Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2025-01-23
A brutalista
A vörös sziget
Éretlenségi
Paddington Peruban
Szicíliai randevú

2025-01-16
Csak lélegezz
Farkasember
Határtalanul
Szerethető
Véletlenül írtam egy könyvet

2025-01-09
Családi terápia
Egy csiga emlékiratai
Gengszterzsaruk: Pantera

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A láthatatlan ember
- HBO, 00:01
Elysium - Zárt világ
- Cinemax2, 00:15
Hitman, a bérgyilkos
- Mozi+, 00:25
Ali
- Film4, 00:35
Replikáns
- Film Mánia, 00:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
John Carpenter (77)
Richard Bohringer (83)
Richard T. Jones (53)
Kabir Bedi (79)
Ricardo Darin (68)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
David Lynch - Vélemények
A Straight Story - Igaz történet - Vélemények
Az apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2. - Vélemények
Filmkereső
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
24-es aaaaa
Ian McShane aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (586. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 ... végére
23234. Bdt (2010-12-21 18:34.23)   - (válasz Bdt 23231. hozzászólására)
egy rozmaringos, narancsos, bőrös malackaraj, egyben sütve?. Hm:)


23233. Bdt (2010-12-21 18:32.41)   - (válasz Lajos0528 23221. hozzászólására)
Imádok dzsemeket készíteni, narancs dzsem mandulamaggal...jaj , nekem



23232. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2010-12-21 18:29.29)   - (válasz Lajos0528 23221. hozzászólására)
diós-gesztenyés párosítást még nem hallottam.Narancsdzsem nagyon szimpatikus.


23231. Bdt (2010-12-21 18:27.37)  
De fogalmam sincs karácsonykor miket főzzek, annyi ötlet van a fejemben, hogy dönteni sem tudok.


23230. Bdt (2010-12-21 18:27.02)  
Petrezselymes-joghurtos-currys karalábé főzelék, rántott sajttal. Isteni.


23229. Tünde71 (2010-12-21 18:25.52)  
Gombaleves, Lángos


23228. Lajos0528 (2010-12-21 15:28.03)   - (válasz Birka78 23226. hozzászólására)
Hogyne.
Csakis.
Idő-, és tér-ugrás...
Még itthon is elleszek éjfélig! Főleg, hogy leégettem az első adag cukrot...


23227. Riche (2010-12-21 15:08.07)  
Nálunk: halászlé, fokhagymás süllő egészben sütve valami majonézes cuccal, és mandulás mézes süti.


23226. Birka78 (2010-12-21 15:07.18)   - (válasz Lajos0528 23225. hozzászólására)
Lajos, eljöhetnél hozzánk is. Itt is jól jönne egy dolgos kéz. Fáj a fejem, és nincs kedvem sütni.


23225. Lajos0528 (2010-12-21 15:06.11)  
1. 200-250 db mézessüti megsütve, család elől elrekkentve...
2. család megebédeltetve, konyhából továbbra is kitiltva...
3. mákos beigli tésztája begyúrva pihen, mák már előfőzve hűl
4. nekiállok a diónak előfőzni.

Sosem végzek, ammá biztos...


23224. Riche (2010-12-21 14:15.44)   - (válasz Lajos0528 23223. hozzászólására)
Nagy család = sok meló, és ez nemcsak az ünnepre vonatkozik nálatok, ez biztos.


23223. Lajos0528 (2010-12-21 12:10.45)  
Amit utálok a karácsonyban, az az előkészület napjai: ma pl. készül
5-6 tepsi mézes sütemény,
2 db mákos beigli,
2 db diós beigli,
szét kell szednem 2 db csirkét és pár csirkecombot,
főznöm kell ebédet mára
és holnapra.

Hülye, aki elirigyli tőlem, kivéve persze azok, akiknek még ennyi sem jutott.


23222. Lajos0528 (2010-12-20 13:48.56)   - (válasz Bdt 23211. hozzászólására)
Hát, nem való annak, aki nem szereti az aszalt gyümölcsöt, az egyszer biztos.


23221. Lajos0528 (2010-12-20 13:48.05)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 23210. hozzászólására)
Lesz 2 db mákos, és 2 db diós-gesztenyés, sok mazsolával és persze dejóval dió helyett... Holnap megcsinálom és lefagysztom, később nem lesz rá időm.

Viszont észrevettem, hogy a TESCOban a 2kg-os narancs húsa könnyedén kijön a gerezdből, lehet, hogy csinálok egy narancsdzsemet. 149 Ft/kg-ból már megéri, nem?


23220. Lajos0528 (2010-12-20 13:45.09)   - (válasz Vassibi 23209. hozzászólására)
Kösz.

Igazából sokat tudok és ha látok valami újat, vagy megjegyzem, vagy még inkább: átdolgozom. Tudok már annyira, hogy az átdolgozott dolgok is sikerülnek -kivéve ezek a dög kekszek, időnként elcsesződnek, kimért alapanyagokkal is, és nem tudom, miért.


23219. Anren (2010-12-20 08:50.47)   - (válasz Anitabagwell 23218. hozzászólására)
:D
sztem hazafelé veszek egy szééééép nagy csülköt
*nyálcsorgatva ábrándozik


23218. Anitabagwell (2010-12-20 08:42.55)   - (válasz Anren 23216. hozzászólására)
de úgy, hogy mi lenne a hozzáillő köret, hát azt nem tudom :D mindent össze-vissza esznek ezek a spanyolok...:)


23217. Anitabagwell (2010-12-20 08:42.23)   - (válasz Anren 23216. hozzászólására)
én sült krumplival ettem, meg tartármártással.


23216. Anren (2010-12-20 08:39.43)   - (válasz Anitabagwell 23212. hozzászólására)
o.O
érdekesen hangzik...
és ezt magában vagy van vmi köret is mellé?


23215. Anren (2010-12-20 08:38.27)   - (válasz Bdt 23211. hozzászólására)
XD


23214. Anitabagwell (2010-12-20 08:36.33)   - (válasz Vassibi 23213. hozzászólására)
igazán nincs mit, örülök, hogy segíthettem :)
majd ha megcsináltad írj, hogy milyen lett! :)


23213. Vassibi (2010-12-19 18:17.08)   - (válasz Anitabagwell 23212. hozzászólására)
Köszönöm neked!Igazán aranyos vagy és minden jót kívánok.


23212. Anitabagwell (2010-12-19 08:56.10)  
Vassibi!
Itt a recept!
Elnézés mindenkitől, de egyáltalán nem vagyok jártas a konyhában, és nem ismerem a "szakkifejezéseket" :D Igyekeztem jól lefordítani, de hát nem tudom...:D
Jónak kell lennie.

Codillo

4 személyre
Hozzávalók:
1 csülök (ez tulajdonképpen a codillo)
100 g felkockázott szalonna
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
kakukkfű
babér
zsír (ennél a 3-nál nem írja mennyi kell)
1 káposzta vagy kisfej vöröskáposzta
1 pohár vörösbor

Elkészítés:
Először a megtisztított csülköt 12 órán át hideg vízbe kell áztatni. Aztán egy serpenyőben megpároljuk/dinszteljük a szalonnát, a fokhagymát, a vöröshagymát, a kakukkfüvet és a babért, olajon vagy zsíron. Végül hozzáadjuk a felszeletelt káposztát és a csülköt, majd egy kicsit megsózzuk. Elkezdjük főzni, egészen addig amíg a csülök nem lesz puha, a káposzták meg nem kezdenek el púposodni (na ezt hogy hogy kell konyhai nyelven fordítani, nem tudom). Ha túl száraz lenne, lehet hozzá adni egy kis erőlevest, tálalás előtt nem sokkal pedig bele kell önteni az 1 pohár vörösbort.


23211. Bdt (2010-12-19 04:38.46)   - (válasz Lajos0528 23206. hozzászólására)
Már bocs, de blőöööö.:)


23210. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2010-12-19 04:16.21)   - (válasz Lajos0528 23208. hozzászólására)
Szoktál bájglit sütni, és milyet? Én gesztenyés-meggyest, szilvalekváros-marcipánost, diós-narancsosat, sima mákosat rendeltem.


23209. Vassibi (2010-12-18 23:40.18)  
Már régóta figyelem,hogy milyen kisérletező vagy és jó dolgokat okoskodsz ki.


23208. Lajos0528 (2010-12-18 23:09.09)   - (válasz Vassibi 23207. hozzászólására)
Saját találmány. Én legalábbis így gondolok rá...


23207. Vassibi (2010-12-18 23:06.26)   - (válasz Lajos0528 23206. hozzászólására)
Ez is jó. Köszi.


parfumeshop.hu banner

23206. Lajos0528 (2010-12-18 23:01.34)   - (válasz Vassibi 23204. hozzászólására)
Húsdarálón átküldeni aszalt gyümölcsöt -mazsola a legolcsóbb-, összegyúrni darált dióval -dejó olcsóbb- vagy más alkalmas darálékkal, esetleg pirított szezámmaggal; végül gombócozni, gömbölyíteni és kedv szerint meghempergetni kókuszreszelékben, darált kekszben vagy bármi jóban. Közepében plusz finomság elrejthető!


23205. Anitabagwell (2010-12-18 23:01.31)  
januárig az utolsó spanyol vacsorám:
sültkrumpli és kukoricás ráksaláta.


elejére ... 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk