Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-26
A gonosz nem létezik
Adóztass, ha tudsz
Barátom, a pingvin
Exhibition on Screen: John Singer Sargent, a jólét festője
Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig
Lepattanó
Megalopolisz
Ne oldozz el!
Vakarcs

2024-09-19
A kegyelem fajtái
Egércsapda
Egy család rövid története
Fekete pont
Lottóőrültek
Monte Cristo grófja

2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Shrek 2.
- Mozi+, 10:55
Az Olíva farm varázsa
- Izaura TV, 11:00
Száraz napok
- Cinemax2, 11:30
Vadászidény
- HBO2, 12:05
Heves jeges
- Film Mánia, 12:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Benoit Poelvoorde (60)
Bonnie Hunt (63)
Jim Byrnes (76)
Tatiana Maslany (39)
Tom Felton (37)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Hasonmás (2009) - Vélemények
A tökéletes pár (sorozat) - Vélemények
Alien: Covenant - Vélemények
John Wick - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hős kerestetik aaaaa
Philippe Rousselot aaaaa

 

OriginalDoll hozzászólásai

Ugrás OriginalDoll adatlapjára


Britney Spears - Vélemények

2008-11-29 17:05.50
Na ez az.Ha nem csak azt vennéd észre amit akarsz, akkor talán feltűnne, hogy már vagy fél éve még kívülről sem látott éjszakai klubbokat.Nem piál és a drogtesztje is jó lett.Csak 1 kicsit kéne figyelni és LŐN VILÁGOSSÁG... Ti tudjátok.Szidjátok csak.Eltudom képzelni h milyenek lehettek ha mindenhez így álltok hozzá.Értelmesek biztos nem, már bocs.Az Istenért sem látnátok be, hogy teljesen rendbe jött.Nem hát, akkor min lehetne élvezkedni?Ez az olyan "a földön fexik és akkor rugdaljunk bele még kettőt" stílus.Ami a hülyéket jellemzi.De mindegy.Utáljátok és erre mondják azt hogy "nem látja a fától az erdőt.." Szidjátok nyugodtan.Amúgy valaki azt írta, hogy itt már többen utálják, mint szeretik:Lehet, de az is megeshet, hogy csak nincs kedvük hozzátok hasonlókkal vitatkozni.Mert csak I-D-Ő-P-O-C-S-É-K-O-L-Á-S.Élvezzétek egymás társaságát, szidjátok Britney-t aztán jó szórakozást.Részemről ennyi.


2008-11-29 16:32.14
1: Nem a barátnőm. 2: Miket írt?Szerintem nincs benne semmi extra... Leírta az igazat.Hogy Britney tehetséges és hogy jó a hangja (amit kiegészítenék azzal, hogy bombasztikus showkat csinál..Nem állok neki példázni, mert ha az életetek múlna rajta akkor sem vennétek észre h miről is beszélek..) És ha vennétek a fáradságot és nem csak szapulnátok, hanem utána is néznétek a dolgoknak, hogy mit miért és hogyan csinált, akkor lehet hogy egy kicsit magatokba szállnátok.Talán.. De nem, nektek mindent el kell hinni amit a rohadt magyar (-semmit sem érő-) média terjeszt róla.Ami olykor-olykor nem is igaz vagy igaz alap történettel indul, de a végére valami oltári nagy baromság jön ki, aminek köze nincs Britney-hez.
Szerintem nem vagytok ti hülyék, és az alap angol is meg van, tehát meg tudnátok nézni néha egy külföldi Britney-s lapot, ami ÉR IS VALAMIT és rájönnétek h mi hogy van és hogy is történt.. De igazatok van.Könnyebb szidni ész nélkül, mint utána járni hogy mi hogy volt, hogy történt igazából.Ja és utána nem ártana fel is fogni...


2008-11-29 16:11.09
Aha, észrevettem. Csak vagy tíz oldalon keresztül megy, hogy Britney így k*rva + úgy ribanc.Összefoglalva.Szidod azt, akit ő bír (mi bírunk) szóval sztem ne csodálkozzatok azon hogyha elküldenek titeket.És örülj h csak francot mondott..


2008-11-29 16:06.11
Szerintem igazad van:)) Britney már egy jelenség.És ha nem szeretnék annyira/annyian akkor nem lenne csupán a G-Portálon több, mint 200 rajongói oldal.És akkor ne is beszéljünk a HTML-ről + a külföldi oldalakról.Ti utáljátok, mi ezt elfogadjuk.Csak akkor nem kéne a rajongókat sértegetni.Szerintem.Ti mást szerettek.Őt meg lehet, hogy mi utáljuk, mégsem megyünk oda osztani ezerrel.Pedig tudnánk, ha akarnánk.Mondd el a véleményed.Szabad.De egyszer és kulturált körülmények között.
És akkor most várom az osztásokat, lehet nyugodtan jönni és elmondani mindennek.Amiket itt olvastam.. Háát.. Azok alapján nem számítok semmi jóra. Szóval ti se legyetek oda annyira ha esetleg elküldenek titeket a francba.Ilyen modor után? No comment.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk