Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
Hamarosan a TV-ben |
Kicsomagolt karácsony - Mozi Klub, 10:00 |
Ragadozó Városok - HBO3, 10:15 |
A bűn árfolyama - Film Café, 10:15 |
Gumball csodálatos világa - Cartoon Network, 10:40 |
Időtlen karácsony - Izaura TV, 11:00 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Franco Nero (83) |
Vincent Cassel (58) |
Maxwell Caulfield (65) |
Pokorny Lia (53) |
Oded Fehr (54) |
További szülinaposok |
Legfrissebb fórumok |
Dolgok, amik nagyon idegesítenek |
Mire gondolsz most? |
2022-es választás |
Aktuálpolitika azoknak, akik unják a trollt a választás topikban |
Dredd - Idézetek |
További fórumok |
Utoljára értékeltétek |
Lefkovicsék gyászolnak |
Madison Bailey |
204. Lifeisamovie (2020-06-29 08:31.17) |
Lehet élni nélküle :) |
203. Miszter88 2 (2020-06-28 14:27.45) |
kell a ráknak a bigmac nem is olyan jó az
inkább nagy sajtburgerek vagy extra cheesy sajtbé az kell a bélésbe |
202. Miszter88 2 (2017-06-13 11:57.58) |
Fú de betolnék most egy jó big mac-et, meg 4-5 sajtos mc royal-t a bélésbe :) |
201. Emmersson (2017-05-02 10:30.55) |
[link] |
200. Emmersson (2017-05-02 10:02.17) - (válasz John Ryder 198. hozzászólására) |
"Gond azzal van, ha valaki nulla mozgás, ülőmunka, autóval közlekedés mellett (és sajnos nemcsak az átlagamerikai, hanem már egyre inkább az átlagmagyar is ilyen!) tömi degeszre magát a gyorséttermi kajával."
A gond azzal van, hogy még mindig nem világos, hogy nem feltétlenül kell annak a kajának GYORSÉTTERMINEK lennie!!! Ha nulla mozgás mellett mangalica zsíros kenyeret eszel, akkor is McDagadsz :P |
199. Lifeisamovie (2015-03-31 14:11.21) |
A kapitalizmus nem egészségpárti.
Szó szerint nem KIFIZETŐDŐ számukra. Azért az kemény volt, hogy Jézus képét nem vágta a gyerek, de a McDöglesz figuráját rögtön felismerte. Viszont nem is vádolható ezért, ha tényleg mindenhol ezzel találkozik. Az a jelenet viszont amikor visszaöklendezte a páciens a menüt, valahol elmondta mennyire "jó" kaja...egy egészséges jól működő szervezet kidobja magából, tiltakozik a tömény zsír, cukor ellen már a második napon. Mert igen egyszer ha valaki elmegy egy héten, vagy egy hónapban és beeszik, attól nem fog meghalni, de ha szó szerint úgy tuszkolja magába, miden nap, mint Spurlock nem is csoda ha kijött belőle, főleg miután meg mutatta előtte a hölgy hogy a kis adag lenne az ami elmegy és a közepes már jóval feleslegesebb mennyiség, nem is beszélve a literesről...Amúgy ki a fasz tud de most tényleg meg inni egy liter kólát,,,meg miért? Nagyon visszaélnek az emberek ízlelőbimbóival és a kényszer hajlammal ami a megszokásból jön. |
198. John Ryder (2014-01-07 09:08.38) - (válasz Emmersson 197. hozzászólására) |
Jó cikk, bemutatja az érem másik oldalát.
Jópofa mindenesetre: a Mekiben az egyik kísérleti alany 11 kilót szed fel, a másik ugyanott 17 kilót lead... ha a kettőt átlagoljuk, kiderül, hogy a gyorséttermi kajálás valójában remek fogyókúrás lehetőség! ;) Azért zárójelben megjegyzem, abban a fogyásban a háromnegyed óra testmozgás beiktatása is benne lehet... persze ez még inkább azt bizonyítja, hogy ha eleget mozog az ember, akkor nem baj, ha az átlagosnál több kalóriát visz be a szervezetbe. Gond azzal van, ha valaki nulla mozgás, ülőmunka, autóval közlekedés mellett (és sajnos nemcsak az átlagamerikai, hanem már egyre inkább az átlagmagyar is ilyen!) tömi degeszre magát a gyorséttermi kajával. |
197. Emmersson (2014-01-06 17:03.51) |
[link] |
196. John Ryder (2013-07-26 09:13.58) - (válasz Emmersson 195. hozzászólására) |
Támadott téged a fene, csak eszmét cseréltünk. Épp ezért nincs is miért elnézést kérni.
Üdv neked is! |
195. Emmersson (2013-07-26 09:01.32) - (válasz John Ryder 194. hozzászólására) |
Hm...azt hiszem, én csak egy véleményt írtam a filmhez. Aztán én lettem támadva! Én csak reagáltam, elnézést emiatt!
Üdv! |
194. John Ryder (2013-07-26 08:56.36) - (válasz Emmersson 192. hozzászólására) |
Figyelj, öregem! Ahogy az előbb is írtam, szerintem ezt a témát csontig kiveséztük, úgyhogy tartom magamat ahhoz, amit mondtam: miután reagáltál (mondjuk elég hosszan), részemről én lezárnám a vitát. Elbeszélünk egymás mellett, te is, én is mondjuk a magunkét. Egy idő után megunja az ember.
Más film vagy téma kapcsán még folytathatunk eszmecserét a későbbiekben, semmi gond. De ebből most már elég ennyi. Persze a többiekkel, ha folytatni akarod, hát folytasd bátran. Részemről tehát ennyi. Maradok tisztelettel, stb. stb. ;) |
193. Miss bambi (2013-07-26 08:05.21) - (válasz Emmersson 192. hozzászólására) |
Azt emeltem ki ami számomra lényeges volt,a többi csak moha.
Lehet,hogy egy hús le van fagyasztva,de nem mindegy,hogy hogyan,pláne ha már rég büdös,és a kedves vásárló meg meglepődik,hogy jééé,de hát még le sem járt a szav. idő meg egyebek,és nem olyan terméket kapott,amilyet elvárna az ember ilyenkor,pláne annyi pénzért! Az,hogy esetleg még talál-e mást a húsban vagy netán félkész termékben megint más tészta,és ezt tapasztalatból írom,mikrobiológián dolgozom,nekem nem kell erről a sok púder feleslegesen. |
192. Emmersson (2013-07-26 07:55.39) - (válasz Miss bambi 190. hozzászólására) |
Látom, sikerült egy mondatba belekapaszkodni :)
Tudod, a fagyasztásnál legalább egyenes szándékot, akaratot látok arra, hogy valóban a minősét megőrzésére törekednek! Az egyéb húsoknál ez a szándék leginkább arra irányul, hogy eladható legyen a termék. És ezért semmitől nem riadnak vissza. (szerintem, ha fordítva írtam volna, akkor is belekötsz...) |
191. Gyorkos (2013-07-26 03:33.12) - (válasz Miss bambi 190. hozzászólására) |
Igen, ezt is csak alátámasztani tudom. |
190. Miss bambi (2013-07-25 21:28.18) - (válasz Emmersson 189. hozzászólására) |
"Egyébként megsúgom, egy fagyasztott húsban inkább bízhatunk"
Erre ne vegyél mérget,én tudnék mesélni jó pár dolgot,csak nincs kedvem elvenni mások kedvét a vásárlástól. Egy fagyasztott hús színéről is lehet tudni,persze aki tapasztaltabb,hogy az friss vagy nem. Ha kienged meg akkor kitudja,jobb esetben nem ér meglepetés. |
189. Emmersson (2013-07-25 21:16.48) |
"Kicsit leegyszerűsítve: a gyorséttermek és a hagyományosak között a különbség kb. ugyanaz, mint a mirelit pizza meg a "rendes", kemencében sütött pizza között."
Már az eleje sántít, ezért sem igaz! Melyik összetevő az, amelyik fagyasztott és felmelegítés után (figyelem: felmelegítés, nem sütés!) azonnal fogyasztható?! Egyik sem! Ezek félkészre sütött termékek! Ezzel futott be pl a Fornetti és vált egy nagyon sikeres branddé! kiszállítják a már majdnem kész sütit, amit mélyfagyasztottan tároltak, majd eljut hűtőkocsin a Fornettis boltokba, ahol helyben készre sütik. Dettó ugyanez történik a mekiben is! Ott helyben már csak pár percig kell sütni a húspogácsát, mert szinte készen van! Semmi gond ezzel, nagyon sok cég alkalmazza ezt az eljárást. Egyébként megsúgom, egy fagyasztott húsban inkább bízhatunk, mint a hentesnél ki tudja mikor érkezett termékben, amit lehet, hogy párszor már át is mostak! De a többi alkotó részhez vissza! A húspogácsán kívül még mi az, ami nem friss? Mert a zöldséges naponta jár a gyorséttermekbe! vagyis a saláta, uborka rendben van... Tehát nem értem, miért is lenne hasonlatos a mirelit pizzához egy meki hamburger?! De! Mit gondolsz, az éttermek hol tárolják a húst, amíg nem kerül a sütőbe?! Csak nem a hűtőszobában?! Vagy az a fagyasztás OK, csak a félkész kaja mély fagyasztása undorító?! Tényleg nem értem ezt a gyorskaja ellenességet! Nem kell olyat venni, nem kell mekibe menni! A film buta főhőse egy olyan abszurd végletet mutat be, ami legfeljebb az USA néhány idiótájának jut eszébe! Persze tudjuk, amcsiéknél a mikrohullámú sütőre is rá kell írni, hogy macskát tilos benne szárítani :) De, ha mégis betér 3x naponta egy barom és ott zabálja degeszre magát, még akkor sem a McDonalds a hibás!!! Mintha azt mondanák, hogy Clark a hibás, ha leveti magát a Lánchídról valaki! És tényleg rövidre zárva: A gyorséttermeket bezárnák, ha egészségtelen terméket kínálnának! Mivel nyitva vannak, így TÉNY, hogy nem egészségtelen a meki kaja! Legalábbis ésszel fogyasztva, mint bárhol másutt! Rengeteg dolog egészségtelen, mégis bárki hozzájuk juthat! Vehetsz zsírt kilószám, cukrot is! Csokoládét, amennyi jól esik... Mégsem támadod a boltokat! A mekiben olajjal(Burger Kingben lávakövön) sütnek, nem zsírral, mint a korábbi táblázat pörköltje (tudom, azt főzik). Egyszerűen mindent megkaphatsz másutt, a meki csak összeállítja számodra. Támadd a fagylaltosokat, a pékségeket, a henteseket és zöldségeseket! Ugyanis tőlük szerzi be a gyorsétterem az alapanyagokat, amit csak összeállít!!! |
188. Emmersson (2013-07-25 20:46.13) - (válasz John Ryder 187. hozzászólására) |
Hogy a két fajta étel közti hizlaló különbséget nem tartom megalapozottnak, még nem jelenti azt, hogy valamivel szemben ajánlom a másikat, illetve "előrébb valónak" tartom!
Nem ugyanaz! Birkaszellemen azt értem, hogy minden alap nélkül elfogadjátok és hangoztatjátok a gyorséttermi kaják egészségtelenségét, míg a házi kosztot egészségesnek tartjátok! Fenntartás nélkül, mintegy axiomaként kijelentve. Pedig biztosan kevesen számolgatják otthon a kalóriát és egyéb jellemzőket, míg az éttermekben, gyorséttermekben ez kötelező...sőt, legtöbb helyen fel is kell tüntetni! |
187. John Ryder (2013-07-25 20:10.19) - (válasz Emmersson 186. hozzászólására) |
"Ne adj olyat a számba, amit még véletlenül sem mondtam! Nem korrekt!"
Akkor te magad sem tudod, mit is mondtál. Arra reagáltál, amikor én azt írtam: (szinte) mindenki által elismert evidencia, hogy a gyorsétterem meg a rendes étterem között a különbség épp olyan, mint a mirelit pizza meg a kemencében sült pizza között. Meg hogy a nem gyorséttermi kaja kevésbé hizalaló, általában egészségesebb és jobban is szeretik az emberek. Mire a te reakciód: ez "birkaszellem". Én meg erre írtam válaszul, hogy ha szerinted az, hát te tudod. Figyelj ide, egyébként szerintem már épp eléggé körbejártuk ezt a témát. Neked is van egy véleményem, meg nekem is. Meggyőzni szerintem az életben nem fogjuk egymást. (Szép is lenne persze, ha minden filmről, témáról mindenki ugyanazt gondolná.) Úgyhogy azt javaslom, most már ejtsük a témát. Valamit még reagálj, ha akarsz, de szerintem nem érdemes ennél tovább rugózni rajta. OK? |
186. Emmersson (2013-07-25 17:57.44) - (válasz John Ryder 182. hozzászólására) |
"és hogy a rendesen elkészített étel előrébb való a gyorskajánál. Ha ezt a közvélekedést nevezed "birkaszellemnek", hát te tudod..."
Ne adj olyat a számba, amit még véletlenül sem mondtam! Nem korrekt! |
185. Emmersson (2013-07-25 16:48.18) - (válasz John Ryder 182. hozzászólására) |
Igen, itt a lényeg: "Csak ugye az ember - már a normálisabbja - általában akkor vesz zacskós gulyáslevest pl., vagy mirelit rántott szeletet, mint ahogy gyorsétterembe is akkor megy, amikor nincs ideje rendeset főzni és valamit mégiscsak enni kell."
Ki mondja, hogy naponta 3x KELL a gyorséttermekben zabálni?! ÉN?!! NEM! A film barom szereplője mondja és azzal az abszurd helyzettel támasztja alá a szánalmas teóriáját, hogy be is tér napi 3x, majd a "LEGNAGYOBBAT IDE!" felkiáltással zabálni kezd! Basszus, ÍGY BÁRMELY helyen tolhatja a havi étkezést (zabálást), mert teljesen mindegy, hol töm magába 8000 kalóriát, beteg lesz! EZÉRT baromság a film! Biztos, érted, tutira veszem, ha a mekiben kajálnál egész hónapban - de ilyet értelmes ember nem tesz, ez egy nagyon durva véglet! -, de úgy, hogy nem elmebeteg módra a legnagyobbat, plusz sütemény meg ami csak van az étlapon, akkor SEMMI BAJOD nem lenne! Ahogy az a nő meg is csinálta...azóta sem találom a cikket :( Idiótaság ellen nincsen orvosság! Menj el egy gyrososhoz és nézd meg, milyen gyorsan szolgál ki! Ott forog a - többnyire nem birka - -hús, és abból szeletel! Mert számít egy bizonyos forgalomra, amit előzetesen felmértek, amikor az üzleti tervet készítették. Az is GYORS kaja! Mellesleg én még 15 percnél többet nem vártam pizzára sem étteremben... Fenti idézetre visszatérve, a lefagyasztásnak nem csak az a célja, hogy a félkész árut el tudják adni számodra. Télen honnan szerzel petrezselymet, spenótot vagy mondjuk kaprot és még sok egyebet OLCSÓN?! Nem szerzel, hanem még nyáron beteszed a fagyasztóba! Ha van eszed, persze! De a "vendégváró" kaják is a fagyiban csücsülnek nálunk. Néhány fasirtot vagy pár szelet panírozott husit csak kiveszel a hűtőből és elkészíted váratlan vendégek esetén! Miért baj ez?! Szerintem pontosan az a baja a konkurenciának - és itt az éttermekre gondolok -, hogy a gyorséttermek, felmérve és alkalmazkodva a piaci igényekhez, viszonylag kevés kompromisszummal egészen jó kaját tesznek a vendég elé! A gyorsaság az adujuk. Nincsen meg az a hangulat egy mekiben, mint egy kockás abroszos vendéglőben, de a célközönség sem ugyanaz. Fiatalos, vidám nyüzsgő találkozó hely. Ami már rég nem az én világom :) |
184. John Ryder (2013-07-25 14:55.20) - (válasz Roberto 183. hozzászólására) |
Mondom, én havonta, kéthavonta ha betévedek egybe. Az bőven elég is.
Annak idején a film eléggé el is vette az étvágyamat tőlük. |
183. Roberto (2013-07-25 14:16.08) - (válasz John Ryder 178. hozzászólására) |
Itt a lényeg! A cél hogy minél ritkábban járjatok mekikbe. Mert magatokkal basztok ki, ha napi szinten gyúrtok ilyen kajákra. Pfejj |
182. John Ryder (2013-07-25 13:49.54) - (válasz Emmersson 181. hozzászólására) |
Nem vagy egy könnyű eset, mondták már? De akart téged a fene meggyőzni, látom, elég keményfejű vagy ahhoz, hogy jottányit se engedj a véleményedből! Azt ugyanakkor értékelem, ha valaki kiáll a - vélt vagy valós - igaza mellett.
Amit leírtál, abban van sok tényszerű dolog, de a lényegen ez nem változtat: a nagyüzemi kaja az nagyüzemi kaja marad, uniformizált eljárással készül, ugyanúgy, mint az általad is említett félkész kaják. Csak ugye az ember - már a normálisabbja - általában akkor vesz zacskós gulyáslevest pl., vagy mirelit rántott szeletet, mint ahogy gyorsétterembe is akkor megy, amikor nincs ideje rendeset főzni és valamit mégiscsak enni kell. Tehát, úgymond, jobb híján. Ami azért mégiscsak jelzi, hogy az emberek többre becsülik a "rendes", vagyis házilag vagy normál étteremben készült ételt. Persze mindig vannak olyanok, akik lustaságuk, igénytelenségük vagy jobb esetben időhiány miatt szinte kizárólag ilyen szarokon élnek nap mint nap. Na, őket tudom sajnálni. De mondom, az emberek azért nagyrészt tudják, mi a dörgés, és hogy a rendesen elkészített étel előrébb való a gyorskajánál. Ha ezt a közvélekedést nevezed "birkaszellemnek", hát te tudod... |
181. Emmersson (2013-07-25 10:40.37) - (válasz John Ryder 180. hozzászólására) |
Nem győztél meg!
A gyors, unalmas még nem káros!Te sem leszel jól, ha mindennap ugyanaz a menü. még a kedvenc kajádtól is undorodni fogsz egy idő után. Persze úgy egészségtelen, ahogyan a film ostoba zabálógépe teszi. "Előre elkészített és gyorsan felmelegített" - mi ezzel a baj?! Ez miért egészségtelen?! Nap mint nap vesznek az emberek ilyen termékeket a bevásárlóközpontokban! Sajnos a városi embernek többnyire nincsen padlása, ahol a felfüstölt húst tarthatná, vagy verme, ahol jól elvan a krumpli, zöldség! űteni tudunk, ezt használjuk ki! Szerencsés ember, aki minden nap friss összetevőkből, alapanyagokból tud meleg ételt az asztalra tenni!!! Nagyon szerencsés és ritka. Ha megnéznéd, hogy mi mindent vásárolsz a boltban élelmiszer címszó alatt, akkor a kenyeredtől kezdve a tejeden át egy csomó tartósítószert tömsz magadba! Ehhez képest a "felmelegítés" vagy az "elősütés" kismiska! Jó pár dolgot egyébként otthon is csak úgy tudsz lefagyasztani (hogy télen is kerüljön pl vitamin a szervezetedbe! -, hogy előbb félig készre főzöd ;) Ha nem hiszed, kérdezd valamelyik idősebb nő rokonodat, majd megmondja a frankót! Szóval nem ördögtől való a gyorséttermek eljárása, épp csak nagyüzemben csinálják, mert nagy a forgalmuk is. Azt pedig senki sem vitatta, hogy a házi koszt finomabb, fűszeresebb és van benne fantázia... Ami pedig a "mindenki számára evidens" dolgot illeti: birkaszellem :) |
180. John Ryder (2013-07-25 08:39.43) - (válasz Emmersson 179. hozzászólására) |
Bizonyíték, bizonyíték... Amit leírtam, az tény. Előre elkészített és gyorsan felmelegített dolgokat raknak eléd. Egy vendéglőben választható ételek viszont azért jócskán közelebb állnak az otthon elkészítetthez. Azért ott a szakácsnak is van "némi" szerepe. Gyorsétteremben van olyan, hogy szakács? :)
Ilyen egy gyorskajálda. Van rá igény, mert felgyorsult világban élünk. Ebédszünetben, jövet-menet sokszor csak arra van idő, hogy épp bekapjunk valamit. Nincs is abban semmi rossz, ha időnként az ember bevállalja. De aki nap mint nap ott tömi a fejét... hát egészségére. A link amit küldtél, még egy bizonyíték arra, hogy az emberek nagy része mennyire tudatlan, bármit bekajál, hogy stílusos legyek. De ha azt gondolod, hogy a gyorséttermeket érő kritika is csak egy ilyen alaptalan, légből kapott marhaság, hát vastagon tévedsz. |
179. Emmersson (2013-07-24 23:58.01) - (válasz John Ryder 178. hozzászólására) |
Na, látod...én az ÉVET sem tudnám megmondani, mikor ettem mekiben :D
És mégis tartom a véleményem, mert nincsen semmi igazolása, hogy káros volna! Csak megy az egymás hergelése, hogy ilyen szar, olyan mű, miközben semmi bizonyíték. Mellesleg most hallottam egy veszélyes anyagról, amit a gyorskajáldákban is használnak. Ez a dihidrogén-monoxid! [link] Jó éjszakát! |
178. John Ryder (2013-07-24 23:42.42) - (válasz Emmersson 177. hozzászólására) |
Rendben, tudod mit? Tényleg nincs semmi baj a gyorskajával. Mi több, egészséges is! Nyomjad hát, toljad csak magadba bátran, akár minden nap, amennyi csak belédfér. Egészségedre! ;)
Én viszont, ha lehet, megmaradnék a havi-kéthavi egy gyorséttermi vizitnél... |
177. Emmersson (2013-07-24 23:11.15) - (válasz John Ryder 175. hozzászólására) |
Miért nem egészséges a gyorséttermi hamburger?!
Folyamatosan állítod, de nem mondod el, mi a baj vele! Ilyen alapon én is rövidre zárom: nincsen semmi baj a meki kajával, mert csak... |
176. John Ryder (2013-07-24 22:54.56) - (válasz Emmersson 171. hozzászólására) |
Ja, és a pizzáról még egy szót. Az elkészítési időt nem kiszállítással, hanem helyben fogyasztással értettem. Ugye így is nem kicsit több, mint amennyi idő alatt pl. a sajtburgert elédlökik.
Amúgy rendeltem már életemben pizzát, kösz, van róla elképzelésem, hogy kb. hogy működik a kiszállítás, nem kell elmagyaráznod. ;) |
175. John Ryder (2013-07-24 22:50.21) - (válasz Emmersson 174. hozzászólására) |
Konkrétum kell? Oké. Vegyük akkor végig, aztán zárjuk rövidre a témát.
A gyorskajának épp az a trükkje, amiket te mondasz. Épp attól gyorskaja, hogy túlnyomórészt előre elkészített összetevőkből rakják össze. Utána már csak fel kell melegíteni, megsütni, azt kész is, lehet tolni befele. Persze, a hagyományos vendéglők (sőt igazad van, a pizzériák is!) alkalmaznak gyorsfagyasztott, előre elkészített összetevőket. Sőt, még arra is képesek, hogy a várható vendéglétszámmal kalkulálva, előre elkészítsenek, vagy legalábbis előkészítsenek fogásokat. Még szép. "Csak" az arányokban van a különbség. Mégpedig nagy különbség. Gondolom, kitalálod, melyiküknek a "javára"... ;) Kicsit leegyszerűsítve: a gyorséttermek és a hagyományosak között a különbség kb. ugyanaz, mint a mirelit pizza meg a "rendes", kemencében sütött pizza között. Vagy a zacskós, porból készült húsleves meg a valódi csirkehúsból főzött leves között. Persze kaja ez is, meg az is. Mégis, az utóbbiakhoz valahogy nagyobb a gusztusa az embernek. Ja, és valahogy kevésbé is hizlal, meg úgy általában egészségesebb is. Ezek olyan evidenciák, amiket itt a fórumon, de bárhol máshol is szinte mindenki elismer. Szóval te itt eléggé egyedül vagy a véleményeddel. Ettől még persze gondolhatod, hogy neked van igazad... ;) |
Vélemények | Lifeisamovie, 2020-06-29 08:31 | 204 hsz |
Kérdések téma megnyitása | 0 hsz | |
Keresem téma megnyitása | 0 hsz |
Super Size Me - McDagadsz adatlap |
Eredeti cím: Super Size Me |
Évszám: 2004 |
Rendezte: Morgan Spurlock |
Szereplők: Morgan Spurlock, Dr. Daryl Isaacs, Dr. Lisa Ganjhu, Dr. Stephen Siegel, Bridget Bennett... |
További információk |
Szereplők fórumai |
- Morgan Spurlock - Vélemények |