Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-10-24
A vad robot
Akkord
Atomhelyzet
Exhibition on Screen: Én, Claude Monet
Farkasbőrben - Vár a falka!
Fiúk
The Apprentice - A Trump-sztori
Venom: Az utolsó menet

2024-10-21
A legbelsőbb Ázsia

2024-10-17
Amikor megtörik a fény
Apák gyöngye
Fantasztikus hármas
Haldoklás, de komédia
Mosolyogj 2.
Rókus és Rézi megmenti az erdőt
Veni Vidi Vici

2024-10-10
A szer
Egy százalék indián
Hősök lehetünk
Szex
Transformers 1

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Twisters - Végzetes vihar *Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (Blu-ray)
Dzsungelhajsza (DVD)
Hang Nélkül: Első nap *Import-Angol nyelv, angol felirat* (Blu-ray)
Árok *Magyar szinkronnal* (Blu-ray)
Amerikai Kopó (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Élet, vagy valami hasonló
- RTL Három, 06:50
Órák
- Film Café, 06:50
Bontatlan karácsonyi románc
- Film4, 06:55
Sokk a jóból
- Moziverzum, 07:00
A vonatrablás
- Filmbox Extra HD, 07:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Howard Shore (78)
Jean-Claude Van Damme (64)
Joe Morton (77)
Vincent Spano (62)
Arliss Howard (70)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Emberrablás magyar módra - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Ezeregyéjszaka mai meséi

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Emily és a bűn világa aaaaa
Lady Gaga aaaaa

 

Fórum - Mayans M.C. (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

23. Empire (2023-07-28 22:53.36) aaaaa
Kijött az utolsó rész is. Vége a sorozatnak.

A legtöbb sorozatot többnyire darálva nézem végig mert sok olyat néztem amit már befejeztek és úgy kezdtem el. Kevesebb olyan sorozatot néztem eddig amit követtem és vártam az új részeket.
Ezt a sorozatot a beharangozása óta követtem, akkor néztem meg a Sons of Anarchyt és mondták hogy jön ez a Soin off, és nagyon vártam, néztem az előzeteseket stb aztán rögtön ahogy kijött az első rész már néztem is, szóval a beharangozás óta követtem a végéig.

Összességében nagyon jó sorozat lett és méltó a SOA-hoz de azért a SOA jobb sorozat, megugrani vagy egy szinten lenni vele nem sikerült. Viszont mint mondtam jó lett és méltó a Sons-hoz önmagában is mint sorozat és mint Spin off.

Nem csak a sorozatban jobb a Sons de maga a Sons of Anarchy motoros banda is jobb szerintem, a fő chapter is amit ugye Jax vezetett. Elég belegondolni hogy itt a Mayák az 5. Évadban nagy nehezen összefogva intéztek el EGY SOA chaptert. Azért az egész Sons főleg a fő chapter Charming elintézné a Mayákat.

Viszont a "fő hős" Ezekiel Reyes szerintem hozza Jax Teller szintjét simán, talán nekem szimpatikusabb is mint ember illetve hogy ő neki kicsit keményebb élet jutott ki, alulról kezdte. EZ nagyon jó főszereplő volt, simán Jax-el egyenrangú.
De sok más karaktert is megkedveltem illetve a sorozat jól eltalált. Tetszett hogy EZ-ben megmutatták hogy ő testileg és mentálisan is a legjobbat hozza ki magából hogy jól menjenek a dolgok, olvas, képzi magát, edz stb. De még sok karaktert kiemelhetnék az őket játszó színésszel együtt.

Néha kicsit sok volt a felesleges szál, na meg érződött hogy a sorozat sok dologból többet akart kihozni csak végül hirtelen kellet összecsapni pár dolgot a kasza miatt így sok dolog maradt amiből többet kihozhaztak volna. Pl EZ és Angel testvére Miguel Galindo, vagy hogy Adelitaval mi történt ezek nem derültek ki egymás előtt bár mondjuk ez életszerű is mert az életben is sok dolog van ami sosem derül ki vagy másképp van ahogy gondoljuk szóval ez reálisság szempontjából még előny is talán.

Kicsit a háborút is összecsapták, többet vártam, de végül is itt a Mayás sorozatban hagy nyerjenek ők is, de mint az előbb összefoglaltam a Sons az erősebb klub.

Az is érdekes volt hogy ennyit váltogatták a kezdődést miközben az eredeti első volt a legjobb.

A befejezés drámai és szomorú volt nekem és sötét, talán durvább volt mint a Sons of Anarchy vége bizonyos szemszögből. Szonte csak Angel és a fia volt pozitív momentum, bár Angel se hiszem hogy ezek után jó lelkivággal fog élni tovább. Amgel és EZ közötti párbeszédek, jelenetek meghatóak voltak. Nagyon sajnáltam EZ-t mert nagyon kedveltem és szerintem bár sok rosszat tett ezt nem érdemelte, főleg Angel nem amire kényezerítették. De várható volt sajnos ez a sötét vég, szinte rendesen feszült volt ez az egész utolsó rész, olyan vészjósló volt.

Hiányozni fog a sorozat és a karakterek, örülök hogy elkészült és láthattam, vannak hibák, a SOA-tol valamivel gyengébb de így is nagyon jó volt.


22. Empire (2023-07-20 23:04.59) aaaaa
Még 1 rész van hátra ..

A 9. Részben jó volt Weney szereplése, ez a sorozat nagyon tiszteli és sokszor megidézi a Sons of Anarchyt.



21. Empire (2023-07-11 21:52.46) aaaaa
5. Évad továbbra is jó, EZ kezd Jax útján elindulni talán még durvább is.


20. Empire (2023-06-21 06:34.11) aaaaa
5. Évad nem rossz eddig, jól indít.


19. Miszter88 2 (2022-09-24 21:15.21) aaaaa
Most végzetem a 4. évaddal.
Qrva kíváncsi vagyok ki volt az a merész f@sz aki az utolsó rész végén megtette, amit megtett .
A csuklyás f@sz...
Van egy sejtésem, de biztos nem ő lesz az .
Mindenesetre kíváncsian várom az 5. évadot.


18. Empire (2022-07-25 08:59.34) aaaaa
Szerintem mégha a sorozat gyengébb is a SOA-nal, a főszereplő EZ karaktere nem marad el Jax-től.


17. Empire (2022-07-25 08:58.57) aaaaa
A 4. Évadra lassan elérte az ötöst. Egyre jobban megismerünk minden karaktert, illetve kezd bátrabb és komolyabb lenni a sorozat és alakulni a sztori.

EZ karakterét külön kiemelném, nagyon jól hozza JD Pardo az alapvetően jó fej, rendes srácot aki közben egy bármire képes szociopata. Jax alapból nem volt olyan állat hanem azzá vált, ezzel szemben EZ-ben alapból ott volt mélyen ez a "gonoszság".


16. Miszter88 2 (2022-06-29 19:29.23) aaaaa
Látom felkerült a 4. évad első 2 része szinkronnal egy bizonyos oldalra . Le is szedtem .
A 3. évad vége jó volt szerintem . Bár ott az utolsó 3 részt úgy néztem, hogy épp aznap húzták ki az egyik fogam .... 2021.08.16 volt arra emlékszem :)


15. Empire (2022-04-02 17:41.12) aaaaa
Hát a 3. évad szerintem kicsit gyengébb lett. Jó volt de nehezen indult be meg sok volt a lassú és unalmas rész. Coco meg Adelita szála érdektelen volt. Viszont A Mayák meg Miguel általl a Galindo karteles szálak jók voltak. Az évad befejezése elég váróssá tette a 4. évad, kíváncsi leszek de szerencsére kb 2 hét és jön.

Voltak amúgy nagyon jó jelenetek az évadban illetve EZ és a többiek karaktere is fejlődik illetve jobban bevannak mutatva.


14. Miszter88 2 (2021-08-02 16:32.32) aaaaa
2. évad pipa . Érdekes lesz a 3. is úgy érzem . Lehet, hogy mindjárt neki is állok .


13. Miszter88 2 (2021-07-26 20:44.19) aaaaa
Most végeztem az első évaddal, kezd beindulni .
Kíváncsi leszek mi lesz a SoA-s f@sszal, akit E.Z. felismert az utolsó részben .


12. Miszter88 2 (2021-07-11 20:12.30) aaaaa
Ma álltam neki és 2 rész után azt mondom, hogy tetszik . Remélem beindul majd .
Jó volt látni a SoA-s motorosokat a temetőnél , meg Gemma-t a börtönben, mint látogató .
Holnap folytatom a darálást .


11. Empire (2020-07-28 09:21.22) aaaaa
Bővebben:
A Mayans MC nem hibátlan, viszont látszódik rajta a javulás szerintem. Az első évad első pár részénél azt hittem hogy nem is nézem tovább, egy nagyon gyenge közepes volt számomra. Azonban az évad második fele javult, kezdett szórakoztatóbb lenni illetve kialakulni egy sztori. Az első évad egy erős közepes lett, ami viszonylag szuórakoztató és érződik hogy lesz ebből még jobb is. A második évad már rögtön sokkal jobban indított. Szórakoztatóbb, pörgősebb és a történet is kezdett már beindulni. A karaktereket is egyre jobban megkedveltem benne. Az évadzáró is remek lett, egyrészt várom a folytatást más részt a 2. évad miatt megadom neki a 4 csillagot.

A sorozat pozitívumai számomra leginkább a főbb karakterek, őket jól eltalálták (EZ,Angel, Felipe) illetve a látvány, ezen kívül pedig néha tud elég brutális lenni. A történet is egyre jobb. Tetszik hogy gyakran van utalás a SOA-ra.

Ami viszont nagy negatívum az hogy a Club tagok egy része csak díszlet szinte. Csak ott vannak, a nevüket se jegyzi meg az ember mert tényleg csak vannak. A SOA-ban 1-2 évad után már szinte az összes klub tagot megismertük és volt már egy karakterük. Itt akiket kedvelek illetve van egy jó karakterük azok Coco, A vezető, meg rajtuk kívül ugye a főszereplő és a bátyja. A többi csak ott van és kész.

A SOA-val összevetve:
Az elején a SOA sem jött be, de aztán megszerettem kb 1 max 2 évad után. Ennek a sorozatnak kicsit több idő volt beindulni. A SOA-ban kidolgozotabbak voltak a klub tagok, itt meg a fele kb csak van.
Azonban a SOA-ban az elején nagyon unszimpatikus volt Jax, a 2.-3. évadra kedveltem meg de igazán a karaktere a 4. évadban ért be. Ellenben itt EZ karaktere már az elején szimpatikus volt. Tetszett hogy ő alulról kezdi, nem úgy mint Jax aki csak beleszületett ebbe hogy ő a "trón" örökös.

Plussz piros pont hogy az évad záróra vissza tették az eredeti főcím dalt, nagyon irritáló volt annak a kurvának a nyekergése :D

Szóval 4-es, és szerintem csak most fog igazán beindulni.


10. Empire (2020-07-27 21:59.16) aaaaa
2. évad befejezve. Úy érzem megérdemli mostmár a 4 csillagot. Holnap írok bővebben.


9. Roberto (2020-06-17 02:12.31) aaaaa
Nem láttam a SOA-t, de zsigerböl gondolom, hogy jobb lehet, mint a Mayans. Viszont, a Mayans eddig tetszik, nézhetö, de nem ájultam el az évadtól.
Ráadásul ilyen gyenge évadzárást sem pipáltam, amilyen gyenge volt a záróepizód, ugyanolyan semmilyen lett a második évadzáró kezdése. Folytatjuk tovább, de már kéne nagyobb csattanó, akció jelenetekból sok, motoros gurulós jeleneteket hiányolom így az elsö 11 rész alapján


8. Empire (2020-03-31 20:44.37) aaaaa
Holnap jön rá szinkron! :)


7. Dobsony (2019-10-18 23:53.13) aaaaa
Az első évad tényleg lehetett volna izgalmasabb, jobb. A második kezdete szerintem rendben, nekem az első két része jobban bejött, mint a teljes első évad vagy annak bármelyik része.
Én megértem a FX csatornát, szerintem ők is látták a hiányosságokat amelyeket Sutter beleszarásából származnak. Ilyen indokkal tényleg csak akkor rúgnak ki valakit, ha mindezt brutál látványosan csinálja.


6. Empire (2019-10-18 21:19.59) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 5. hozzászólására)
Igazi gecik.
Ő csinálta a SOA-t, ez árulás szinte.


5. Capt.JackSparrow (2019-10-18 08:13.35) aaaaa
Nem várt fordulat. Kurt Suttert kivágták a projektből.


4. Empire (2019-06-13 21:59.28) aaaaa
1. része alapján egy hármas. Vannak benne jó és rossz dolgok is, de azért jó kis sorozat ez is szerintem. Persze a SOA-hoz nem ér fel. A zenéje fasza lett.


3. Capt.JackSparrow (2018-10-25 10:54.22) aaaaa
Már el is veszítette a nézők felét.



2. Capt.JackSparrow (2018-09-23 21:16.06) aaaaa
A pilot elég gyenge volt, de a 3*ot megelőlegeztem neki.
Remélem az évad további epizódjai nem 1 órásak lesznek, mert ezt nem sikerült kellő tartalommal megtölteniük. Ez a probléma már a SoA-nál jelen volt, amikor növelték a műsoridőt. 40-45 perc bőven elég lenne ebből.

Az összes SoA jelenet erőltetettnek és feleslegesnek tűnt. Aki ismeri az előzményét, kétlem hogy ilyen kapcsolatra vágyna a két sorozat között.
A temetős akció jelenet pedig már majdnem Walking Dead-et megszégyenítően szar volt.


1. Elizabeth salvatore (2018-09-23 01:44.00) aaaaa
Hát...merőben más mint a SOA, de viszonylag nézhetően ment le az első három epizód. Angel...csak ne jusson Juice sorsára, könyörgöm.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmpire, 2023-07-28 22:5323 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Mayans M.C. adatlap
Eredeti cím: Mayans M.C.
Évszám: 2018
Szereplők: JD Pardo, Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby...

További információk

Szereplők fórumai
- Edward James Olmos - Vélemények
- JD Pardo - Vélemények
- Sarah Bolger - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk