Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 1 DVD van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-30
A szirén
Amikor leszáll az éj
Anyai ösztön
Garfield
Gekijoban Haikyu!! Gomi Suteba no Kessen

2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Dűne - Második rész *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nyolc hegy
- HBO, 08:06
Egy bébiszitter naplója
- RTL Három, 08:10
Gyilkos menyegző
- Film4, 08:40
Így neveld a sárkányodat: Hazatérés
- Moziverzum, 09:00
Kaland
- Magyar Mozi TV, 09:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Danny Elfman (71)
Rupert Everett (65)
Ted Levine (67)
Annette Bening (66)
Adrian Paul (65)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc (filmek nevével)
Karakterlánc
Szólánc igékkel
torrentbotrány

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Cyborg X aaaaa
Lexi Soto aaaaa

 

Mclane 2 adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 106.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 970.
Utolsó hozzászólások:

Mildred Pierce (2011) - Vélemények (2024-05-28 20:03.13)
Ma néztem végig a sorozatot adagokra bontva hézagokkal de csak elértem elejétől végéig valahogy, és hogy is mondjam kellemes csalódás volt szerencsére nagyon is. Amúgy nem ismeretlen ez a téma mert volt már dolgom az eredeti James M. Cain féle azonos című klasszikus regénnyel is meg az első eléggé rondán kiforgatott majdnem 80 éves mozifilmmel is, és ettől függetlenül is tetszett szerencsére meg úgy is hogy azért ismerem a háttér anyagot és mondhatom hogy ez a sorozat százszor jobban megfogja az alapmű igazi jellegét, és felépítését szerintem is bár régen olvastam a regényt szóval úgy sejtem azért néhol vannak benne lefaragások kicsit esetleg. De ettől függetlenül mint sorozat nagyon tudott működni a maga egyszerű sima és földközeli történetével együtt, meg a bemutatásmód is megfogott személy szerint és a történet vezetés meg a karakter bemutatás végig pont jó és ideális lett. Szóval mindent egybevéve kellemeset csalódtam ebben a sorozatban úgyis mint néznivaló anyagban, és mint irodalmi átiratban is szerencsére minden szinten jól adta amit kellett és jó hogy megtudtam nézni magamnak, úgy hogy nem rossz sorozat ez érdemes rá időt fordítani mert adja amit kell szerintem nagyobb gond nélkül.

Fallout (sorozat) - Vélemények (2024-05-28 19:48.38)
Én nem rég néztem meg kíváncsiság miatt jobban, és az hogy a hátteret adó játék kapcsán laikus vagyok egy dolog de az engem annyira nem zavart mert úgy sem vagyok valami nagy játékmániás jobban, de ez a sorozat mint elképzelés és világvége utáni történet mindenképpen érdekes volt az biztos. Maga a megvalósítás és a történetbemutatás is eléggé megfogott szerencsére, a környezet is érdekes volt a társadalom bemutatás és a szereplők bemutatása meg az ábrázolásuk is eléggé összetett volt nekem így elsőre legalábbis. Szóval sok szinten tudott működni a sorozat szerencsére adta amit kellett le is kötött és nem unatkoztam közben , és ez már magában jó jel nálam és persze a végéből úgy sejtem hogy az Amazon ezzel a témával is nagyobb távon tervez nem csak egy évad erejéig , hogy mikor jön az esetleges új évad az más kérdés de kíváncsian várom ha megérkezik.

Lopakodók: Mentőakció - Vélemények (2024-05-26 16:20.02)
Eljutottam ehhez a kerek tizedik filmhez is az 1993-ban elindított Lopakodók filmszériából ami tavaly az első film 30 éves bemutatási évfordulója idején, került ki a közönség elé rögtön dvd szinten mint a legtöbb rész már hosszú évek óta ami elkészült. És bár meglátszik hogy ez is ilyen kicsit kis költségháttérrel bíró darab valahol de azért elnézhető volt valamennyire, mert elég tömör film lett jó másfél óra meg a történeten is látszik hogy kicsit kutyafuttában írták meg rakták össze az biztos, de ettől függetlenül a maga szűkösebb keretei között nem volt olyan rossz film és megütötte azt nagyjából nézhető jelleget mint az elődei, az elmúlt néhány évben készült darabok közül. Maga a történet is valamennyire érdekes volt viszonylag mozgalmas is akadtak benne csavarok meg fordulatok, még ha néhol kiszámíthatóak is és persze a poénok is valamennyire tudtak működni szerencsére . Úgy hogy mindent egybevéve nem volt rémes adta amit akart el is tudott menni a maga lábán folytatás filmként is meg önállóan is, és le is tudott kötni szerencsére jobban személy szerint nagyobb rossz csalódás nélkül.

Mclane 2 összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk