Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
Hamarosan a TV-ben |
Nevem Senki - Film Mánia, 07:55 |
Rossz társaság - Mozi+, 08:00 |
Nevem Senki - AMC, 08:05 |
A csaló - Filmbox Family, 08:10 |
Egy régi karácsonyi hagyomány - Izaura TV, 09:00 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Eszenyi Enikő (64) |
Amanda Peet (53) |
Marc Blucas (53) |
Joanna Scanlan (64) |
Jason Connery (62) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
A látogatás |
Nora Arnezeder |
2010-10-30 19:24.38 |
Sztriptíz |
2010-10-30 19:23.40 |
Zsoldosok Texasban |
2010-10-30 19:22.25 |
röhög |
2010-10-30 19:22.15 |
Krisz Papa |
2010-10-30 17:04.45 |
Éva |
2010-10-30 17:04.28 |
Obama |
2010-10-30 17:03.34 |
Trokán Péter |
2010-10-30 17:03.18 |
Soft Cell |
2010-10-30 17:02.54 |
lelép |
2010-10-30 17:02.42 |
tiltott |
2010-10-30 17:02.30 |
Schauma |
2010-10-30 17:02.03 |
Aldershot FC |
2010-10-30 17:01.33 |
Tuti Gimi |
2010-10-30 17:00.52 |
Time |
2010-10-30 16:59.37 |
Ez még jobb!!!csokoládés keksz
15 dkg rétesliszt * 10 dkg margarin * 8 dkg cukor * 6 dkg porcukor * 1 csomag vaníliás cukor * 1 tojás * 1 mokkáskanál szódabikarbóna * 10 dkg főzőcsokoládé * 5 dkg dió A megpuhított margarint a cukorral, porcukorral, vaníliás cukorral, az egész tojással, szódabikarbónával és a rétesliszttel jól kikeverjük. Durvára vágjuk a főzőcsokoládét és a diót, majd a tésztába forgatjuk. A tepsit kizsírozzuk, és a tésztából teáskanállal két centi átmérőjű gömböket szaggatunk rá, nem túl közel egymáshoz. Forró sütőbe toljuk, kb. 8 percig sütjük. Sokáig eláll! |
2010-10-30 16:56.10 |
Erre Gondoltál? Angol csokis keksz
Angol csokis keksz receptje - ételek élesztő liszt margarin porcukor rétesliszt só tej csokoládé 50 dkg margarin 40 dkg dara 40 dkg rétesliszt 20 dkg sima liszt 2 dl tej 4,5 dkg élesztő 3 kávéskanál porcukor csipet só 1-2 tábla csokoládé felkockázva Egy nagy öblű tálban összekeverem a darát a rétes liszttel, a sima liszttel, a porcukorral és a sóval. A margarint megolvasztjuk(mikrohullámú sütőben) úgy, hogy ne legyen túl kemény, de túl folyós sem. A olvasztott margarint ráborítom a lisztes keverékre. Az élesztőt Összekeverjük a tejjel, majd hozzátesszük az eddigiekhez. Jól összegyúrjuk. Ha túl kemény vagy sok liszt maradt, adjunk még hozzá egy pici tejet, ha pedig túl laza vagy folyós, szórjunk rá egy pici réteslisztet, s így gyúrjuk tovább. Liszttel beszórt gyúródeszkán nyújtsuk ki(kb.. 0,5-1 cm vastagra), és szaggassuk ki kör alakú kiszúróval. Helyezzük tepsire és préseljük ki bele a csokikockákat. Elő fűtött sütőben 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük (10 perc után feljebb kell helyezni a tepsit, hogy az alja ne égjen meg és piruljon). |
2010-10-30 16:50.33 |
Majmok Bolygója |
2010-10-30 16:50.02 |
Hölgyválasz..erős négyes. |
2010-10-30 16:47.13 |
Lehet süteményt sütni réteslisztből,a net tele van réteslisztes sütireceptekkel.Csak bátran,semmi vész.Sok sikert. |
2010-10-30 16:44.48 |
Révfülöp |
2010-10-30 16:44.26 |
szédült kolbásztöltelék krumplihéjba tekerve |
2010-10-30 16:43.06 |
Borsos tokány |
2010-10-30 16:42.50 |
Arisztid |
2010-10-30 16:42.33 |
Bobby |
2010-10-30 16:42.04 |
Most néztem meg,nem először,még jobban tetszett mint első látásra.Nagyon jól táncolnak benne,nem is gondolná az ember.Jó kis történet.Igen,soha nem késő újba kezdeni.Újralendíteni leülepedett,lapos dolgokat.Jó szórakozás,erős négy csillag. |
2010-10-30 16:38.42 |
"Peches ember ne menjen a jégre".. |
2010-10-30 16:37.34 |
Zöld Csaba |
2010-10-30 16:36.23 |
alakoskodás |
2010-10-30 16:35.30 |
A Tau Bácsira emlékszem.Egy öltönyös,sétapálcás,cilinderes(?)vagy kalapos fickó volt.Ha valami gáz volt,akkor ott termett,és segített,talán,nekem ennyi rémlik. |
2010-10-30 16:30.38 |
Athén |