Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
Egy új kezdet - Izaura TV, 17:50 |
A boldogság nyomában - HBO, 18:05 |
Zorro álarca - AMC, 18:15 |
Kettős játék - RTL Három, 18:25 |
Nincs kettő négy nélkül - Film+, 18:45 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
John Carpenter (77) |
Richard Bohringer (83) |
Richard T. Jones (53) |
Kabir Bedi (79) |
Ricardo Darin (68) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Parfüm: Egy gyilkos története |
Rami Malek |
23744. KicsiRéka (2011-02-05 11:53.26) |
de annál finomabb :D |
23743. KicsiRéka (2011-02-05 11:53.17) - (válasz Crazy 23740. hozzászólására) |
nem olyan melós ez, csak hosszadalmas inkább |
23742. Riche (2011-02-05 11:07.12) - (válasz Crazy 23740. hozzászólására) |
Mi is szeretjük, jóféle házi kolbásszal jó szaftosan, sok tejföllel isteni finom. :) |
23741. Riche (2011-02-05 11:06.15) |
Rakott káposzta a mai ebéd, és vegyes zöldség leves.:) |
23740. Crazy (2011-02-05 07:01.08) |
Rakott krumpli lesz.Nagyon szeretjük de ritkán csinálok sok vele a meló. |
23739. KicsiRéka (2011-02-04 21:22.22) |
ma csak fokhagymás krumplilevest voltam képes enni, tegnap kissé kiütöttük magunkat :D |
23738. Lajos0528 (2011-02-04 19:51.10) - (válasz Orgona 23737. hozzászólására) |
Kedves ötlet, ám én úgy érzem, a dara szárazon történő pirítása még nem számít gasztronómiai mélyvíznek: hozzávetőleg annyi a nehézségi különbség a szárazon és az olajban pirítás között, mint a lágytojás és a keménytojás előállítása közötti különbség. Némi odafigyelés és időzítés kérdése az egész. |
23737. Orgona (2011-02-04 19:32.54) - (válasz Lajos0528 23736. hozzászólására) |
Ezért javasoltam neki, mivel kezdő, hogya meleg, forró olajban pirítsa a darát. :DDD |
23736. Lajos0528 (2011-02-04 18:56.02) - (válasz Orgona 23735. hozzászólására) |
Hihet, ha akar, nem hazudsz, pusztán tévedsz. A dara jóval egyenletesebben és gyorsabban pirul szárazon, ennyi az egész. Igaz, bénázás esetén könnyebben le is ég. |
23735. Orgona (2011-02-04 17:22.39) - (válasz Lajos0528 23730. hozzászólására) |
Miért ne higgyen nekem? |
23734. Lajos0528 (2011-02-04 14:28.29) - (válasz Leeandra 23731. hozzászólására) |
ÉN mérsékelt lángon szárazon pirítom, amikor szép a színe, olaj bele és ne túl sok víz, fedő, párában puhul.
TE úgy csinálod, ahogy akarod, feltéve, hogy ügyelsz rá, hogy ne égjen le -mert van rá hajlandósága... |
23733. Miss bambi (2011-02-04 14:02.36) - (válasz Leeandra 23731. hozzászólására) |
Jobb,ha csinálsz inkább egy mákos ill.diós tésztát,könnyebben megúszod.:)) |
23732. Leeandra (2011-02-04 13:31.47) |
A méltatlankodásom elől, hiányzott a: kössz:) |
23731. Leeandra (2011-02-04 13:30.56) |
Jó, akkor most döntsem el én hogy szárazon avgy nem?:DD |
23730. Lajos0528 (2011-02-04 13:10.17) - (válasz Leeandra 23728. hozzászólására) |
Ne higgy Orgonának! A búzadarát SZÁRAZON pirítjuk és csak azután teszünk rá egy kis zsiradékot, majd a vizet, melyeg felgőzölve szív be. |
23729. Orgona (2011-02-04 12:56.18) - (válasz Leeandra 23728. hozzászólására) |
Olajban vagy zsírban megpirítod a búzadarát, utána a forró vízben megfőtt tésztát meghempergeted benne. Ízlés szerint lehet megszórni porcukorral, fahéjjal, vagy valamilyen lekvárral. Utána javasolt a gyümölcs, vagy befőtt. |
23728. Leeandra (2011-02-04 12:27.37) |
Annya kiadta az utasítást: főzzek krumplilevest meg darás tésztát.
Csak azt nem tudom, hogy hogy az anyám pepijébe kell darás tésztát csinálni. Google lesz a vége. Ilyen hülyeségeket én nem szoktam csinálni..., ménem inkább inkább valami főzelés vagy valami jó mértásos tészta. Azzal legalább lehet villogni, hogy ezt lessétek le, micsinátam. De egy ilyn érvénytelen darás tésztával.. :D |
23727. Lajos0528 (2011-02-04 11:25.39) |
Ma tejfölös gombapaprikás lesz tésztával, holnap meg zöldbabfőzelék. Már csak egy sütit kéne sütnöm. Gondolom, egy kakaós kalács elfogyna. |
23726. Wynona (2011-02-03 15:32.52) |
Banán, étcsokival leöntve, tejszinhabbal. Isteni... |
23725. Langelus (2011-02-03 15:06.06) |
Kakaós csiga és 'tekercs |
23724. Lajos0528 (2011-02-03 13:10.41) - (válasz Bdt 23723. hozzászólására) |
Régi megszokás. Kergetőzésnél gyorsabban futnak, ha az kiáltom: Te kölyök!!! hangomban túlhangsúlyozott felháborodással... |
23723. Bdt (2011-02-03 13:01.03) - (válasz Lajos0528 23721. hozzászólására) |
miért nem gyerekeimnek szólítod őket? tök gáz, hogy kölykök. |
23722. Lajos0528 (2011-02-03 11:12.22) - (válasz Bdt 23720. hozzászólására) |
Csak hülyéskedtem. A fene gondolta volna, amikor nekiláttam, hogy nálunk is van olajkóstoló. |
23721. Lajos0528 (2011-02-03 11:11.28) - (válasz Crazy 23715. hozzászólására) |
A múltkor megkívántam valami édeset, este sütöttem 24 palacsintát -pont ennyi lett, tök magától...-, cukrozott dejóval töltöttem, de a kölykök nem bánták. |
23720. Bdt (2011-02-03 11:11.23) - (válasz Lajos0528 23719. hozzászólására) |
jah, bocs, ha untattalak. |
23719. Lajos0528 (2011-02-03 11:09.28) - (válasz Bdt 23714. hozzászólására) |
... kellett nekem hülyéskedni... |
23718. Bdt (2011-02-02 10:50.01) - (válasz Anren 23717. hozzászólására) |
azokat is imádom, tésztából már undorom van, annyit ettem mostanában . És az olajokból is elegem van,már itthon sem bírok ránézni a flakonra. |
23717. Anren (2011-02-02 10:41.13) |
mostanában a rakott mindenféle jön be, sokszor improvizálva teszem össze a dolgokat, legutóbb krumpli, cukkini, sajt, kolbász ás sonka voltak az alap összetevők.
Na meg a tél miatt a tészta tésztával, kell az energia. |
23716. Bdt (2011-02-02 10:41.11) - (válasz Crazy 23715. hozzászólására) |
imádom ezt a levest,meg minden levest, meg mindent ,ami káposztás és padlizsános.
a palacsintát próbált ki úgy, hogy csinálsz egy kevéske kovászt élesztőből és a tésztához kevered, összehasonlíthatatlanul finomabb és semeddig nem tart,:) |
23715. Crazy (2011-02-02 07:04.11) |
Frankfurti leves lesz meg még valami mellé.Talán palacsinta... |