Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-07-04
Gru 4.
Mindenütt férfi
Ördögűzés

2024-06-27
Gekijo-ban Blue Lock -Episode Nagi-
Hang nélkül: Első nap
Horizont: Egy amerikai eposz
Szent
Zöldhatár

2024-06-20
Ghost - Rite Here, Rite Now
Kinyírni a világot
Motorosok
Szuperék

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Bevégezetlen ragozás
- Magyar Mozi TV, 13:30
Várandósok
- RTL Három, 13:45
A fiú
- HBO2, 14:00
G.I. Jane
- Film Café, 14:25
A házibuli
- AMC, 14:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Györgyi Anna (57)
Andrew Divoff (69)
Ashley Tisdale (39)
Margot Robbie (34)
Lindsay Lohan (38)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Ártatlanságra ítélve (sorozat) - Vélemények
Kinyírni a világot - Vélemények
A legjobb filmzenék!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Családi affér aaaaa
Rowan Atkinson aaaaa

 

Mary Silver adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 14.
Utolsó hozzászólások:

Halálhegy - A Dyatlov-rejtély - Vélemények (2013-03-28 14:26.54)
Én is láttam a filmet, nekem viszont nagyon bejött. Sokat lehet rajta agyalni, hogy mi miért történt és hogyan történt.

SPOILER

Gondolom, az azért mindenkinek világos volt, hogy a zombik a film legvégén ők maguk voltak. Sőt, a két zombi , akik támadták a bunkerben lévő két szereplőt szintén ők maguk voltak (ott volt a tetkó a csaj nyakán). Hiszen, ugye átkeltek a kapun és 1959-be érkeztek meg.
Tudjuk, hogy 1959-ben 9-en indultak el a túrára, de 11 testet találtak meg, akikről nem tudtak semmit. A film szerint, a két főszereplő volt az a bizonyos 10. és 11. személy. A teleportálás során váltak zombivá, mikor 1959-ben landoltak. Aki látta a filmet, az láthatta azt is, hogy mikor a bunkerban üldözik a két főszereplőt, a srácot el is kapja az egyik. Nézi, nézi, majd beleordít az arcába és ott hagyja. Nem ölte meg. Ahogyan a másik zombi sem ölte meg a csajt, pedig százszor erősebbek, százszor gyorsabbak voltak. Miért nem végeztek velük? Azért, mert az a két zombi ők maguk voltak. Magukra ismertek, ahogyan meglátták az arcukat. Ahelyett, hogy végeztek volna a két főszereplővel, beterelték őket a teleportálós részlegre. Hiszen a zombi-énjük, tudta, hogy mást különben nem juthatnak ki (az ajtót soha senki nem fogja kinyitni). Egyetlen kiút van, az pedig az átjárón keresztül vezet. Erre szépen lassan a két főszereplő is ráébred, és a kamerával együtt neki vágnak a járatnak. 1959-be kerülnek át, ahogyan már írtam. Ott a szovjet katonák már nagyban nyomoznak, hogy mi történhetett. Megtalálják a kamerát, amivel nem igen tudnak mit kezdeni. Az egyik tiszt a kezében viszi be, és végül leteszi arra az asztalra, ahol aztán a jövőbeli énjük megtalálja majd 2013-ban.

Akkor ott van még a katona rejtélye is. Az egy friss holttest volt. Nyilvánvaló, hogy őt küldték az egyetemisták után és ő volt az, aki kinyitotta a bunkert (meg is jegyzi a srác és a csaj, hogy az ajtó nincs bezárva). A nyelv, amit a meteorológiai toronyban találtak, az az övé volt.

Ott vannak továbbá az emlékek is. A csaj elmeséli, hogy ő gyerekkorában sokat álmodott erről a helyről, és arról is, hogy elnyeli a sötétség. A srác pedig arról beszél, hogy ő már hallotta azokat a hangokat korábban is. Persze, hogy hallotta, hiszen járt már ott korábban is!
És ott vannak a titokzatos narancssárga fénygömbök is az égen. Azt is csak a srác ismeri fel, hogy épp ilyeneket láttak 1959-ben is. Hogy lehet ez? Mivel a túrát 2013-ban éppen ugyanazon a napon tartották, mint 1959-ben, és éppen ugyanakkor voltak ugyanazon a helyen, csak egy másik idősíkban (emberek ugye ez esetben nem találkozhatnak, tárgyak viszont igen-ahogyan azt a kamera esetében is láthattuk), amikor ők 2013-ban fellőtték a jelzőpisztolyból a rakétákat, annak a fényét simán megláthatták az 1959-es túrázók ugyanabban az időben. Ez most így furán hangzik, de ha az ember "logikusan" végiggondolja (höhöhö :D), akkor más magyarázat nincsen.

SPOILER VÉGE

Nekem egy kérdésem lenne. A hegyen, mik voltak azok a fehér izék, amik elsuhantak a háttérben, aztán a bunker egyik mellékfolyosóján is láthatták a szemfülesek?

Bocsi, ha hosszú voltam... Szerintem, mindenki nézze meg, aki teheti, mert nagyon benne marad az ember fejében és automatikusan keresni kezdi a magyarázatokat. :) Nem rossz film ez, na. :)

Abigél - Vélemények (2011-11-25 11:34.40)
Kedves Beetlejuice!

Igen, de én nem fogok! :)Nem jelent meg, és ne aggódj, nem vagyok olyan bátor, hogy megjelentessem! :)

Kimikem!

Tökéletesen egyetértek veled! A beszélgetés itt a topic témájáról, az Abigélről folyjon, ne pedig másról! Szabó Magda utánozhatatlan és utolérhetetlen, ezért nem is értem, hogy mi volt ez az egész felbolydulás. A kirobbantókat pedig szeretném kérni, hogy többé ezen fórum keretei között semmiképp ne essen sem rólam, sem pedig a történetemről szó! Nem is vagyok idevaló, ráadásul érdemes sem vagyok rá, hogy egy ilyen nagy mű, mint az Abigél fórumán előforduljon a nevem. Amint mondtam, a történetet saját magam és mások szórakoztatására írtam meg. Nem szerettem volna indulatokat kiváltani senkiből.

Mazsóka és a többiek!

Ez itt Szabó Magda: Abigéjének topicja. Kérlek benneteket, hogy itt csak erről a könyvről beszélgessünk/beszélgessetek!

Elnézést a hosszú hozzászólásért! Több fizet már zavarok itt! :)

További jó fórumozást Mindenkinek!

M.S

Abigél - Vélemények (2011-11-25 11:24.50)
Kedves Tilla!

Ne a Húsz év múlvával kezdd, mert az már a Vissza a Matulába! folytatása. A Vissza a Matulába! az első rész. :)

Mary Silver összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk