Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

2024-09-05
A hókirálynő és a hercegnő
Beetlejuice 2.
Reggeli a hegyen

2024-08-29
aMItől félsz
Fák jú, Chantal

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Furiosa - Történet a Mad Maxből *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Blitz
- Mozi+, 02:45
Casanova
- Film Café, 03:05
Mad Max
- AMC, 03:10
Egy jó ember
- HBO2, 03:45
Másodpercekre a haláltól
- Moziverzum, 03:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Thomas Kretschmann (62)
Mario Adorf (94)
Mucsi Zoltán (67)
David Arquette (53)
Martin Freeman (53)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Az éj színe - Vélemények
A kegyelem ára - Vélemények
Metal, Rock, Trash metal, avagy mi a kedvenc zened vagy Zenekarod?
Kalifornia - A halál nem utazik egyedül - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az éj színe aaaaa
Esther Esche aaaaa

 

Clairette hozzászólásai

Ugrás Clairette adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Örökké a csajom - Vélemények

2024-05-21 18:47.11
Egyszerűen imádom ezt a filmet, minden perce tökéletes! Pár havonta újra és újra megnézem, de sosem tudnám megunni!


Az ajánlat (sorozat) - Vélemények

2024-04-24 13:59.36
Ez a kivételes és zseniális alkotás nem a tömegekhez szól, nem is annyira ahhoz aki szereti a filmeket, hanem az olyan fanoknak mint én, akik konkrétan a filmkészítés szerelmesei is. Na itt aztán kiélhetjük magukat! A sorozat a keresztapa film készítésének a története, de itt nem is számít hogy valaki látta vagy nem, tetszik vagy sem ez a film, hanem arról hogy milyen is az a folyamat amíg elkészül egy film! Ebben az esetben már tudjuk hogy nemhogy siker, hanem minden idők egyik legsikeresebb filmje lett, ez csak utólag derült ki, bár a hozzáértők nagyon is sejtették hogy az lesz. De addig hosszú az út, és ebben a sorozatban erről az útról mindent megtudunk. Ahogy a filmstúdió kiválasztja mi kerül megfilmesitésre, aztán kiválasztani elsőként a szakembereket, aztán jön a casting, mindenki mást akar, kinek ez a színész a kedvence kinek az, dúl a harc, áll a csata minden és mindenki között. A valódi, sok esetben még élő személyek megformálása szuperül sikerült a remek színészeknek köszönhetően. Marlon Brando, Al Pacino vagy Coppola neve minden rajongó előtt ismert, de ebben az esetben a számomra eddig ismeretlen producer a főszereplő, és az ő szemszögéből lehet látni az egészet. Miles Teller újfent bizonyított. De bizonyos szempontból mégiscsak fontos hogy itt "A"keresztapáról van szó. Kapcsolódása az amerikai olasz maffiához elképesztő, hogy mennyi ebből a valóság és mennyi a dramaturgiai szempontból kitalált dolog az nem tudható, de egyáltalán nem is fontos. Én ennek minden szavát elhittem! Hosszan lehetne erről mesélni, de akit érdekel ez a téma az inkább nézze meg! Viszont ha valaki ezt a sorozatot végignézi és nem érez egy óriási,hatalmas késztetést és vágyat,hogy azonnal nekiálljon a keresztapa film megnézésének az nem érdemli meg a továbbiakban, hogy filmeket nézhessem!


A múlt árnyékában (sorozat) - Vélemények

2024-02-21 18:07.40
A leggagyibb, legbénább és legéletidegenebb sorozat egyike amit eddig végignéztem. Amit így utólag nagyon sajnálok, jobb lett volna ha már az elején kukázom az egészet. A sztori nem lett volna rossz, csak a kivitelezés siralmas. Ez az első görög sorozat amit láttam, és nagy valószínűséggel az utolsó is. A szereplők szinte mindegyike
unszimpatikus, a szájukba adott párbeszédek meg olyan, mintha valami amatőr színtársulat adná elő. A főszereplő csaj meg pontosan olyan volt mint a neve: Diszpina. Viszont az utolsó rész némileg kárpótolt az átélt szenvedéstől, érdekesen zárult és lett magyarázat mindenre. Csak emiatt két csillag.


Karácsonyi nyomozás - Vélemények

2023-12-12 10:23.38
😄😄😄😄😄😄


2023-12-11 12:13.55
Tényleg most komolyan? Még a karácsonyi filmekben is azt kell néznem, hogy férfiak egymással hogyan smárolnak?😡


Az Alkotó - Vélemények

2023-11-19 06:02.41
Hát nem is tudom. Annyira nem volt rossz, de annyira jó sem. A látványvilág szinte tökéletes, a történet néhol érdekes néhol zavaros, de a legnagyobb baj nálam a szereplőkkel volt. Mikor megláttam hogy megint ez a főszereplő, félreállt a szám. Már nem is tudom hogy jó színész vagy sem, mert ahányszor csak megláttam nem tudtam másra gondolni mint hogy te jó ég de ronda. Vannak a fekete fiúk között is nagyon jóképűek, helyesek vagy ha nem is szép de nagyon szimpatikus ( éppúgy mint bármelyik pasi esetében) hát ez egyik sem, híres apukájával ellentétben rendkívül csúnya. Lehet velem van a baj, de a kommentekből tudtam meg azt is hogy a kisgyerek lány volt, nekem abszolút nem tűnt fel, végig fiúnak néztem. Akármilyen is egy film, a szereplő választás sokat dob rajta, sőt meghatározó, hát ebben az esetben nem volt jó választás.


Hófehérke étterme - Egy mai mese - Vélemények

2023-10-23 12:06.59
Nem hiszem el, egy mesebeli történet, de tíz perc múlva már itt is megjelennek a homokosok!😡


Született detektívek (sorozat) - Vélemények

2023-10-21 14:07.52
Ez még a 2010-es években készült. Szerencsére az még akkor nem volt kötelező, tehát a barátnők barátnők is maradtak mindenféle elfajulás nélkül.


The Calling (sorozat) - Vélemények

2023-09-23 10:11.20
Spoileres!
Az a halott férfi az a hajléktalan volt aki már az előző esetnél, a fiúnál is feltűnt, itt pedig felkereste a vége felé a nyomozót hogy megfelelő díjazás ellenében leleplez valami készülő bűntényt. Gondolom ezzel a következő esetet készítették elő, mint ahogy az elsőnél is utaltak a következő bombás történésre.


I Wanna Dance with Somebody - Whitney Houston története - Vélemények

2023-06-04 14:36.37
Hatalmas csalódás, pedig mennyire vártam! Whitney Houston gyönyörű nő volt, hát ebben a filmben a főszereplőnek enyhén szólva sem sikerült azt elérni hogy olyannak lássuk, már ez elrontotta az élményt a legelején. Aztán a tizedik percben jött a hidegzuhany a nem is bizonyitott melegségéről, ami ha igaz volt ha nem, akkor is illúzió romboló. Túl nagy hangsúlyt fektettek rá az egész film alatt, amit utáltam benne, fontosabb dolgokkal meg nem foglalkoztak. Róla, persze a hangján és csodás dalain túl mindenkinek a Film, a Több mint testőr jut eszébe. Itt megemlítették kb három mondatban. Hosszú és unalmas volt. Mint megtudtam a dalok eredetiek voltak, tehát ha nem a csaj énekelt akkor tényleg kereshettek volna egy jobb kinézetűt is aki szebb mint ez a színésznő. Aztán persze a másik főszereplő is buzi lett, nem is tudom miért is lepődöm meg rajta. Csak azért nem egy csillag mert azért végignéztem, de így utólag azt mondom kár volt, jobban jártam volna ha inkább kihagyom.


Jó reggelt, Anya! (sorozat) - Vélemények

2022-06-23 17:10.32
Egy tényleg zseniális olasz sorozat, amit egy valódi történet ihletett. Azért így írtam, mert szinte el sem lehet hinni, hogy az élet ilyen történetet tud produkálni! Gyönyörű helyszín, érdekes történet, és egy piszok jó pasi! Elkezdtem, de abba sem tudtam hagyni a végéig!


Átutazó (sorozat) - Vélemények

2022-06-08 09:30.04
Egyetértek, annyi bőven elég lett volna belőle! A történet jó lehetett volna, de rendkívül unalmas volt, főleg a vége felé. A főszereplő pasi valahogy nem szimpatikus, nemcsak ebben a filmben, hanem úgy egyébként sem, bár ez szubjektív dolog. Azt olvastam lesz második évad, biztos sokaknak tetszeni fog, én azzal már nem fogok próbálkozni.


Örökkévalók - Vélemények

2022-05-03 17:35.14
Hogy a villám nem tudott volna előbb belecsapni abba aki kitalálta, hogy süketnémát meg buzit kell szuperhősnek beállítani!


Az ötödik (sorozat) - Vélemények

2022-04-20 11:38.13
Harlan Coben könyveiből készült filmjei nem okoztak csalódást, amiket eddig láttam belőlük. Most találtam rá erre a sorozatra, és szenzációs volt. Érdekes, fordulatos, izgalmas, sokszor szívfacsaró, egy tökéletes befejezéssel. Jó volt a szereplőválasztás, egy másodperc üresjárat sem volt benne, negatívumot nem is tudok rá mondani. Nálam ez a sorozat tökéletes, csillagos ötös!


Idő (2021) - Vélemények

2021-10-30 09:24.44
Szerintem nem volt ez annyira rossz, ennél ezerszámra van élvezhetetlenebb film. Aki meg szereti az ilyen típusúakat, mint pl. én annak legalább egyszer simán nézhető. Véleményem szerint ami rossz volt benne elsősorban azok a szereplők. Egyszerően egyik sem volt annyira szimpatikus, hogy együtt lehetett volna vele érezni. Aztán voltak benne logikai hibák, ha lehet annak nevezni egy misztikus filmnél. Az még esetleg elmegy, hogy a gyerek saját magán nem veszi észre mekkorát nőtt, de csak rá kellett volna néznie a testvérére maga mellett. Meg például a fiúnak kinőtt a hónaljszőre, de a lánynak bizony nem! Na de ez már szó szerint szőrszálhasogatás! :) Nem az a film, amit havonta újranéznék, de egyszer elmegy mindenképpen


Érkezés a sötétségbe (sorozat) - Vélemények

2021-09-21 11:59.49
Amilyen szuper volt az első évad, olyan szar lett a második. Nagy csalódás!


Isten hozott itthon (2015) - Vélemények

2021-09-19 09:45.49
Annyira irritáló hogy nehéz végignézni. De legalább kitakarítottam közben, csak arra volt jó.


Beckett (2021) - Vélemények

2021-08-14 14:39.32
Ez egy nagyon rossz film. Csak azért nem vannak ennél rosszabbak is sajnos. Kezdve a szereplőkkel! Ez a Washington gyerek nem igazán ütött híres és kedvelt apukájára sem szépségében sem tehetségben. Ami nem lenne baj, mert vannak így még páran, csak akkor nem kellene ennyire erőltetni a dolgot. Aztán hogy a filmbeli barátnője mennyire illett hozzá azt inkább most hagyjuk. A film csaknem két óra tömör unalom, szenvedés amit inkább csak úgy lehet kibírni ha valaki a végére szeretne érni, hogy vagy alszik közben egy jót vagy sűrűn belepörget. De a legjobban teszi ha neki sem áll, veszteni semmit sem veszít, inkább időt nyer hasznosabb dolgokra.


Chemical Hearts - Vélemények

2021-05-17 13:07.31
Egy költői kérdés,: a buzi fekete lányokat nem lehetett volna kihagyni belőle? Válasz: naná hogy nem, kötelező elem.


Nora Roberts: A múlt titkai - Vélemények

2021-04-22 12:32.55
Szerintem a szinkron volt benne a legkisebb baj.


A 19-es körzet (sorozat) - Vélemények

2021-04-19 12:10.44
Mekkora esély van rá, hogy egy nyolc fős tűzoltó állomás két tagja is homokos? Ebben a sorozatban ez természetesen így van, mint ahogy újabban mindegyikben. Lehet hogy hamarosan már kötelezővé is teszik? Az első évadot néztem csak meg, de tovább nem is folytatom, mert olvastam hogy utána már főleg átveszi a cselekményt hogy ki kivel kavar, és többségében azok sem különnemüek. Kár érte, lehetett volna sokkal jobb is, bár a tűztől félő tűzoltó sem hétköznapi eset. Szánalmas és undorító.


A hazugság művészete - Vélemények

2021-03-28 10:46.27
Teljesen igazad van, mindenben egyetértek!


10 dolog, amit meg kell tennünk szakítás előtt - Vélemények

2021-03-13 08:09.42
Akkor miért is adtál rá 4 csillagot?


Kutyául meghasadt szív - Vélemények

2020-11-29 14:05.58
Istenem már megint ez a magyar cím! Szörnyűbb mint a film.


Egy kutya négy útja - Vélemények

2020-07-26 09:21.53
Gondolom meg sem nézted. Ami rendben is van, ha nem érdekel egy film, nem kell megnézni. Sokkal vagyok én is így, de akkor legalább van bennem annyi tisztesség hogy nem pontozok le egy filmet amit meg sem nézek.


Mondj egy mesét (sorozat) - Vélemények

2020-06-07 15:31.09
Szerintem meg a második évad még jobb is lett, mint az első!


Seveled (2019) - Vélemények

2020-04-05 13:30.04
Ez a film kicsit vissza adta a magyar film gyártásba vetett hitemet! 😁


Mellékhatás (sorozat) - Vélemények

2020-04-05 08:49.09
Lehet nem lenne rossz sorozat, húsz percig néztem az első részét, és abban már annyi bazdmeg meg fasz meg a társai voltak, hogy úgy gondolom ennyi bőven elég is volt belőle. Kár érte.


Valentin-napi meglepetés - Vélemények

2020-03-21 06:48.45
Az hogy borzalom enyhe kifejezés.


Downton Abbey (2019) - Vélemények

2020-01-18 14:45.05
Teljesen igazad van. Ez a film is jobb lett volna anélkül, nem hiszem hogy valakinek is hiányzott volna ha azt a részt kihagyják belőle. Lassan már kötelező elem lesz minden filmben és sorozatban. Ha nem éppen ezekről szól a történet, akkor valami mellékszereplőnek tutira buzinak kell lennie!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk