Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2025-01-02
Bekövet a halál
Maria
Miénk lesz a holnap
Nosferatu
Vilma és a férfiak
Woodwalkers

2024-12-26
A nap, amikor apu megmenti a karácsonyt
A szerelem ideje
Better Man: Robbie Williams
Parthenopé - Nápoly szépe
Sonic, a sündisznó 3.
Sütimanók - Szupersipka-küldetés
Váratlan dallamok

2024-12-19
A kedvenc sütim
Derült égből karácsony
Karácsonyi állatmesék
Kincs a múltból
Mufasa: Az oroszlánkirály
Szeretetreméltók
Veszettek

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Szerelem a karácsonyfák alatt
- Izaura TV, 20:45
Semmelweis
- DUNA TV, 21:00
Mr. és Mrs. Smith
- Paramount Network, 21:00
Vakáció
- TV2, 21:10
Női szervek
- Mozi+, 21:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jon Voight (86)
Patricia Clarkson (65)
Jude Law (52)
Ted Danson (77)
Jennifer Ehle (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Tahi-Tóth László - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
A mafla - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rossz anyák karácsonya aaaaa
Volodimir Zelenszkij aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (131. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 ... végére
36862. Bordal (2019-01-07 12:29.58)  
Na, figyelj tesó!
Én is megcsináltam a pásztortarhonyát. Bár Te vagy a "sakacs", de én eloroztam Tőled a világbajnoki címet. :)


36861. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2019-01-05 07:18.27)  
Vodkából tojáslikőr, maradék bájglik stollennel.



36860. Dobsony (2019-01-04 20:50.30)   - (válasz Bordal 36859. hozzászólására)
Triple-sec pl. a Cointreau vagy a Blue Curacao. Brandyből sőt cognacból, tehát borpárlatból is készitenek narancslikőrt, a leghíresebb a Grand Marnier. Viszont a Cointreau a legfinomabb. A Blue Curacao és általában a triple-sec fajtájú likőrök nagyon jó koktélalapanyagok, leginkább a semlegességük végett.


36859. Bordal (2019-01-04 19:23.58)   - (válasz Dobsony 36858. hozzászólására)
Mivel most fogom először csinálni, nekem is sötét ló. Azt írja a szakirodalom, hogy lehet brandy/konyak is az alapanyag. Máshol azt mondja, hogy minél naturálisabb szesz legyen, tehát pl vodka. Én abból fogom készíteni. A narancs/vérnarancs és a lime/citrom héját óvatosan lereszelni és beleáztatni a páleszba. Napi egyszeri felrázással egy hónapig érlelni. Aztán alaposan leszűrni. Amilyen töményre vagy konytyalávalóbbra akarod annyi vízben feloldasz annyi cukrot, amilyen édesre szeretnéd, majd összeöntve újabb egy hónapig javasolják az érlelését. Erre írtam azt, hogy csak győzzem kivárni.
Azt írod triple-sec. Ocsmány egy ital volt. Fiatal koromban ocsmányul berúgtam belőle néhányszor, mert itatta magát. De jónak nem találtam különösebben. De ez a Cointreau viszont nagyon finom!


36858. Dobsony (2019-01-04 19:01.51)   - (válasz Bordal 36857. hozzászólására)
Cointreau = a francia triple-sec, azaz narancslikőr
Azt miből csinálod? Tiszta finom szeszből?


36857. Bordal (2019-01-04 18:29.46)   - (válasz Marcello77 36856. hozzászólására)
Azt én is csináltam karácsonyra rumos meggy borlikőrt Stroh 80%-os rumból és finom vörösborból. Már nem sok van belőle, mert térülőben-fordultában csak-csak rájárok. A következő egy Cointreau likőr lesz. Meglátom, milyenre sikerül, mert az eredeti franciát nagyon szeretem. Egy szépséghibája van: qrvára sokáig kell érlelni, ha azt akarom, hogy valóban wattos legyen! :)


36856. Marcello77 (2019-01-04 18:22.44)  
Ma puncsot készítettünk, 2 napja meg a saját készítésű likőrt tároljuk a hűtőben.


36855. Bordal (2019-01-04 18:13.36)   - (válasz Dobsony 36854. hozzászólására)
A pásztortarhonyát én is szeretem. Jól beoltottál vele. Én is csinálok valamelyik nap.:)


36854. Dobsony (2019-01-04 17:58.09)   - (válasz Bordal 36853. hozzászólására)
A kaja - pia nem szarság. Az egyik legfontosabb dolog egy idő után.....
A másik az emoji, az még fontosabb, főleg tigrisbolhahalembernek. Csak ravaszul most nem használja őket, nehogy kitudodjon a turpisság.
Ma amúgy pásztortarhonyát készítettem, és félredobva a szerénységet: baszott jól sikerült! :)


36853. Bordal (2019-01-04 13:13.13)  
Ejnye testvérem! Te ilyen szarságokkal foglalkozol, miközben a kézilabda rovatba írt észrevételemre például nem is reagáltál.


36852. Halember (2019-01-04 12:26.19)   - (válasz Dobsony 36849. hozzászólására)
Emoji? Minek? Nem facebook.


36851. Halember (2019-01-04 12:25.23)   - (válasz Dobsony 36849. hozzászólására)
Nem rossz szándékból írtam, ott volt a mosoly jel. De akkor bocsi, csak a véleményem volt, kultúráltan. : ) Peace!


36850. FIDESZES Chtulungelus Aspeciál (2019-01-04 11:56.54)  
Szeretem a rántott harcsát kenyérrel, mellé egy kis narancslevet inni.


36849. Dobsony (2019-01-04 11:02.57)   - (válasz Halember 36847. hozzászólására)
Mi van bolha, elhagytad az emoji jeleket, vagy nem találod őket?


36848. HMáté33 (2019-01-04 10:51.56)   - (válasz Halember 36847. hozzászólására)
attól, mert magadra ismertél, még nem kell mindjárt remegni.


36847. Halember (2019-01-04 10:41.07)   - (válasz Dobsony 36843. hozzászólására)
Itt a kaja a téma és nem az, hogy te guminőkkel közösülsz. :)


36846. Orgona (2019-01-02 23:39.59)   - (válasz Dexter Sitzky 36836. hozzászólására)
Nálunk is ez volt Új Év napján. :D


36845. V laszlo (2019-01-01 21:10.11)   - (válasz Dobsony 36840. hozzászólására)
Jo nagy fasz vagy.


36844. V laszlo (2019-01-01 20:34.16)   - (válasz Dobsony 36843. hozzászólására)
Ezt igy tudod?


36843. Dobsony (2019-01-01 16:38.16)   - (válasz V laszlo 36841. hozzászólására)
Baszni guminő.... Ez kimaradt.


36842. Halember (2019-01-01 15:26.11)   - (válasz Dobsony 36840. hozzászólására)
Szeretek pecázni!


36841. V laszlo (2019-01-01 15:22.49)  
Enni:hamburger,gyros,spagetti,inni:cola,kávé,cappuccino,citromos sor.


36840. Dobsony (2019-01-01 15:13.10)   - (válasz Halember 36838. hozzászólására)
Elmeroggyant mi???
Te már csak tudod, ilyen elmeroggyant nicknév alatt?! :)


36839. Bordal (2019-01-01 12:02.18)   - (válasz Halember 36838. hozzászólására)
"Ez is egy elmeroggyant topik. Mennyi ilyen van még? DD "
Mint újdonsült fórumtárs megtapasztalhatod, hogy ez a szép reményekkel indult és ide süllyedt fórum mi(k)re nem képes. A legkevésbé van köze ahhoz, amire/amiért létrejött. Az általad elmeroggyantaknak nevezett egyének eluralták, és te egyet tehetsz legfeljebb: nem nyitod meg azokat a rovatokat, avagy nicknévre lebontva nem olvasod el amazok "remekműveit" Ezen túl már csak egy valami jöhet szóba: egy géppuska 10-20 hevederrel.


36838. Halember (2019-01-01 01:20.29)  
Ez is egy elmeroggyant topik. Mennyi ilyen van még? DD

Na jó, most az egyszer:

- sültkrumpli
- sült csirke
- uborka saláta
- kóla


36837. Bordal (2018-12-31 23:24.54)   - (válasz Dexter Sitzky 36836. hozzászólására)
Anélkül egy tapodtat se! :)


36836. Dexter Sitzky (2018-12-31 23:21.09)  
Holnap-azaz jövőre-lesz az újévi lencsefőzelék:)


36835. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2018-11-07 14:28.33)   - (válasz Bordal 36834. hozzászólására)
Köszönöm a biztató szavakat is.


parfumeshop.hu banner

36834. Bordal (2018-11-07 09:27.08)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 36833. hozzászólására)
Drága M!
Mi tudjuk, hogy azért nem annyira rossz dolog a hetvenkedés! Már eleve az, hogy megértük azt, hogy hetvenkedhessünk. Ugye értesz engem? Hiszen mi ... asok félszavakból is értjük egymást, nem csak a 28-asok. :)


36833. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2018-11-07 05:57.27)   - (válasz Miss Austen 36832. hozzászólására)
Nem könnyű 70- kedni.


elejére ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk