Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

2024-09-05
A hókirálynő és a hercegnő
Beetlejuice 2.
Reggeli a hegyen

2024-08-29
aMItől félsz
Fák jú, Chantal

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Furiosa - Történet a Mad Maxből *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Casanova
- Film Café, 03:05
Mad Max
- AMC, 03:10
Egy jó ember
- HBO2, 03:45
Másodpercekre a haláltól
- Moziverzum, 03:55
Klón
- HBO, 04:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Thomas Kretschmann (62)
Mario Adorf (94)
Mucsi Zoltán (67)
David Arquette (53)
Martin Freeman (53)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Az éj színe - Vélemények
A kegyelem ára - Vélemények
Metal, Rock, Trash metal, avagy mi a kedvenc zened vagy Zenekarod?
Kalifornia - A halál nem utazik egyedül - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szökés aaaaa
Esther Esche aaaaa

 

Tejbedara adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 2 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 1 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 1 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Indiana Jones és a sors tárcsája aaaaaHalálos iramban 10. aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 6.
Utolsó hozzászólások:

Bad Boys: Mindent vagy többet - Vélemények (2024-05-30 11:07.47)
Nem lesz rossz, eddig mindegyiket szerettem. Bár számomra a második rész vitte a prímet. 12 évig éltem Floridában, és nagyon sokszor jártam Miamiban. Jó érzés nézni azokat a helyeket, ahol jártam. Mindenki egy kicsit öregszik már, bár Will Smith-en ez kevésbé látszik, mint Martin Lawrence-en. Nagyon várom az új filmet, remélem, hogy tartja majd a korábbi részek színvonalát.

Halálos iramban 10. - Vélemények (2024-05-28 14:11.43)
Bocsánat, de nem mindenki él Magyarországon, és vannak ékezetek a billentyűzeten, de köszi szépen, hogy egyáltalán elolvastad. És remélem, magadhoz tértél már.

VIGYÁZAT SPOILER!!!

Amikor még fiatalon a haverokkal, a nyári szünetben, ültünk a szobában hatan egy kanapén, és a 30 kilós Belinea monitoron, mindent az ablak elé pakolva, hogy eltakarja a napot és lássuk a filmet, néztük, és szurkoltunk, hogy Brian és Mia összejöjjenek. Néztük a csajokat a versenyeknél, nem gondoltuk volna, hogy ennyire elhúzódik, és lesüllyed az egész. Bár már a Tokiói hajsza egy intő jel volt, de most azt nem részletezném.

Öt részig tudtam követni. Utána egészen mostanáig nem néztem meg egy részt sem, de most az elmúlt négy napban bedaráltam az elmaradásomat. Mondani sem kell, hogy az egyik monitoron ment a film, a másikon meg mindig más, amit épp csináltam, mert annyira nem tudott lekötni, mint a régi szép időkben. Az, hogy már mindenki Domot keresi, meg hogy kell segítség, az már sok. Mindent mindenki túlél. De most erről a filmről...

Nem rossz "ellenség" ez a Momoa. Kicsit őrült, de kell valaki, aki meg tudja szorongatni Domot, és lássuk be, a kilenc rész alatt nem sikerült senkinek úgy megszorongatnia, mint neki. Akármit csinált, akárhogy döntött Dom, mindenképp előtte járt egy lépéssel, és szépen lassan belefutott a csapdáiba. De persze a legkevesebb veszteséggel vagy szégyennel... Az akciójelenetek valóságával kapcsolatban lehetne órákat, oldalakat, könyveket írni, de ez egy akciómozifilm. Igen, az ember anno azt akarta látni, ahogy Dom és Hobbs összeverekednek a vonaton, kocsikon bárhol, ami látványos volt, de lássuk be, az első ütések után vége is lett volna az egész bunyónak. De akkor ki nézné meg a filmet? Kell az, hogy robban, repül, erősebb, mint Superman, mert az átlag nézőt ez köti le. Valós dolgokat nem kell benne keresni nagyon, ahogy az előző kilenc részben sem. De az, hogy visszatér szinte minden halott "családtag", az azért tényleg meredek. Han-t szépen megmagyarázták, de már sokan el is felejtettük, hogy Gal Gadot játszott is valaha valamelyik részben. Miért kellett? Hogy magyarázzák meg, hogy 300-zal nekiment a betonoszlopnak és megúszta? Valahogy beesett a 9 és 3/4 vágányra? Kíváncsian várjuk, hogy ezt hogy magyarázzák majd meg.

A családtagok... Szerintem túlélte Dom öccse is valahogy az egészet, nem tudom hogyan, de van egy olyan érzésem, hogy egy olyan pillanatban, amikor segítség kell, fel fog bukkanni. Az, hogy Tej, fekete Jeff Bezos és a többiek túlélik, azt is szinte biztosra veszem. Valószínűleg egy Taxi 2-stílusos, három ejtőernyős autóval kiugranak vagy ilyesmi. Ahogy Dom és a kisgyerek is túlélik, megjelenik Shaw és kihúzza őket a szarból, mert azért lássuk be, mindig Dom grillezik a végén és issza a Coronát. És ezt várja el az átlag néző, szóval ez is fog történni nagy valószínűséggel.

Azért adtam öt csillagot rá, mert sajnálom. Komolyan, a sok jót, amit talán az első öt rész okozott, elrontották. És azért sokan ezeken a filmeken nőttünk fel. És igen, voltak jó pillanatok, izgalmas hajszák, akciók, amiket azért visszanézünk jónéhányszor. És szívesen beszélgetünk róla haverokkal, kollégákkal. Sajnos olyanokat olvastam, hogy a 11. rész szinte teljesen el fog ettől térni, már nem is lesz benne Momoa. Hát akkor szerintem azt nem fogja megnézni senki, plusz nem lehet kimagyarázni azt, hogy hogyan élték túl vagy haltak meg Domék.

Tony Hawk - Vélemények (2024-05-28 14:07.22)
Valamelyik Jackassben is benne volt egy darabig nem?

Tejbedara összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk