Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2025-01-02
Bekövet a halál
Maria
Miénk lesz a holnap
Nosferatu
Vilma és a férfiak
Woodwalkers

2024-12-26
A nap, amikor apu megmenti a karácsonyt
A szerelem ideje
Better Man: Robbie Williams
Parthenopé - Nápoly szépe
Sonic, a sündisznó 3.
Sütimanók - Szupersipka-küldetés
Váratlan dallamok

2024-12-19
A kedvenc sütim
Derült égből karácsony
Karácsonyi állatmesék
Kincs a múltból
Mufasa: Az oroszlánkirály
Szeretetreméltók
Veszettek

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Kisasszonyok
- RTL, 12:45
Pókerarc
- Filmbox Premium, 12:45
Zack Snyder: Az Igazság Ligája
- Mozi+, 13:40
Családfa karácsonyra
- Izaura TV, 13:45
Álmaim karácsonya
- Mozi Klub, 14:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tordai Teri (83)
Denzel Washington (70)
Sienna Miller (43)
Noomi Rapace (45)
Elaine Hendrix (54)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Az aszfalt királyai - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Olivia Hussey - Vélemények
Denzel Washington - Vélemények
Donald Trump - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A sértés aaaaa
Lilly Krug aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (116. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... végére
37309. Convar (2020-04-17 16:43.19)   - (válasz Bordal 37308. hozzászólására)
"Barista barátunk módszerét én se követném sohase."

Mondjuk tegyük hozzá, hogy amit csinál az amúgy teljesen rendben van, hiszen ő barista, tehát neki pontosan az is a munkája, hogy újra és újra pontosan meg tudja ismételni pontosan uazt a kávét, vagyis annak erősségét és ízvilágát (ahhoz meg tényleg az a fajta precizitás kell). Neki az a dolga. Nekem viszont csak az hogy élvezzem amit magamnak kotyvaszgatok, akkor is ha néha egy kicsit olyan, néha meg egy kicsit ilyen lesz :) Én amúgy sem bánom egyáltalán ha nem pont mindig uolyanra sikerül, mert engem úgyis pont inkább a változatosság gyönyörködtet :) Persze ettől még a videóban látott mennyiségek a mai napig egyfajta irányelvként szolgálnak számomra is (meg azok a mozdulatok/elkészítési lépések mindenképpen másolandók voltak, tehát amúgy az a videó mindenképpen felettébb hasznos volt számomra), de a lényeg hogy ha úgy tartja kedvem bátran változtatok is rajtuk. Eleve pl. amikor már a napi 2.at csinálom és mondjuk már elég későn van, na olyankor szoktam azt csinálni hogy tényleg csak másfél perc mikró, meg mondjuk nem is két perc áztatás hanem csak mondjuk egy. Viszont ha meg mondjuk úgy kell kezdenem a napot hogy alig aludtam vmit akkor meg lehet hogy én is akár 5 percig is áztatom a kávét, hogy minél ütősebb legyen :) De amúgy tényleg, ez is nagyon jó az Aeropressben hogy a kávé elkészítése során sokmindennel lehet játszani, és mind-mind kicsit más végeredményt szül. (És sztem pont ez is volna az egyik lényeg benne.)

Amúgy én a kávé vásárlásánál is próbálok (legalábbis magam által annak vélt) arany középúton járni, tehát Segafredo-t, Lavazza-t, sőt néhanapján még a Dallmayr-t is megveszem, de azért a már nagyon elit, tényleg méregdrága kávé(különlegességeket)kat nem, mert annyit már megintcsak (nekem) nem ér az egész.


"A zöldpaprika erét pedig azért vágom ki - hangsúlyozottan - mert én se szeretem, ha a csípősség íztorzulást okoz a kajában. Csak - sajnos - a fehér(TV) paprikának se íze, se bűze.Nyáron, amikor a nyári lakomban beérik a paradicsom, abból teszek a kajába, mert annak paradicsom íze van és finoman édeskés."

Oké, mondjuk nekem tényleg annyira "csípős étel fóbiám" van hogy úgy érzem/gondolom hogy nekem egy zöldpaprika még kivágott erekkel is túl erős :)))

Szóval én (kénytelen-kelletlen) maradok a TV paprikánál - sőt veled ellentétben csak nyersen fogyasztva, mert amúgy van még egy olyan heppem is hogy a paprikát és a paradicsomot csak nyersen szeretem, amikor ételekbe rakva megpuhul (a paprika) ill. kiszárad/bebőrösödik (a paradicsom) az úgy már nagyon nem jön be :)


"Nem hoztad szóba a sör kérdést. Milyen söröket favorizálsz?"

Dehogynem, lásd 37303..........


37308. Bordal (2020-04-16 19:45.56)   - (válasz Convar 37306. hozzászólására)
Azért ne legyél ennyire szigorú!
Barista barátunk módszerét én se követném sohase.
A zöldpaprika erét pedig azért vágom ki - hangsúlyozottan - mert én se szeretem, ha a csípősség íztorzulást okoz a kajában. Csak - sajnos - a fehér(TV) paprikának se íze, se bűze.Nyáron, amikor a nyári lakomban beérik a paradicsom, abból teszek a kajába, mert annak paradicsom íze van és finoman édeskés.
Nem hoztad szóba a sör kérdést. Milyen söröket favorizálsz?



37307. Convar (2020-04-16 18:48.02)   - (válasz Törölt felhasználó 37305. hozzászólására)
Vadnak biztos nem vad, csak nem is savanyú, és a savanyúubiban meg pont az a lényeg :)

De amúgy lehet tényleg azzal se rossz :)


37306. Convar (2020-04-16 18:39.28)   - (válasz Bordal 37302. hozzászólására)
"Szemes kiszerelésben, házilag őrölve."

Na ez az amivel én holtbiztos hogy otthon sose fogok kínlódni, hogy még én őrölgessem is magamnak a kávét. Tudom persze hogy az igazi ínyencek így csinálják (merthogy a boltilag őrölt kávé az már döglött kávé, olvastam én is ezekről), nekem nincs is bajom ezzel, aki így csinálja csinálja, egészségére. De nekem egész 1xűen annyit már nem ér az egész. Sem anyagilag, sem pedig időben.

Meg én amúgy magán a kávé elkészítésén is sokat 1xűsítettem már, mármint ahhoz képest mint ahogy először ebben a videóban láttam hogy hogy is kellene az én eszközömmel csinálni:
https://www.youtube.com/watch?v=MR8AaH0955U
Mert itt ugye a barista srác még 17 gramm kávéról beszél meg 210 gramm 93 fokos vízről. Viszont én nagyon hamar úgy döntöttem hogy nem fogok én ezekkel állandóan ennyit görcsölni, állandóan méricskélni meg hőmérőzgetni, úgyhogy a 17 g kávéból lett --> egy csapott adagolókanálnyi kávé, a 210 gramm vízből --> egy bögrényi víz, ill. a 93 fokos vízből --> a bögrét beteszem mikróba 1,5-2 percre, oszt jóvan :)) És így is nagyon finom rendre a végeredmény :)


"Abban a fejedelmi reggelibe én teszek még egy cső zöld paprikát(Csípőset, de az ereit egy csöppet megnyirbálva)"

Nálam a csípős ételek kizárva. 1xűen utálom amikor egy adott étel ízvilága gyaklag annyiból áll/arra redukálódik hogy csípős, merthogy az érzetre elnyom minden mást. Arról már nem is beszélve hogy egyébként sem értem mi a jó abban az érzésben hogy a csípős ételtől legszívesebben tüzet okádnál, mert marja/égeti/ a torkod, meg ki is melegszel tőle, + esetleg már a könnyed kicsordul tőle. Na mindegy, szóval ez a fajta mazochizmus tőlem nagyon távol áll. De term. itt is csak azt tudom mondani hogy aki így szereti annak váljék kedves egészségére! :) (Amúgy apu és a hugom is előszeretettel "ront el" egy csomó ételt erőspaprikával, dehát az ő dolguk, ill. tudom ez ízlés és kész.)


"Még ide venném a rakott zöldbabot, rakott kelt is. "

Igen, azok is jók :)


37305. Törölt felhasználó (2020-04-16 18:30.32)   - (válasz Convar 37303. hozzászólására)
Hah, megnyugodtam, nokedlivel megy a borsópöri.:) (minek bele hús?)

Ubisalit mellé? Vagy az már vad?





37304. HMáté33 (2020-04-16 18:24.34)   - (válasz Convar 37303. hozzászólására)
hát, a kukoricadarát némi sörrel megbolondító hagyományos kommersz hazai felhozatalhoz képest ugrott pár szintet a Dreher ezekkel, de szerintem nyugodtan merj kicsit komolyabbakkal is kísérletezni, ha nyitott vagy a minőségre, mert van elérhető minőség, akár az "osánban" is.


37303. Convar (2020-04-16 18:09.22)   - (válasz Dobsony 37301. hozzászólására)
"kaja: borsópörkölt? még életemben nem hallottam, melyik területünkre jellemző az étel, elkészítését el tudom képzelni. :)"

Pedig erre is rá tudsz guglizni, és meglátod, ez is egy klasszikus :) Amúgy semmi extra, tényleg pont olyan mint a csirkepörkölt, pont olyan jellegű szafttal, csak ebben nem csirke van hanem borsó :) Meg esetleg még egy kis virsli, mert én úgy szeretem a legjobban :) Amúgy persze a csirkét é a borsót lehet akár mixelni is, apuval pl. már mi is csináltunk olyan borsópörit amibe azért raktunk egy kis csirkemellet is. Term. úgy is isteni volt.


"A francia rakott burinál nagyon érdekes dauphinois verzió. Megnéztem neten, Széll Tamás jól elmagyarázza készítésének fortélyait. Ki fogom próbálni, eddig csak a besameles verziót ismertem. "

Ha elkészült majd küldj már el belőle 1-2 adagot, akár ki is fizetem :D Csakmert hülyét kapok már, hogy az ilyen teletál, jófalat és egyéb hasonszőrű ételszállítók menüjében hiába szerepel gyakran olyan hogy francia rakottkrumpli, folyton elrontják tojással :( Pedig az igazi francia rakottkrumpli szinte semmi más (a fűszerezésen kívül persze), csak krumpli és tejszín, meg esetleg a tetejére egy kis sajt! Komolyan mondom, 1x írok is már ezeknek, hogy szokjanak már le arról hogy tojást is tesznek bele.


"leves: a Jókai bablevest nem a divatkörök találták fel, igaz füstölt körömmel, nem csülökkel(nem sokkal lejjebb), de ez egy több mint 100 éves recept, Gundel Károly 1934-ben kiadott szakácskönyvében már szerepel.
Ha divatköröknek nevezed a XIX. század végének, a XX. század elejének híres íróit, színészeit, akkor az. :))"

Igazad van, igazából csak mi voltunk tudatlanok, hogy nem tudtuk sokáig hogy amit eszünk az "hivatalos" nevén a Jókai bableves :)


"italok: nyugtass meg, a szeretett édes boraidat nem a disznótoroshoz iszod!? ;)"

Mert ha igen akkor? :) (Amúgy sztem nem volt még példa rá.)


"Minőségi sörök nálad mit takarnak, melyek a kedvenceid?"

Nehéz erre válaszolnom, mert nem nagyon jegyzem ezeket, nincsenek olyanok hogy kedvenceim. Tudod, csak ahogy járok az osánban és ha hirtelen épp "rámjön" akkor kinézek vmit. Utoljára mondjuk biztos hogy egy Coronita kukoricasört ittam, meg még rémlik, hogy az egyik decemberi társaspartinkra a Dreher új termékcsaládjából vittem párat, ezekből:
[link]

Persze ha sztetek ezek is csak gagyi pancssörök akkor legyenek azok, mindenesetre nekem már biztos hogy ezek is a "jobbfélék" :)




Ja, és amúgy a disznótorosnál elfejtettem írni hogy és + hozzá még pár savanyúubi is, mert úgy még igazibb! :)


37302. Bordal (2020-04-16 11:19.58)   - (válasz Convar 37300. hozzászólására)
Azok a jobbféle sörök engem is érdekelnének!Írj róla! Majd én is megteszem. Meg fogsz lepődni rajta! A 100%-os arabica kávéval maximálisan egyetértek. Egyszer lepd meg magad valódi etióp kávéval. Szemes kiszerelésben, házilag őrölve. Olyanra, mint amilyen célra akarod, amilyen pokolgéppel főzöd, mert qurvára nem mindegy!
Abban a fejedelmi reggelibe én teszek még egy cső zöld paprikát(Csípőset, de az ereit egy csöppet megnyirbálva) no és egy fél paradicsomot. Hogy közben és utána milyen jól esik egy minőségi sör, azt hiszem nem kell ecsetelni.És hozzá hatalmas kenyerek, hogy Miszter barátunkkal is egyetértsek.
Streetfood SOHA!
A rakott dolgok jöhetnek zsinórban. Még ide venném a rakott zöldbabot, rakott kelt is.
Én azt hiszem, mi átlagon felül egészséges emberek vagyunk, akik ilyen jókat tudnak és szeretnek fogyasztani. Már ahogy beszélsz/beszélünk róla is kiviláglik.


37301. Dobsony (2020-04-16 08:59.23)   - (válasz Convar 37300. hozzászólására)
Nagyon részletesen mesélsz.
Egy két hozzáfűznivaló, kérdés, kiegészítés, ha megengeded.
kaja: borsópörkölt? még életemben nem hallottam, melyik területünkre jellemző az étel, elkészítését el tudom képzelni. :)
A francia rakott burinál nagyon érdekes dauphinois verzió. Megnéztem neten, Széll Tamás jól elmagyarázza készítésének fortélyait. Ki fogom próbálni, eddig csak a besameles verziót ismertem.

leves: a Jókai bablevest nem a divatkörök találták fel, igaz füstölt körömmel, nem csülökkel(nem sokkal lejjebb), de ez egy több mint 100 éves recept, Gundel Károly 1934-ben kiadott szakácskönyvében már szerepel.
Ha divatköröknek nevezed a XIX. század végének, a XX. század elejének híres íróit, színészeit, akkor az. :))

italok: nyugtass meg, a szeretett édes boraidat nem a disznótoroshoz iszod!? ;)
Minőségi sörök nálad mit takarnak, melyek a kedvenceid?


37300. Convar (2020-04-16 07:22.52)  
Amúgy ha a topik eredeti kérdésére is válaszolni akarok:


kaja: minden ami olasz konyha (de ha mégis ki kellene emelnem belőle ezt-azt akkor a bolognai spagetti, a lasagne, rizottó, gnocchi, tortellini és a ravioli mindenféle formában, na és persze: a pizza!!! :) ), + a rántott krumpli, a különféle rántott sajtok, hortobágyi palacsinta, borsópörkölt virslivel és nokedlivel, a hagyományos disznótoros (tehát a hurka-vérehurka-kolbász-krumpli tepsiben, sütőben kisütve, a rakott dolgok, mint pl. a rakott káposzta és a rakott karfiol, és az igazi francia rakottkrumpli (avagy eredeti, szép míves nevén a gratin dauphinois), a görög- a krumpli- és a tojássaláta.

Levesként pl. a frankfurti leves és a hagyományos, manapság divatkörökben leginkább jókainak nevezett tarkabableves (bár nekem hús egyáltalán nem kell bele) friss kenyérrel fogyasztva, meg egy kis tejföllel :)

Reggelire meg mondjuk egy jó kis füstölt kolbászos rántotta, sok-sok hagymával, vagy egy fasírtos zsömle, majonézzel alaposan megtunkolva :)

Streetfoodként meg a hagyományos, "bódés" (tehát semmiképpen nem a mekis!) hamburger,

és sajnos vagy nem sajnos de a nasik is, úgymint a különféle chipsek, a sózott földimogyi és a hántolt/szintén sózott hántolt napraforgó, ezekből is biztos hogy naponta elpusztítok 1-2-t filmek/sorozatok/sportműsorok nézése alatt :)


pia: rooibos tea, fekete tea, ezekből mindig egy jó nagy kondérral lefőzve 1xre, és a jobbféle, nem(csak) almasűritményekből álló szörpök, + reggelire tej, akkor is ha állítólag már nem is olyan egészséges :)

+ a hosszú kávé, napjában ez is akár többször is, lehetőleg minél inkább (vagy akár 100%-osan) arabica kávéból, ahogy AeroPress-szel én megcsinálom magamnak :)

Alkoholokon belül a jobbféle édes fehér borok és a jobbféle sörök/sörspecialitások, tömény szinte soha (max. úgy 10 évente 1x). Ill. a piálás az már eleve úgy ált. nálam nagyon hangulat- és helyzetfüggő, ezért otthon, kizárólagosan saját fogyasztásra nem is szoktam tartani alkoholtartalmú italokat egyáltalán.


37299. Convar (2020-04-16 06:03.46)   - (válasz Wave 37283. hozzászólására)
Méltatlanul alulreagált hsz, mert ez egy remek téma és nagyon szépen össze is szedted ahol a topik témája kivetül a filmek világára is - ill. méltatlanul alulreagált kezdeményezés, mert ez egy remek játék is, keresni még ilyen nevesebb kapcsolódási pontokat :)

Bár ami azt illeti, tényleg olyan jól összeszedted hogy ezek után már tényleg nehéz újakat/igazán jókat hozzáfűzni még. De ha mégis megpróbálom, akkor esetleg kiegészíteném még

- Louis Cyphre főtt tojásával, mint kedvenc reggelijével:
https://www.youtube.com/watch?v=pgwSd6lpGKA

ill. ha sorozatok is jöhetnek, akkor feltétlenül meg kell említeni még

- az RR kávézó Cooper ügynök szerint is egészen kiváló cseresznyés pitéjét
https://www.youtube.com/watch?v=BloTVTziM6c amiből mellesleg aztán tényleg lett külön szabadalmaztatott twin peaks-es cseresznyés pite recept is :) Lásd pl.
[link]

- és a Southland rengeteg félbe ill. otthagyott burritóit és egyéb más streetfoodjait, mert szegény járőr főszereplőink szinte biztos hogy mindig akkor kaptak egy újabb riasztást ha végre épp megpihentek volna egy kicsit enni :) (Aki látta a sorozatot az tudja miről beszélek.)

valamint

- Timon és Pumpa Hakuna Matata alatt látható egyedi, ízletes és remek specialitását, a vegyestálat rovarokból :D (na jó, ezt már csak úgy kb. félig gondoltam komolyan :D)

- Hannibál híres/hirhedt mát tényleg nagyon egyedi receptjét, a sült emberi agyvelőt :D (na jó, ezt meg már egyáltalán nem, nyugi :D)
https://www.youtube.com/watch?v=3tEfrKffiLY


37298. Tömö (2020-04-15 20:33.07)   - (válasz Tömö 37297. hozzászólására)
[link]

Desszert:))


37297. Tömö (2020-04-15 20:32.36)  
Ezt meg most kanalazom...muszáj képpel együtt


37296. Tömö (2020-04-15 20:31.29)   - (válasz Dobsony 37295. hozzászólására)
Lecsó, orosz embereknek:D
Ezt az üveget még egy ruszki munkatársam adta( mert ugye tudja, hogy mágyár vagyok- és munkaidőben, persze, megbeszéltük mennyire hasonlít a ruszki meg a magyar konyha:- amúgy tényleg-:),
hogy ők ezt veszik, egy orosz boltban,mert ő szereti a lecsót. És szte ez hasonlít a legjobban rá. Mármint, ha üveges verzióról beszélünk. Azért itt egy friss lecsó, kb.a milliomos főétele lenne, az itteni paradicsom, paprika kg árakkal:))
És tényleg jó. ...volt. De ez is vagy 3€ egy üveg, faxom...otthon meg a pennybe 80cent...:D


37295. Dobsony (2020-04-15 18:57.25)   - (válasz Tömö 37290. hozzászólására)
Ruszki lecsó? :)

Az meg mi a nyavalya?
Sós uborka, cékla egy kis gyöngyhagymával?

A zakuszka az apró falat előételt jelent.


37294. Lifeisamovie (2020-04-15 18:10.51)   - (válasz Lifeisamovie 37293. hozzászólására)
ettél, na :D


37293. Lifeisamovie (2020-04-15 18:10.30)   - (válasz Tömö 37292. hozzászólására)
Azt, hogy kilencig nem ettől, te! :D
Ugye ez nem valami kínzókúra, még leáll a keringésed vagy lesz egy fasza zsírmájad. :)


37292. Tömö (2020-04-15 18:01.30)   - (válasz Lifeisamovie 37291. hozzászólására)
Mit azt?:D
Azt is , kézzel:)
Aztán szájjal....megettem:)
Telj.kiörl.de az inkább csak KORPÁS Pirítós, sonka-sajt, finom hideg! tejes kávéval. aztán meló volt:) végre a héten már mozdulhattam. Mostantól nem eszek, csak ha muszáj:DD


37291. Lifeisamovie (2020-04-15 17:51.23)   - (válasz Tömö 37290. hozzászólására)
9-kor? Azt hogy csináltad? :)


37290. Tömö (2020-04-15 17:24.25)  
10szelet karaj...kiklopf. 2oldalát hirtelen átsüt, krumpli, hagyma pucolt.karikakra vág.
Magasfalú tepsibe:egy sor hús,egy sor krumpli, mit hagyma. Ráönt vmi ruszki lecsóverzió(nem zakuszka stb), üveges, de jóval apróbra vágva a cuccok, pikáns. Még egy sor hús rá, krumplikkal betakarva. Só, provance fűszerkevék. Fokhagyma ide-oda dobálva. 15perv volt e művelet. Most sül egy a sütőben, alufólia alatt. Mmm
És ká éhes vagyok. Reggel 9kor ettem utoljára...


37289. Tömö (2020-04-13 12:12.53)   - (válasz Lifeisamovie 37288. hozzászólására)
Kolbi még otthonról van:csakis hazait:)
Na. Ezt mondtam én is, kifogás volt 2napja, hogy nincs árnyék...most meg, hogy kesztyűben kell:D


37288. Lifeisamovie (2020-04-13 12:07.26)   - (válasz Tömö 37287. hozzászólására)
S a kolbi kié ha a sonka a tiéd? :P
Majd holnap lesz igazán Antarktisz, olyan 16-án jön vissza a fincsi meleg.
Nézd a jó oldalát, mint Brian a kereszten:) nem kell a napon kereket cserélni :D


37287. Tömö (2020-04-13 11:56.20)  
Nincs sonkàm...sajáton kívül. 2db főtt tojás, kolbi...ubi.
De ma gombás húsos vmi lesz...nevezzük bakonyinak,:D ha elmúlik a fejem fájása, talán hozzá is fogok.


Off. Meglettek a felnicsavarok:D faxom, eldugták a pótkerék fakjába, lehet kereket cserélni, újra:D
De lehült a levegő, hát nem normális. 5°C fok van!!! Tegnap meg 25° volt.


37286. Lector (2020-04-13 08:51.27)   - (válasz Wave 37283. hozzászólására)
A Hans Landa? :)
Remek fényképezés.Úgy tálalva, hogy a nyál
összeszalad a búrámban:)
Tejszínhabbal mi?:))))


37285. Lowefilms (2020-04-13 08:47.13)  
Szolgálatban is sonka-torma-tojas.


37284. Tömö (2020-04-12 21:15.40)   - (válasz Lifeisamovie 37280. hozzászólására)
Dehogy...
Álló meló...sőt, ffi:) meg fitness.
Még 2éve voltak ülő munkák, de azt a részleget átadták masik cégnek, olcsóbb embereket hoz. Erre azok ülnek:D
Nálunk a székek is eltüntek. Van...budi.amin ülhetsz. Hard work, amit csinálok-tam, de kurva jól fizet.


37283. Wave (2020-04-12 20:46.47)  
Hát most itt tartunk! :)

-Amerikai Pite Pitéskedése (fahéjas alma töltelék, omlós tészta, USA pitefromába sütve)

-Bud Spencer pofonvágós hagymás babja (Fűszeres, ízletes bab hagymakarikákkal, mangalica zsírral, vasedényben készítve)

-Terence Hill kívánalma (házi krémes pisztáciafagylalt, sütött házi tölcsérben, ízlés szerint csokoládé öntet)

-Garfield hétfői lasagne-ja (Olaszos rakott tésztaétel, darálthús, besamell, rásütött sajttal, ajándék macskanyelv csokoládédesszert)

-Kevin duplasajtos pizzája (házi pizzatészta,paradicsomszósz, minőségi sajtrakománnyal)

-Bekúrék Chimichangája (töltött, sütött tortilla, parázs burgonya)

-Vincent Vega burger nem vega módon (Házi vajas burger zsemle, 200g grillezett színtiszta marhahús,saláta, sültkrumpli , vaníliás kóla, Csokishake)

-Dr. Lecter steak-je, nagyszemű bab, Chianti

-Hans Landa tábornok tiroli almás rétese, krémes házilag vert tejszínhabbal

-Bugs Bunny répatortája, fehérfelhős mascarpone krémmel

-Popeye spenótos raviolija,vajon pirítva, ricottával vagy fenyőmaggal

-Foxi maxi piknikosara



További ötletek?
Válasz erre


37282. Wave (2020-04-12 20:44.40)  
Bugs Bunny répatortàja, édes mascarponekrémmel.
Popeye spenótos raviolija,vajon pirítva, bő parmezánnal szórva.

Mai desszert:
Jonny Depp &Juliet Binoche csokival töltött croissantja, csoki mázzal csurgatva .

Kramer kontra Kramer film meg van?
Dustin Hoffman bundáskenyere , toast kenyérből, tengernyi tojásban fürdetve



37281. Wave (2020-04-12 20:44.16)  
Hát most itt tartunk! :)

-Amerikai Pite Pitéskedése (fahéjas alma töltelék, omlós tészta, USA pitefromába sütve)

-Bud Spencer pofonvágós hagymás babja (Fűszeres, ízletes bab hagymakarikákkal, mangalica zsírral, vasedényben készítve)

-Terence Hill kívánalma (házi krémes pisztáciafagylalt, sütött házi tölcsérben, ízlés szerint csokoládé öntet)

-Garfield hétfői lasagne-ja (Olaszos rakott tésztaétel, darálthús, besamell, rásütött sajttal, ajándék macskanyelv csokoládédesszert)

-Kevin duplasajtos pizzája (házi pizzatészta,paradicsomszósz, minőségi sajtrakománnyal)

-Bekúrék Chimichangája (töltött, sütött tortilla, parázs burgonya)

-Vincent Vega burger nem vega módon (Házi vajas burger zsemle, 200g grillezett színtiszta marhahús,saláta, sültkrumpli , vaníliás kóla, Csokishake)

-Dr. Lecter steak-je, nagyszemű bab, Chianti

-Hans Landa tábornok tiroli almás rétese, krémes házilag vert tejszínhabbal

További ötletek?
Válasz erre


37280. Lifeisamovie (2020-04-12 19:36.47)   - (válasz Tömö 37279. hozzászólására)
Sokat ülsz?


elejére ... 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk