Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2025-01-23
A brutalista
A vörös sziget
Éretlenségi
Paddington Peruban
Szicíliai randevú

2025-01-16
Csak lélegezz
Farkasember
Határtalanul
Szerethető
Véletlenül írtam egy könyvet

2025-01-09
Családi terápia
Egy csiga emlékiratai
Gengszterzsaruk: Pantera

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Fortune hadművelet - A nagy átverés
- Film+, 21:00
Hajsza egy gyilkos után
- Viasat Film, 21:00
A Sakál
- RTL Három, 21:00
Az élet dicsérete
- Epic Drama, 21:00
Dzsungelhajsza
- Filmbox Premium, 21:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
John Carpenter (77)
Richard Bohringer (83)
Richard T. Jones (53)
Kabir Bedi (79)
Ricardo Darin (68)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
David Lynch - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Filmkereső
The Bay - Vélemények
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Pókember 3. aaaaa
Jodi Lyn O'Keefe aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (578. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 ... végére
23474. Liz-i (2011-01-14 16:43.54)   - (válasz Bdt 23473. hozzászólására)
Érződik rajta a kóla íz megsülve? Ha igen, érdekes, nem gondoltam volna, hogy hőstabil a kóla aroma....


23473. Bdt (2011-01-14 16:30.45)   - (válasz Lajos0528 23471. hozzászólására)
Itt meg a kólás süti.



23472. Lajos0528 (2011-01-14 16:21.38)   - (válasz Lajos0528 23471. hozzászólására)
Nem is lett rossz.


23471. Lajos0528 (2011-01-14 15:56.25)  
Már sütőben a narancsos piskóta...


23470. Liz-i (2011-01-14 15:40.26)   - (válasz Pítör 23469. hozzászólására)
Én megmondtam volna kibontás előtt hogy így lesz :-)


23469. Pítör (2011-01-14 11:31.02)  
konzerv sólet (magasságos egek az igazival köszönőviszonyban sincs)


23468. Birka78 (2011-01-14 11:02.17)   - (válasz Bdt 23466. hozzászólására)
Az tényleg olyan. :D


23467. Bdt (2011-01-14 10:58.17)   - (válasz Birka78 23465. hozzászólására)
de! bors.


23466. Bdt (2011-01-14 10:58.04)   - (válasz Birka78 23463. hozzászólására)
szívesen! XD

A kínai édes-savanyú leves is ilyen. Egyszer megkóstoltam, borzalmas. Kipróbáltam: Jó sokat bevettem a számba és a csap fölött eljátszottam a hányást, tökéletesen olyan volt, ízre,állagra mindenhogy.:)


23465. Birka78 (2011-01-14 10:57.38)   - (válasz Bdt 23464. hozzászólására)
Fehérbor? Nem fehérborsot akartál írni? A fehérbort majd iszom én hozzá. :)


23464. Bdt (2011-01-14 10:56.20)   - (válasz Birka78 23462. hozzászólására)
Kukorica megfő, ha konzerv akkor is egy picit, hagymával együtt. Tehát. meg kell főzni őket, leszűrni, bele a turmixgépbe egy kis főzőlével együtt, tej-tejszín keverékét hozzáadni, annyira,amennyire sűrűre szertnéd. Beledobsz egy pici vajat is, só, fehérbor, fokhagyma, gyömbér. Joghurttal tálalod.


23463. Birka78 (2011-01-14 10:54.28)   - (válasz Bdt 23461. hozzászólására)
Na, ha legközelebb eszem, lehet, ez jut majd eszembe. :)


23462. Birka78 (2011-01-14 10:54.16)   - (válasz Bdt 23460. hozzászólására)
Kukoricakrémleves? Olyat még nem csináltam, de a gyerekek miatt időnként kukoricafőzeléket kell készítenem. Mondjuk az néha olyan, mint a leves. :D


23461. Bdt (2011-01-14 10:47.50)   - (válasz Birka78 23459. hozzászólására)
sóskát utálom, részeghányás íze van.:)


23460. Bdt (2011-01-14 10:47.15)   - (válasz Birka78 23458. hozzászólására)
Sóska kivételével minden jöhet, sütve, párolva, fagyiban, nekem mindegy!:)

Leégettem a kézi mixerem zsinórját, de veszek egyet és akkor jön a padlizsánkém leves,joghurttal.
Ja4 a brutál, a kukoricakrém leves! Jézusom de jó az,joghurtal.


23459. Birka78 (2011-01-14 10:45.31)   - (válasz Bdt 23457. hozzászólására)
A spenót sem rossz. A férjemmel sikerült úgy megszerettetni, hogy két tányérral is eszik belőle. Meg a sóskát is. :D


23458. Birka78 (2011-01-14 10:44.51)   - (válasz Bdt 23456. hozzászólására)
Az is finom lehet. Én szoktam úgy is, hogy apró kockákra vágom, vajban megpárolom, rakok rá borsot, sót, aztán a tányérban leöntöm tejföllel.


23457. Bdt (2011-01-14 10:43.09)   - (válasz Birka78 23455. hozzászólására)
ó, engem nem lehetett kivonszolni a telekre, apa volt a nagy őstermelő.
Azért jó lenne egy kis kertecske, sok spenóttal meg minden finomsággal.
De tényleg nagy meló.


23456. Bdt (2011-01-14 10:41.44)   - (válasz Birka78 23453. hozzászólására)
van a tejfölös cukkinikrém, az is nagyon finom, ugyanúgy készül, mint a padlizsánkrém, csak a megsütött és meghámozott cukkiniből kinyomod a vizet, nagyon magas a víztartalma. simán veheted a ránézett adag kétszeresét, ha készítesz


23455. Birka78 (2011-01-14 10:40.45)   - (válasz Bdt 23454. hozzászólására)
Nekünk nagy az udvarunk, de a lustaságunk is sajnos. Így elég kevés dolog terem. :D


23454. Bdt (2011-01-14 10:39.42)   - (válasz Birka78 23453. hozzászólására)
Tudom, ismerem a cukkinifasírtot. Valamelyik nap répás.tökmagos kenyeret vettem. Nem vagyok egy nagy kenyérevő sem, de ez olyan finom volt a padlizsánnal...:)

Addig volt jó, míg volt telkünk. Apukám ott élt és minden volt


23453. Birka78 (2011-01-14 10:37.26)   - (válasz Bdt 23452. hozzászólására)
Ezzel én is így vagyok. Még ilyenkor télen is el-elcsábulok. Nyáron, amikor szezonja van, szinte minden nap kell ennem ilyesmiket valamilyen formában. :D
Én a cukkinifasírtot is nagyon szeretem, lereszelt zsenge cukkiniből. Isteni finom, és ne olyan pepecs munka, mint kirántani.


23452. Bdt (2011-01-14 10:35.33)   - (válasz Birka78 23451. hozzászólására)
az van, hogy nyáron,amiből legtöbb van itthon az a padlizsán. nincs olyan ,hogy nincs. azt vettem észre, hogy nem érdekel az ára, most is így van. előbb eszem meg,mint mondjuk a húsokat. Eszem húst, de boldogan elvagyok nélküle is.


23451. Birka78 (2011-01-14 10:34.14)   - (válasz Bdt 23450. hozzászólására)
Jobb, ha nem is beszélünk róla, úgy megkívántam a patiszont meg a padlizsánt.
Kénytelen voltam hozni magamnak egy nutellás kenyeret, mert előbbiekből nincs itthon. :D


23450. Bdt (2011-01-14 10:32.58)   - (válasz Birka78 23449. hozzászólására)
imádom, a paatiszon a második kedvenc.
Én a török,arab,görög konyhát szeretem a leginkább, egészen biztos, hogy a padlizsán miatt.
most vettem isteni fűszereket, kifolyik már a szekrényemből a sok fűszer.


23449. Birka78 (2011-01-14 10:30.37)   - (válasz Bdt 23447. hozzászólására)
Köszi. :) Kár, hogy nincs itthon...

A cukkinit meg a patiszont is nagyon szeretem. Nyáron napi szinten ezeket eszem, szinte kidurranásig. :D


23448. Bdt (2011-01-14 10:30.17)  
de a neten hibás receptek vannak fenn a padlizsánpörköltnél, én is rosszul tudtam egy darabig. Mindenhol együtt dinsztelik a padlizsánt a hagymával. így nem lesz jó, mert megmarad a padlizsán szivacsos állaga. Csak sütve szabad beletenni.:)


23447. Bdt (2011-01-14 10:29.12)   - (válasz Birka78 23446. hozzászólására)
Csinálsz egy paradicsomos , nagyon fokhagymás pörköltalapot és abba beleteszed a kockákra vágott olajban sült padlizsánt és összefőzöd kb 3 percen keresztül. a joghurtosnál is sült padlizsánkockák összekeverve a joghurttal.



23446. Birka78 (2011-01-14 10:26.32)   - (válasz Bdt 23445. hozzászólására)
A padlizsánpörkölt hogy készül?
A joghurtosnál megpárolod és beleteszed joghurtba?


23445. Bdt (2011-01-14 10:25.38)   - (válasz Birka78 23444. hozzászólására)
most leginkább padlizsánpörkölt vagy ragu, ki,hogy nevezi, jó rizzsel, pirítóson, magos kifliben. mindegy. A másik változata a joghurtos padlizsán, abból is literszámra tudok enni.


elejére ... 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk