Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-19
A kegyelem fajtái
Egércsapda
Egy család rövid története
Fekete pont
Lottóőrültek
Monte Cristo grófja

2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

2024-09-05
A hókirálynő és a hercegnő
Beetlejuice 2.
Reggeli a hegyen

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Furiosa - Történet a Mad Maxből *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szörnyek keringője
- Film4, 21:55
Becstelen brigantyk
- Cinemax, 22:15
Egy botrány részletei
- HBO, 22:45
Péntek 13
- Viasat Film, 22:50
Förtelmes főnökök
- Viasat3, 22:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Ed Begley jr. (75)
Jennifer Tilly (63)
Mickey Rourke (72)
Molly Shannon (60)
Kurt Fuller (71)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Rózsaszín flamingók - Vélemények
Donald Trump - Vélemények
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Longlegs - A rém - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
800 méter aaaaa
Lauren Bacall aaaaa

 

Voldi_RS hozzászólásai

Ugrás Voldi_RS adatlapjára


Hang nélkül: Első nap - Vélemények

2024-07-08 14:44.15
Voltak benne jó részek, de aki arra számít, hogy a színvonal vagy a hangulat megközelíti az első részét az csalódni fog. Kár hogy nem lehet tízig pontozni mert 4 et kapna, a három csillag szerintam túl jó értékelés a kettő (szörnyü) viszont nem igaz. Spoiler: valaki árulja már el mi volt az a golyó aminek szőrös volt a belseje és a lények előszeretettel csócsálták, mert nem bírok rájönni. Ez a film inkább dráma akarna lenni mint horror vagy esetleg sci-fi, de valahogy így nem müködik, amit sajnálok, mivel az első rész nagy kedvencem.


2024-07-08 14:41.04
Voltak benne jó részek, de aki arra számít, hogy a színvonal vagy a hangulat megközelíti az első részét az csalódni fog. Kár hogy nem lehet tízig pontozni mert 4 et kapna, a három csillag szerintam túl jó értékelés a kettő (szörnyü) viszont nem igaz. Spoiler: valaki árulja már el mi volt az a golyó aminek szőrös volt a belseje és a lények előszeretettel csócsálták, mert nem bírok rájönni. Ez a film inkább dráma akarna lenni mint horror vagy esetleg sci-fi, de valahogy így nem müködik.


Furiosa: Történet a Mad Maxből - Vélemények

2024-06-18 09:08.06
Nem is akarta überelni, mivel lehetetlen, egyszerüen Miller mester csak el akart mondani egy történetet ebből a romlott világból. Nekem kimondottan tetszett, hogy nem akarta utánozni az előző részt, itt nagyobb hangsúlyt fektetett a történetre.


Mad Max - A harag útja - Vélemények

2024-06-17 21:17.09
Kiegészítés: Ez a film egyedi, őrult,beteg és mocskos mint a világ amelyben játszódik, erre a legjobb példa amikor Max anytejjel mossa le a vért az arcáról, vagy a totális őrület, amikor a halálán lévő hadfiú utolsó erejével egy öngyilkos akciót hajt végre. Sokak számara vannak botrányos jelenetek a filmben, de gondoljunk bele egy olyan világba ahol a víz luxus. Sokunk számára ez elképzelhetetlen, pocsékolunk, dobáljuk ki a megromlott ételt, eközben a világban valahol éhen halnak az emberek. Pont ez a lényege az ilyen filmeknek, hogy elgondolkodtat, mi után az ember jobban megbecsüli azt a világot amelyben él, és amilye van, többek között ezért is szerintem ez az egyik legjobb alkotás, ami ebben a témában létezik.


Mad Max - A harag útja - Legjobb jelenetek

2024-06-17 14:14.23
- Az üldözéses jelenet a homokviharban, hihetetlen zenei aláfestéssel


2024-06-17 14:00.03
- A Gitáros összes jelenete
- Max és Furiosa összecsapása
- Furiosa jelenete amikor rájön hogy már nincs többé zöld hely
- A vérátömlesztés amikor Furiosa haldoklik és Max a fülébe súgja "Max, Max a nevem"
- Nux a hadifiú utolsó jelenete
- Furiosa leszámolása Halhatlan Joe - val, brutális


Mad Max - A harag útja - Vélemények

2024-06-17 13:38.12
A Furiosa volt az a film, amelyik miatt döntöttem úgy, hogy én is leírom ide a véleményemet, olvasgatni nagyon szerettem ezt az oldalt, de valahogy nem éreztem késztetést, hogy le is írjam amit gondolok, de ha már így történt, akkor nézzük az előzmény filmet "A Harag útját" ami tulajdonképpen, ha időrendi sorrendben nézzük folytatás. Véleményem spoilereket tartalmaz, de mivel a film már nem a legújabb, és aki akarta már biztos látta, ez megbocsátható. Hogy korrekt és aktuális legyen az írás újranéztem házimozin, tökighangon (Már nem tudom hanyadszor). Ez a film bizony úgyanúgy mint a Furiosa egy mestermű, tökéletes, égy rendezői karrier csúcsa, amit fokozni vagy utánozni nem lehet. Kezdeném a színészekkel Charlize Theron a legvadabb amazon, akit a vásznon láttam, Tom Hardyn sokat gondolkoztam, hogy jobb lett volna e más erre a szerepre, de nem, nagyon jó volt ő is, egyszerüen a rendező úgy akarta, hogy Furiosa legyen a középpontban. Ez a film kérem szépen az első képkockától az utolsóig pörög tökig gázon mint a V8 as Interceptor kompresszora. Nincs benne üres járat, ami tekintve a film hosszát szinte hihetetlen és páratlan. Elkézelhetetlen, hogy mennyi munka van ebben a filmben, kezdve a kaszkadőrök munkáját, a gépek megépítéséig. Nekem nagy kedvencem a gitáros verda, amin a gitárost egy Ausztrál zenész játsza, hát amit az lenyom az hihetetlen, érdekesség hogy a gitár alapját egy ágytál képezi és a gitár súlya 60kg volt, igazi lángszóróval, ha ez nem művészet akkor semmi. Másik nagy kedvencem Nux a hadfiú története, aki végig azt hitte az a sorsa, hogy Halhatlan Joe ért áldozza az életét, és amikor tényleg eljön az ő pillanata és rádöbben, hogy igen ezért élt, na nekem az a jelenet okozta a filmben a legnagyobb katarzist "élek, halok, újra élek". Az akciók hihetetlen jól meg vannak komponálva, ami a színék, hangok és a zene brutális orgiája. A környezet kellően nyomasztó, ahogy egy disztópikus világban elképzelnénk. Akit érdekel nézzen utána hogy hogyan készültek a verdák, egy szó jellemzi ami a profizmus és precizitás, olyan banális részletekre ügyelve mint akár a rozsdás csavarok, és tényleg reálisan úgy néznek ki mind amit az idő vasfoga már megrágott. Ez a film egyedi, őrült, mint a világ amelyben játszódik. Engem lenyűgözött, lássátok...


Furiosa: Történet a Mad Maxből - Vélemények

2024-06-17 11:21.30
Rajtam nem múlott, háromszor ültem be rá a moziba, ahogy írtam ez van sajnos, én azért még bízok a folytatásban.


Bad Boys: Mindent vagy többet - Vélemények

2024-06-11 10:07.23
Jó film volt, a mai igényeket teljes mértékben kielégíti, fröcsög a ketchup rendesen, az akció jelenetek jók, pörgősek és sajnos ezeken van a hangsúly, a poénok is jók voltak, de és ez a mondat legfontosabb része...DE... Az első ,részhez nem jöhet, sokkal karakterisztikusabb volt,mint a történet szempontjából, mint a zenék benne, amelyek a mai napig aktuálisak, ebből táplálkozik a mostani rész is.


Furiosa: Történet a Mad Maxből - Legjobb jelenetek

2024-06-11 09:56.26
Négyet emelnék ki, de nyugodtan modhatnám az egész filmet:
- amikor a fiatal Furiosát elrabolják és az vissza nyeri az eszméletét akkor a motor hangja ami pár centire van a fejétől fokozatosan hangosodik és elkezd dübörögni...
- a HadiVas első harci jelenetének a kezdete, amikor a felderítő kétszemélyes motortnak gázt ad...
- Furiosa és Pretorion Jack romantikus jelenete
- Dementus és Furiosa párbeszéde a film végén


Furiosa: Történet a Mad Maxből - Vélemények

2024-06-11 09:40.07
Spoiler: Még annyi, hogy van a filmben egy romantikus szál, Praetorian Jack és Furiosa között, ami kb. 20 másodperces jelenet mégis több szeretetet, bizalmat és romantikát tartalmaz mint a szerelmünk lapjai címü nyálfelhő.


2024-06-11 09:26.51
Nekem ez a film tökéletes. Igen ez a legjobb szó rá, mert ritkán jövök így ki a moziból, ennyire a film hatása alatt, első képkockától az utolsóig, semmit nem változtatnák rajta. Erződik a rendező maximalizmusa, a jelenetek átdolgozottak, de még mennyire te jó ég, a szereplők fenomenálisak Anya Taylor Joy kedvenc színészem lett egy csapásra, Hemsworthnak ez élete alakítása, de még a kis Furiosát alakító Alyla, és az anyját alakító Charlee is fenomenális, nem szerepelnek végig, de ameddig játszak az nagyon hiteles, simán el tudnék képzelni egy önálló részt bármelyikükkel. A motorok hangjai a filmben uhhh, még most is libabőrös vagyok ha csak rágondolok, és azoknak a gépeknek a megépítése mint pl. a HadiVas, mennyi munkát igényelhetett, el sem tudom képzelni, mert ezeket mind-mind megépítették, nem CGI termékek. Ennek a filmnek a megnézése moziban kötelező pont a hangok, színek, jelenetek együttes orgiája végett. Furiosa tényleg a "legsötétebb angyal", ahogy a filmben is elhangzik. Pont a fent leírtak végett szomorít el, hogy a film bukás a mozikban, ennyire igénytelenek lettek az emberek sajnos. U.I: Dobsony a hozzászólásaidat igen nagyra tudom értékelni, látszik, hogy te sem a mai marvel generációban nőttél fel.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk