Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
Hamarosan a TV-ben |
Blaga leckéi - Cinemax, 21:55 |
Újra boldog karácsony - Film4, 21:55 |
A védenc - Mozi+, 22:55 |
A harag tüze - Paramount Network, 23:20 |
Ismeretlen férfi - Viasat3, 23:25 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Steve Buscemi (67) |
Harry Gregson-Williams (63) |
Jamie Foxx (57) |
Wendie Malick (74) |
Tony Curran (55) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Semmelweis |
Vecsei Miklós Hasi |
2009-04-05 10:38.12 |
Egy késhegynyi vörös kakaóport tegyél bele, hogy kicsit védd az egészséged. :) |
2009-04-05 10:37.20 |
De ugye akkor az sem igaz, hogy mind olyan dzsungelnyuszi? |
2009-04-05 10:36.45 |
Én sem, de egyszer ki lehet próbálni...
(azért egy kutyapénisz vagy valami más állaté az én számban még morbidabb lenne, fiúi lényemből fakadóan... XD) |
2009-04-05 10:35.42 |
Azt mondod? :(
Pedig olyan helyeseket mutogatnak... még az öngyilkodok klubjában is... Egyszer eljutok Thaiföldre, veszek magamnak egy 15-6 éves kiscsajt feleségnek. :)) |
2009-04-05 10:32.15 |
:)) Hát, elszagolgatnád a dolgokat néhány órát.. :) És persze szünetet is kell tartani, mert az orrod hozzászokik...
Ízesített és natúr teák, fehér, zöld, oolong, fekete, vörös, gyümölcstea, gyógytea... édes, virágos, fűszeres... |
2009-04-05 10:29.52 |
Szervusz |
2009-04-05 10:29.16 |
Nem is olyan morbid, ha azt nézzük, hogy itthon meg kakashere pörkölt is van... :) |
2009-04-05 10:28.28 |
:)) Ez olyan morbid... Félek, akármilyen helyes a csaj, utána nem nyújtanám oda az enyémet, még azt is leharapja... XD
Pedig sok japán csaj nagyon szép... |
2009-04-05 10:26.59 |
XD Liliomka... kész :))
Én inkább veszem és iszom. :) De szeretek odajárni, beszélgetni. Meg a vásárlásnak is megvan a maga szertartása. |
2009-04-05 10:25.50 |
Nekik fontos az ilyesmi. Legyen friss az étel, és lássa a vendég, hogy nem verik át... Azért ez is valami. :)
A pekingi kacsát megkóstolnám. :) Meg egyéb kajákat... a sok kis adag, sokféle szósz, sok köret... mindenből egy kicsi. :)) |
2009-04-05 10:23.39 |
Egy tanárom volt kint náluk anno... Teknőst ettek, meg a kígyót ott előttük fejezték le, a vérét meg kitöltötték neki pohárba... :)) |
2009-04-05 10:22.10 |
Én meg 30 alatt... nem egész 7évvel. :)
Nem nyitok, nem értek hozzá. :) Nagyon sokat kéne tanulnom hozzá, és utazni és vizsgázni... Ahol én veszem, a szaküzletben a család igazi szakértő. :) |
2009-04-05 10:20.11 |
Erről eszembe jut egy poénos jelenet... Egyszer, még szakközépiskolás koromban egy osztálytársam beszólt egy csajnak:
"-Úgy lennék a bugyid!" A csaj visszaszólt: "-Akkor összeszarnám magam!" |
2009-04-05 10:18.51 |
Az ő konyhájuk a legegyszerűbb: azt eszik, ami mozog, és azzal fűszerezik, ami nem mozog. :D |
2009-04-05 10:18.18 |
Azt tudom, hogy milyen, meg miből van, csak még nem ettem... :) |
2009-04-05 10:17.32 |
:)) Mennyi vagy?
De nyugisabb naphoz ajánlhatok egy jó vörös teát (roibosh), mondjuk a Mézescsók néven futó keveréket (mandula, pisztácia, koriander, rózsbors, narancshéj). :)) |
2009-04-05 10:15.00 |
Tofut még nem ettem, de ha megyek kínaiba, kipróbálom.
(más kérdés, hogy én jobb sült rizst csinálok, mint ott, és nem nagyítóval kell benne keresni a húst...) |
2009-04-05 10:13.23 |
Ha gombafasírt lett volna, az még oké, főleg jól megborsozva... de gabonából? :-s |
2009-04-05 10:11.49 |
Lássuk csak, Red chili chai, egyik kedvencem. :) (csilipaprika, feketebors, kakaó, kardamon, fahéj, szegfűszeg, cikória van benne)
Aztán... igazi agydurrantó a Maté (főleg amiben nem csak maté van, hanem ginkó, guarana, guáve, narancshéj és -virág, búzavirág, roibosh) :) |
2009-04-05 10:08.19 |
Főleg, ha teszel bele mindenfélét... :) Meg felturbózod a köretet. :) |
2009-04-05 10:07.39 |
Sajnos ez minden szakmában így van. |
2009-04-05 10:06.36 |
:)) Azt még be kell szereznem, de megoldható. :)
Amúgy Ronnefeldt márkájú szálas teáim vannak, talán 20féle... |
2009-04-05 10:05.46 |
Sejtettem. :))
Egy volt osztálytársam mondta a múltkor, hogy küldjem el a fasírt receptjét, amiről képet mutattam neki, ő is azt mondta, hogy előbb rak össze egy v8-as motort, mint egy ilyet. :) Végülis, autó-villamossági műszerész végzettséget szereztünk, meg autószerelőit és még egy harmadikat a technikusi oklevéllel. :)) |
2009-04-05 10:04.28 |
Valószínüleg azért tudok jobban sütni, mint főzni, mert azzal kezdtem el gyakorolni. Az aprósütiket könnyebb megcsinálni és olcsóbbak is a hozzávalók... Aztán jöttek a nagyobb sütik, sütés nélküli édességek, és kedvet kaptam a főzéshez is... csináltam 1-2 levest, próbáltam pár kínai-thai kaját, és eljutottam a rendes sült húsokig. :)
Állítólag én is jól csinálom, csak a kísérletek néha rosszul sülnek el... pl. kókuszdió és sertésmáj nem szeretik egymást. XD |
2009-04-05 10:01.59 |
:)) Milyet szeretnél? |
2009-04-05 09:59.28 |
Természetesen itt. :)
Neked is jó reggelt. :) |
2009-04-05 09:58.29 |
Ezt a főzünk és körbekóstolunk dolgot csinálnám én is szívesen. :)) |
2009-04-05 09:57.34 |
Én biztonsági őrködtem 12órákat +utazás... :)
Hát, inkább sütni tudok. :) Sokmindent nem tudok még, az elmélet nem igazán érdekel, meg nem is néztem nagyon utána...Nem mindig tudom megtippelni, mennyi gyári hiba lehet egy-egy receptben. Kísérletezek, aztán vagy beválik, vagy nem. :) |
2009-04-05 09:46.05 |
Mit kell tudni, hogy meglegyen a szakács papír? (gondoltam rá, hogy csinálok egy tanfolyamot érte, csak hiába szeretek sütni-főzni, ha 230ezer a tanfolyam)
12óra+... elég sok. :-s |
2009-04-05 09:41.17 |
Aki erre jár, azt meghívom egy teára. :) |