Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
A holló *Import - Angol hanggal, és angol felirattal* (Blu-ray) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
Született bűnözők - Viasat Film, 18:55 |
Sully - Csoda a Hudson folyón - RTL Három, 19:00 |
A Maszk - Film Café, 19:05 |
Ave, Cézár! - HBO2, 19:30 |
Marlowe - Filmbox Premium, 20:00 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
John Larroquette (77) |
Christina Applegate (53) |
Joel Kinnaman (45) |
Billy Burke (58) |
Jill Hennessy (55) |
További szülinaposok |
Legfrissebb fórumok |
Both Béla - Vélemények |
Eva Marie Saint - Vélemények |
Lopakodó hold - Vélemények |
Ökölvívás. Szeretitek ezt a sportot ? Űzitek ? Van kedvencetek ? |
Rock zene |
További fórumok |
Utoljára értékeltétek |
Lopakodó hold |
Matt Dillon |
10886. Kiváncsifáncsi (2012-05-29 07:57.15) |
Hátha ma már nem jutok gép közelbe ... ezért tudatom a centi állását : még 45 ször kell nyisszantani!!-ettől hátha jobb napunk lesz... |
10885. Kiváncsifáncsi (2012-05-29 07:54.09) |
Egy kis segítség -Lyons úr tanácsai alapján FOGYNI VÁGYÓKNAK:
Első lépés: Mosd ki a szervezetedből a zsírt! Kimnek van egy titkos receptje: ez egy olyan csodaital, amivel mintegy átmossa a szervezetét, gyerekjáték elkészíteni és még az íze is finom. A fő összetevő a víz, de emellett grapefruitot tartalmaz, ami C-vitaminnal tölt fel és elősegíti azt is, hogy a test a zsírt energiává alakítsa át. A mandarin stabilizálja a vércukorszintet és serkenti a zsírégetést. Az uborkának hála jóllakottnak érzed magad, ráadásul, természetes vízhajtóként működik közre, ezáltal kevesebbet fogsz puffadni és nem lesz problémád a vízvisszatartással. Végül kell még hozzá borsmenta, amely nem csak felfrissít, de hozzájárul a jobb emésztéshez és a gyomornak is jót tesz. Készítsd el minden reggel ezt a nedűt, majd hagyd egy kicsit állni. A tíz nap alatt napi háromszor két decit hörpints fel belőle az étkezések előtt. Tehát a hozzávalók: víz, egy szelet grapefruit, egy mandarin, fél uborka felszeletelve, két borsmentalevél, jég. Egy nagy kancsóban egyszerűen kombináld az összetevőket és hagyd állni egy kicsit. Második lépés: A barna szénhidrátok helyett válaszd a zöldeket! Nagyon is jól teszed, ha az egészség jegyében teljes kiőrlésű „barna” szénhidrátokat (barna kenyér, barnarizs stb.) eszel, de ha gyorsan szeretnél megszabadulni a felesleges zsírtól, akkor a tíz nap során zöld színű zöldségekből szerezd be a szükséges szénhidrát mennyiséget. A spenót, brokkoli, zöldbab, saláta és cukkini tele van rostokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Nagyon alacsony a glikémiás indexük, ezzel pedig a délutáni energiapangás is megelőzhető. Megmutatjuk, hogyan helyettesítheted a kedvenc lisztedből készült ételeidet. Cukkinis tészta: Fogj egy zöldséghámozót, és szeld fel a cukkinit hosszú „szalagokra”. Egy serpenyőben melegíts fel egy evőkanál olívaolajat, add hozzá a cukkini szalagokat, és legalább három percig kevergesd. Koronázd meg egy kis paradicsomszósszal, borsozd, sózd ízlés szerint, majd keverd hozzá a kifőtt teljes kiőrlésű tésztához. Szendvicsek salátából: A szendvicshez szánt kenyeret cseréld le salátalevelekre. Csavard a pulykamell szeletek köré, vagy töltsd meg színes, apróra vágott zöldségekkel. Harmadik lépés: Fűszerezd meg a fehérjét! A következő ízleteses fűszerkeverék három szuper fűszert ötvöz, amelyek különleges ízt kölcsönöznek az ételeknek, a tíz nap alatt ezzel ízesítsd a húsokat. A keverékhez szükség lesz chiliporra, amely kapszaicinnal harcol a zsír ellen. A kurkuma kurkumint tartalmaz, ami gátolja a zsírszövetek növekedését, míg a mustármagról kimutatták, hogy felgyorsítja az anyagcserét. Tehát a hozzávalók: Chilipor, kurkuma, mustármag. Mindegyikből két evőkanálnyira lesz szükséged, ezeket keverd össze, és egyenletesen oszlasd el az elkészítendő fehérjén, például a halon, csirkehúson, vagy tofun. A keveréktől nem csak finomabbak lesznek az ételeid, de az anyagcserédet is feltüzeli. Negyedik lépés: Nassold magad vékonyra! Nassold magad vékonyra Kim „karfiol popcornjával”. Tulajdonképpen az ínycsiklandozó rágcsálnivaló szerepébe most a sült karfiol lép, amit egészen apró popcorn méretűvé aprítunk. A karfiol fokozza a máj tisztító képességét, így segítve elő a gyorsabb súlyvesztést. Ez a nass kendermagot is tartalmaz, amelyben bőségesen akad fehérje. Naponta kétszer csipegess belőle, így elűzheted a délutáni sóvárgást. Tehát a hozzávalók: Két fej karfiol, egy evőkanál olívaolaj, egy evőkanál kendermag, bors ízlés szerint. Vágd a karfiolt popcorn méretű darabkákra. Keverd össze egy kevés borssal, olívaolajjal és kendermaggal. 15-20 percig süsd 200 fokon. 4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért A legjobb tippek emésztési problémák ellen |
10884. Kiváncsifáncsi (2012-05-29 07:33.46) |
Oncsedlikém ! Hol nézted a Midast ? |
10883. Kiváncsifáncsi (2012-05-29 07:30.45) - (válasz Maryu 10880. hozzászólására) |
Igen így érzem én is ...Másrészt a mi korunkban az sem jó ha túl gyorsan megy végbe a folyamat ,mert elplettyülünk és akkor mennyivel leszünk szebek?
Szerintem sokaknak azért nem sikerül tartóssá tenni a karcsú(bb)ság állapotát ,mert túl radikális étkezési módszerrel nem lehet hosszúttávon együtt élni! Vagyis szerintem a mértéken van a hangsúly!!!-és az ezzel összefüggő szemlélet váltásnak kell először megtörténnie az életmód váltás tekintetében ... Egyébként magam 2002 óta élek laktóz&laktalbumin mentes étrenden -ami nagyon korlátozza az elfogyasztható táplálékomat ,"Krisztus óta" olíva olajjal főzök... mindig sok gyümölcsöt ettem... és mégis problémás vagyok súly szempontjából (is)-és akkor is így volt amikor még nem volt ismert a laktóz intoleranciám ...Tehát nyilván a zsír anyagcserém ne működik megfelelően-ergó a génjeimben hordozom súly többletre való hajlandóságot .. Nem vagyok kövér -inkább molett és abban a "szerencsés" helyzetben élhetem meg mindezt ,hogy arányosan oszlik el... |
10882. Berildi (2012-05-29 00:14.03) - (válasz Aniko0723 10881. hozzászólására) |
En mar lattam.A tobbit is lattad? Szerintem ez az album is nagyon jo lesz. Meg van a szamok listaja.Mar nagyon varom!!! Jo ejszakat lanyosztalynak!! |
10881. Aniko0723 (2012-05-28 21:20.00) |
BIGBANG - MONSTER M/V Teaser (T.O.P)
http://www.youtube.com/watch?v=JWKXjm2TfSo |
10880. Maryu (2012-05-28 20:10.06) - (válasz Kiváncsifáncsi 10872. hozzászólására) |
Ez is jó módszer amit Te csinálsz. A fogyis dokik is azt mondják, hogy néha engedélyezni kell magadnak egy kis "örömöt". Például egy kis csokit. Az nem jó ha mindig mindent megvonsz magadtól, mert besokallhatsz. Szerintem is az a legjobb fogyókúra, amitől még jól érzed magad és mennek is lefelé (szép lassan) a kilók. Nem szabad sanyargatni magad, mert az megbosszulja magát és visszajön az összes kiló, meg még plusz öt. |
10879. Kiváncsifáncsi (2012-05-28 15:47.00) |
[link] |
10878. Kiváncsifáncsi (2012-05-28 15:24.30) |
Centi : még 46 -szor csattogtatom meg az ollót!!! |
10877. Kiváncsifáncsi (2012-05-28 15:23.34) - (válasz Onna 10873. hozzászólására) |
Én is most fogok neki kezdeni .... akkor biztosan nagyon jó lesz ..dörzsölöm a tenyerem !!! |
10876. Kiváncsifáncsi (2012-05-28 15:22.04) - (válasz Onna 10875. hozzászólására) |
Nekem nagyon kellemes : a kertem rendezgettem és amikor elkészültem rázendített az eső ... ami ismét jókor jött...talán jól megkapaszkodnak a friss telepítésű növénykéim !! |
10875. Onna (2012-05-28 12:53.23) |
Kellemes Pünkösd hétfőt Mindenkinek! |
10874. Onna (2012-05-27 20:40.11) - (válasz Maryu 10845. hozzászólására) |
Eszméletlenül jól táncol. |
10873. Onna (2012-05-27 20:37.45) - (válasz Kiváncsifáncsi 10857. hozzászólására) |
Fáncsika,
Fáncsedli a simit megkapja minden nap. Örülök, hogy J. H. reád is ilyen hatással van. Most láttam a Midasban, hát... nagyon jól játssza az előbb pénzéhes, minden hájjal megkent ügyvédet és tőzsdecápát, majd a bosszúálló kisemmizettet és végül az emberek ,megélhetéséért, érdekeiért harcoló elszántat. |
10872. Kiváncsifáncsi (2012-05-27 18:11.47) - (válasz Kiváncsifáncsi 10871. hozzászólására) |
Maryu ! Olvastalak a fogyókúrával kapcsolatban ...én is állandóan "kűzdök"...
Tapasztalatom ...ez is fejben dől el !! Amennyire tehetem (a laktóz dolgom miatt) a vegyes táplálkozást követem... -ezzel kerülöm el a "jaj úgy ennék valamit" -és midig van a tásimban Tic-tak ...otthon pedig szőllő cukor pasztilla ... Tapasztalatom szerit az a leg- spécibb ha nem hagyom lanyhulni az anyagcserét ... állandóan kényszerben kell lennie -különben "tartalékolni" kezd a szervezet-és beindul a kg-ok gyülekezése a kritikus helyeken !! Nekem az jött be hogyha de. csak -zöldet /gyümit eszem -(BANÁN TILOS!!) És nincs vacsora!!! -csak nagy ritkán!!! -ha nagyon kűzdök ...rágcsálok(persze zöldégfélét ) ...most a karalábéra kaptam rá !!! Napi 4 vizes zsemle az adagom ...annál többet nem eszem és most épp ott tartok hogy csak 2 fogy el ... 2002 óta nem eszem vörös húst illetve csak szárnyasok combját -mert ezeknél is csak a mellhús fehér hús .. de többnyire csak párolva ...így is fennséges ízletes fűszerezéssel ... és sok folyadékot iszom !!! A húsokra citromot csepegtetek -ez a mediterrán konyha sajátja (meg aki alkalmazza) és még az ásványvízbe is citrom levétét pöttyintek ...és csak citrom fagyit eszem (mert az vizes alapú...a laktóz dolgom miatt)Csoki is van -mégpedig étcsoki !!! -persze nem naponta ... És : ha egyik nap több lett a "bevitel"(mert fegyelmezetlenkedtem ) -akkor a következő napokban BÖJT -öt írok fel/elő magamnak !!! Amúgy sosem voltam őzike lábú nádszál tündér ... és ha még 5 kg-tól meg tudok szabadulni -azzal nagyon elégedett leszek !!! |
10871. Kiváncsifáncsi (2012-05-27 17:14.44) - (válasz Maryu 10867. hozzászólására) |
Jaj ...Nagyon szép!! |
10870. Kiváncsifáncsi (2012-05-27 17:13.46) |
Centi: 47 alkalom a nyisszantásra....Ahhhh.... |
10869. Maryu (2012-05-26 21:34.47) |
Szia Berildi,
Az elsőben megcsodálhatjuk Bi remek mozgását, a másodikat meg még nem láttam. Köszi szépen. IU nagyon ügyesen utánozza Bi-t. |
10868. Berildi (2012-05-26 20:12.57) |
Onna! Maryu! Ezt láttátok?
http://www.youtube.com/watch?v=hPjZgg6eTdA&feature=autoplay&.. http://www.youtube.com/watch?v=cSIAiM3eEKQ&feature=BFa&list=.. Más! BTOB Gyönyörü dal!! http://www.youtube.com/watch?v=J6wwClvnq8Y&list=PLA9B7DEED7D.. |
10867. Maryu (2012-05-26 18:26.30) |
Vagy akár ezek is:
[link] [link] és talán a legszebb száma, amit a mamájának énekel: [link] |
10866. Maryu (2012-05-26 17:54.03) - (válasz Onna 10843. hozzászólására) |
Kedves Onna,
minden számát ismered Bi-nek? No meg a Big Bang-nek? Ezek talán elkerülték a figyelmedet, dallamosak és kicsit sem agresszívak (de van még sok másik is): [link] [link] [link] [link] |
10865. Maryu (2012-05-26 17:02.58) - (válasz Kiváncsifáncsi 10861. hozzászólására) |
Ez tényleg jó kis blog. |
10864. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 15:54.30) |
A Fagyi és története
5000 éve Kínában valószínűleg már pálcikával ették a hóval összekevert tejes–gyümölcsös–fűszeres, üdítő édességet. Ez a tény eldönti az olasz tartományok közti versengést a fagylalt őshazája címért, bár az olasz fagyi bizonyára vetekszik a kínaival a legjobbak versenyében. Kínából perzsa és arab közvetítéssel jutott el a Földközi-tenger menti országokba a jeges csemege. Mély megbecsülésem Hippokratésznek, amiért orvosságként ajánlotta betegei számára, mondván, feléleszti az életnedveket és növeli a jó közérzetet, Nagy Sándor pedig a katonáknak írta elő csata előtti élénkítő szerként a fogyasztását. A fagylaltkészítés nagy forradalmakat élt meg mind technikáját, mind alapanyagait tekintve, míg ritka luxuscikkből tömegtermékké vált. Marco Polo idejéből származik az első nagy újítás, amikor rájöttek, hogy a fagylaltkészítő edényt kell lehűteni ahelyett, hogy a jeget kevernék a masszához. Ezzel a módszerrel krémesebb és teltebb állagot lehetett elérni. A hűtőkészülékek feltalálása előtt a fagylaltkészítés drága mulatság volt: télen kellett jeget gyűjteni, és vermekben vagy fából, téglából készített „jeges házakban” tárolni őket az év további részében. Ezt a jeget keverték sóval, és a kézi hajtású fagylaltgép dupla fala közé tették. A belső tartályban forgott egy kisebb, ebben keveredett, krémessé és fagyossá a massza. A kész fagylaltot is jéggel tartották hidegen. Az ipari forradalom és a gépesített fagyasztás nagyot lendített a fagylaltkészítés technológiáján is - a fagyi ettől kezdve tömegtermékké válhatott. Mára a fagylaltiparban a legnagyobb újítás a folyékony nitrogénnel történő fagyasztás: ez a technológia krémesebb állagot eredményez, és lehetővé teszi alacsonyabb zsírtartalmú tej alkalmazását is. Valójában a világ legtöbb országában olasz emigránsok terjesztették el a fagylaltkészítés tudományát. Az olasz fagyiban általában teljes tej, tojássárgája és természetes ízesítő van – mindez persze nem magyarázat a nagy titokra, miért is olyan finom. Hamar kitalálták azt is, hogyan lehet kiporciózva, utcán árulva populárissá tenni a mediterrán hőségben: már a tölcsér feltalálása előtt is e célra készült üvegcsébe vagy viaszos papírba csomagolva árulták az utcai árusok. A nagy fagylalthagyományokkal rendelkező Szicíliában, ahol az Etna csúcsáról egymást váltó futárok hordták a jeget a fagylaltkészítéshez, a hagyományőrző cukrászdákban hatalmas, félbevágott briós közepébe kenve kérheted mind a mai napig a fantasztikusan finom nyalánkságot. Ezt érdemes otthon is kipróbálni! Sajnos, briós helyett a tölcsér terjedt el a világon, mint a fagyi környezetbarát csomagolóanyaga. Az első tésztakosárkák után a XIX. század végére győzött a jól tárolható, és az olvadt fagyi támadását is jobban viselő ostyatölcsér. Kereskedelmi szempontból nagy újítás volt az 1923-ban szabadalmaztatott, nagyüzemileg előállított, előrecsomagolt pálcikás jégkrém is. Amikor sikerült kisírnom egy fagylaltgépet, és először kiszedtem a dobozból, rájöttem, hogy a fritőzzel és a kenyérsütővel együtt ez is csak a „konyhában feleslegesen helyett foglaló masinák” közé fog tartozni. Kísértetiesen hasonlít ipari forradalom előtti, kézzel hajtott őséhez, vagyis a jégről nekem kell gondoskodni (7-8 órát kell mélyhűteni felhasználás előtt a tartályt az amúgy is túlzsúfolt fagyasztóban), csak nem kézzel, hanem géppel keverhetem a fagyit ebben a jeges tartályban. A téli állás alatt elromlott a motorja, most a habverőt merítem a fagylaltgépbe, úgy készül a desszert. Egy szó, mint száz, az otthoni fagylaltkészítéshez nem feltétlen kell fagylaltgép, elég egy jó fagyasztó is! A fagyi készülhet tejjel, tejszínnel, joghurttal, vagy egyszerűen csak gyümölcsökből – különféle ízesítőket felhasználva. Régi receptek tojást is használnak, de manapság a nyers tojással nem árt óvatosan bánni. Magas falú és fagyálló edényt válassz, amiben könnyű turmixolni. Az alapanyagokba habverővel nem árt jó sok levegőt juttatni, és a massza mehet is a mélyhűtőbe. 2-3 óra alatt megfagy, közben kétszer-háromszor érdemes a mixerrel vagy habverővel áthabosítani. Gesztenyés meggyfagylalt Ezt a fagylaltot akkor készítettem, mikor kiderült, hogy elromlott a fagylaltgépem. Megpróbáltam reprodukálni a gépet: két fémtál közé vizet öntöttem, lenyomtam a felsőt kővel, és betettem egy órára a fagyasztóba. A gyerekek nagy örömére igazi látványcukrászattá vált a konyha, amikor a jégpáncéllal bevont edényben kevergettem a sűrű masszát a habverővel! Hozzávalók: 1 cs gesztenyemassza kb. ¼ kg mélyhűtött magozott meggy kb. 1 dl tejszín kevés rum, ha felnőtteknek csinálod Elkészítés: Szobahőmérsékleten engedd fel a gesztenyemasszát annyira, hogy még fagyos maradjon, de már botmixerrel neki lehessen menni. Verd fel a tejszínhabot (nem kell túl keményre), és keverd össze az összeturmixolt gesztenyemasszával. Édesítsd, ha szükséges, és ízesítsd kedvedre, a fahéj például nagyon finom bele. Öntsd a lehűtött tálba, keverd bele a mélyhűtött meggyet és kézi habverővel, vagy lassú fokozaton keverd, míg megfelelő állagú nem lesz. A végén öntsd hozzá a rumot, hogy az alkohol fagyálló mivolta ne tudjon érvényesülni. Azt hiszem nem kell végszón gondolkodnom ! |
10863. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 15:34.44) |
még 48-szor nyisszantok a maival együtt!!!!!!!!!!! |
10862. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 13:19.12) |
Mielőtt mélyebbre ásom magam a konyhámban fazék titkos rejtelmei c. fejezetemben ideírok Nektek egy kis érdekességet annak apropóján ,hogy Gábriel a minap ismertette velünk Korea árait .
Az Ecomomist Inteligence Unit 2 évente megvizsgálja a Világ városait árak szempontjából és listát tesz közzé !Igyekezetük kiterjed a legkisebb szatócs boltoktól a kirakodókon át a legnagyobb bevásárló központokig mindenütt górcső alá venni az árakat mintegy 50.000 terméket vizsgálva(és a társadalom egészét is ). Nos eme tüzetes vizsgálódás eredménye : A Világ legdrágább városa 2012 évben a 400 ezer lakost számláló Zürich lett(Svájc) -letaszítva a trónusról Tókió városát ! SVájc az elmúlt években a válság okán menedékese lett a pénzes polgároknak és vállalkozásaiknak . Zürichben egy átlagos ! háztartás 200.000Ftnak megfelelő összeget költ élelmiszerre-nem nehéz követni a pénz útját és számolgásával sem kell sokat bíbelődni hiszen egy külvárosi ház bérleti díja is potom 320.000Ftnak megfelelő Frank-ba kerül . Genf (Svájc) és Oszaka (japán ) osztozik a 3. helyen a költségességi listán . Tehát : 1./ Zürich 2. /Tokió 3. Genf & Osaka . A 2. helyen álló 13 milliós lélekszámú túlzsúfolt Tókió legdrágább portékája a belvárosi albérlet -ahol egy "lyukért" is százezreket kérnek (Yen-ben). A Tókió város bruttó hazai terméke(GDP) éves szinten: 1479 mrd. dollár lerációban mérve -míg hazánké -az egész Magyarországé -128,63mrd dollárban számolva ...2010. évi adatok szerint !!! Nos nem kell közgazdásznak sem lenni ,hogy értékeljük a különbséget és meglássuk a fényévek ben is tetemes különbséget !!! Azt hiszem mi még a béka alfertáját sem látjuk ....nemhogy egyebet belőle ... A listában az első 50 közül az első 24-ben Nyugat-Európai városok tüsténkednek : a nemrég aranyérmes Osló az 5. helyre "esett" vissza.6. / Párizs és épp befér az első 10-be Frankfurt városa .Mszkva a 11. helyen debütált -mert ottan nem emelkedtek az üzemanyag árak jelenősen (még szép) A feltörekvő ÁZSIAI kontinens 14 várossal büszkélkedhet a Világ legdrágább városainak rangsorában. Singapur a 9. helyről várja a folytatást,ahol egy 3 szobás belvárosi lakás bérleti díja eléri az 1 millió Ft-nak megfelelő összeget.... (még szerencse ,hogy nem sütnek kenyeret ...) A 14 Ázsiában lévő " a világ legdrágább városa" jelző viselése illeti: Peking ,Hong-Kong,Sanghaj,Bankok , és Újdelhi metropoliszokat továbbá Ausztrália 2 nagyvárosában is egyre mélyebbere kell nyúlni a zsebekben . Az első 10 viszonylatában Sydney a 7. és szorosan a 8.helyen Melbourne toporog, míg Perth városa is befért az első 50-be. Hát ... sajnos Kelet Európa mintha nem is a Földön lenne ...pedig már mi is majd megfulladunk a szíj húzogatástól ... |
10861. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 10:20.08) |
[link] Két kavarás között meg lehet nézni .... és a harmadik kavarás közben lesz min elmélkedni !!! |
10860. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 10:08.14) |
http://www.youtube.com/watch?v=ZZtEcXInMT0
Sziaszok Kilányok ..Gyönyörködjetek a fenti linken KNG -Amerikában ... |
10859. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 06:51.11) - (válasz Kiváncsifáncsi 10858. hozzászólására) |
http://www.youtube.com/watch?v=JSCWU2wycFI&feature=related
Ez a szám ugyan az "át"dolgozva ...szerintem |
10858. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 06:44.14) - (válasz Maryu 10851. hozzászólására) |
Igen szerintem is Jó ...Köszi! |
10857. Kiváncsifáncsi (2012-05-26 06:38.03) - (válasz Onna 10844. hozzászólására) |
Oncsedlike! Köszi Jó lenne a Chuno vagy akár a Thank You is ... vagy a Mélygyökerű fa vagy bármelyik filmje mert mindegyikben emlékezetessé teszi magát ...vágyat ébreszt ,hogy többször láthasd ...
Van 2 gondolatom :Ő már nem annyira tini ( majdnem 40 éves (már vagy még) ...és csak a fiatalabb generációt veszi körül/favorizálja a média érdeklődése!! Pedig J.H. is koncertezik és tökéletesen otthon van a tánc világában is ... A másik : talán nem szerencsés választás mamagmantje - cserélnie kellene ? Pedig Hyuk nagyon nagy tehetség !!!!!...olyan mint KNG -amibe "belefog" az tökéletes !! Summa-summárum ha nem is csinálnak Neki akkora csindararattát: én akkor is ráéreztem a tehetségére és IMÁDOM ...és jó tudni hogy ezzel a gondolattal nem vagyok egyedül ! Puszi Fáncsi (Fáncsikának simi ) |
Vélemények | Kiváncsifáncsi, 2022-12-31 19:10 | 19706 hsz |
bidam | MA, 2020-11-05 22:12 | 9 hsz |
Keresem | Csakanyu, 2018-07-06 19:01 | 194 hsz |
Legjobb jelenetek | Rózsaszállam, 2013-08-10 21:24 | 8 hsz |
Képek és videók a szereplőkről... | Csakanyu, 2013-01-24 13:54 | 75 hsz |
Zeneszerzője és teljes technikai stáblistája | SzRózsa, 2012-03-14 07:19 | 1 hsz |
Kérdések | Rhea Sylvia, 2012-01-13 17:53 | 149 hsz |
A történtek | Csria, 2011-04-11 20:06 | 3 hsz |
kik voltak ... | Hwarangozó Teri, 2011-01-24 16:31 | 7 hsz |
A Silla királyság ékköve adatlap |
Eredeti cím: Seonduk yeowang |
Évszám: 2009 |
Rendezte: Geun-hong Kim, Hong Kyun Park |
Szereplők: Kil-Kang Ahn, Seong-jo Choi, Tae-woong Eom, Hyun-jung Go, Hee-wung Jang... |
További információk |