Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
Argonauták - HBO3, 07:27 |
Kamuvőlegény - Moziverzum, 07:30 |
Csillagok között - Mozi+, 08:10 |
Szellemíró - Filmbox Extra HD, 08:40 |
A meglepetés - RTL Három, 08:40 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
John Carpenter (77) |
Richard Bohringer (83) |
Richard T. Jones (53) |
Kabir Bedi (79) |
Ricardo Darin (68) |
További szülinaposok |
Legfrissebb fórumok |
Donald Trump - Vélemények |
Mit hallgatsz most? |
Terület (sorozat) - Vélemények |
Fekete telefon - Vélemények |
Kézilabda - szeretitek? Van kedvenc csapatotok? |
További fórumok |
Utoljára értékeltétek |
Ad Vitam |
Stéphane Caillard |
15944. Anitabagwell (2009-09-27 08:55.15) |
hali, csinált már valaki errefelé Gazpacho-t?
ma próbálom ki először, kíváncsi leszek rá :DDD. elhatároztam, hogy végre megtanulok főzni XD (jó, ezt nem kell főzni, de kezdésnek nem rossz xD) és végigfőzöm a spanyol nemzeti kajákat :D szóval aki csinált/evett már Gazpacho-t, elmondaná a tapasztalatait? :D |
15943. Teknősbéka (2009-09-26 17:35.57) |
még kezdő szakács vagyok |
15942. Teknősbéka (2009-09-26 17:35.43) - (válasz Riche 15941. hozzászólására) |
tudom, de nem akarom mégegyszer elrontani :) |
15941. Riche (2009-09-26 17:23.50) - (válasz Teknősbéka 15940. hozzászólására) |
Na, ne máááár....:DD
Ez pofon egyszerű pedig.:) |
15940. Teknősbéka (2009-09-26 17:19.04) - (válasz Riche 15939. hozzászólására) |
csak ajánlani tudom mindenkinek
az elékészítését meg inkább másra bízom :) |
15939. Riche (2009-09-26 17:13.07) - (válasz Teknősbéka 15938. hozzászólására) |
Gondoltam, hogy van benne ananász, biztosan fincsi, majd 1x lehet, hogy ki fogom próbálni én is. |
15938. Teknősbéka (2009-09-26 17:07.05) - (válasz Riche 15937. hozzászólására) |
[link] ilyen és nagyon finom és max 1 óra az elkészítése |
15937. Riche (2009-09-26 17:04.54) - (válasz Teknősbéka 15936. hozzászólására) |
Csak ne add fel! :) Szívesen!
Milyen is pontosan ez a kajcsi? |
15936. Teknősbéka (2009-09-26 17:03.27) - (válasz Riche 15927. hozzászólására) |
köszi a bíztatást :) |
15935. Riche (2009-09-26 17:02.05) - (válasz Alfa156 15932. hozzászólására) |
Szia!
Egészségedre.:D |
15934. Riche (2009-09-26 17:01.33) - (válasz Remkat 15931. hozzászólására) |
Tényleg? Ezt nem gondoltam volna...
Ezen még sosem gondolkoztam...szeretek (szeretnék) minél több dolgot kipróbálni, de a családunk nagy része a hagyományos ízeket szereti. Azért néha-néha beújítok 1-2 dologgal, aztán vagy sikerélményem van, vagy nem kell többet olyat főzni. Hálisten azért ritkán van ilyen helyzet. Visszatérve a kérdésedre, teljesen mind1, hogy bonyolult, vagy egyszerű annak a biz.ételnek az elkészítése szívesen bevállalom. Úgyhogy kimondottan szeretek főzni mindent.:) Sütni annyira nem, azért nagy ritkán az is előfordul. |
15933. Remkat (2009-09-26 17:01.31) - (válasz Alfa156 15932. hozzászólására) |
Szia!
Ilyet se ettem még! :D Mindenesetre: egészségedre! :) |
15932. Alfa156 (2009-09-26 16:59.58) |
Sziasztok. Nálunk fácán volt fatálcán meg afrikaitulok nyárson. :D |
15931. Remkat (2009-09-26 16:56.21) - (válasz Riche 15930. hozzászólására) |
Nekem is van hagyományos szakácskönyvem, de sajna abban nincs benne.
Mit szeretsz legjobban főzni? |
15930. Riche (2009-09-26 16:54.04) - (válasz Remkat 15929. hozzászólására) |
Ha emlékeim nem csalnak...anno még hagyományos szakácskönyvből néztem ki a receptet, hol volt akkor még net? :D
Amúgy, meg tényleg nagy segítség, mert szinte mindent meg lehet tudni, ha kíváncsi az ember valamire. |
15929. Remkat (2009-09-26 16:51.08) - (válasz Riche 15928. hozzászólására) |
Azért készítettem eddig porból, mert nem tudtam a receptjét. Most, hogy van netem, megkerestem. Nekem is jobban ízlett így. |
15928. Riche (2009-09-26 16:49.27) - (válasz Remkat 15926. hozzászólására) |
Ügyeske vagy!:) Én sosem porból készítettem, még az elején sem amikor kezdtem főzőcskézni. De, gondolom te is érezted, hogy ez finomabb lett.:) |
15927. Riche (2009-09-26 16:48.13) - (válasz Teknősbéka 15925. hozzászólására) |
Az nem jó, az a jó, ha pont eltalálod az arányokat...nem baj, majd legközelebb jobban sikerül biztosan.:)) |
15926. Remkat (2009-09-26 16:03.17) |
Ma bolognai spagetti volt ebédre, most először nem porból készítettem a szószt. Anyu szerint jól sikerült. |
15925. Teknősbéka (2009-09-26 15:24.42) |
ma hawaii rakott tésztát csináltam ebédre csak kicst elszúrtam mert a mártás nem itatta át eléggé a tásztát és kicsit kemény maradt :S |
15924. Riche (2009-09-26 14:52.14) - (válasz Riche 15923. hozzászólására) |
Nagyon finom lett, úgyhogy a család szabadalmaztatta...:D |
15923. Riche (2009-09-26 09:14.26) |
Ma a tesóm főz...házi készítésű lasange-t, kíváncsi leszek a végeredményre.
Esetleg valaki főzött már otthon ilyet? |
15922. Dasztifárló (2009-09-26 01:12.59) |
Egy dolog a súly,ámásik az aklkat,sajnos,tudomásul kell venni |
15921. Jacques24 (2009-09-26 01:08.53) - (válasz Dasztifárló 15920. hozzászólására) |
Sajna. Meg fenékre is. Az a bosszantó hogy közel 10 kiló leadása után se akar eltűnni onnét a felesleg pedig már szinte tökéletes a súlyom. |
15920. Dasztifárló (2009-09-26 01:03.06) |
Látom,te is hasrahízós vagy |
15919. Dasztifárló (2009-09-26 01:02.32) |
Nem kell azért,hogy elfogyj,csúnya a girnyó férfi:) |
15918. Jacques24 (2009-09-26 01:01.27) |
Azt hiszem egy kiharaptatom a felesleget egy cápával. :) |
15917. Dasztifárló (2009-09-26 00:58.04) |
Vigyázz,vigyáz,veszélyes a fiú:) |
15916. Jacques24 (2009-09-26 00:43.50) - (válasz Dasztifárló 15914. hozzászólására) |
Az még odébb van. 1-2 centivel mintha már kisebb lenne. XD |
15915. Dasztifárló (2009-09-26 00:42.04) |
Nincs itt amcsika,hogy dicsekedhess a pocakkal |