Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-26
A gonosz nem létezik
Adóztass, ha tudsz
Barátom, a pingvin
Exhibition on Screen: John Singer Sargent, a jólét festője
Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig
Lepattanó
Megalopolisz
Ne oldozz el!
Vakarcs

2024-09-19
A kegyelem fajtái
Egércsapda
Egy család rövid története
Fekete pont
Lottóőrültek
Monte Cristo grófja

2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Kertvárosi tolvajok
- Film4, 00:55
Fiam nélkül soha
- Filmbox Premium, 01:20
HA/VER
- AMC, 01:45
Reclaim - A mentőakció
- Film Mánia, 01:50
Fekete telefon
- HBO, 02:11

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Mary Kay Place (77)
Anthony Mackie (46)
Jason Alexander (65)
Pálos Zsuzsa (79)
Chi McBride (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A kígyó (sorozat) - Vélemények
A méhész (2024) - Vélemények
Szélhámos rokonok - Vélemények
A hangok (2014) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Ridge aaaaa
Peter Sellers aaaaa

 

Allisonlovegreg hozzászólásai

Ugrás Allisonlovegreg adatlapjára


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2009-06-21 20:44.01
teljesen igazad van! sztem is katinka személyisége az, ami annyira irritálóvá teszi a huddyt. mert egyébként nem lenne semmi baj azzal, h houset össze akarják hozni cuddyval, hiszen mindketten megérdemlik azt, h boldogok legyenek. de az, h már minden csapból katinka és az ő kreatívabbnál kreatívabb ötletei folynak, az már egy kicsit sok. egy picit el kellene küldeni nyaralni:)


2009-06-21 13:56.19
igazatok van, mindkét táborban vannak elvetemültek!
én leginkább a foxos fórumot ismerem, a többit nem igazán, mert csak angolul tudok, és így az olasz vagy más fórum számomra érthetetlen!:)

a foxos fórumon az idegesít nagyon, hogy ahogy azt Tigrincs13 is említette, szidják a színészeket, pedig ők igazán nem tehetnek róla, h milyen szerepet kell játszani.

a másik, ami szúrja a szemem, h pl. amikor az 5. évadban olyan rész volt, amikor cameron többet szerepelt, mint 2 perc, akkor rögtön ugrottak a tálibok, h elegük van abból, h mindig cameront kell nézniük. ha nem szeretnék nézni, ne nézzék!

és Zsófix, Tigrincs13 nektek is igazatok van, nem minden huddys egyforma,ezért elnézést ha valakit megbántottam a hozzászólásomban.

sztem a huddysoknak és a hameronosoknak össze kellene fogniuk azért, h végre visszakapjuk az igazi doktor houset: a kicsit bunkó, de poénos és brilliáns elméjű dokit, akinek nem hiányoznak a szirupos ömlengések!


Doktor House (sorozat) - Menedék-topik - az "eredeti" sorozat kedvelőinek

2009-06-20 20:11.16
annyira örülök ennek a topiknak!!!

szerintem is a legzseniálisabb évad az első három volt, de a legzseniálisabb house-karakter, jellem az első évadban volt, legalábbis nekem ő testesíti meg az igazi houset!akkor bunkó is volt, sziporkázott, jó poénjai voltak, de tudott néha érzelmes is lenni.

az első évadban nekem például feltűnt, h milyen kedves volt azzal a nővel, aki miatt hazudott a szervátültetést engedélyező bizottság előtt. tudjátok az az üzletasszony, aki bulémiás volt és gyógyszert szedett, ami roncsolta a szívizmait. na a műtét utáni jelenet, amikor house kaját vitt neki és azt mondta h azért törődik vele, mert a betege, az számomra felejthetetlen. mostmár szerintem túlzásba viszik a bunkóságait, az első évadban azonban egyensúlyban volt.


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2009-06-20 20:04.51
teljesen igazatok van! ez egy szánalmas taktika, és félelem attól, h elveszíthetik a tálibokat!

egyébként érdekes megfigyelni a huddysok és a hameronosok mentalitását! szerintem ezt már ti is említettétek! a hameronosok csendben reménykednek, a fórumokon higgadtan érvelnek cameron és house mellett, szembe a huddysokkal, akik szidják cameront, elmondják mindennek, ami nyomdafestéket nem tűr. de hangsúlyozom, h csak a tálibok, a normális huddysok nem


2009-06-19 17:28.27
egy gyomorforgató, képmutató és sorolhatnám még a jobbnál jobb jelzőket, hogy milyen nyilatkozatot mertek kiengedni a szájukon a két zseniális producer, katinka és dávidka! elnézést kérnek a huddy rajongóktól, h az egész huddy cucc csak halucináció volt, de azért biztosítanak bennünket, h lesz még folytatása!! és lisa azt üzente, hogy maradjunk vele, velük, ne adjuk fel a reményt!!!!

kérdem én, és szerintem ti is, hogy tőlünk ki fog bocsánatot kérni??? ki fog elnézést kérni amiatt, hogy tönkrezúztak egy sorozatot, hogy elmebeteget csináltak egy zseniális figurából, hogy főszereplőt csináltak egy nőből, aki az első évadban két perceket szerepelt, hogy cameronból és chaseből egy szerelmes gerlepárt csináltak, hogy 13 nemsokára az oscar-díjra esélyesnek fogják titulálni és hogy - ami mint hameronos, nekem a legfontosabb - a semmibe veszik azokat, akik szerencsétlenségükre a hameront pártolják.

mostmár nem fogadnék el semmilyen bocsánatkérést ezután!!! az arcunkba röhögnek! bár érthető, hogy nem vesznek figyelembe senkit és semmit sem! ők továbbra is megvannak, és még mindig vannak olyanok, akik vevők a hülyeségeikre! ez szomorú! és nem a huddysokat akarom bántani, akik éppúgy favorizálnak valakit, mint én! én a készítőkre vagyok mérges, hogy ennyire pofátlanul hátra tudnak dőlni és mint ha mi sem történt volna,képesek ilyen nyilatkozatokat tenni!

ne haragudjatok a hosszú hozzászólásért és az indulatokért! csak most valahogy ez a hír sok volt! a képmutatást nem bírom!


2009-06-12 17:32.34
Sziasztok!

Nagyon régen nem jártam erre! Remélem jól vagytok!

Hallottátok a legújabb SPOILERT?

Katinka rendezni majd a két órás évadnyitó epizódot!!!!! (hmmmm, fúj, jajj!!!)

Érdekes lesz!! még jó, hogy sok hajam van, mert így maradni fog belőle akkor is, ha szeptemberben tépni fogom a hajam az új epizód alatt és után!


2009-04-29 19:59.43
én tényleg hameron párti vagyok, de nem vagyok elvakult! lehet, hogy csak számomra tűnt a promó azon része viccesnek, és így utólag tényleg jóval később mutatják a huddy csókot!

csak mostanában a sorozat jelenlegi állapota is mosolyt fakaszt bennem. az egyetlen módja ugyanis, hogy elkerüljem a mérgelődést amiatt, hogy így elszúrták az egész sorozatot, hogy inkább csak nevetek az egészen!


2009-04-29 18:37.06
sziasztok!

azért vicces, hogy az 5.23 promójában pont azután mutatják az újabb huddys akciót, amikor azt mondja a narrátor, hogy house kezdi elveszíteni az eszét!:) hogy milyen igaza van!!!:)


2009-04-23 17:20.45
hát ez a huddy csók?!?!? :)))))az első csókom profibban sikerült és több érzelem volt benne, mint ebben!:))) ez nem volt csók, még csak filmes csóknak is nulla volt!

egyébként érdekesek ezek a legújabb spoilerek, ami állítólag house pszichiátriai kezeléséről szólnak! szegénykémet miért kell totál hülyének beállítani??? eddig sánta volt de brilliáns elméje volt, miért kell még szerencsétlenebbé tenni? én ha hugh laurie helyében lennék, már régen kiszálltam volna az egészből, én nem hagynám ennyire mélyre süllyedni a karakteremet és nem hagynám hogy szó szerint hülyének nézzenek!


2009-03-15 11:15.34
"Szerintem elég gáz Cuddy-ra nézve, hogy House-nak lelki problémák kellenek ahhoz, hogy ágyba bújjon vele. -.- Katinkáék a nagy Huddy fanolás közben totál hülyét csinálnak Cuddy-ból."

Szerintem ebből is cuddy kerül ki győztesen! úgyis ő lesz az erkölcsi győztes! nekem mindegy hogy hogyan, de végre állítsák le ezt az egész rémálmot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2009-03-15 11:13.24
ahogy olvasgatom a sorozat spoilerjeit, én is elkezdtem egy kicsit spekulálni!


SPOILER

tehát, katinkáék azt mondták, hogy valami olyasmi fog történni, ami mindenkire hatással lesz a kórházban. én ekkor rögtön arra gondoltam, hogy Cuddyt leváltják és új igazgató lesz! ami ismét új helyzet elé állítja a nagy huddy szerelmet: house már nem cuddy beosztottja, ergo kíváncsi leszek,hogy a (hozzáteszem anno jól megoldódott) macska-egér harcot hogyan fogják pótolni esetleg továbbvinni.
aztán david shore azt mondta, hogy jennifer morrisonnal hosszútávú tervei vannak! ez nem nyugtatott meg, hiszen eddig is benne volt az évadokban, bár néha csak fél percig. talán megérjük azt, hogy 5 percig is szerepeljen egy normál epizódban???
valahogy nem tudom elképzelni, hogy hogyan jöhet vissza cameron, azt meg főleg nem, hogy hogyan hozhatják vissza hameront?

SPOILER END


2009-03-15 11:06.09
Elolvastam a Hasadást! nagyon tetszett, és már várom h folytasd, kíváncsi vagyok, hogy szomorúan, tragikusan v happy enddel végződik-e a történet!!!


2009-03-03 11:19.10
sziasztok!

Ti látjátok már valahol az alagút végét? mert ahogy a spoilereket olvasgatom, úgy az az érzesem, ami nektek is: az írok már ennél nem süllyedhetnek mélyebbre, bár ki tudja?? kezdek még pesszimistább lenni a sorozattal kapcsolatban és mint hameronos, már a falra tudnék mászni a huddytól, bár őszintén szólva már az is elszomorít, hogy nem azt a houset kapom, akit annon megismertem.

és igazságtalanságnak érzem, hogy chaset és cameront így elhanyagolják. az írók kezdenek megfeledkezni arról, hogy nekik nagyobb szerepük van a sorozat sikerében, mint 13-nak, akit úgy kezdenek beállítani, mint aki feltalálta a spanyolviaszt!!!

olvastam a fox fórumán, hogy a rajongók nem tudják, hogy vajon jennifer morrison meghosszabbította-e a szerződését. ha én lennék a helyében, akkor nem írnék alá még egy ilyen évadra, főleg miután kihagyták őt még a 100. epizódból is (hogy az a rész milyen "jó" volt, arról ne is beszéljünk!!)

és írtam, hogy van egy rémképem, hogy vajon hogyan fejeződhetne be a sorozat, ha a huddy vonalat viszik tovább. szerintetek ha az írók végül hameronosra veszik a figurát, akkor mi lenne szerintetek az ideális befejezés? vagy egyáltalán van még remény arra, hogy felejthetetlen, a sorozathoz és househoz méltó befejezést kreáljanak?

kérlek, osszátok meg a véleményeteket velem, hátha jobb kedvre tudtuk deríteni!!!!!!!


2009-02-25 13:25.34
sziasztok!

nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy mosolyogjak, amikor a sorozat első három évadát nézem. mert egyfelől jó, hogy van valami, ami feleleveníti azt a régi jó sorozatot, ami sajnos csak három évadot élt meg, de tele volt humorral, jól adagolt drámával és érdekes, elgondolkodtató emberi kapcsolatokkal.
másfelől viszont kár, hogy csak ez a három évad van, ezért néha sírhatnékom van, hogy vajon miért kellett mindent elrontani?

ugye Ladybyron Te szoktad mindig mondani, hogy csak ne nagyon szóljuk el magunkat, h szerintünk hogyan fog folytatódni ez az egész? de most jutott eszembe egy (sztem katinkához nagyon is passzoló) történetszál.

Nos: az évad végén megtörténik a nagy huddy szex, és csodák csodájára cuddy terhes lesz!! de sajnos nem tud ellátni majd két gyereket, ezért az örökbefogadottról lemond, és nekiajándékozza 13-nak és foremannek, mert ők annyira vágynak rá. mindenki tök happy lenne, cameron lenne a huddy baby keresztanyja, és chase meggyógyítja house lábát hipnózis segítségével! a sorozat záróképe pedig: house a kórház folyosóján kergetőzik a kisfiával, cuddy rájuk szól, miközben (ahogy a Titanic című film zárójelenetében) a kórház összes dolgozója megtapsolja houset és cuddyt, akik szerelmes csókkal pecsételik meg azt, hogy sikerült a lehetetlen: houset átlagossá tenni!!

ennyi!! lehet h hülyeséget írtam, de sztem egy ilyen befejezés simán beleférne a sorozat mostani menetébe!!


2009-02-11 12:21.15
Sziasztok!

Nagyon régen írtam már, de folyamatosan olvastam a hozzászólásaitokat!

Megnéztem a yahoo-n azt a 10 pontot, ami nem tetszik a nézőknek, vagy legalábbis a cikk szerzőjének. olyan jó volt végre ilyet is látni a neten, ami nemcsak arról szól, hogy mikor és milyen jó lesz majd a huddy szex. de egyébként mi lesz, ha tényleg be fog következni? a huddysok utána mit fognak csinálni?

ja, már látom is magam előtt, ahogy majd a fox csinál egy 45 perces anyagot arról, hogy "így készült a huddy szex". a nagy csókjelenetnél is csináltak egy ilyen anyagot, ahol hugh és lisa kommentálta az esetet.
a huddy szexes anyagban majd lisa:"igen, itt látszik, amikor hugh letépi a blúzomat, hogy house mennyire szereti és tiszteli cuddyt"! sőt, katinka is meg fog szólalni: "szerintem ez a legszebb szerelmes jelenet az Elfújta a szél óta. látszik rajta, hogy house gyengéd és végre igazán az emberi oldalát mutatja. szerintem ez a legtisztább szerelem"

Sőt, ha igazán nagyot akarnak ütni, akkor az összes többi szereplőt is meg kellene szólaltatni! vagy ha azt szeretnék bizonyítani, hogy mennyivel jobb a huddy, akkor össze kellene vágni egy anyagot, amiben benne van pl. a 3. éved karácsonyi része, ahol cameron elmegy house lakására, és arra kéri, hogy hagyja abba a vicodin szedést és be kellene vágni azt a részt, ahol cuddy elveszi house botját! na így lenne csak világos a nagy huddy szerelem őszintesége!!!

sőt, elemezni kellene a két csókot, ahol szintén katinka elmondaná, hogy "jaj, amikor a hameronos csókot vettük fel, végig az járt mindenki fejében, hogy 'nézd, hogy szenvednek mind a ketten' és hogy 'reméltük, hogy ezt a szörnyűséget és látszatvonzalmat a nézők ki fogják bírni épp ésszel'"

na nekem ez tenné be az ajtót végleg! és ami még igazán bemutatná ezt a gyönyörű szerelmet és vonzalmat, az az lenne, ha cuddy és house úgy "lennének végre egymáséi", hogy előtte cuddy elveszi house botját vagy a vicodinját kicseréli viagrára!!

bocsi, ha túl sokat és túl sok hülyeséget írtam!

és még valami!nekem is felfordul a gyomrom,hogy hugh és lisát minden áron össze akarják hozni, és hogy a youtubon olyan videók vannak, ahol hugh feleségét és lisát hasonlítják össze. hogyan lehetne a két nőt összehasonlítani?két különböző típusú nő, lisának meg könnyebb is szépnek maradnia, mert nem szült 3 gyereket és nem vezet háztartást!ráadásul szerintem ne hasonlítsuk össze a lisa és a jo fényképeket, mert mindenki tudja, hogy a színésznők képét sok esetben retusálják!

http://www.youtube.com/watch?v=fq8miBd_38s&feature=related

semmi bajom sincs lisával,csak azokkal a rajongókkal, akik a másik mocskolódásaival élik ki magukat!

remélem nem fárasztottalak le Titeket!


Doktor House (sorozat) - House&Cameron fanoknak:)

2008-10-28 15:56.42
Sziasztok!

http://www.youtube.com/watch?v=hk_jH7Gx-J0

Láttátok már ezt a videót? én most bukkantam rá! szerintem ezt meg kellene nézniük a sorozat készítőinek (főleg katikának!!!) és okulni belőle!

Spoiler!

Azért gondoltam hogy ezt nézzétek meg, mert a ma esti rész után nem tudom, hogy lesz-e még mit hozzátenni!


Csak azt nem értem, hogy miért építették fel ennyire ezt az egész kapcsolatot, ha csak úgy elvágták az egészet?
és miért csináltak egy forradalmian új sorozatot, tök jó cselekménnyel, felépítéssel, karakterekkel, ha végül olyanná tették az egészet, mint a melrose place vagy a említhetném a többi tucatsorozatot?


2008-10-25 20:02.44
Sohasem gondoltam volna,de a sorozat jelenlegi alakulását/hanyatlását nézve lassan már úgy érzem, azt kívánom, hogy fejeződjön be!

Valahogy olyan érzésem van,mint amikor az ember a cukrászdában van, és hozzák neki az egyre édesebb és gyomorforgatóbb édességeket, amiből bármennyit megehet, de már a végén megutálja az összes édességet!
kell az izgalom, a drámai fordulatok, a jellemfejlődés, de ne dobáljanak meg minden részben valami undorító cukormázas tortával!

már csak két dologban bízok:
1. a sorozat készítői észhez kapnak és rájönnek, hogy nem mindenki szereti az "édességet", és leporolják újra a régi doktor house kópiákat
2. észhez kapnak és habár mindent elrontottak, legalább egy jó zárórészt összehoznak

nekem ez a house nem hiányozna! a régit visszasírnám/visszasírom, mert abban még volt bőven savanyú, keserű és sós is:)

remélem nem baj, hogy költői képekben írtam le a gondolataimat:)


2008-10-13 15:53.38
Sziasztok!

Ismét egyetértek mindannyiótokkal!:) Sajnos tényleg nem vesz jó irányt ez a sorozat!Pedig annyira jó volt régen, én is szívesen nosztalgiázok illetve elképedve figyelem az első évadot! mert bár House abban is néha (és most sztem ezen van a hangsúly) bunkó volt, de volt emberi oldala is!(mint pl. amikor chasszel beszélgetett az apjáról)

mostmár lassan az az érzésem, hogy hiába van huddy és hameron oldal, lassan már annyira öreg és megkeseredett embernek mutatják be houset, hogy már sajnálni sem fogjuk! mint ahogy Ladybyron írta: már önmaga paródiája lesz a sorozat!


2008-09-26 18:50.00
Elég régen voltam már a fórumon, de végigolvastam a hozzászólásaitokat, és mindennel egyetértek!
Tényleg nagyon sok szellemes és túlvilági dolog van a Houseban, ami egyszer-kétszer el is megy, de egy idő után már tényleg nem tudja az ember, hogy mit is szóljon hozzájuk. ez olyan, mint hogy House minden évadban "meghal" és a halál árnyékában fantáziál. egy kicsit már ezt is hanyagolhatnák!
Nagyon hiányoznak a Hameronos részek, de ami idáig benne volt, az nem volt rossz, csak az zavar, hogy most minden Huddy szagú!:(

Spoiler!

Látta valaki az 5x1-es Hameronos jelenetet? nekem tetszett, csak kevés volt:(
És egy számomra/számunkra szomorú hír: Cuddy és House csókolózni fognak, legalábbis a spoilerek szerint!!Bár már lehet hogy hallottatok róla!


2008-09-26 18:43.27
Nagyon tetszett a fanficed!!:)


2008-09-10 20:34.21
Minden sorozat, legyen az amerikai, vagy latin-amerikai szappanopera, mindig valami szerelmi jelenettel zárul. Ez olyan mint a mesékben: elvárjuk, hogy a jó győzedelmeskedjen a rossz felett, a királykisasszony pedig találkozzon a mesebeli herceggel és boldogan éljenek, amíg meg nem halnak.

Ha megfigyeljük, akkor még a műfajok között sincs különbség, mindig mindenki összejön valakivel, például anno az X-akták vagy a JAG-Becsületbeli ügyek is annak ellenére, hogy akció ill. sci-fi sorozatok voltak, végül a szereplők csókjával zárultak.

Amúgy én is szeretném, ha végül House megtalálná a társát, de érdekes, hogy amíg Stacyt el tudtam volna fogadni szerelmének, addig Cuddyt nem, pedig nem Cuddy-gyűlölő vagyok, csak Hameron-fan.Drukkolok, hogy Cuddy is egyszer boldog legyen(csak Houseról szálljon le!:))
Bár a Stacyvel való kapcsolatáról sem tudtunk sokkal többet, de azt igen, hogy Housenak fontos volt, de most egy Huddys összeborulást hiteltelennek éreznék. Cuddy megváltoztatni akarná, de Stacy, akárcsak Cameron, meglátta benne a szerethető oldalát is.

Remélem jól le tudtam írni a mondandómat, lehet, hogy egy kicsit bőven fogalmaztam! bocsi:)


2008-09-06 20:07.13
Az a baj, hogy ezt csak mi vesszük észre!
Szerintem sem működhet egy ilyen viszony sem a magánéletben, sem pedig a Doktor Houseban!

Most képzeljük el azt a helyzetet, amikor House (mint mindig) valami hülyeséget csinál és Cuddy (mint mindig) jól kioktatja, példabeszédet tart neki. Ez a jelen helyzetben, mint a főnök-beosztott viszonya még helyén is való, de mi lesz, ha együtt fognak élni? nem hinném, hogy az egyik vagy a másik nem viszi haza a sérelmeit és csak úgy szemet hunynak felette!
Egyik sem enged a saját igazából, de ha igen, akkor valaki csak egy rossz szerepet fog játszani! az már nem lesz a régi Cuddy és nem lesz a régi House!

A szerelem oltárán sok áldozatot kell hozni, de nem várható el senkitől, hogy az áldozat maga az ember személyisége legyen!


2008-09-06 18:01.50
Köszönöm én is a válaszodat, ugyanis én is sokáig én is kétségek között voltam a 2. résszel kapcsolatban!

Amúgy nekem nagyon tetszett ez a rész! Nagyon aranyos volt House, amikor Wilsonnak elmesélte, hogy látta Cameront és főleg az, amikor mosolyogva mondta neki, hogy miért halucinálná azt, hogy Cameron szőke. Egyébként az eléggé furcsa volt, hogy Wilson mondta Housenak, hogy beszélt Cameronnal telefonon, és h a elmondta neki, hogy eljegyezték egymást Chasesszel. Mióta lettek ennyire jó viszonyban Cameronnal, h ő mindent elmond Wilsonnak?

És a vége, amikor House elment a sürgősségire hogy megnézze Cameront!!! Az a nézés mindent elárult! És ebben a jelenetben is látszott, hogy Cameron mennyire jól ismeri Houset!

Amúgy nem akarok én lenni mindig az, aki panaszkodik és rossz híreket hozok, de olvasta valaki, hogy mit írtak a Us Weeklyben?

SPOILER!!!!:

“Ha House képes bármilyen kapcsolatra bárkivel is, akkor az a bárki Cuddy lesz.” − teszi hozzá Shore. “Nem táncoltathatjuk őket egymással örökké.”

Tessék??? Hogy mi van???
Na ezek után legyünk mi optimisták!!!!!!!!!!!!


2008-08-30 17:25.27
Sziasztok!

Remélem senki sem fog a kardjába dőlni vagy egyéb fegyverekhez nyúlni!! kivel fogom akkor megbeszélni és kibeszélni a dolgokat?:)

Amúgy nekem wilson és house miatt tetszett az első rész, főleg wilson miatt, szerintem tök édes volt:)! jó volt még benne dr. zanussi is!

de az jó volt, h néha-néha housenak eszébe jutott cameron, először amikor dr. zanussi mondta, h etikátlan (vagy valami ilyesmi) betörni már lakásába, aztán pedig amikor azzal a fiatal doktornővel beszélgetett!

de az nem tetszett, h cuddy megint fitogtatta az erejét(amit mint igazgató meg is tehet)! mint egy kisfiúval, úgy bánt!ebből is látszik, h cuddy teljesen meg akarja változtatni, és nem fogadja el olyannak amilyen, kivéve, ha pl. valamilyen cselekedete végül jól sül el!

ez egy kicsit megint hosszúra sikeredett, remélem nem fáradtatok el a végére:)!


2008-08-27 19:07.20
sziasztok!

Most hogy említetted PejPej a Monster Truckot, olyan jó érzéssel gondoltam vissza azokra a boldog szép időkre! Rögtön eszembe jutott egy másik szép pillanat, amikor a harmadik évad elején, azt hiszem a 3. részben House azt mondta Camnek, hogy büszke rá!! szerintem ez volt az egyik legszebb mondat, amit valaha is mondott neki!

Amúgy tényleg igazad van Rena-X abban, hogy olyan mintha egy valóságshowt néznénk! csakhogy ez a nyersesség és ez a nyíltság egyáltalán nem illik housera! legalábbis az igazira! mostmár biztos, hogy egy új sorozatot nézünk: eddig volt a hameronos-szarkasztikus-titokzatos doktor house, most pedig a huddys-latin szappanoperás doktor house! mi jön ezután?? még a végén megéljük, h house cukorkát osztogatva Elvis dalokat énekelve szaladgál a folyosókon? Doktor Szerelem főszerepben Hugh Laurieval:)


2008-08-27 09:44.34
Kedves PejPej,LadyByron,Rena-X és mindenki! Köszönöm , hogy ilyen kedvesen fogadtok, nagyon jól esik ilyen emberek között lenni!!

Talán megfogadom a tanácsotokat, és én is írok egy fanficet, hátha attól majd jobban érzem magam!

Egyébként azon gondolkoztam, hogy valami kamu lehet a huddys történetben és az ő jövendőbeli szerelmükben, ugyanis az elég érdekes, h amíg eddig mindegyik house-kapcsolatot nagyon titokzatosan kezeltek és nem árultak el semmit, addig most nyíltan hangoztatják, hogy igenis lesz köztük valami!! ez egy kicsit furcsa, nem? tehát lehet h a végén nekünk lesz okunk örülni, csak most jól felbosszantanak minket a készítők:)!

szép napot mindenkinek!!


2008-08-26 14:40.28
Sziasztok!remélem nem zavarok, már régóta olvasgatom a fórumot és nagyon tetszik!úgy látom, hogy ti elég optimistán látjátok a hameron kapcsolat jövőjét, de én már teljesen kétségbe vagyok esve!!! teljesen ki vagyok borulva!úgy érzem,mintha egy teljesen más sorozatot néznék, mintha a hameron-rész egy másik tv show lett volna!mostanában minden alkotó arról beszél, hogy folytatják a huddy vonalat,ebben látnak fantáziát és már olyat is mondtak az alkotók,hogy house végülis szerelmes cuddyba!!! én csak azt nem értem,hogy akkor miért kellett mindenkit etetni a hameronos szállal? én ezt nem értem!!!
bocsi, ha hosszúra és nagyon panaszkodóra sikeredett a hozzászólásom, de egyszerűen tanácstalan vagyok!!!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk