![]() | ![]() |
![]() |
Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak | ![]() |
Keress | |
Részletes keresés |
Hamarosan a TV-ben |
A legdrágább ajándék - Cinemax2, 06:01 |
Elit játszma - Film Café, 06:35 |
Lány a tenger fenekén - Film4, 06:40 |
Mission: Impossible - Titkos nemzet - Moziverzum, 06:45 |
80 nap alatt a Föld körül - Film Mánia, 07:10 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Catherine O'Hara (71) |
Dominique Pinon (70) |
Mykelti Williamson (68) |
Steven Weber (64) |
Patsy Kensit (57) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
A brutalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rooney Mara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
754. Dabis daniella (2007-04-23 18:21.29) - (válasz KicsiRéka 753. hozzászólására) |
nekem a 17éves lányom is szereti a tésztát viszont azt mondja mindig úgy érzi hogyéhes marad tőle |
753. KicsiRéka (2007-04-23 18:18.25) - (válasz Dabis daniella 752. hozzászólására) |
uhh
én a tésztáért nem vagyok oda, esetleg van az a kínai tészta saláta, az finom. Egyébként nem tudom másnál van-e ilyen, én éhes vagyok eszek egy pár kanál tésztát aztán hányingerem lesz és nem birok belőle többet enni pedig még éhes vagyok. U.ez van nálam a tojásnál |
752. Dabis daniella (2007-04-23 18:15.48) - (válasz Semprini 749. hozzászólására) |
sajna nincs egyezkedés mivel csak tésztával szeretik.Kérdezem a 3éves kisfiam mit főzzek? válasz tésztát hússal |
751. KicsiRéka (2007-04-23 18:12.10) - (válasz Semprini 749. hozzászólására) |
Ja :D:D |
750. KicsiRéka (2007-04-23 18:11.52) - (válasz Dabis daniella 748. hozzászólására) |
Nálunk is szárnyas minden mennyiségben, meg apám halas, én viszont nem vagyok oda a halért, halászléként megeszem de máshogy nem nagyon. |
749. Semprini (2007-04-23 18:11.08) - (válasz Dabis daniella 748. hozzászólására) |
Kompromisszum: csirkehúsos ételek burgonyakörettel! XD |
748. Dabis daniella (2007-04-23 18:09.44) |
Én nagyon szeretem a krumplis ételeket de a családom a csirkehúsos ételeket szereti |
747. KicsiRéka (2007-04-23 17:55.34) - (válasz Twinkie 746. hozzászólására) |
Sztem is a krupmli a király XD főleg a petrezselymes :D |
746. Twinkie (2007-04-23 17:49.30) |
Rakott Krumpli és minden ami krumplidól van BURGONYA FOREVER XD |
745. KicsiRéka (2007-04-23 17:45.37) - (válasz Dale Cooper 743. hozzászólására) |
Hm..a töltött csirkére szavazok :D |
744. Orgona (2007-04-23 16:30.40) |
Tonhalszelet lisztben hempergetve majd kisütve, burgonya köret, kapormártás.
II. János-Pál pápát ezzel vendégelték meg Pécsett a Pogányban tartott szentmise után. |
743. Dale Cooper (2007-04-23 15:28.35) |
Rántott, vagy töltött csirke..Az nagyon finom |
742. Semprini (2007-04-23 15:11.02) - (válasz Edmond 741. hozzászólására) |
A csombor té nélkül ismerős, a többi igen. A vinetát kivéve. |
741. Edmond (2007-04-23 15:09.55) |
Erdélyi zöldségek:
vineta - padlizsán murok - sárgarépa fuszulyka - bab stb. Az alábbi elnevezéseket használjátok: karalábé, cékla, menta, csombort, kapor, kömény? |
740. Semprini (2007-04-23 15:05.36) - (válasz Edmond 739. hozzászólására) |
Nem ismertem ezen a néven. Egyébként nálunk még petrezselyemgyökeret is tesznek a rizseshúsba, a feleségem viszont zöldség nélkül ismeri. Ahány ház, annyi szokás...:-) |
739. Edmond (2007-04-23 15:00.49) |
Kösz. Bocs, elfelejtettem zárójelbe tenni, hogy a murok sárgarépát jelent! |
738. Semprini (2007-04-23 14:57.09) - (válasz Edmond 737. hozzászólására) |
Akkor egészségedre! Amúgy mi az a murok, mert ezzel a szóval még nem nagyon találkoztam! :-O |
737. Edmond (2007-04-23 14:55.07) |
Nem tudom, ti hogyan nevezitek. Mi szoktuk disznóhús kockákkal és csirkehússal egyaránt készíteni. Rizs, egy kis murok, egy kis petrezselyemzöld, fűszer és hús. Itt is elmegy a gulyáskrém... Aztán egy-két pohárka félédes... (éppen ott tartok) |
736. Semprini (2007-04-23 14:48.08) - (válasz Edmond 735. hozzászólására) |
Arra gondolsz, amit "ludaskásának" becéznek? (Eredetileg libahússal készül, zöldséggel, de prsze bármilyen hússal elkészuíthatő.) |
735. Edmond (2007-04-23 14:45.20) |
A virslit mustárral és tormával szoktam fogyasztani, de majd gulyáskrémmel is kipróbálom.
A rizseshús ismerős? |
734. Semprini (2007-04-23 14:37.56) - (válasz Edmond 733. hozzászólására) |
Én főleg a virslihez szeretem; soha nem mustárral, hanem kizárólag csípős gulyáskrémmel és ketchuppal eszem a virslit! Próbáld ki, ha szereted az ilyeneket! :-) |
733. Edmond (2007-04-23 14:34.50) |
Mondasz valamit. Legközelebb mi is kipróbáljuk.
A pikáns gulyáskrém nagyon menő, még a zsíros kenyérre is teszek, meg a túrós makaronéra (csőtészta), pizzára, laskára. |
732. Semprini (2007-04-23 14:31.39) - (válasz Edmond 731. hozzászólására) |
Én sűrű szósszal szeretem a töltött paprikát, sőt még egy kis csípős gulyáskrémet is szoktam bele tenni, hogy pikánsabb legyen...:-) |
731. Edmond (2007-04-23 14:27.55) - (válasz Semprini 730. hozzászólására) |
Tökéletes meghatározás. Itt Erdélyben nagyon népszerű étel, de én nem nagyon kedvelem. Ma is az volt az ebéd... Rizseshús utána, második fogásként. |
730. Semprini (2007-04-23 13:51.52) - (válasz Edmond 729. hozzászólására) |
Végülis akkor egy híg lével főzött töltött paprika. Én is akartam kérdezni, de gondoltam, hogy nem elírás...:-) |
729. Edmond (2007-04-23 13:47.46) - (válasz KicsiRéka 728. hozzászólására) |
Erdélyben főzik. Egyfajta paradicsomleves, de örölthússal töltött zöldpaprika van benne. |
728. KicsiRéka (2007-04-23 13:04.50) - (válasz Edmond 726. hozzászólására) |
Van olyan hogy töltött paprika leves??? Vagy csak elírtad?:D én ilyenről még nem hallottam |
727. Bizerba (2007-04-23 12:25.06) - (válasz Edmond 726. hozzászólására) |
Pedig. mint tudjuk, kutyaharapást szőrével!!!! |
726. Edmond (2007-04-22 20:21.55) |
Tegnap esküvőn voltunk, telezabáltam magam, s a sörivásban is mértéktelen voltam. Ma délig koplaltam, aztán halat ettünk (a töltött paprika levest kihagytam), s nem fogok vacsorázni sem. Ébredés után üdítőt ittam, később ásványvizet, de korlátlan mennyiségben... Néhány napig nem veszek alkoholt a számba! |
725. Bizerba (2007-04-21 23:10.40) - (válasz Crazy 724. hozzászólására) |
Na, akkor majd végrehajtunk egy helycserés támadást!!!
Már a nagy ho-ho-horgászok így vannak ezzel!! Ne becsüld le azokat a kárászokat, azok adják az igazi finom ízét az alaplének!!!Nyami!!:)) |