Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-06-13
Agymanók 2.
Én vagyok a kapitány
Sirocco és a szelek királysága

2024-06-06
A figyelők
Az arcuk mindig előttem lesz
Bad Boys: Mindent vagy többet

2024-05-30
A szirén
Amikor leszáll az éj
Anyai ösztön
Garfield
Gekijoban Haikyu!! Gomi Suteba no Kessen

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Dűne - Második rész *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mamma Mia!
- Moziverzum, 13:25
Lazacfogás Jemenben
- Paramount Network, 13:40
A grincs
- RTL Három, 14:20
A Pentagon titkai
- Filmbox Premium, 14:25
Túl a csúcson
- Mozi+, 14:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Newton Howard (73)
Eddie Marsan (56)
Johnny Depp (61)
Mae Whitman (36)
Natalie Portman (43)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
- Filmes Sámánok Rendje -
2022-es választás
Ganxsta Zolee - Vélemények
Bad Boys: Mindent vagy többet - Vélemények
Az első ómen - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Fantomkép aaaaa
Ed Skrein aaaaa

 

Fórum - Szenvedélyes bűnök (1984) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

6. Lifeisamovie (2019-09-25 19:11.17) aaaaa
Ilyen 'hűtőszekrény' mellett nem is csoda, ha férjünk eltévelyedik, s más forró, kéjvágyó lyukában találja magát. Előbb utóbb a házastársak amúgyis egymás testvérei (szeretet) lesznek vagy egymás szülei (eltartói)...ha egyik sem megy akkor meg elválnak a picsába. :)
Amit Perkins itt leművel...XD


5. Lifeisamovie (2019-09-25 18:31.46) aaaaa
[link]
[link]
[link]

Ha már kurvák, ott van Theresa Russell a Whore c. filmben.
[link]



4. Melkesjokolade (2017-05-19 10:52.33)  
Groteszk film. A pap eléggé perverz volt. Nekem tetszett. Néhány éve láttam dvdn.


3. Az utolso szamuráj (2017-05-19 10:07.06) aaaaa
Hihetetlen érdekes.
A Szenvedélyes bűnök persze nem azoknak az embereknek készült,akik a mondatok,jelenetek közt az álomgyári,megszokott dramaturgiát,fordulatokat várják:Ken Russell személye ha nem ismert valaki számára ,inkább bele se kezdjen filmjeibe.Akkor pedig különösen ne,ha zavarónak vagy felháborítónak tartja azt,hogy például miközben Kathleen Turner lovagol egy rendőrt,addig alul feltolja annak gumibotját a seggébe.A szexualitás,vagy annak nyíltsága több fórumozót,mi több,több embert zavarba hoz,pedig....baszni,kefélni,szeretkezni kurva jó dolog.Ha pedig szereted a mocskos dolgokat,szimpatikusabb vagy.
Russell filmjében Joanna divattervező,aki ellen felmerül az a vád,hogy esetleg a konkurenciát is kiszolgálja(Ipari kémkedés a ruciknál...)Azt azonban kevesen tudják,hogy éjszaka kurva,China Blue ,akit mivel szexi jelenség-Turner korának szépnője volt,bár levetkőzve Milla J. is nagyobb ciciket prezentál-több fazon is követ.Az egyik egy megszállott vallási fanatikus-szegény Anthony Perkins egész pályafutását belengték ezek a szerepek-a másik pedig egy olyan fickó,aki azt mondja,boldog házasságban él...csak éppen arra nem emlékszik,mikor farkalta meg utoljára asszonyát.
Russell filmje valahol vicces,és többrétegű,naná:bár formanyelve nem mindenkinek fog átjönni,de az úr egész életének hitvallása és meggyőződése ott van a vásznon,kicsit kifacsarva és természetesen 1984-hez képest elég bátor előadásmódban(Különösen hogy amerikai filmről beszélünk).A vallásos emberkéről hamar kiderül,betegebb bármelyik kuncsaftnál-a táska rejtelmeinek feltárása hatalmas pillanat-és hogy rengeteg házasság megfeneklik,annak okát ezekben az években ilyen nyíltan azért nem mondták ki.Tetszik,nem tetszik,a férfinak el kell lőni a vetőmagot:erre született,ez hajtja és ha ezt nem kapja meg,máshová fordul,a többek szerint bűnös prostituáltakat meg ezért hozta helyzetbe Manitu,Isten,Zeusz vagy csak a véletlen.A Turner által játszott nő mégis rejtély,hisz nincs rászorulva "munkájára",gazdag hatalmas házzal,inkább mintha így élné ki párkapcsolati vágyát.Ezzel szemben a biztonságosnak hitt családi háttérrel rendelkező férfi nem tud ellenállni a nőnek,hisz szabados,csinos,buja,egyszólván minden,amit sokunk keres.
Én a film lényegét a párkapcsolati dolgokban látom:sajnáltam kicsit a feleségét,ahogy a vége felé próbálta visszahódítani a férfit,de mikor átadta a mezt,tudta hogy vesztett,és nem azért mert nem nézne ki jól,az okok mélyebbek és visszavezethetőek sokmindenre.Russell munkájában egy műfasszal gyilkolnak meg valakit,fantasztikus mondatok sorjáznak-"Jó az arcmemóriám,különösen arra emlékszem,akin már ültem"-és gátlástalansága biztos hogy sokaknak lesz zavaró,ám ott van benne az üzenet,az alkotó nézete és egyfajta pajzán kikacsintás-avagy tanács- is:gyerekek,kefélni nagyon fontos!!
Mint ahogy azt az utolsó,teli szájjal odavetett mondat is kihangsúlyozza.


2. Zoli27 (2008-12-27 18:57.04)  
Hát ez a film egyszerűen szörnyű,a párbeszédek-már ami van-katasztrófálisak.A film nagyrésze arról szól,hogy Kathleen milyen mélyre tud süllyedni egy szerep kedvéért,csak az utolsó fél órát lehet értékelni ahol végre egy kis történet is van a filmben!Szörnyű!


1. Dymoon (2008-09-24 20:39.57) aaaaa
Ken Russel erotikus thrillere, amit sokan az Elemi Ösztön előfutáraként tartanak számon. Megbotránkoztató képsorai miatt a nézők véleménye megoszlik; sokan a szemétbe kívánják, mások oscart érdemlő művészfilmként emlegetik. Kathleen Turner néha egész mutatósnak mondható a film alatt, és ahogy a leírásban is szerepel, a legaberráltabb kívánságokat is teljesíti :D Anthony Perkins a megszállott prédikátor szerepében tündököl, az őrülete felől semmi kétség. A prostiba beleszerető fickó meg korrektül hozza a válsághelyzetben lévő átlagembert. A film elvont, erotikus, néhol vicces, és egy kicsit drámai. Nem rajongok az erotikus thrillerekért, de ezt szeretem.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLifeisamovie, 2019-09-25 19:116 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk