40.08
Talán a legjobb Godzilla film, ami valaha készült a legemberibb emberi szereplőkkel. Szép volt, Japán, az Oscar is jó helyre ment!


Echo - Vélemények

2024-05-20 11:37.55
A Marvel legunszimpatikusabb főhősnője, aminek a nézése közben az fordul meg az ember fejében, hogy mintha a PC jegyében csinálni akartak hőst, aki egyszerre süketnéma és amerikai bennszülött. Mert más létjogosultsága nincs nagyon ennek a minisorozatnak, amely tekintetében az még a szintén nem közönségkedvenc Amazon, és Ms Marvel is majdhogynem felértékelődnek.


A vád tanúja - Vélemények

2024-05-20 11:34.36
Számomra nem lett kiemelkedő film, az 1957-es verzió sokkal jobb. Mondjuk ismertem is már a történetet, így az újdonság varázsa sem hatott nagyon a filmvégi csavarnál.
De egyszeri nézésre tökéletes.


A függetlenség napja - Vélemények

2024-05-16 18:46.44
Semmi baj, Lesliewolf-on kívül más szerintem nem húzta fel magát rajta. :)


Challengers - Vélemények

2024-05-03 10:53.51
Spoileres lehet enyhén.
A rendező miatt sem számítottam egy gyenge filmre, de arra sem, hogy ennyire jó lesz. Tipikus példája annak, hogy egy egyszerű lerágott szerelmi háromszög sztorit hogy lehet érdekesen elmesélni ráadásul a teniszen keresztül. A három főszereplő hatalmasat alakított, a film elején volt két megmosolyogtató (ám a film szempontjából teljesen lényegtelen) utalás Holland Tamásra is. És én még ilyen operatőri megoldásokat és vágásokat a teniszmeccsek és az idősíkok ugrálása végett nem láttam, tehát technikai szempontból is profi a film.
Bátran ajánlom megnézésre 😌


Maggie - Az átalakulás - Vélemények

2024-04-24 00:17.58
Na jó, pár napon belül te vagy a második ember, aki felhúz az idiótaságaival.
Szóval, egyrészt de, normálisak vagyunk, köszi szépen. Vagy ha nem, az nem emiatt, és nem te mondod meg.
Érdekes módon még élek, sőt az ismerőseim is élnek, akik beadatták maguknak, semmi bajuk, nem haltak meg hirtelen. Te "rengeteg" embert mondasz, akikkel állítólag (értsd: bizonyítottan, 100%-ban) az oltás mellékhatásai végeztek, az viszont bizonyos, hogy ennek viszont a sokszorosát mentette meg. Mondtatok ti már sokmindent, hogy beadatás után pár hónap után már nem leszünk. Aztán egy év, két év, és így megy majd ez tovább. Százmilliós nagyságrendben kellene akkor hullanunk a picsába, de nyilván ilyesmiről szó sincs. De mindig kitaláltok valamit, hogy jaj na majd pár év múlva meglássátok, az időzített bomba a testetekben robban, és nektek vége lesz bizony!!
Következő dolog, az oltások előtt is létezett olyan, hogy hirtelen halál, (sőt baszki egyáltalán HALÁL) és azóta is van. De az kismillió másik dolog miatt is lehet, de nyilván könnyebb az oltásra fogni. (Btw, aki nem oltakozott, és hirtelen halált halt 2021 óta, vele akkor e logika alapján mi a szitu?) De nem baj, ha én holnap kinyiffannék, rámondanád, hogy haha megmondtam, azótás miatt volt.
A végén az mRNS löttyös hülyeséged... Látszik, hogy valójában fogalmad sincs az egészről, csak röffentesz valamit, nem tudod és nem is akarod megérteni, hogy ez a felfedezés, ami az mRNS alapú vakcinákat alapját adta kurvára nem arról szól, hogy kinyírjon téged, hanem az ellenkezőjéről. Az oltások csak a kezdet volt, a rákkutatásban is nagy szerepe lehet ennek a dolognak. És akármennyire is sírtok miatta, meg mindenféle undorító dolognak nevezitek hazánk legújabb orvosi-élettani Nobel-díjasát, ez akkor is egy hihetetlen felfedezés. Amúgy olvastam az életrajzni könyvét Karikónak, mondanám, hogy neked is ajánlanám, hátha más belátásra bír, vagy választ kapnál dolgokra, esetleg ráböbbennél, hogy hm, lehet kurvára rosszul tudtam ezt az egésze, de úgysem olvasnád el. Mindensetre az ő szava(i) áll(nak) a tie(i)ddel szemben a témában. Nem jó odds rád nézve.
Bevallom, amíg tartott nagyban a járvány, próbáltam én is ésszel, nem tolakodó, nem faszoskodó stílusban az egészségügyi végzettségem hátterével rávenni pár kétkedőt, hogy oltakozzanak, mert az értük van. Rájöttem, sok értelme nem volt. Aki akart, úgyis megtette, vagy ha nem akart, hát kényszerből, de semmiképp sem miattam. Aki meg nagyon kimaradni akart belőle, az talált okot, hogy ne tegye. Most sem azért ömlengek, mert nem oltattad be magad, magasról nem érdekel, a te dolgod. A hülyeség cseszett fel, (pedig amúgy el szoktam ezeket engedni) meg az, hogy mennyire magabiztosan állítjátok, hogy ez az egész csak kamu volt, meg mindenki igazávól meg akart titeket ölni kb jobban is, mint maga a vírus.
De nem baj, levontam a tanulságot. Ez nagyon durván fog hangzani, de rátok nem lehet számítani ha arról van szó, hogy baj van, járvány van, és észnél kell lenni, és megfelelő döntéseket kell hozni. Mert pontosan így viselkedtek.
Mondtad, hogy mi jól "vizsgáztunk" (bármit is jelentsen ez). Ezzel egyetértek. Viszont akkor értelemszerűen te meg nem.
Mondanám, hogy gondolkozz el ezen, amit írtam, de valszeg csak röhögsz egyet a markodba majd. De azért hátha...bár inkább nem reménykedem.

Elnézést kérek az offért.


Távol a világtól - Vélemények

2024-04-22 14:20.42
Sokmindent írhatnék erre a fantasztikus szövegedre, de legyen elég csak annyi, hogy undorító vagy, és szégyelld magad nagyon mélységesen!!


Y: Az utolsó férfi (sorozat) - Vélemények

2024-04-13 23:24.14
Mert az oltástagadó és vírustagadó tulajdonságok pozitívak, ugye?


2022-es választás

2024-04-10 09:33.19
Ők ketten az ellenzék legértelmesebb karakterei. Adnám, ha koalícióra lépnének.


2024-04-10 09:32.29
📸 Nézd meg ezt a videót a Facebookon! [link]

Halott, de azért még holtan is elpicsázza fél kézzel Bohárt.


2024-03-27 20:14.18
A kérdés az, hogy a Fideszesek hallottak-e már?


Dűne: Második rész - Vélemények

2024-03-17 11:02.37
Amennyire emlékszem fokozatosan, amíg a fremenekkel volt, és a tagjukká vált. Szóval ez rendben volt szerintem felépítve.

SPOILER

Na igen, az meg a másik, alább írtam, hogy Jessica a film végére már meg is kellett volna szülje Paul húgát, Aliát, ami a filmben nem történt meg. De egy IGN-es cikket elolvastam, ami elmagyarázta, hogy miért döntöttek máshogy Villeneuve-ék. Tehát ez abszolút tudatos lépés volt részükről.



2024-03-17 09:13.10
Az nagyjából olyan, mint a könyvben, azzal nincs gond szerintem.


2024-03-16 20:56.43
Megadom rá az ötöst, még úgy is, hogy bele tudok kötni 1-2 dologba.

SPOILER

Negatívumok, pontosabban, amik szemet szúrtak, mint változtatások a könyvhöz képest:
- Vladimir Harkonnen halála
- Alia mellőzése és meg nem születése (ami szorosan kapcsolódik az előző ponthoz)
- Thufir Hawat mellőzése (ez amúgy a legkisebb gond a filmmel)
- Stilgar karakterének megváltoztatása (túlságosan fanatikus, kevésbé volt kétkedő Paul szerepével kapcsolatban, minden 2. mondata a Lisan al Gaib már kicsit humoros volt :D )

Az első háromra igazából el is olvastam egy cikket, hogy miért úgy csinálták Villeneuve-ék, ahogy, szóval az részemről rendben is van. Stilgar pedig ilyen lett, na :D

SPOILER vége

Minden más viszont MAXIMÁLISAN TÖKÉLETES. A látvány, a jelmezek, a színészi játék, a hangeffektek, a zene, minden. Moziban must see kategória.
Tali majd a 2025-ös Oscaron.


Most vagy soha! (2024) - Vélemények

2024-03-16 20:47.38
Én nem fogom látatlanban lepontozni, de szerintem alapvetően nem a színészek, hanem Rákay Philip, mint személy, és a filmről tett nyilatkozatai miatt utálják a Most vagy sohát. (Pl minden hazafias magyarnak kötelessége megnézni a filmet, meg hasonlók)
De persze lehet hülyeséget mondok, aztán tényleg maga a film is olyan rossz.


Érdekvédelmi terület - Vélemények

2024-03-16 20:43.11
Spielberg ezt a legjobb Holokauszt témájú filmnek nevezte az ő Schindler listája után. Szerintem ez enyhe túlzás, még úgy is, hogy tényleg egy egyedülálló darabról van szó. Az idilliség, amit bemutat a film a háttér borzalmai előtt, az tényleg húsbavágó, ám az látszik, hogy nagyon erre akar építkezni a film, és ez 80%-ban sikerül neki, egy idő után, talán leírni is szörnyű, de a néző is "hozzászokik", vagy legalábbis akkumulálódik a szomszédban történő dolgokhoz. (De persze tudom, hogy ez nyilván a valóságban nem így van, mert ahhoz olyan zéró érzelmi intelligenciájú és nulla érzelmű embernek kell lenni, mint Hessnek és családjának.)
A színészi játék természetes, ennélfogva nem nagyon lehet belekötni, a történet lassan csordogál, olykor hosszabb időszakot kihagyva. A vége spoiler nélkül a zene hiányával kifejezetten szívbemarkolóan sikerült, piros pont jár érte.
Hát, összességében, szomorú, hogy ez így akár ebben a formában meg is történhetett a valóságban is. Megérdemelte az idegen nyelvű filmi Oscart.


Christopher Nolan - Vélemények

2024-03-14 23:35.04
Ja, tényleg hihetetlen, durva, hogy ennyire lezüllött...


Gal Gadot - Vélemények

2024-03-08 19:31.48
Ezek szerint aki dolgozik, nem tud gyereket nevelni mellette?


Téli szünet - Vélemények

2024-03-04 23:35.33
Nagyon kellenek az ilyen feelgood filmek mostanában. Cinema Citys meglepetés vetítésen adták másfél hete az Allee-ban. Egyik legjobb dolog vlt mostanság, amire befizettem. Paul Giamatti sosem volt még ilyen jó.


Volt egyszer egy Amerika - Vélemények

2024-03-04 23:32.14
Igen, rá gondol


Meg - Az őscápa 2: Az árok - Vélemények

2024-03-04 23:28.13
Nagy költségvetésű fárasztó trash, és indokolatlan hosszú amit Jason emel ki egy közepes szintre. Az első vállalhatóbb volt.


Dűne: Második rész - Vélemények

2024-03-04 23:26.44
Remekül megfogtad a lényeget, jár a taps.
Csak homokoztak egyet a sivatagban, jött egy óriási geleszta, nincs itt semmi látnivaló.
(Btw ha az elsőt is gagyinak tartottad, akkor mit vártál egyáltalán?)


Szegény párák - Vélemények

2024-02-19 00:02.29
Emma Stone mindent beleadott ebbe szexuálisan túlfűtött rendhagyó felnövéstörténetbe, de én nehezen tudtam befogadni és magamévá tenni ezt a filmélményt.


Dr. Szöszik - Vélemények

2024-02-12 23:36.06
Vállalhatatlanul tré.


Argylle: A szuperkém - Vélemények

2024-02-11 13:35.26
Enyhén spoileres
Nem olyan rossz, mint a híre, egyfajta Kingsman light, kevésbé olyan brutális, viszont a sztori nagyon nyakatekert, talán túlságosan is, ez talán a film legnagyobb hibája. Az akciójelenetkből kevesebb van, de pár belőlük elég eszement, főleg a végén, nem brutalitásban, hanem látványban és jellegben. Vaughnak nincs ki mind a 4 kereke, de emiatt szeretjük őt (legalábbis aki). A szereplők hozták a formájukat, az élen Rockwellel, ő mindenkit lejátszott a vászonról, Cavill jelenléte meg inkább csak poén volt, Samuel L. Jackson beugrott cameozni lényegében, a többiek meg hozták a kötelezőt.
Agykikapcsolós, szórakoztató mozinak tökéletes. Van stáblista utáni jelenet, kérdéses, hogy az alapján mit akarnak a továbbiakban ebből kihozni.


Jurassic World: Világuralom - Vélemények

2024-02-10 10:54.57
A napokban bejelentették jövőre időzítve a folytatást, de az első rendezőjelölt le is lépett.


Barbie - A film - Vélemények

2024-01-26 15:28.20
A nőit még megértem, de miért homo propaganda?


2024-01-11 22:34.14
Utolsó mondatodra reagálva: mert ez nem egy átlagos film. Még aki 3 csillagot ad rá, az is a pro-kontra arány miatt teszi nagyrészt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk