Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-11-28
A szomszéd szoba
Az iskola
Barátnők újratöltve
Bohócrém karácsonya
Exhibition on Screen: Michelangelo - Szerelem és halál
Kneecap
Mi vagyunk Azahriah
Vaiana 2.

2024-11-21
A parancsnok
Bambi - Egy élet az erdőben
Eretnek
Futni mentem
Ketyegő ultimátum
KIX
Ne várjatok túl sokat a világvégétől
PÁN - A belső sziget

2024-11-14
A változás valutája
Az univerzum elmélete
Gladiátor 2.
Lee
Terápia alatt
Valami különös
Változó vadon - Az én Északom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A holló *Import - Angol hanggal, és angol felirattal* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Született bűnözők
- Viasat Film, 18:55
Sully - Csoda a Hudson folyón
- RTL Három, 19:00
A Maszk
- Film Café, 19:05
Ave, Cézár!
- HBO2, 19:30
Marlowe
- Filmbox Premium, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
John Larroquette (77)
Christina Applegate (53)
Joel Kinnaman (45)
Billy Burke (58)
Jill Hennessy (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Both Béla - Vélemények
Eva Marie Saint - Vélemények
Lopakodó hold - Vélemények
Ökölvívás. Szeretitek ezt a sportot ? Űzitek ? Van kedvencetek ?
Rock zene

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Lopakodó hold aaaaa
Matt Dillon aaaaa

 

Fórum - A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények (295. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 ... végére
10886. Kiváncsifáncsi (2012-05-29 07:57.15) aaaaa
Hátha ma már nem jutok gép közelbe ... ezért tudatom a centi állását : még 45 ször kell nyisszantani!!-ettől hátha jobb napunk lesz...


10885. Kiváncsifáncsi (2012-05-29 07:54.09) aaaaa
Egy kis segítség -Lyons úr tanácsai alapján FOGYNI VÁGYÓKNAK:
Első lépés: Mosd ki a szervezetedből a zsírt!

Kimnek van egy titkos receptje: ez egy olyan csodaital, amivel mintegy átmossa a szervezetét, gyerekjáték elkészíteni és még az íze is finom. A fő összetevő a víz, de emellett grapefruitot tartalmaz, ami C-vitaminnal tölt fel és elősegíti azt is, hogy a test a zsírt energiává alakítsa át. A mandarin stabilizálja a vércukorszintet és serkenti a zsírégetést. Az uborkának hála jóllakottnak érzed magad, ráadásul, természetes vízhajtóként működik közre, ezáltal kevesebbet fogsz puffadni és nem lesz problémád a vízvisszatartással. Végül kell még hozzá borsmenta, amely nem csak felfrissít, de hozzájárul a jobb emésztéshez és a gyomornak is jót tesz. Készítsd el minden reggel ezt a nedűt, majd hagyd egy kicsit állni. A tíz nap alatt napi háromszor két decit hörpints fel belőle az étkezések előtt.

Tehát a hozzávalók: víz, egy szelet grapefruit, egy mandarin, fél uborka felszeletelve, két borsmentalevél, jég. Egy nagy kancsóban egyszerűen kombináld az összetevőket és hagyd állni egy kicsit.

Második lépés: A barna szénhidrátok helyett válaszd a zöldeket!

Nagyon is jól teszed, ha az egészség jegyében teljes kiőrlésű „barna” szénhidrátokat (barna kenyér, barnarizs stb.) eszel, de ha gyorsan szeretnél megszabadulni a felesleges zsírtól, akkor a tíz nap során zöld színű zöldségekből szerezd be a szükséges szénhidrát mennyiséget. A spenót, brokkoli, zöldbab, saláta és cukkini tele van rostokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Nagyon alacsony a glikémiás indexük, ezzel pedig a délutáni energiapangás is megelőzhető. Megmutatjuk, hogyan helyettesítheted a kedvenc lisztedből készült ételeidet.

Cukkinis tészta: Fogj egy zöldséghámozót, és szeld fel a cukkinit hosszú „szalagokra”. Egy serpenyőben melegíts fel egy evőkanál olívaolajat, add hozzá a cukkini szalagokat, és legalább három percig kevergesd. Koronázd meg egy kis paradicsomszósszal, borsozd, sózd ízlés szerint, majd keverd hozzá a kifőtt teljes kiőrlésű tésztához.

Szendvicsek salátából: A szendvicshez szánt kenyeret cseréld le salátalevelekre. Csavard a pulykamell szeletek köré, vagy töltsd meg színes, apróra vágott zöldségekkel.

Harmadik lépés: Fűszerezd meg a fehérjét!

A következő ízleteses fűszerkeverék három szuper fűszert ötvöz, amelyek különleges ízt kölcsönöznek az ételeknek, a tíz nap alatt ezzel ízesítsd a húsokat. A keverékhez szükség lesz chiliporra, amely kapszaicinnal harcol a zsír ellen. A kurkuma kurkumint tartalmaz, ami gátolja a zsírszövetek növekedését, míg a mustármagról kimutatták, hogy felgyorsítja az anyagcserét.

Tehát a hozzávalók: Chilipor, kurkuma, mustármag. Mindegyikből két evőkanálnyira lesz szükséged, ezeket keverd össze, és egyenletesen oszlasd el az elkészítendő fehérjén, például a halon, csirkehúson, vagy tofun. A keveréktől nem csak finomabbak lesznek az ételeid, de az anyagcserédet is feltüzeli.

Negyedik lépés: Nassold magad vékonyra!

Nassold magad vékonyra Kim „karfiol popcornjával”. Tulajdonképpen az ínycsiklandozó rágcsálnivaló szerepébe most a sült karfiol lép, amit egészen apró popcorn méretűvé aprítunk. A karfiol fokozza a máj tisztító képességét, így segítve elő a gyorsabb súlyvesztést. Ez a nass kendermagot is tartalmaz, amelyben bőségesen akad fehérje. Naponta kétszer csipegess belőle, így elűzheted a délutáni sóvárgást.

Tehát a hozzávalók: Két fej karfiol, egy evőkanál olívaolaj, egy evőkanál kendermag, bors ízlés szerint. Vágd a karfiolt popcorn méretű darabkákra. Keverd össze egy kevés borssal, olívaolajjal és kendermaggal. 15-20 percig süsd 200 fokon.

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért

A legjobb tippek emésztési problémák ellen



10884. Kiváncsifáncsi (2012-05-29 07:33.46) aaaaa
Oncsedlikém ! Hol nézted a Midast ?


10883. Kiváncsifáncsi (2012-05-29 07:30.45) aaaaa - (válasz Maryu 10880. hozzászólására)
Igen így érzem én is ...Másrészt a mi korunkban az sem jó ha túl gyorsan megy végbe a folyamat ,mert elplettyülünk és akkor mennyivel leszünk szebek?

Szerintem sokaknak azért nem sikerül tartóssá tenni a karcsú(bb)ság állapotát ,mert túl radikális étkezési módszerrel nem lehet hosszúttávon együtt élni!
Vagyis szerintem a mértéken van a hangsúly!!!-és az ezzel összefüggő szemlélet váltásnak kell először megtörténnie az életmód váltás tekintetében ...
Egyébként magam 2002 óta élek laktóz&laktalbumin mentes étrenden -ami nagyon korlátozza az elfogyasztható táplálékomat ,"Krisztus óta" olíva olajjal főzök... mindig sok gyümölcsöt ettem... és mégis problémás vagyok súly szempontjából (is)-és akkor is így volt amikor még nem volt ismert a laktóz intoleranciám ...Tehát nyilván a zsír anyagcserém ne működik megfelelően-ergó a génjeimben hordozom súly többletre való hajlandóságot .. Nem vagyok kövér -inkább molett és abban a "szerencsés" helyzetben élhetem meg mindezt ,hogy arányosan oszlik el...


10882. Berildi (2012-05-29 00:14.03) aaaaa - (válasz Aniko0723 10881. hozzászólására)
En mar lattam.A tobbit is lattad? Szerintem ez az album is nagyon jo lesz. Meg van a szamok listaja.Mar nagyon varom!!! Jo ejszakat lanyosztalynak!!


10881. Aniko0723 (2012-05-28 21:20.00) aaaaa
BIGBANG - MONSTER M/V Teaser (T.O.P)
http://www.youtube.com/watch?v=JWKXjm2TfSo


10880. Maryu (2012-05-28 20:10.06) aaaaa - (válasz Kiváncsifáncsi 10872. hozzászólására)
Ez is jó módszer amit Te csinálsz. A fogyis dokik is azt mondják, hogy néha engedélyezni kell magadnak egy kis "örömöt". Például egy kis csokit. Az nem jó ha mindig mindent megvonsz magadtól, mert besokallhatsz. Szerintem is az a legjobb fogyókúra, amitől még jól érzed magad és mennek is lefelé (szép lassan) a kilók. Nem szabad sanyargatni magad, mert az megbosszulja magát és visszajön az összes kiló, meg még plusz öt.


10879. Kiváncsifáncsi (2012-05-28 15:47.00) aaaaa
[link]


10878. Kiváncsifáncsi (2012-05-28 15:24.30) aaaaa
Centi : még 46 -szor csattogtatom meg az ollót!!!


10877. Kiváncsifáncsi (2012-05-28 15:23.34) aaaaa - (válasz Onna 10873. hozzászólására)
Én is most fogok neki kezdeni .... akkor biztosan nagyon jó lesz ..dörzsölöm a tenyerem !!!


10876. Kiváncsifáncsi (2012-05-28 15:22.04) aaaaa - (válasz Onna 10875. hozzászólására)
Nekem nagyon kellemes : a kertem rendezgettem és amikor elkészültem rázendített az eső ... ami ismét jókor jött...talán jól megkapaszkodnak a friss telepítésű növénykéim !!


10875. Onna (2012-05-28 12:53.23) aaaaa
Kellemes Pünkösd hétfőt Mindenkinek!


10874. Onna (2012-05-27 20:40.11) aaaaa - (válasz Maryu 10845. hozzászólására)
Eszméletlenül jól táncol.


10873. Onna (2012-05-27 20:37.45) aaaaa - (válasz Kiváncsifáncsi 10857. hozzászólására)
Fáncsika,

Fáncsedli a simit megkapja minden nap. Örülök, hogy J. H. reád is ilyen hatással van. Most láttam a Midasban, hát... nagyon jól játssza az előbb pénzéhes, minden hájjal megkent ügyvédet és tőzsdecápát, majd a bosszúálló kisemmizettet és végül az emberek ,megélhetéséért, érdekeiért harcoló elszántat.


10872. Kiváncsifáncsi (2012-05-27 18:11.47) aaaaa - (válasz Kiváncsifáncsi 10871. hozzászólására)
Maryu ! Olvastalak a fogyókúrával kapcsolatban ...én is állandóan "kűzdök"...

Tapasztalatom ...ez is fejben dől el !!
Amennyire tehetem (a laktóz dolgom miatt) a vegyes táplálkozást követem... -ezzel kerülöm el a "jaj úgy ennék valamit" -és midig van a tásimban Tic-tak ...otthon pedig szőllő cukor pasztilla ...
Tapasztalatom szerit az a leg- spécibb ha nem hagyom lanyhulni az anyagcserét ... állandóan kényszerben kell lennie -különben "tartalékolni" kezd a szervezet-és beindul a kg-ok gyülekezése a kritikus helyeken !!

Nekem az jött be hogyha de. csak -zöldet /gyümit eszem -(BANÁN TILOS!!) És nincs vacsora!!! -csak nagy ritkán!!! -ha nagyon kűzdök ...rágcsálok(persze zöldégfélét ) ...most a karalábéra kaptam rá !!!

Napi 4 vizes zsemle az adagom ...annál többet nem eszem és most épp ott tartok hogy csak 2 fogy el ...

2002 óta nem eszem vörös húst illetve csak szárnyasok combját -mert ezeknél is csak a mellhús fehér hús .. de többnyire csak párolva ...így is fennséges ízletes fűszerezéssel ... és sok folyadékot iszom !!! A húsokra citromot csepegtetek -ez a mediterrán konyha sajátja (meg aki alkalmazza) és még az ásványvízbe is citrom levétét pöttyintek ...és csak citrom fagyit eszem (mert az vizes alapú...a laktóz dolgom miatt)Csoki is van -mégpedig étcsoki !!! -persze nem naponta ...
És : ha egyik nap több lett a "bevitel"(mert fegyelmezetlenkedtem ) -akkor a következő napokban BÖJT -öt írok fel/elő magamnak !!!

Amúgy sosem voltam őzike lábú nádszál tündér ... és ha még 5 kg-tól meg tudok szabadulni -azzal nagyon elégedett leszek !!!


10871. Kiváncsifáncsi (2012-05-27 17:14.44) aaaaa - (válasz Maryu 10867. hozzászólására)
Jaj ...Nagyon szép!!


10870. Kiváncsifáncsi (2012-05-27 17:13.46) aaaaa
Centi: 47 alkalom a nyisszantásra....Ahhhh....


10869. Maryu (2012-05-26 21:34.47) aaaaa
Szia Berildi,
Az elsőben megcsodálhatjuk Bi remek mozgását, a másodikat meg még nem láttam. Köszi szépen. IU nagyon ügyesen utánozza Bi-t.


10868. Berildi (2012-05-26 20:12.57) aaaaa
Onna! Maryu! Ezt láttátok?
http://www.youtube.com/watch?v=hPjZgg6eTdA&feature=autoplay&..
http://www.youtube.com/watch?v=cSIAiM3eEKQ&feature=BFa&list=..
Más! BTOB Gyönyörü dal!!
http://www.youtube.com/watch?v=J6wwClvnq8Y&list=PLA9B7DEED7D..


10867. Maryu (2012-05-26 18:26.30) aaaaa
Vagy akár ezek is:
[link]
[link]
és talán a legszebb száma, amit a mamájának énekel:

[link]


10866. Maryu (2012-05-26 17:54.03) aaaaa - (válasz Onna 10843. hozzászólására)
Kedves Onna,
minden számát ismered Bi-nek? No meg a Big Bang-nek? Ezek talán elkerülték a figyelmedet, dallamosak és kicsit sem agresszívak (de van még sok másik is):
[link]
[link]
[link]
[link]


10865. Maryu (2012-05-26 17:02.58) aaaaa - (válasz Kiváncsifáncsi 10861. hozzászólására)
Ez tényleg jó kis blog.


10864. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 15:54.30) aaaaa
A Fagyi és története
5000 éve Kínában valószínűleg már pálcikával ették a hóval összekevert tejes–gyümölcsös–fűszeres, üdítő édességet. Ez a tény eldönti az olasz tartományok közti versengést a fagylalt őshazája címért, bár az olasz fagyi bizonyára vetekszik a kínaival a legjobbak versenyében. Kínából perzsa és arab közvetítéssel jutott el a Földközi-tenger menti országokba a jeges csemege.

Mély megbecsülésem Hippokratésznek, amiért orvosságként ajánlotta betegei számára, mondván, feléleszti az életnedveket és növeli a jó közérzetet, Nagy Sándor pedig a katonáknak írta elő csata előtti élénkítő szerként a fogyasztását.

A fagylaltkészítés nagy forradalmakat élt meg mind technikáját, mind alapanyagait tekintve, míg ritka luxuscikkből tömegtermékké vált. Marco Polo idejéből származik az első nagy újítás, amikor rájöttek, hogy a fagylaltkészítő edényt kell lehűteni ahelyett, hogy a jeget kevernék a masszához. Ezzel a módszerrel krémesebb és teltebb állagot lehetett elérni. A hűtőkészülékek feltalálása előtt a fagylaltkészítés drága mulatság volt: télen kellett jeget gyűjteni, és vermekben vagy fából, téglából készített „jeges házakban” tárolni őket az év további részében. Ezt a jeget keverték sóval, és a kézi hajtású fagylaltgép dupla fala közé tették. A belső tartályban forgott egy kisebb, ebben keveredett, krémessé és fagyossá a massza. A kész fagylaltot is jéggel tartották hidegen.

Az ipari forradalom és a gépesített fagyasztás nagyot lendített a fagylaltkészítés technológiáján is - a fagyi ettől kezdve tömegtermékké válhatott. Mára a fagylaltiparban a legnagyobb újítás a folyékony nitrogénnel történő fagyasztás: ez a technológia krémesebb állagot eredményez, és lehetővé teszi alacsonyabb zsírtartalmú tej alkalmazását is.

Valójában a világ legtöbb országában olasz emigránsok terjesztették el a fagylaltkészítés tudományát. Az olasz fagyiban általában teljes tej, tojássárgája és természetes ízesítő van – mindez persze nem magyarázat a nagy titokra, miért is olyan finom. Hamar kitalálták azt is, hogyan lehet kiporciózva, utcán árulva populárissá tenni a mediterrán hőségben: már a tölcsér feltalálása előtt is e célra készült üvegcsébe vagy viaszos papírba csomagolva árulták az utcai árusok.

A nagy fagylalthagyományokkal rendelkező Szicíliában, ahol az Etna csúcsáról egymást váltó futárok hordták a jeget a fagylaltkészítéshez, a hagyományőrző cukrászdákban hatalmas, félbevágott briós közepébe kenve kérheted mind a mai napig a fantasztikusan finom nyalánkságot. Ezt érdemes otthon is kipróbálni! Sajnos, briós helyett a tölcsér terjedt el a világon, mint a fagyi környezetbarát csomagolóanyaga. Az első tésztakosárkák után a XIX. század végére győzött a jól tárolható, és az olvadt fagyi támadását is jobban viselő ostyatölcsér. Kereskedelmi szempontból nagy újítás volt az 1923-ban szabadalmaztatott, nagyüzemileg előállított, előrecsomagolt pálcikás jégkrém is.



Amikor sikerült kisírnom egy fagylaltgépet, és először kiszedtem a dobozból, rájöttem, hogy a fritőzzel és a kenyérsütővel együtt ez is csak a „konyhában feleslegesen helyett foglaló masinák” közé fog tartozni. Kísértetiesen hasonlít ipari forradalom előtti, kézzel hajtott őséhez, vagyis a jégről nekem kell gondoskodni (7-8 órát kell mélyhűteni felhasználás előtt a tartályt az amúgy is túlzsúfolt fagyasztóban), csak nem kézzel, hanem géppel keverhetem a fagyit ebben a jeges tartályban. A téli állás alatt elromlott a motorja, most a habverőt merítem a fagylaltgépbe, úgy készül a desszert.

Egy szó, mint száz, az otthoni fagylaltkészítéshez nem feltétlen kell fagylaltgép, elég egy jó fagyasztó is! A fagyi készülhet tejjel, tejszínnel, joghurttal, vagy egyszerűen csak gyümölcsökből – különféle ízesítőket felhasználva. Régi receptek tojást is használnak, de manapság a nyers tojással nem árt óvatosan bánni. Magas falú és fagyálló edényt válassz, amiben könnyű turmixolni. Az alapanyagokba habverővel nem árt jó sok levegőt juttatni, és a massza mehet is a mélyhűtőbe. 2-3 óra alatt megfagy, közben kétszer-háromszor érdemes a mixerrel vagy habverővel áthabosítani.

Gesztenyés meggyfagylalt

Ezt a fagylaltot akkor készítettem, mikor kiderült, hogy elromlott a fagylaltgépem. Megpróbáltam reprodukálni a gépet: két fémtál közé vizet öntöttem, lenyomtam a felsőt kővel, és betettem egy órára a fagyasztóba. A gyerekek nagy örömére igazi látványcukrászattá vált a konyha, amikor a jégpáncéllal bevont edényben kevergettem a sűrű masszát a habverővel!
Hozzávalók:

1 cs gesztenyemassza
kb. ¼ kg mélyhűtött magozott meggy
kb. 1 dl tejszín kevés rum, ha felnőtteknek csinálod

Elkészítés:

Szobahőmérsékleten engedd fel a gesztenyemasszát annyira, hogy még fagyos maradjon, de már botmixerrel neki lehessen menni. Verd fel a tejszínhabot (nem kell túl keményre), és keverd össze az összeturmixolt gesztenyemasszával.

Édesítsd, ha szükséges, és ízesítsd kedvedre, a fahéj például nagyon finom bele.

Öntsd a lehűtött tálba, keverd bele a mélyhűtött meggyet és kézi habverővel, vagy lassú fokozaton keverd, míg megfelelő állagú nem lesz.

A végén öntsd hozzá a rumot, hogy az alkohol fagyálló mivolta ne tudjon érvényesülni.

Azt hiszem nem kell végszón gondolkodnom !


10863. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 15:34.44) aaaaa
még 48-szor nyisszantok a maival együtt!!!!!!!!!!!


10862. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 13:19.12) aaaaa
Mielőtt mélyebbre ásom magam a konyhámban fazék titkos rejtelmei c. fejezetemben ideírok Nektek egy kis érdekességet annak apropóján ,hogy Gábriel a minap ismertette velünk Korea árait .
Az Ecomomist Inteligence Unit 2 évente megvizsgálja a Világ városait árak szempontjából és listát tesz közzé !Igyekezetük kiterjed a legkisebb szatócs boltoktól a kirakodókon át a legnagyobb bevásárló központokig mindenütt górcső alá venni az árakat mintegy 50.000 terméket vizsgálva(és a társadalom egészét is ).
Nos eme tüzetes vizsgálódás eredménye :

A Világ legdrágább városa 2012 évben a 400 ezer lakost számláló Zürich lett(Svájc) -letaszítva a trónusról Tókió városát !
SVájc az elmúlt években a válság okán menedékese lett a pénzes polgároknak és vállalkozásaiknak .
Zürichben egy átlagos ! háztartás 200.000Ftnak megfelelő összeget költ élelmiszerre-nem nehéz követni a pénz útját és számolgásával sem kell sokat bíbelődni hiszen egy külvárosi ház bérleti díja is potom 320.000Ftnak megfelelő Frank-ba kerül . Genf (Svájc) és Oszaka (japán ) osztozik a 3. helyen a költségességi listán .
Tehát : 1./ Zürich 2. /Tokió 3. Genf & Osaka .

A 2. helyen álló 13 milliós lélekszámú túlzsúfolt Tókió legdrágább portékája a belvárosi albérlet -ahol egy "lyukért" is százezreket kérnek (Yen-ben). A Tókió város bruttó hazai terméke(GDP) éves szinten: 1479 mrd. dollár lerációban mérve -míg hazánké -az egész Magyarországé -128,63mrd dollárban számolva ...2010. évi adatok szerint !!!
Nos nem kell közgazdásznak sem lenni ,hogy értékeljük a különbséget és meglássuk a fényévek
ben is tetemes különbséget !!! Azt hiszem mi még a béka alfertáját sem látjuk ....nemhogy egyebet belőle ...
A listában az első 50 közül az első 24-ben
Nyugat-Európai városok tüsténkednek : a nemrég aranyérmes Osló az 5. helyre "esett" vissza.6. / Párizs és épp befér az első 10-be Frankfurt városa .Mszkva a 11. helyen debütált -mert ottan nem emelkedtek az üzemanyag árak jelenősen (még szép)
A feltörekvő ÁZSIAI kontinens 14 várossal büszkélkedhet a Világ legdrágább városainak rangsorában. Singapur a 9. helyről várja a folytatást,ahol egy 3 szobás belvárosi lakás bérleti díja eléri az 1 millió Ft-nak megfelelő összeget.... (még szerencse ,hogy nem sütnek kenyeret ...)
A 14 Ázsiában lévő " a világ legdrágább városa" jelző viselése illeti: Peking ,Hong-Kong,Sanghaj,Bankok , és Újdelhi metropoliszokat továbbá Ausztrália 2 nagyvárosában is egyre mélyebbere kell nyúlni a zsebekben .
Az első 10 viszonylatában Sydney a 7. és szorosan a 8.helyen Melbourne toporog, míg Perth városa is befért az első 50-be.

Hát ... sajnos Kelet Európa mintha nem is a Földön lenne ...pedig már mi is majd megfulladunk a szíj húzogatástól ...


10861. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 10:20.08) aaaaa
[link]

Két kavarás között meg lehet nézni .... és a harmadik kavarás közben lesz min elmélkedni !!!


10860. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 10:08.14) aaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=ZZtEcXInMT0


Sziaszok Kilányok ..Gyönyörködjetek a fenti linken KNG -Amerikában ...


10859. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 06:51.11) aaaaa - (válasz Kiváncsifáncsi 10858. hozzászólására)
http://www.youtube.com/watch?v=JSCWU2wycFI&feature=related

Ez a szám ugyan az "át"dolgozva ...szerintem



10858. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 06:44.14) aaaaa - (válasz Maryu 10851. hozzászólására)
Igen szerintem is Jó ...Köszi!


10857. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 06:38.03) aaaaa - (válasz Onna 10844. hozzászólására)
Oncsedlike! Köszi Jó lenne a Chuno vagy akár a Thank You is ... vagy a Mélygyökerű fa vagy bármelyik filmje mert mindegyikben emlékezetessé teszi magát ...vágyat ébreszt ,hogy többször láthasd ...

Van 2 gondolatom :Ő már nem annyira tini ( majdnem 40 éves (már vagy még) ...és csak a fiatalabb generációt veszi körül/favorizálja a média érdeklődése!! Pedig J.H. is koncertezik és tökéletesen otthon van a tánc világában is ...
A másik : talán nem szerencsés választás mamagmantje - cserélnie kellene ?
Pedig Hyuk nagyon nagy tehetség !!!!!...olyan mint KNG -amibe "belefog" az tökéletes !!
Summa-summárum ha nem is csinálnak Neki akkora csindararattát: én akkor is ráéreztem a tehetségére és IMÁDOM ...és jó tudni hogy ezzel a gondolattal nem vagyok egyedül !
Puszi Fáncsi (Fáncsikának simi )


elejére ... 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 ... végére

Kapcsolódó fórumok

VéleményekKiváncsifáncsi, 2022-12-31 19:1019706 hsz
bidamMA, 2020-11-05 22:129 hsz
KeresemCsakanyu, 2018-07-06 19:01194 hsz
Legjobb jelenetekRózsaszállam, 2013-08-10 21:248 hsz
Képek és videók a szereplőkről...Csakanyu, 2013-01-24 13:5475 hsz
Zeneszerzője és teljes technikai stáblistájaSzRózsa, 2012-03-14 07:191 hsz
KérdésekRhea Sylvia, 2012-01-13 17:53149 hsz
A történtekCsria, 2011-04-11 20:063 hsz
kik voltak ...Hwarangozó Teri, 2011-01-24 16:317 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk