Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-26
A gonosz nem létezik
Adóztass, ha tudsz
Barátom, a pingvin
Exhibition on Screen: John Singer Sargent, a jólét festője
Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig
Lepattanó
Megalopolisz
Ne oldozz el!
Vakarcs

2024-09-19
A kegyelem fajtái
Egércsapda
Egy család rövid története
Fekete pont
Lottóőrültek
Monte Cristo grófja

2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Megtévesztve
- Izaura TV, 20:55
Joker
- Film+, 21:00
A kívülálló
- Film Mánia, 21:00
Furiosa: Történet a Mad Maxből
- HBO, 22:05
Napok romjai
- Film4, 22:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Mary Kay Place (77)
Anthony Mackie (46)
Jason Alexander (65)
Pálos Zsuzsa (79)
Chi McBride (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
- Filmes Sámánok Rendje -
Dallas (sorozat) - Vélemények
Sinkovits Imre - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az éj leple alatt aaaaa
Katherine Heigl aaaaa

 

Blackriver hozzászólásai

Ugrás Blackriver adatlapjára


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2009-01-07 10:39.33
Bocsi, de azt ki mondta, hogy utálom Ladybyront?! Ilyet biztos nem mondtam!


2009-01-06 18:26.53
Különben még egy percre erre a diplomás dologra visszatérve... Hát a családban is ismerősök között stb., is vannak diplomások (dr. stb.), de általában ha szóba kerül, hogy fórumozok, főként, hogy sorozatos fórumra írok..., érdekesen néznek rám. De még úgy tekintenek rám, hogy "gyerek" vagyok, úgyhogy talán így még belefér. De akiket ismerek biztos nem írkálnának főként nem sorozatos fórumra (bár idejük sem nagyon lenne rá). Szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy valószínűleg itt köztetek diplomások között, tényleg csak egy kis hülyének számítok... Ez a diplomások, tényleg művelt, okos (nem kell félreérteni, ebben sincs semmi rosszindulat) emberek House fóruma! Már láttam olyan fórumot, ahova nem is írtam, mert az meg nekem tűnt nagyon primitívnek, az kimondottan hülyéknek szólt. Most már nem is keresek ebben a témában nekem valót (egyikhez túl okos vagyok, a másikhoz ezekszerint túl hülye).


2009-01-06 16:00.33
Tisztelt Invictus!

Jó, rendben. Bocsi, akkor valószínűleg félreértettelek! Arra gondoltam, hogy azt hiszed, hogy erre a House-Vélemények topicba írkálok más-más néven. Ne haragudj!
Azt hiszem, hogy én nem illek ebbe a csoport képbe, én vagyok túl hülye hozzátok, vagy Ti vagytok túl okosak hozzám képest (ezt nehogy félreértse valaki!), bár nekem a diploma még odébb van! Ha már lenne is diplomám akkor sem kérkednék vele!!! ;) Azt pedig komolyan mondtam, hogy okos, művelt, tanult emberek vagytok, nem gúnyból! Ennyit akartam csak. A félreértések elkerülése érdekében lehet, hogy kevesebbet, vagy inkább nem írok.


2009-01-06 13:01.57
Vagyis megoldottál egy rejtélyt miszerint már korábban is írogattam ide... (Ezt hiszed Te.) Most is ki piszkálódik még mindig? Vagy arra megy ki a játék, hogy többet én ne írjak (nem vagyok kivánatos személy itt)? Megértem. Más fórumokon is szoktam beszélgetni (igaz ott nem sorozatokról folyik a csevely), de teljesen más... Tudom, erre mi a válaszotok, akkor menjek oda!


2009-01-06 12:55.53
Invictus sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de eddig még nem írtam erre a fórumra, még más nicknéven sem! Rátok is lehetne mondani, hogy sok mindenben megegyeztek, hasonló hozzászólásokat írtok, és igazából lehet, hogy 1 ember írogat, így olyan mintha milyen sokan írnának erre a fórumra és jé, milyen meglepő mindenki egy véleményen van. De nyugi, én nem gondolok erre! Azért milyen jó, hogy Te is minden mögé látsz (vagyis azt hiszed), House jellemét profin elemzed, azt hiszed a kilétem is felfedted...


2009-01-05 16:33.33
Ja, és bocsánatot is kérek, mert lehet, hogy sok mindent nem túl intelligens ember módjára írtam le és esetleg megbántottam másokat, főként azt hiszem, hogy Téged Ladybyron! Sok mindenben igazad van! Tényleg. Pl.: egy-két dolog nem tetszett, amit írtál nekem, de már lehiggadtam (ilyen a természetem sajnos).


2009-01-05 16:16.35
Miért? Most megköszöntem nem? Még utólag is.
"A magyar van nehéz nyelv?"
A féltékenységet nagyon jól megmagyaráztad!


2009-01-05 15:56.16
Ladybyron leborulok előtted (a nagyságod előtt)! Köszönök szépen mindent!


2009-01-05 14:54.39
Hülyeség, amit írtál pl.: "féltékeny vagy a Huddy szálra". Ezt azóta sem indokoltad meg! De ez alapjáraton nagy hülyeség. Nem az eddigi hozzászólásaidra gondoltam, hogy hülyeség, speciel erre az egyre.
Az "olyanok" alatt azt értettem, hogy ilyen pontos kioktatásban részesítenek másokat.


2009-01-05 14:43.02
Még valamit majd elfelejtettem! Azért elárulom, hogy nekem "egyszerű léleknek"- ahogy írtad kedves Rena X, nemcsak "a bunkóságnál merül ki House jelleme". Azt hiszem a stb. elkerülte a figyelmed!


2009-01-05 14:35.24
Rena X, teljesen igazad van, most újból átolvastam az első hozzászólásom és akár kötekedős stílusúnak is tünhet. Így bocsi! Különben senki nem mondta, hogy Cuddy párti vagyok! Azért, mert azt mertem feltételezni, hogy Nektek esetleg leginkább ez miatt nem tetszik. Csak arra gondoltam, hogy szerintem ezért ez az 5. évados "annyira nem tetszés" és esetleg, ha Cameron többet lenne annak jobban örülnétek. Különben elfogadom a véleményetek, semmi gond ezzel (ha normálisan tálalják).
Az 5. évadban, ami nekem nem tetszik az a "gyerekmizéria", örökbefogadás vagy mégsem... Meg a 13-as pl. leszbi jelenete...


2009-01-05 14:09.16
Azért annyira nem foglalkoztat a dolog, hogy átolvassam az összes eddigi hozzászólást, meg az írók nyilatkozatait is!!! Ennyire azért nem vagyok nagy rajongó. Meg annyira sem, hogy kielemezzem egyes szereplők jellemét, viselkedését. Hétköznapi emberhez méltóan csak szimplán nézem! És nekem is mindegy, hogy a nagy House éppen kivel jön össze, végülis tényleg nem erről szól.
A művelt embert stb. nem gúnynak szántam! Erről már korábban is volt szó, hogy Ti igenis olvasott emberek vagytok! Bár képzeld, én is szoktam olvasni, sőt még színházba járni is... Nemcsak Ti. Különben nem csoda, hogy miért csak pár ember (Rena X, Invictus, House M.D., Ladybyron) látogatja ezt a fórumot... El lehet rajta gondolkodni, hogy vajon miért! Valaki merjen mást írni, mint ami a Ti véleményetek... Jön a kioktatás, a másikba belekötés stb.
Kedves Ladybyron, miért lennék féltékeny a Huddy szálra?! Meg vannak, akiknek ilyen szép és egyszerű a világ?! Hát néha azért Te is írsz jókora hülyeségeket!!! Én is kedvelem az olyanokat, mint Te! (Na, ezt gúnynak is felfoghatod.)


2009-01-05 11:08.55
Az 5. évad igazából azért nem tetszik Nektek, mert felvet egy esetleges Cuddy-House viszonyt, ami egyeseknek nagyon nem tetszene. Bezzeg, ha Cameron-House-ról lenne szó... Pedig mindenki tudja, hogyha lenne is valami a dologból, úgysem tartana sokáig! Szappanopera szerű?! ... Persze! Pusztán a való élet. Bármilyen hihetetlen az orvosok is összejöhetnek egymással. A valóságban is van ilyen, a Houseban is volt már ilyen, ez most miért ne lehetne? A jellemváltozást nem igazán vettem észre (House ugyanolyan bunkó stb.)és ha van is ilyen Ti nem szoktatok változni? A kérdéseimre nem kell válaszolni, tudom, hogy Nektek MŰVELT, OKOS, TANULT embereknek van igazatok!!! Mindenben! Nem akarok vitatkozni, csak a véleményem írtam le.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk