Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-09-26
A gonosz nem létezik
Adóztass, ha tudsz
Barátom, a pingvin
Exhibition on Screen: John Singer Sargent, a jólét festője
Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig
Lepattanó
Megalopolisz
Ne oldozz el!
Vakarcs

2024-09-19
A kegyelem fajtái
Egércsapda
Egy család rövid története
Fekete pont
Lottóőrültek
Monte Cristo grófja

2024-09-12
Balhé a Riviérán
Nemere István: Addig írok, amíg élek
Örökké
Szádra ne vedd!
Zenit

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Ufók a padláson
- Film+, 09:50
Bella Australia
- Film4, 10:30
Énekelj! 2.
- HBO3, 10:31
Rövidzárlat 2.
- RTL Három, 10:45
Elsietett házasság
- Magyar Mozi TV, 10:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jeremy Irons (76)
Kevin Zegers (40)
Spencer Garrett (61)
Sanaa Lathan (53)
Mészáros Márta (93)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Szabó Sipos Barnabás - Vélemények
Lux Ádám - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
- Filmes Sámánok Rendje -
Don Rickles - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kalandorok aaaaa
Enrico Ianniello aaaaa

 

Mozibemutatók (2024. szeptember 23. - 2024. szeptember 30.)

Válaszd ki, melyik heti bemutatókra vagy kíváncsi!


Előző hét | Következő hét

2024. szeptember 26.


MegalopoliszMegalopolisz (Megalopolis)
Új Róma városának fényűző, hatalmas felhőkarcolói között komoly ellentétek feszülnek. Az ambiciózus és vizionárius építész, Cesar Catilina progresszív gondolkodásával szemben áll Franklyn Cicero polgármester hatalmi beágyazottsága és kapzsiságtól hajtott játszmái. A kettejük közötti konfliktust tovább hevíti Cesar kapcsolata a polgármester lányával, Juliával, aki számára a tét nemcsak a város jövője, hanem szerelme és családja is.

Barátom, a pingvinBarátom, a pingvin (My Penguin Friend)
Joao, a halász egy nap egy olajszennyezéstől szenvedő pingvinre talál a tengerparton, akire segítség nélkül a biztos halál vár. A férfi megtisztítja a pingvint, majd a megerősödött kisállatot útnak engedi. A pingvin viszont a megmentőjével marad, s a hónapok alatt különös barátság alakul ki közöttük. A kis madár aztán egy nap eltűnik, ám a csoda ezzel nem ér véget: a pingvin évről évre visszatér a halászhoz.

Ne oldozz el!Ne oldozz el! (Never Let Go)
Egy családot évek óta egy gonosz szellem kísérti. Biztonságuk és sok minden más is megkérdőjeleződik, amikor az egyik gyerek megkérdőjelezi, tényleg egy gonosz entitásról van-e szó.

Adóztass, ha tudszAdóztass, ha tudsz (La (trés) grande évasion)
A film a mamutcégek és a kisemberek közötti pénzügyi szakadékra mutat rá még jobban olyan, általunk is igen jól ismert multikkal példázva, mint a McDonald's, a Google vagy az Ikea. Ezek a vállalatok kijátsszák a politikai rendszer hibáit, cinkosokat keresnek és elbújnak a törvény elől, miközben az egyszerű kisembereknek maradnak az egyenlőtlenségek és az egyre csak növekvő megszorítások. Mialatt épp kifosztják a nagyok a gazdaságainkat offshore számlákon keresztül a bankokat is bevonva, egy ponton felmerül a kérdés: mekkora a politikusok bűnrészessége ezekben az esetekben, melyeket a me...

Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerigKaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig
Egy zenekar négy tagja útnak indul egy olyan városba, amelyről már évtizedek óta énekelnek, de még sosem jártak ott. A kolumbiai Cartagena-ban életükben először éneklik el Kányádi Sándor Románc című, magához a városhoz írt szerelmes versét.

A gonosz nem létezikA gonosz nem létezik (Aku wa sonzai shinai)
Takumi és lánya, Hana egy Tokió melletti kis faluban élnek. Egy nap befektetők érkeznek a fővárosból, akik luxuskempinget építenének Takumiék szomszédságában. A természettel harmóniában élő család a maga eszközeivel próbálja megakadályozni a környezetkárosító beruházást, amit ráadásul az erdei szarvasok kedvenc tisztására tervez a kivitelező.

Lepattanó
Kálmánnak a gombfoci nem egy gyerekjáték, hanem egy véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül. Komoly esélyük is lenne a kijutásra, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Mindannyiuk élete válságba jut, hiszen elvesztik azt, ami a legfontosabb volt az életükben. Ekkor egy milliárdos tévedéséből 100 millió forint landol a számlájukon. Bár tudják, hogy a pénz nem őket illeti, egy kicsit mégis a gombfocira költenek belőle... aztán még egy kicsit. Így újra esélyük nyílik kijutni az EB-re, hacsak addig le nem buknak.

Vakarcs (Runt)
A 10 éves Annie Shearer és kóbor kutyája, Runt megpróbálják megnyerni a rangos agility bajnokságot a londoni Krumpets Dog Show-n, hogy ezzel megmenthessék családjuk farmját, melyre rájár a rúd a nagy szárazság miatt.

Exhibition on Screen: John Singer Sargent, a jólét festője (John Singer Sargent: Fashion and Swagger)
John Singer Sargent korának legnagyobb portréfestőjeként ismert. Az elsősorban észak-amerikai, kevésbé francia nagypolgárságról, pénzarisztokráciáról készült, a divat által erősen ihletett, színpadias, mégis hihetetlenül életszerű, az alanyok lelki világát is megragadó, zömmel impresszionista portréi annak köszönhetik különlegességüket, hogy Sargent mai szóval stílustanácsadó is volt: beleszólt, hogy modelljei mit viseltek és hogyan.


További filmbemutatókat találsz itt:

Mozibemutatók
Mozibemutatók - amerikai mozik
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk