Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
Fortune hadművelet - A nagy átverés - Film+, 21:00 |
Hajsza egy gyilkos után - Viasat Film, 21:00 |
A Sakál - RTL Három, 21:00 |
Az élet dicsérete - Epic Drama, 21:00 |
Dzsungelhajsza - Filmbox Premium, 21:35 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
John Carpenter (77) |
Richard Bohringer (83) |
Richard T. Jones (53) |
Kabir Bedi (79) |
Ricardo Darin (68) |
További szülinaposok |
Legfrissebb fórumok |
David Lynch - Vélemények |
- Filmes Sámánok Rendje - |
Filmkereső |
The Bay - Vélemények |
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja! |
További fórumok |
Utoljára értékeltétek |
Pókember 3. |
Jodi Lyn O'Keefe |
23474. Liz-i (2011-01-14 16:43.54) - (válasz Bdt 23473. hozzászólására) |
Érződik rajta a kóla íz megsülve? Ha igen, érdekes, nem gondoltam volna, hogy hőstabil a kóla aroma.... |
23473. Bdt (2011-01-14 16:30.45) - (válasz Lajos0528 23471. hozzászólására) |
Itt meg a kólás süti. |
23472. Lajos0528 (2011-01-14 16:21.38) - (válasz Lajos0528 23471. hozzászólására) |
Nem is lett rossz. |
23471. Lajos0528 (2011-01-14 15:56.25) |
Már sütőben a narancsos piskóta... |
23470. Liz-i (2011-01-14 15:40.26) - (válasz Pítör 23469. hozzászólására) |
Én megmondtam volna kibontás előtt hogy így lesz :-) |
23469. Pítör (2011-01-14 11:31.02) |
konzerv sólet (magasságos egek az igazival köszönőviszonyban sincs) |
23468. Birka78 (2011-01-14 11:02.17) - (válasz Bdt 23466. hozzászólására) |
Az tényleg olyan. :D |
23467. Bdt (2011-01-14 10:58.17) - (válasz Birka78 23465. hozzászólására) |
de! bors. |
23466. Bdt (2011-01-14 10:58.04) - (válasz Birka78 23463. hozzászólására) |
szívesen! XD
A kínai édes-savanyú leves is ilyen. Egyszer megkóstoltam, borzalmas. Kipróbáltam: Jó sokat bevettem a számba és a csap fölött eljátszottam a hányást, tökéletesen olyan volt, ízre,állagra mindenhogy.:) |
23465. Birka78 (2011-01-14 10:57.38) - (válasz Bdt 23464. hozzászólására) |
Fehérbor? Nem fehérborsot akartál írni? A fehérbort majd iszom én hozzá. :) |
23464. Bdt (2011-01-14 10:56.20) - (válasz Birka78 23462. hozzászólására) |
Kukorica megfő, ha konzerv akkor is egy picit, hagymával együtt. Tehát. meg kell főzni őket, leszűrni, bele a turmixgépbe egy kis főzőlével együtt, tej-tejszín keverékét hozzáadni, annyira,amennyire sűrűre szertnéd. Beledobsz egy pici vajat is, só, fehérbor, fokhagyma, gyömbér. Joghurttal tálalod. |
23463. Birka78 (2011-01-14 10:54.28) - (válasz Bdt 23461. hozzászólására) |
Na, ha legközelebb eszem, lehet, ez jut majd eszembe. :) |
23462. Birka78 (2011-01-14 10:54.16) - (válasz Bdt 23460. hozzászólására) |
Kukoricakrémleves? Olyat még nem csináltam, de a gyerekek miatt időnként kukoricafőzeléket kell készítenem. Mondjuk az néha olyan, mint a leves. :D |
23461. Bdt (2011-01-14 10:47.50) - (válasz Birka78 23459. hozzászólására) |
sóskát utálom, részeghányás íze van.:) |
23460. Bdt (2011-01-14 10:47.15) - (válasz Birka78 23458. hozzászólására) |
Sóska kivételével minden jöhet, sütve, párolva, fagyiban, nekem mindegy!:)
Leégettem a kézi mixerem zsinórját, de veszek egyet és akkor jön a padlizsánkém leves,joghurttal. Ja4 a brutál, a kukoricakrém leves! Jézusom de jó az,joghurtal. |
23459. Birka78 (2011-01-14 10:45.31) - (válasz Bdt 23457. hozzászólására) |
A spenót sem rossz. A férjemmel sikerült úgy megszerettetni, hogy két tányérral is eszik belőle. Meg a sóskát is. :D |
23458. Birka78 (2011-01-14 10:44.51) - (válasz Bdt 23456. hozzászólására) |
Az is finom lehet. Én szoktam úgy is, hogy apró kockákra vágom, vajban megpárolom, rakok rá borsot, sót, aztán a tányérban leöntöm tejföllel. |
23457. Bdt (2011-01-14 10:43.09) - (válasz Birka78 23455. hozzászólására) |
ó, engem nem lehetett kivonszolni a telekre, apa volt a nagy őstermelő.
Azért jó lenne egy kis kertecske, sok spenóttal meg minden finomsággal. De tényleg nagy meló. |
23456. Bdt (2011-01-14 10:41.44) - (válasz Birka78 23453. hozzászólására) |
van a tejfölös cukkinikrém, az is nagyon finom, ugyanúgy készül, mint a padlizsánkrém, csak a megsütött és meghámozott cukkiniből kinyomod a vizet, nagyon magas a víztartalma. simán veheted a ránézett adag kétszeresét, ha készítesz |
23455. Birka78 (2011-01-14 10:40.45) - (válasz Bdt 23454. hozzászólására) |
Nekünk nagy az udvarunk, de a lustaságunk is sajnos. Így elég kevés dolog terem. :D |
23454. Bdt (2011-01-14 10:39.42) - (válasz Birka78 23453. hozzászólására) |
Tudom, ismerem a cukkinifasírtot. Valamelyik nap répás.tökmagos kenyeret vettem. Nem vagyok egy nagy kenyérevő sem, de ez olyan finom volt a padlizsánnal...:)
Addig volt jó, míg volt telkünk. Apukám ott élt és minden volt |
23453. Birka78 (2011-01-14 10:37.26) - (válasz Bdt 23452. hozzászólására) |
Ezzel én is így vagyok. Még ilyenkor télen is el-elcsábulok. Nyáron, amikor szezonja van, szinte minden nap kell ennem ilyesmiket valamilyen formában. :D
Én a cukkinifasírtot is nagyon szeretem, lereszelt zsenge cukkiniből. Isteni finom, és ne olyan pepecs munka, mint kirántani. |
23452. Bdt (2011-01-14 10:35.33) - (válasz Birka78 23451. hozzászólására) |
az van, hogy nyáron,amiből legtöbb van itthon az a padlizsán. nincs olyan ,hogy nincs. azt vettem észre, hogy nem érdekel az ára, most is így van. előbb eszem meg,mint mondjuk a húsokat. Eszem húst, de boldogan elvagyok nélküle is. |
23451. Birka78 (2011-01-14 10:34.14) - (válasz Bdt 23450. hozzászólására) |
Jobb, ha nem is beszélünk róla, úgy megkívántam a patiszont meg a padlizsánt.
Kénytelen voltam hozni magamnak egy nutellás kenyeret, mert előbbiekből nincs itthon. :D |
23450. Bdt (2011-01-14 10:32.58) - (válasz Birka78 23449. hozzászólására) |
imádom, a paatiszon a második kedvenc.
Én a török,arab,görög konyhát szeretem a leginkább, egészen biztos, hogy a padlizsán miatt. most vettem isteni fűszereket, kifolyik már a szekrényemből a sok fűszer. |
23449. Birka78 (2011-01-14 10:30.37) - (válasz Bdt 23447. hozzászólására) |
Köszi. :) Kár, hogy nincs itthon...
A cukkinit meg a patiszont is nagyon szeretem. Nyáron napi szinten ezeket eszem, szinte kidurranásig. :D |
23448. Bdt (2011-01-14 10:30.17) |
de a neten hibás receptek vannak fenn a padlizsánpörköltnél, én is rosszul tudtam egy darabig. Mindenhol együtt dinsztelik a padlizsánt a hagymával. így nem lesz jó, mert megmarad a padlizsán szivacsos állaga. Csak sütve szabad beletenni.:) |
23447. Bdt (2011-01-14 10:29.12) - (válasz Birka78 23446. hozzászólására) |
Csinálsz egy paradicsomos , nagyon fokhagymás pörköltalapot és abba beleteszed a kockákra vágott olajban sült padlizsánt és összefőzöd kb 3 percen keresztül. a joghurtosnál is sült padlizsánkockák összekeverve a joghurttal. |
23446. Birka78 (2011-01-14 10:26.32) - (válasz Bdt 23445. hozzászólására) |
A padlizsánpörkölt hogy készül?
A joghurtosnál megpárolod és beleteszed joghurtba? |
23445. Bdt (2011-01-14 10:25.38) - (válasz Birka78 23444. hozzászólására) |
most leginkább padlizsánpörkölt vagy ragu, ki,hogy nevezi, jó rizzsel, pirítóson, magos kifliben. mindegy. A másik változata a joghurtos padlizsán, abból is literszámra tudok enni. |