Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Kosarad tartalma: | ||||
Eddie, a sas *Import - Magyar szinkronnal* (DVD) | | | 3999 forint | | | Kivesz |
Hogyan írjunk szerelmet (DVD) | | | 1999 forint | | | Kivesz |
Szállítási díj | | | 1299 forint | ||
* 999 forintra csökkentett szállítási díj legalább 10.000 forint rendelési érték felett! | ||||
* Ingyenes szállítás legalább 20.000 forint rendelési érték felett! | ||||
Összesen: 7297 forint |
Kosarad tartalma |
A kosaradban 2 DVD van. Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát! |
Rendelésed véglegesítése |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
Tőrbe ejtve - SuperTV2, 11:25 |
Az 57-es utas - AMC, 12:10 |
Jószomszédi iszony - Paramount Network, 12:15 |
Elveszve a vadonban 3. - Egy barátság kezdete - Film4, 12:20 |
E. T. - A földönkívüli - RTL Három, 12:25 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
James Fox (85) |
Kelly Sheridan (47) |
Michéle Placido (78) |
Polly Walker (58) |
Eleanor Tomlinson (32) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
A fattyú |
Pamela Reed |
40315. Independence (2024-04-16 14:51.25) - (válasz Törölt felhasználó 40312. hozzászólására) |
Gulyás - újragondolva :) - amúgy, én is szeretem a lábszárat..., nagyon is, nemcsak a marháét! ;) Legutóbb combból csináltam - azt is szeretem :) - s finom lett. Hátszín - s főleg bélszín - inkább rozéra sütve. Egy kis megfelelő mennyiségű faggyú, s zsírszövettel átszőtt, jó mínőségű husi kell hozzá. Meg némi "szakértelem", az elkészítéséhez. Ám..., az örök kedvenc, a borjú lábszár, rántva, tartárral, s persze - na, ez olyan nagyon magyar - a körömpöri, főtt krumplival, puha, friss kovászos kenyérrel - nyáron kovi ubival, télen, savanyúsággal - mikor beletöröd a krumplit a szaftba? Hmmm...! Jó, ez nem olyan "elegáns" kaja! Ez igaz! Megéheztem...:) |
40314. Törölt felhasználó (2024-04-16 14:24.38) |
Jah, vakvágány. |
40313. Bordal (2024-04-16 14:15.24) |
Bambi!
Azt hiszem itt befejeztük. Ismersz engem más vágányról is. Ez az útszéli, parlagi stílus nem az én kenyerem. |
40312. Törölt felhasználó (2024-04-16 14:00.36) - (válasz Bordal 40311. hozzászólására) |
Lófaszt!
Ismerek olyat, aki sertésből csinálja, sőt, hallottam még pulyka húsból is gulyást. Na akkor az szerinted meg mi a bré? |
40311. Bordal (2024-04-16 13:54.50) |
Bambi!
Sohasem állítottam, hogy értek a focihoz. Hogy remek szakács vagy-e erről még nem tettél tanúbizonyságot. Most jól figyelj ide! Leírom mégegyszer. Bármi másból főzöd azt a bizonyost, az lehet roppant finom, csak éppen nem gulyás. Csak az ami lábszárból készül. Ezt próbáld meg értelmezni! |
40310. Törölt felhasználó (2024-04-16 13:44.45) - (válasz Bordal 40309. hozzászólására) |
Te meg a focihoz, vagy még ahhoz sem!;)
Kérlek, én remek szakács vagyok, csak utálok főzni. Hogy ki milyen húst tesz bele, bármibe is, azt döntse el saját maga. A mákos tészta pedig finom, csak mintásat szarik tőle az ember. Mondjuk én nem igen eszem mákos dolgokat. |
40309. Bordal (2024-04-16 13:41.49) - (válasz Törölt felhasználó 40308. hozzászólására) |
Lerí rólad hogy csak a Nutellához értesz. :)Amit írsz a nyakról meg a hátszínről az húsleves nem pedig gulyás. |
40308. Törölt felhasználó (2024-04-16 13:39.14) |
A marhalábszár egy inas, rágós szar.
Ha már marha akkor nyak vagy hátszín, az legalább szín hús, nem pedig bőnyeg! |
40307. Bordal (2024-04-16 13:15.51) - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 40306. hozzászólására) |
Világos! Sőt csak abból. Azon belül is lábszárból. Finom lehet az a bizonyos másból is, csak éppen nem gulyás.
Bocs kedves DI! Nem engem kérdeztek csak beleütöttem a nózim! Mea culpa! |
40306. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2024-04-16 13:06.39) - (válasz DI_ 40304. hozzászólására) |
marhából? |
40305. Bordal (2024-04-16 12:48.46) - (válasz DI_ 40304. hozzászólására) |
A gulyásleves már önmagában is fejedelmi. Amit utána írtál meg se láttam! :( Add a kutyáknak! |
40304. DI_ (2024-04-16 12:34.41) |
Gulyásleves csipetkével,mákos tészta |
40303. Bordal (2024-04-14 16:01.28) - (válasz Bordal 40302. hozzászólására) |
Folyt köv: Kittenberger Kálmán -ki az ki ne tudná ki is volt ő azt mondta(és csinálta is), hogy ez a bizonyos töltött gombát ő lazacgombából készítette. Tudom, nem minden fa tövében terem a lazacgomba, de az érdekesség kedvéért megemlítettem. |
40302. Bordal (2024-04-14 14:09.26) - (válasz DI_ 40298. hozzászólására) |
Ugye, ugye?? Te is szeretsz jókat enni. A töltött gombát persze nem csiperkéből képzelem el. Ki kell menni a piacra és szétnézni valami nagyobb kalappal bíró gomba után. |
40301. Evile-Elvis- (2024-04-14 13:37.27) |
Mars csoki, egy kartonnal. |
40300. Törölt felhasználó (2024-04-14 13:34.31) |
Nutella, egy üveggel. |
40299. DI_ (2024-04-14 13:02.33) |
Hentes tokány,jázmin rizs |
40298. DI_ (2024-04-14 13:02.03) - (válasz Bordal 40297. hozzászólására) |
juhtúróval töltött gombát már kóstoltam fincsi |
40297. Bordal (2024-04-12 19:46.57) - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 40296. hozzászólására) |
Meg még egy és más. Pl. juhtúróval töltött gomba platnin sütve, gombafasírt stb. |
40296. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2024-04-11 16:13.59) - (válasz Bordal 40295. hozzászólására) |
Gyerekkoromban nem volt ismert a rántott gombafejek. Bankettünk a Gellért szállóban volt, ott ettem először gombafejek rántva, rizs tartár. Otthon gombaleves, gombapörkölt volt gombából. |
40295. Bordal (2024-04-10 19:06.54) - (válasz DI_ 40294. hozzászólására) |
Drága apám emlékére ma rántott gombafejek voltak. Persze nem kék galambgombából, mert azt csak tőle kaphattam, de megtette helyette a portobello gomba, amely ugyanolyan nagy kalapú és finom is. Négy darab egy csomagban. A kalap átmérője 10-13 cm, úgyhogy degeszre eheti magát az emberfia. Én, mint írtam volt kirántottam őket, de sokféleképp el lehet készíteni, és szerinem ízletesebb a csiperkénél. |
40294. DI_ (2024-04-10 15:45.29) |
Ma rántott csirkemellfilé airfryerben sütött (mirelit)krumpli |
40293. DI_ (2024-04-10 15:41.27) - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 40290. hozzászólására) |
Bocs,csak most vettem észre,hogy kérdeztél.Mindmegette oldalról a recept [link] |
40292. Bordal (2024-04-10 15:27.13) - (válasz Bordal 40291. hozzászólására) |
Bocs a sajtóhubákért! :) |
40291. Bordal (2024-04-10 15:03.56) - (válasz Dobsony 40282. hozzászólására) |
Jó volt a DAB nem tagadom, de nem ébresztette fel bennem ifjúságomat. És most! Egy újabb árleszállítás és Budweisert spájzoltam. Megboldogult fiatalkoromban Budwar-nak hívták. Nos, ez a Bu8dvar annyival jobb a DAB-nál, hogy most sajnálom, hogy anno abbahagytam a zongorázást. Mert akkor Rubinstein lehetnék, és le tudnám zongorázni a különbséget a Budvar és a DAB között. Ez sem olcsó ha normál áron adják, de még mindig nem annyiért mint a német legebndát. |
40290. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2024-04-03 16:25.29) - (válasz DI_ 40287. hozzászólására) |
Kókuszkrém hogyan?! |
40289. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2024-04-03 16:24.59) - (válasz DI_ 40287. hozzászólására) |
Palacsintába kedvelem a nutellát. |
40288. Bordal (2024-04-01 13:06.26) - (válasz DI_ 40287. hozzászólására) |
Ezzel a Nutellával csak zrikálni akarsz, ugye? |
40287. DI_ (2024-04-01 13:03.22) |
Jókai bableves csipetkével (a húsvéti sonka levét használtam fel)Nutellás és kókuszkrémes palacsinta |
40286. Bordal (2024-04-01 11:49.02) - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 40285. hozzászólására) |
Bevallom: se akkor, se most nem hiányzik. :) |