![]() | ![]() |
![]() |
Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak | ![]() |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
Gyerekjáték (2019) (Blu-ray) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
Hippolyt - Film+, 05:00 |
Julius Caesar - Filmbox, 05:00 |
Így készült - RTL Otthon, 05:00 |
Van barátod? - Filmbox Premium, 05:15 |
Playmobil: A film - Moziverzum, 05:20 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Timothy Spall (68) |
Donal Logue (59) |
Adam Baldwin (63) |
Daniel Olbrychski (80) |
John Pyper-Ferguson (61) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Ösztön ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahar Sahin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16792. Riche (2009-11-08 12:45.39) - (válasz Smitty 16791. hozzászólására) |
Ez igaz, a sajt akkor fincsi amikor jól nyúlik, és forró! :D |
16791. Smitty (2009-11-08 12:45.01) - (válasz Riche 16788. hozzászólására) |
Mire odaérek, már nem lesz friss, attól tartok... Azért eljátszottam a gondolattal:DD |
16790. Riche (2009-11-08 12:44.59) - (válasz Racнεl 16789. hozzászólására) |
Miről vakerálsz? :D |
16789. Racнεl (2009-11-08 12:43.43) - (válasz Riche 16786. hozzászólására) |
Aku..... NEM HÍVTATOK A LAGZIRA??? |
16788. Riche (2009-11-08 12:43.14) - (válasz Smitty 16787. hozzászólására) |
Mai ebéd volt, gyere, még van mindenből! :D |
16787. Smitty (2009-11-08 12:41.28) - (válasz Riche 16786. hozzászólására) |
Ez mikor??? Meg vagyok hívva?? :DD |
16786. Riche (2009-11-08 12:40.52) |
Húsleves, rántott sajt,tepsis krumpli,tartár,sült alma,vajban párolt vegyes zöldség. |
16785. Demetrius (2009-11-08 11:54.05) |
Ma az ebéd valószinüleg hagymaleves+rántott hal rizzsel... |
16784. ZmaxiTaxi (2009-11-08 09:40.13) |
diós tojáshabos muffin |
16783. Bdt (2009-11-08 05:06.47) |
kicsit reggel van: tehát így lesz vaj puha és természetesen a húsra tedd a zsírt. És narancs,mert azt is elírtam:) |
16782. Bdt (2009-11-08 05:04.40) - (válasz Lajos0528 16779. hozzászólására) |
ne ragaszkodj a grillhez,két dolog miatt: hosszú é száraz lesz. Adok egy tippet: vegyél kacsa vagy libazsírt, annyit,hogy egy edényben elfedje, tegyél vele egész fokhagymákat, babérlevelet,egészborst, almadarabokat, fél naeancsokat, rozmaringágat és fedő alatt lassú tűzön főzd a zsírban. ha már puha, vedd ki, tedd át a sütőbe és piríts rá. így nem vaj puha és omlós. A zsírjáról ne is beszéljünk.kiveszed a gyümiket és a rozmaringot, természetesen az ízük benne marad, friss kenyérre kenve mennyei. eze gy igazi francia eljárás. sok szakács úgy szúrja el, hogy simán sütőben készíti és száraz lesz. Javaslom próbáld ki.:) |
16781. Lajos0528 (2009-11-08 04:29.23) |
A gond a sütés. Nem hiszem szívem mélyén, hogy elég lesz az idő rá, sütőben is fedő alatt párolva készül. Még ha mellszelet lenne, talán. |
16780. Saint alexis (2009-11-07 23:16.57) - (válasz Lajos0528 16779. hozzászólására) |
Hülyeség? gondoltam, bepácolom.. |
16779. Lajos0528 (2009-11-07 23:14.42) |
Libacomb grillen... ez tényleg különleges lesz. |
16778. Saint alexis (2009-11-07 23:07.55) - (válasz Lajos0528 16777. hozzászólására) |
Fujjj, utálom a grill zöldséget..:-D
Igazából a két ünnep között néhányan átjönnek, ők grilleznek maguknak, ki mit szeret, csak gondoltam, bekészülök valami meglepi kajával..libacomb, vagy valami olyan, amit nem várnának tőlem:-) |
16777. Lajos0528 (2009-11-07 23:03.50) |
Grill? Cukkíni, szelet krumpli, grillen előkészített padlizsánkrém, csak hogy a zöldségeket mondjam. Aztán keszeg/kárász sűrűn irdalva, fűszerezett olajjal kenegetve, pirosra sütni... |
16776. Saint alexis (2009-11-07 23:01.34) - (válasz Lajos0528 16774. hozzászólására) |
Elvben grillezünk, de gondoltam, készülök valami meglepivel is. Lecsóban jó vagyok! |
16775. Jacques24 (2009-11-07 22:59.49) |
Karácsonyig csak kibírom még valahogy az "unalmas" kajákkal. |
16774. Lajos0528 (2009-11-07 22:58.48) - (válasz Saint alexis 16773. hozzászólására) |
lecsólecsólecsó de abban nincs hús. Nézz itt körül, sokminden van, én a mellet főzök sajtmártással, tésztával. |
16773. Saint alexis (2009-11-07 22:57.03) - (válasz Lajos0528 16772. hozzászólására) |
Olyat sem ettem sosem..mindig nagyon válogattam, kicsi korom óta. Jön majd húsevő vendégem karira, adhatnál tippet..te mit szeretsz? |
16772. Lajos0528 (2009-11-07 22:51.37) - (válasz Saint alexis 16771. hozzászólására) |
Ne ess hasra. A marhalábszár jobb, bár ez természetesen kajafüggő dolog. |
16771. Saint alexis (2009-11-07 22:49.41) - (válasz Lajos0528 16770. hozzászólására) |
Én 1993 óta nem ettem húst..de ha kell megcsinálom, kivéve a szárnyast..a pörim állítólag nagyon jó:-) bélszínt sosem ettem..tényleg annyira extra? |
16770. Lajos0528 (2009-11-07 22:46.06) - (válasz Saint alexis 16769. hozzászólására) |
Igazság szerint az angolosan átsütött véres húst sem eszem meg. Nekem a bélszín is csak átsütve csúszik le. Nem mintha ettem volna bélszínt 1989 óta... |
16769. Saint alexis (2009-11-07 22:41.51) - (válasz Lajos0528 16768. hozzászólására) |
Szépen is nézne ki, ha felállna és kikérné magának a bánásmódot.. |
16768. Lajos0528 (2009-11-07 22:37.25) - (válasz Saint alexis 16767. hozzászólására) |
Én sem. Ragaszkodom hozzá, hogy a hús ami a tányéromra kerül már ne mozogjon magától. Ebben hajthatatlan vagyok. |
16767. Saint alexis (2009-11-07 22:30.55) - (válasz Lajos0528 16766. hozzászólására) |
Én semmilyen élőlényt nem látok szívesen a tányéromon..nem mondtam, hogy egye meg..csak szimpla javaslatnak szántam..ki mit szeret ugye.. |
16766. Lajos0528 (2009-11-07 22:29.22) |
A kutya sem vonz, milyen lehet a kutyaharapás ráadásul szőrösen? Már egy hajszál is sok a tányérban, a többit számold ki magad... |
16765. Saint alexis (2009-11-07 22:27.12) - (válasz Lajos0528 16762. hozzászólására) |
Mármint? |
16764. Diana Wetmore (2009-11-07 22:25.26) |
UHHHH...SOHA TÖBBÉ NEM ESZEM SEMMIT XD |
16763. Micsu (2009-11-07 22:23.45) - (válasz Diana Wetmore 16759. hozzászólására) |
Akkor nekem jó, mert én immúnis vagyok:D |