Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-26
A gonosz nem létezik
Adóztass, ha tudsz
Barátom, a pingvin
Exhibition on Screen: John Singer Sargent, a jólét festője
Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig
Lepattanó
Megalopolisz
Ne oldozz el!
Vakarcs

2024-09-19
A kegyelem fajtái
Egércsapda
Egy család rövid története
Fekete pont
Lottóőrültek
Monte Cristo grófja

2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A titkos kert
- Film+, 09:00
Csínom Palkó
- Magyar Mozi TV, 09:35
A dilemma
- RTL Három, 09:45
III. Károly brit király
- HBO3, 09:50
A test
- Film Mánia, 09:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Mary Kay Place (77)
Anthony Mackie (46)
Jason Alexander (65)
Pálos Zsuzsa (79)
Chi McBride (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jensen Ackles - Vélemények
Janet Leigh - Vélemények
Adaline varázslatos élete - Vélemények
A hazafi (2000) - Vélemények
Mindvégig Agatha - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A kaszkadőr aaaaa
Pálos Zsuzsa aaaaa

 

Jacquline hozzászólásai

Ugrás Jacquline adatlapjára


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2009-02-16 13:26.18
Ja! Felvettem szexuálpszicho-t és nagy ász az előadó.Belemegyünk mindenbe,és többet tudok majd meg erről az LE-hisztiről.Hogy most színház az egész világ,v.-ahogy én gyanítom-tényleg magának akarja HL-t.Kicsit nyomozok.:)És nagyon jókat lehet vitázni róla,tudományosan is...:)


2009-02-16 13:22.57
Halihó!

Egyetértek,és nem is mondtam,h ez szerelem.Mert House-ról és Cuddyról beszélünk.És én bár inkább
Huddy vok,nekem ez nem a MINDEN.Tudjátok ez engem nem érdekel annyira,sőt.Én Houset akarom látni minden lehetéges aspektusban.Azt imádom,h mindenki él-hal érte(a nők,Wilson)...annak ellenére,h milyen,és pont azért is egyben.És ahogy egyes személyek/karakterek viszonyulnak hozzá,és fordítva.Nem is beszélve az orvosi dolgokról.Engem ez fogott meg ebben a sorozatban,nem ez a szerencsétlen ki-kivel-mikor-miért kalamajka.Mert egy szinten ez is érdekes,de ami sok az sok.Főleg,h ez folyik a csapból is(belföldi-külföldi média).Kezdem nagyon unni,pedig volt,h én is lelkes fanja voltam...Én új helyszíneket,szituációkat és karaktereket várok.Annyi lehetőség lenne.ÉS most forgatnak is Malibun.Várom mi sül ki belőle...:)


2009-02-16 09:29.34
Sziasztok!

Én arra utaltam,h Cuddy szereti-védi H-t és H. is őt,a maga módján.Ezer éve "kerülgetik-támogatják" egymást.Barátok,amennyire ez a 2 "szerencsétlen" karakter az tud lenni.Összenőttek.Ezt bizonyítja, h nem viselik el,ha a másik "elvesztése" felmerül (kis millió példa erre minden évadban).Azt próbálom ezzel mondani,h ez a kapcsolat mély.ÉS most,h szerelem vagy mi is,az mind1.Ez egy fajta szeretet,a maguk módján.

Viszont az utóbbi részek,főleg a baba miatt,és Cuddy hirtelen hisztériái és infantilis viselkedése(fizikailag bántja H-t),hogy is mondjam...ilyet House se csinál ok nélkül.Neki mindig van oka arra,amit tesz.Nem tudom,remélem ez változik,és a karakterek karakterben maradnak.Noha én vártam a változásokat,mert nem lehet uazt csinálni x éven keresztül.Alakítják őket az események,mint egy házasságban...Annyi minden történt már velük.Innen a mélysége...Én ezért vok Huddy,de hangsúlyozom,nekem tetszik minden kapcsolata H-nak,de a Huddy mindig jelen van.Egyfajta váza a bonyolult H-karaktereknek,egy kiindulási pont.Én így látom.
DE!!!Az 5. évad-bár Huddy vok- nem tetszik túlzottan,mert nagyon kényszeresen helyezi előtérbe a kapcsolatokat,engem pl-ul a 14 úgy ért,mint derült égből...Honnan???
ÉS a Huddy-nál is vannak eröltetett dolgok.
De legyünk optimisták.Remélem elgondolkodnak a rajongók kritikáin-mert olvassák őket-és változtatnak.
Jaj,és Wilsont imádom,noha eleinte nem szerettem.H. és ő egymást VÁLASZTOTTÁK,nincsenek kötelezve,h együtt legyenek.Szép,mély barátság.:)
REmélem így érthetőbb.Megpróbáltam kifejteni,csak nem szeretnék regényt írni...:)ÉS előadáson vok...
Minden jót!


2009-02-16 02:36.54
Ja,tetszik ez a Katinka.:)


2009-02-16 02:35.43
Sziasztok!

Nem is reméltem ilyen gyors választ.:)Köszönöm. Arrró olvastam angol fórumon ezer éve,h KJ és LE jóban vannak,de valahogy nem gondoltam volna,h ennyire. Én úgy láttam(interjú),h David Shore-ral is meglehetős jó viszonyban van LE(érthető...). Hmm.

A ?-re válaszolva,mint Huddy-s:

Mélyen elszomorít,h egyesek nem tudnak különbséget tenni a karakterek és színészek között.Viszont ezzel az utóbbi időben megjelent interjúkkal és LE-megnyilvánulásokkal tényleg megbolygatták az embereket.Ez nagyon durva agymosás.És hát látjátok hova vezet.Egyes esetekben,kezdenek mindenbe belelátni dolgokat.
De könyörgöm,ha egyszer így viselkedik LE,és ahogy megnyilvánul minden HL-val kapcsolatos dologban,MINDENHOL(lsd.interjúk,tvshow),így vmilyen szinten érthető.Sztem ez több,minthogy el akarja adni a dolgokat,és több mint baráti közeledés.Nem vok naiv,tudom mi folyik USA-ban,én csak a jelekből olvasok.OSTROMOLJA Hugh-t,és HL is egyre közvetlenebb LE-vel(nem feltétlen jelent vmit),ez is szintén jelekből.Body language, fogalmazás,interakciók.
Ígérem,ha nem zh-zok agyba-főbe kifejtem.És saccolva,h mikor vették fel a csók-jelenetet,onnantól néztem direkt videókat és huh!LE.Nem mondtam,h ez van,csak hogy ez látszik.
House-t szeretem minden "kapcsoltban". Wilsonnal, Cameronnal és Stacyvel is.Nem is beszélve a CIA-s csajról,Amber-ről,stb.
Mind más,és mind értékes a maga módján.Imádom ahogy ehhez a lehetetlen karakterhez viszonyulnak és vica versa.:)TEhát nem vok kizárólag Huddy.CSak szerintem az a mély "szeretet" és kötődés megtestesítője,.De Wilson uolyan fontos,mint barát,ha nem fontosabb.

HL és LE kapcsán:

Fúh.Először is,hagyj szögezzem le,h sztem LE a kezdetektől minden árva megszólalásakor tisztelettel és elismeréssel beszélt HL-ról,sőt azt sem felejtette tudomásunkra hozni,h: ,,he's a sex bomb let's face it".Mindegy,h hogy az évek során hogy alakult a viszonya HL-hoz,ill. a barátságukhoz,stb.
DE!
Kedves Invictus76! Jogos a megdöbbenés.ERRŐL beszélek én is,meg a HL and LE fényképeszkedése, és a díjátadók(+FŐLEG AHOL NEM ŐKET VESZI A KAMERA ÉS TERMÉSZETESEK-GoldenGlobe)stb...mert van egy pár...csekkoljátok,mert érdekesek.Ahol csak beszélnek,és nincs kép,az is(rádió).Kíváncsi vok ennek mi lesz a vége.Ja,LE szingli.Amilyen kontextusban bejelentette egy talk showban nov-ben,hát az sem gyenge.

HL és Jo:
Sztem Hugh nem tűnik túl kiegyensúlyozottnak és boldognak a közös képeken,de franc tudja.Túl kevés a forrás.Viszont úgy látszik régóta küzdenek,és van egy érzésem,h ha együtt is maradnak hivatalosan,nos tudjátok...Nem HL és LE-re gondolok,hanem ált-ban.Alig vannak együtt,a táv...De remélem megtalálják a "boldogságot",ami nekik jó.
Bocsánat,ha lefárasztottam valakit,magamat is.:)
Minden jót!


2009-02-15 21:02.22
Sziasztok!

Először is bemutatkoznék:
House/Hugh Laurie-imádó vok,nem tetszik a 14(13 és Forman)több Cameront és Chaset,meg vki újat...De a legfontosabb:
Bírom LE-t,és megértem,h odavan LH-t,mert én is...
DE!!!Tényleg durva ami mostanában megy magyar-angol fórumokon járva...Huddy vok az első résztől,de ez a Lisa-Hugh kombinálás sok.Könyörgöm hagyjuk a színészeket!

Egy fontos ?-em lenne kedves Ladybyron-hoz(2558-as hozzászólás):
LE barátnője??? Ki ő?És mi volt a szerepe ebben?
Tényleg nem tom,és érdekelne.Léccsi vki világosítson fel,köszönöm.

Másrészt:pszichológus hallgató vok,és feladatom-hobbim az emberi interakciók és bár LE mindig is HL-fannak látszott(body language)mostanában szinte "forró"a helyzet.Mintha nem tudná kontrollálni,asszem komoly bajban van...MInden interjút többször megnézek,5 évre visszamenőleg,naponta...Interjúkat olvasok stb...
És le a kalappal HL előtt,h úgy tűnik hűséges.
Tetszik az itt felsorolt vélemények hada.
Respect mindenkinek!


Doktor House (sorozat) - Összejön-e House és Cuddy?

2008-11-11 23:05.30
Sziasztok!
Kedves Invictus,h érted,h Lisa újra szingli??? Giammaro Villa???Remélem félreértettem valamit.Olyan helyesek voltak együtt.


Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2007-11-06 17:29.00
Ez vita tényleg felesleges,mert mint House mondta Stacy volt a nagy szerelme,de csalódott(lába miatt)és még akart nosztalgiázni(Baltimore meg utána 1 éjszaka),de rájött,h már nem uaz és Ő KÜLDTE EL.Cuddyval meg összejönnek,mert erre vajaz minden(készítők is...),ráadásul vonzódnak 1máshoz és féltékenyek 1másra pl.3X18,meg Wilson-Cuddy,meg Cuddy-pasi...
Egymásba zúgtak,egy szinten vannak,jól ismerik egymást,együtt sok mindent éltek már meg stb...
Úgyis HUDDY lesz a végén.Ezen nem lehet változtatni.HA BEFEJEZIK EGYÁLTALÁN...


2007-11-05 09:12.20
Sziasztok!
Ezer éve nem voltam.:( Gondoltam beszállok.Elejétől fogva Huddys vok,de elkezdtem kedvelni a Hameront,mert szereti Houset.De Hudy lesz a végén,ez 100%!És így lesz jó mindenkinek. A Cuddy szerelmes a House-ba.Ez így van!Eddig is lehetett sejteni,de csak gondoljatok a 4.évadra.Meglátják 1mást a folyosón és rohannak 1máshoz,vitáznak,flörtölnek és mosolyognak.Ráadásul az elhintett mondatokból mintha más is folyna.Pl. fogamzásgátlós,meg hogy Cuddy a végén terhes lesz-House
Szal ez a CIA-s hölgy sztem bekavar,de HUDDY lesz és kész.Alig várom.
Szép napot!


Doktor House (sorozat) - Milyen lesz a 4. évad?

2007-09-16 17:41.24
Cuddy-Cameron:a 193.hozzászólásomnál az oldal.Bocs,sietek.


Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2007-09-16 07:04.11
Hali!
Ha lefekszenek-és fognak is-akkor tuti nem mondja el,vagyis nem rögtön,de vhogy kiderül.Mert ha Cuddyval összejön,akkor minden megvan neki és nem fog vele poénkodni mással,csak a Cuddyval.Később meg a beavatottakkal is persze,hisz House az House...
De ha végre rátalálnak egymásra az majd mindenkit felráz...
Hol közvetítik az Emmyt?
Valaki vegye és tegye fel a ránk vonatkozót(youtube),ha lehetősége van rá,lécci!!!
Szép napot!


2007-09-13 16:39.13
Sziasztok!
Nos mégegyszer megnéztem/hallgattam az interjút,mert tényleg nehéz kivenni(CSeszti felvetése végett),de sztem az egy olyan kérdés,ami azt szuggerálja,h feküdjenek le egymással a showban v. azon kívül... Mert a Hugh mondja,hogy:I can't tell that( nem tudja megmondani)...Szal sztem így van,persze lehet tévedek,mert alig lehet érteni a háttérzaj miatt.De tuti lesz vmi,szal nem kell parálni.MIÉRT NEM LESZ 2 HÉT MÚLVA HOUSE A TV-BEN????Remélem csak átrakják,mert dühbe jövök.Bár megvan angolul ,de magyarul is érdekel...Ha megint megváratnak...:!


Doktor House (sorozat) - Milyen lesz a 4. évad?

2007-09-12 15:16.09
Ja,igen.Szal a fanfiction.net -en van egy-kettő magyar,de nem az igazi.Meg az a bizonyos durva pornós,de az már lerágott csont ugye.Asszem az a vicodin-os oldalon van...Nem tom már...Még keresek én is,ha lesz szólok.Ugyanis elolvastam vagy százat angolul.
Cuddy+Cameron pornó.Majdnem hánytam...Meg House+Wilson.Egyesek nagyon betegek...


2007-09-12 15:13.40
Hali!
Igen megkaptam és tök boldog vok.:) Nagyon szépen köszönöm.Igen ezen a commenten én is meglepődtem.Ilyet hallani David Shore-tól meg Katie Jacobs-tól...Tuti lesz Huddy.Egyszerűen 100%.Könyörgöm hisz ők a rendezők...
Ha találok még vmi jót,akkor megírom,ígérem.
Szép napot!


Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2007-09-11 09:12.52
Halika!
Tök durva az a régi interjú,mikor megkérdezik Lisaéktól,h: Sze*eltetek már,mind1,h showban,v azon kívül?
És kb röhögnek,meg nem tud szóhoz jutni Hugh és azt mondja Lisa-nak,h erre neki kéne válaszolni,ill.válaszolna-e rá.Tényleg jóban vannak,de nem úgy...
Egyébként tuti,h összejönnek,mert arra hajaz az egész.Tök király,ahogy a 4. évad első részében(asszem onnan van)a Cuddy probál House-szal beszélni,ő meg csak gitározik...
Egyébként vicces,h megkérdezték a stábot,h mit gondolnak Hugh zenei tevékenykedéséről(Band Tv vagy mi)és Lisa így:Rock star.És nevet,mosolyog,meg minden.


Doktor House (sorozat) - Milyen lesz a 4. évad?

2007-09-11 09:05.39
Sziasztok!
Először is nagyon kedves Tőled Szandra,h küldesz egyet.:) Szal a címem:jacquline88@citromail.hu
Nagyon szépen köszönöm.
Tényleg nem fogalmaztam meg jól(lsd.:az 1értelműn kívül),bocsi.Kösz a címet.Nos,ha vki tud angolul(de van más nyelvű is),akkor olvasson FANFICTION-t,mert marha jók vannak:fanfiction.net.hu és www.squidge.org/Housefanfiction/
Ezek tényleg királyak.Főleg,h nem bizti a Huddy a showban.Bár annyit céloznak rá...Mindenki azt szeretné,csak House-osan.Maguk a rendezők commentje is az volt a Half-wit részre(seggtapi-Huddy),h: She(Cuddy)enjoys him.Yeah,but she can control the situation. And he enjoys her. Vagyis,hogy élvezik egymás társaságát,meg ami történik.Hát nem édes(House-osan)?
Minden jót!


2007-09-10 17:23.43
Hali mindenki!
Ezt már mindenhol írtátok,és mennék is myvip-re,de ismerőseim nincsenek fenn(meghívó-hiány)és nem tok menni.Egyébként nekik szurkolok én is(Huddy),mert ők szeretik 1mást,csak komplikált és fájdalmas...Tudtok jó House-os oldalt az egyértelműn kívül?
Köszi a segítséget.
Szép napot!


Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2007-08-31 07:06.20
Nos sztem sok jó rész van(magyar fanficiton)abban a bizonyos durva részben(Huddy),a többi nem nagyon tetszik.Viszont az angol haláli jó:pl.Greg és Cuddy viszonya,és hogy House szülinapi ajándéka Cuddy-tól egy pozitív terhességi teszt,vagyis hogy apa lett.:)
És nem nyálas vagy ilyesmi.


Doktor House (sorozat) - Milyen lesz a 4. évad?

2007-08-30 13:19.35
Sziasztok!
Szerintem -amit innen-onnan olvastam abból gondolva- a Lisának beígért kavarós jelenet a House-szal lesz. Mindenki ezt akarja.Lisa E. is.Plusz rendkívül sok minden történt meg az előző részekben és 100% lesz vmi.Az lenne a legjobb,hogy egyszer lefekszik a páros(Huddy) és a Cuddy arra ébred egy reggel,hogy terhes.Ez önmagában nézve sok mindent megváltoztatna,de az alapok maradnának.pl.nem lenne esküvő,meg House csak kicsit lenne más,mint mikor segít Cuddynak(meg a gyerekekkel is megváltozott ugye).A kórházban meg maradna a felállás.A másik mneg,hogy azt rebesgetik,hogy a MÚLTJUKRA(Huddy)helyeződik majd nagy hangsúly.Mú+Je+Jő->Happy End :)
Szal biztos király lesz a 4. évad is.
Szép napot!


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2007-08-30 13:10.03
Sziasztok!
Nos imádom a sorozatot,a karaktereket és a színészeket a rendőzőt...szal az egész stábot.
A legboldogabb pedig akkor lennék,ha a sorozat és a karakterek nem változnának meg drasztikusan pl.House és a kedvesség...és ha az izzás ami egyes szereplők közt megvan lassan kiteljesedne,de csak House-osan.
Na meg ha legalább 6 évad lenne,meg azért nagyon elhúzni se kéne.De tudom,hogy jó kezekben van a show.Így tovább!


Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2007-08-30 13:03.49
Nos azt hiszem elolvastam minden könnyen fellelhető interjút,fanfictiont.Kicsit kiakadtam mikor azt olvastam,hogy a Jennifer M.első látásra érzett vmit Hugh Laurie iránt és randizott volna vele,ha nincs családja és hogy nem esett nehezére eljátszani a Hameron-os részeket.De megbeszélték Hugh-val-mivel észrevette Jennife-en a dolgot-s aztán már csak Jesse Spancer.Ti ezt tudtátok?
Lisa Edelstein pedig nagyon odavan Hughért.Csomó közös vonás...Kár hogy mást szeretnek...De akarnak
együtt kavarós jelenetet és állítólag ígértek egyet Lisának vkivel.Remélem House-szal...:)


2007-08-14 13:50.21
Szerintem a Huddy azért hihetőbb(a látottakon kívül),mert ezer éve ismerik 1mást.És ez mellettük szól.Régóta probálkoznak ,mégsincs senkijük.Ezt tetézi,hogy lehet csak fel kell nőniük 1máshoz.Sok tapasztalat mind2 oldalon.Tán ki kell érdemelniük 1mást,mert amúgy nem működne.Végig kell szenvedniük az éveket 1máshoz oly közel és mégis távol.Na meg a féltékenység,ha pillanatnyilag az egyik nincs 1edül pl.Stacy .Huddyék önkéntelenül is 1máshoz nőttek.Lehet éreztek vmit régen is,hisz később egy helyen is dolgoznak.Ráadásul a kívánatos alá-fölérendelt viszonyban... Mi ez ha nem tartós kapcsolat?Noha kissé tán kezdetleges.KI TUDJA?


2007-08-07 14:34.30
Sziasztok! Nos én is megnézném a 3.évadot,letöltöttem,a bs-t is hozzá,és mikor kicsomagolnám: Nincs hozzárendelve program. :( Ilyenkor mi a teendő??? Egyébként HUDDYs vok,és száz százalék,hogy összejönnek.A kérdés csak,hogy miként ,mennyi időre és MENNYIRE!!! Segítsetek légyszi!!!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk