Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-26
A gonosz nem létezik
Adóztass, ha tudsz
Barátom, a pingvin
Exhibition on Screen: John Singer Sargent, a jólét festője
Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig
Lepattanó
Megalopolisz
Ne oldozz el!
Vakarcs

2024-09-19
A kegyelem fajtái
Egércsapda
Egy család rövid története
Fekete pont
Lottóőrültek
Monte Cristo grófja

2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A csaló
- Filmbox Extra HD, 04:45
A vonatrablás
- Filmbox Family, 05:00
Múlt karácsony
- Mozi+, 05:40
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Ők sem voltak szentek
- AMC, 06:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Pásztor Erzsi (88)
Kevin Sorbo (66)
Pedro Almodóvar (75)
R. H. Thomson (77)
Nia Vardalos (62)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A kígyó (sorozat) - Vélemények
A méhész (2024) - Vélemények
Szélhámos rokonok - Vélemények
A hangok (2014) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Star Wars: A Rossz Osztag aaaaa
Peter Sellers aaaaa

 

Monkey24 hozzászólásai

Ugrás Monkey24 adatlapjára

1 2 3

Jensen Ackles - Vélemények

2010-06-21 06:34.37
Igen, a tavalyi Ausztrál Conon amin mindenki ott volt J2 és ő is. Nézd meg Youtubon! :)

Mindegy, én személy szerint utálom szegényt, így van. Nem is voltam bent egy paneljén sem most Barcelonán. Nem szeretem, amikor valaki arra ül rá és lesz nagy az arca, amit már előtte felépítettek... lásd Jensen és Jared hozta fel a sorozatot arra a szintre amilyen és Misha meg beleül ebbe az egészbe és úgy tesz mintha miatta lenne annyira menő a show, pedig csak beleült a jóba... Sőt Martina mesélte nekünk, Misha külön megkérte a szervezőket hogy később jelentsék be őt, mert CSAK MIATTA jönnek az emberek nem a két "fasz" miatt... mindegy... Kicsit beképzelt, semmi gond.
Jótékonykodjon, vagy csináljon bármit... (leírhatja az adójából kint :) ) Attól számomra még egy tahó marad és nagyon kíváncsi vagyok hogy a felesége által írt könyvben ami a gruppen szexről szól milyen szerepet kap! :)))) Ok, belátom nem ez a része érdekel Mishának, nem semmi hogy még fel is vállalja hogy csinálta már nővel és pasival is... Na.. tessék ő is Biszex, hiszen megtette a felesége szerint és még könyv is van róla... :)))


2010-06-20 21:29.47
A jegyzeteimben ott van mind a kettő, fotók meg a képeknél mindegyikről! :)


2010-06-20 20:06.13
visszajelöltelek, a jegyzeteimben megtalálod. :)


2010-06-20 19:58.03
Itt olvashatjátok a beszámolót:

[link]

az FB-m! :) Nézzétek el nekem hogy össze-vissza beszélek benne néha! :)


2010-06-20 19:54.49
Igen, de azért az a legnagyobb bunkóség, amikor az ausztrál conon, amikor a két srác fen van a színpadon akkor a nézőtérről, mikrofonnal a kezében megkérdezni, hogy "milyen tesókat játszani, ha az életben szeretők vagytok?" S mint tudjuk... vagyis... akik elhiszik elhiszik, akik nem nem.. hogy Bi a két srác és volt dolguk egymással. De akkor itt ki is térhetünk a sajtójára annak, hogy hol is foglalkoznak ezzel a kérdéssel. E-online azon belül Ted Casablancát érdemes olvasgatni erről a J2 dologról! Egy Dan interjújában konkrétan megbeszélte Danneelel hogy tudja, hogy Jensen kicsit langyos....


2010-06-20 19:51.00
Nem az én barátnőm, nem csak jerköt írt neki... Hanem igen jól kiosztotta a pasit... és Barcelonában igencsak rohadt nagy bunkó volt vele Misha mert pontosan tudta ki is a bnőm és folytatták a dolgokat.... A bnőm folyékonyan beszél angolul... szóval... igen éles vita alakult ki közöttük... mindegy baromi hosszú... Számomra Misha nincs csak Castielként létezik, de ez egy Jensen fórum, nem?


Jared Padalecki - Vélemények

2010-06-20 12:14.29
Akkor én is hozok pár nagyon nagyon laza Jared képet, remélem még nem voltak:

[link]
[link]
[link]


Jensen Ackles - Vélemények

2010-06-20 12:12.09
Névre szóló aláírásom Jensentől! awwwwww!

[link]

a beszámolóm pedig készen van már a Conról! :)

és még egy kép:

[link]

:)


Jared Padalecki - Vélemények

2010-06-20 12:03.57
DE... mint írtam Jared hulla szerelmesen vette el Gent! :)És Jensen is nagyon nagyon szereti Dant! :)
És ez is nagyon jó dolog! A lényeg, hogy boldogok legyenek, nem igaz? :))


2010-06-20 11:55.11
Itt van ez a kép, Jensen és Jared... Nekem ez is mindent elmondana anélkül, hogy ismerném őket, látszik, hogy micsoda érzelmek vannak itt és sokat jelentenek egymásnak:

[link]

:)


2010-06-20 11:50.15
Vagy elhiszitek vagy nem... van egy csomó dolog amit nem fogok leírni és megtudtam róluk és lehet, hogy pár dologgal beletipornék mások lelki világába ezekkel.. Nem fenékig tejfel velük együtt dolgozni...
A szervező csaj, Martina, lényegében intézte az egész szerződésüket a szállásukat és egyeztetett velük már majdnem egy éve mentek a tárgyalások... azalatt az idő alatt sok minden kiderült róluk és érdekes volt az is hogyan kellett hotel szobát foglalni nekik... majd amikor az utolsó pillanatban kiderült, hogy Gen is jön Jensen besértődött... Vagy...Amikor Martina a reptérre ment Jaredékért pl Gen egy szót nem szólt csöndben meghúzta magát és semmi de semmi érintkezés nem volt Jared és Gen között.. ezen pl Maritina nagyon meglepődött...
Az csak metífóra volt, hogy egy hosszú Kanadai éjjelen úgy gondolták, hogy... Akkor nem érettétek... a lényeg, hogy igen, hölgyek urak, BIszex a két srác és ezzel szerintem semmi baj sincs. hogy most mi van közöttük nem tudom, de egészen biztosan nagyon jóban vannak ha csajok nélkül mentek "romantikázni" a tegerpartra.
Gen a personal FB-jére írta fel, hogy gyereket akar ebben az évben... Jah és nagy kamú tőlük, hogy nincs FB-jük vagy myspaceük... csak nem akarják, hogy zaklassák őket. A lényeg, hogy Gen ebben az évben babát akar, ennyit tudok mondani ezt még január körül írta fel... És ha már házasok, miért ne szerenének gyereket?
Legyetek konzervatívok, vagy hasonló, szerintem nem baj ha biszex valaki és az sem hogy a körülötte lévők elfogadják ezt. Jenennek már nem ez a Jared féle kapcsolat lenne az első ilyen kapcsolata, de attól még lehet csodás férfi, férj és szerető. Óh és Jensen... az szervezők sírógörcsöt kaptak tőle, mert annyira HP volt első nap...Totálisan kiborított mindenkit. :(

A lényeg, a srácokat mély érzelmek füzik egymáshoz és nagyon jó barátok.
Küldhettek itt esküvői képeket a lényegen nem változtat biszexek és régen szerették egymás... testileg...De.. csak nézzétek meg a képeket figyelmesebben, ahol a háttérben Jensen van, és főleg azt a képet ahol megölelik egymás és Jared szeme csukva van... TESTBESZÉD! :) Na nem fárasztok tovább senkit sem, tudok amit tudok és ennyi... szeretem őket és kész, a kedvenceim. és legyenek boldogok azzal akivel akarnak!


2010-06-18 09:43.44
Szerintem már múlt időben van ez a dolog. sőt biztosan. De a két pasi között még mindig mély érzelem van egymás iránt és ez tök jó dolog. Ott vannak a feleségeik, biztosan lesznek majd babyk is és tök jó hogy a két feleség tisztában van a múltjukkal szerintem :)


2010-06-18 09:39.56
Sandy ki kart lépni a dologból, mert szerelmes lett abba a másik srácba és érthető, hogy kicsit szarul esett neki hogy Jared meg mással kavar... Annyira szarul hogyha felmész az e-bayre még mindig árulja sz össze cuccát amit Jaredtől kapott még a jeggyűrűjét is! Kemény...


2010-06-18 09:36.27
A lányokat tényleg szeretik. :))))
az hogy játszadoznak a két térfelen is... hát... van ilyen! :))) Figyelj, nekem tök mindegy kivel csak legyenek nagyon boldogok. Jared egszen biztosan nagyon szerelmes Genbe.. vagyis fellángolt iránta, baromi gyors esküvő, stb.. érdekes. A reptéren meg egymáshoz sem értek és ezt nagyon furcsállota a lány, meg azt hogy Gen tök csendes volt, meghúzódott és nem beszélt semmit...
A két srác meg ha kicsit megszeretgette egymást ott a hideg Kanadai estéken... tegye! Még édesek is lehettek. :))))


2010-06-18 09:29.30
Van amit Jaredtől és van amik akkor ragadtak rá míg szervezte a Cont hiszen ő volt az összes szerződés megírója ő tárgyalt a managerekkel, ő ment ki a srácok elé a reptérre, ő foglalta le a szállodai szobákat stb.. szóval van hooan infózni! :) A másik két szervező nem tudott angolul! Ezért bonyolított mindent ő. :)))


2010-06-18 09:25.27
Hisztigép? Jensen és Dan is... de szerinte mindenki az ha fáradt. Csak Szerencsétlen szervezők gondolhatod, hogy kiakadtak rá, ha mindenbe belekötött. De ő is tudta hogy nagyon picsuli, inkább elment aludni. Jobban tette. :) Jobban is lett. :))))))
Jensen and Jared are in love.. tralalalala... :)


2010-06-18 09:19.36
Ha már egyszer volt szerencsém találkozni vele sőt egy benfentessel összehaverkodni, miért ne? :)


2010-06-18 09:17.22
Nem Gennel csalta meg Sandyt... az illető hímnemű. :)
Igen a két csaj nem igazán szereti egymást, nem voltak ott egymás lagziján sem.
Jensen konkrétan féltékeny Genre... oka is van rá... szegényem.
Figylej, mindenkinek van rossz napja. Lehet Hisztigép mindenki. :))) És sz*r napod van gondolom te is az vagy! :)


2010-06-18 09:10.04
"Jensen egy kis hisztis picsuli volt szombaton. És ettől kikészültek a szervezők. Mindenbe belekötött és ettől kapott sírógörcsöt Martina. Aztán délben elment aludni és kicist pihentebben jött vissza csak mivel elaludt lekéste a saját panelját is. Jarednek öntötte ki a szívét a green roomban ő vigasztalgatta. Jared meg nem ment sehova csak pörgött ott."


Mármint Marina öntötte ki a szívét a Green Roomban Jarednek, csak nem voltam értelmes.


2010-06-18 09:03.15
Gen pl úgy volt hogy nem is jön és mikor kitalálta pár nappal a Con előtt mindent át kellett szervezni. Dan ott volt (Martina ment értük a reptérre) de a reptéren kiakadt mert ráléptek a cipőjére és ott levette majd Jensen orra előtt lóbálta, hogy ráléptek és mi lesz most? Jensen már ettől kiakadt szegényem. De szegény azt hitte, hogy Jared egyedül jön aztán megjelent a nővel... Az egyik éjjel otthagyták a csajokat a szállodában és kettesben lementek a tengerparta "romatikázni" Martina szavaival élve! :)
Jensen egy kis hisztis picsuli volt szombaton. És ettől kikészültek a szervezők. Mindenbe belekötött és ettől kapott sírógörcsöt Martina. Aztán délben elment aludni és kicist pihentebben jött vissza csak mivel elaludt lekéste a saját panelját is. Jarednek öntötte ki a szívét a green roomban ő vigasztalgatta. Jared meg nem ment sehova csak pörgött ott.
Csütörtökön vagy pénteken nem is tudom mit mondott Martina meg Jared element Gennel várost nézni délelőtt 11-kor és éjjel 11-kor értek haza. Szegény Jensen meg várta a haverját aki nem jött... és kiderült, hogy sz*rrá vsásrolta magát Gen és lekopasztotta Jared hitelkrátyáját... Mérges volt Jaredre Jensen, hogy megígérte, hogy együtt lesznek erre, Gennel kavart reggeltől éjszakáig. :(
Igen, Sandy azért hagyta el mert megcsalta... nem is akár kivel! :))))) És Sandy azonnal az új pasijával mutatkozott, sőt el is jegyeztette magát, de azóta már abból a kapcsolatból is kiszállt.


Jensen Ackles - Vélemények

2010-06-18 08:35.41
Itt van a plakát nagyban is:

[link]

Ez meg egy nagyon aranyos kép:
[link]

ezeket a képeket meg pont előttünk csinálták a fotóstúdióbna:
[link]
[link]
[link]

És Jensen kicsit HP, de így szeretjük! :))))


Jared Padalecki - Vélemények

2010-06-18 08:26.24
És hoztam még pár képet amiket csináltam, ezeket a vasárnapi Jared panelon készítettem

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]


2010-06-18 08:18.09
Jó reggelt!

Van pár dolog amit megtudtam Jaredről és Genről... most Barcelonában, mert Martina, az egyik szervezőlánnyal nagyon jóba lettünk és hát... amiket mesélt....(szerencsétlen koknkértan sírógörcsöt kapott Jensentől, nem jó értelemben sajnos. :( , Jareddel pedig nagyon-nagyon jóba lett, sokat dumáltak a green roomban Mishával meg a feleségével meg együtt vacsizott hétfőn) mindegy... Személy szerint remélem, hogy nem lesz hosszú életű Gen és Jared kapcsolata. Bár egy gyerek be fog ficceni a képbe, ami nem is baj KicsiPadaBaba édes lesz. :)) De keressen más lányt. Hiszen ő a nagy megcsalóművész, ahogy kiderültek a dolgok.. :) Így Gent is simán meg fogja csalni.

Hoztam pár bugyielhagyós képet, meztelen Jared!

[link]

[link]


Jensen Ackles - Vélemények

2010-06-17 19:53.25
Szerintem a beszámolóban leírom az egész Misha sztorit!
Igen, terhes, első nap ott volt délelőtt! :)


Jared Padalecki - Vélemények

2010-06-17 19:44.57
Aki teheti az utazzon. Jó más országokat és kultúrákat megnézni! :)


Jensen Ackles - Vélemények

2010-06-17 19:43.12
Én nem a szerep miatt mondom róla ezt. Félre ne értsd. Castiel nem hat meg túlzottan. Hanem mint ember... Hallottam róla ezt azt és nem tetszik az sem, hogy talpnyalóknak hívja a rajongókat és nyílt színen leégeti a srácokat. Ez csak egy ok. Van olyan ismerősöm aki ismeri, sőt akivel mentem az egyik lánynak volt egy kis elintézni valója vele... nem mondhatnám, hogy megbeszélték a dolgot, de rohadtul nagy bunkó volt vele. Majd megírom. Ez a sztori kettőjük között még előző évről indult és a twitteren kezdődött... Mindegy. Misha maradt bunkó.
De 5 hónapos terhes a felesége! Láttam őt! :)


Jared Padalecki - Vélemények

2010-06-17 19:38.34
jaj de jó! :) Sok sikert! Érdemes világot látni! Én mindig utazásokra spórolok! :))))


Jensen Ackles - Vélemények

2010-06-17 19:23.21
Misha egy bunkó paraszt...erről igen hosszan tudnék nyilatkozni... egy köcsög.. mindegy mert csak felhúzom magam azon az emberen. Én vagyok a világ legnagyobb Misha hatere! Bocsi srácok! :(

Jensen előző évben elrontotta a gyomrát és attól volt rosszul mint kiderült. Szegényem. :(Egy darab panleja lett volna de mivel ment a hasa így nem vállalta be!

összesen5 fotóm van a srácokkal előző évről idén csak 4. :)


Jared Padalecki - Vélemények

2010-06-17 19:18.04
Londonban és Angliában 11-szer voltam volt hogy 2 heteket! Turista vagyok! Mondom! :)) Szerencsés vagyok hogy rengeteg helyen voltam már! :)


2010-06-17 19:16.49
Én 3szor jártam már Barcelonában már szóval én már mindent láttam belőle.. annyira nem jó hely. szerintem halálosan unalmas. De ez csak a saját véleményem. egyszer voltam ott 10 napot.. a 3. nap után már haza akartam jönni mert mindent megnéztem már ami lényeges... szerintem Barcelona nem egy nagy durranás. Monaco és Nizza... és a Francia Riviéra! Na az igen! ott már akad látnivaló! Szerencsére utazós típus vagyok és ott is töltöttem el elég hosszú idő! Mindenkinek a Riviérát ajánlom ha úgy akarja érezni magát mint egy filmsztár!


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk