Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
Hamarosan a TV-ben |
A gyanú árnyékában - Film Mánia, 02:40 |
Hazugságok hálója - Film Café, 03:05 |
Erdélyi kastély - M5, 03:20 |
Karácsonyi süti katasztrófa - Izaura TV, 03:30 |
Top Gun: Maverick - HBO2, 03:52 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Anthony LaPaglia (66) |
Jonathan Banks (78) |
Minnie Driver (55) |
Kerry Washington (48) |
Kelly Lynch (66) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Lucy |
Jenny Schily |
659. Roberto (2007-03-18 12:50.43) - (válasz Edmond 658. hozzászólására) |
Júht mi nem szoktunk tenni micsbe, csak 100% seri. |
658. Edmond (2007-03-18 12:48.42) |
Ma este József napot köszönteni megyünk egyik barátunkhoz. Ilyenkor mindig óborokat iszünk, s valami ételkülönlegességet készít.
Addig édesanyámnál ebédelünk, aki nagyon ízletes csorbát tud főzni, s utána székelygulyást eszünk, sok tejföllel. Harmadik fogás: aranygaluska. Roberto, igazad van. Disznó- és juhhúst is szoktak vegyíteni a miccshez. Úgy is nagyon finom! |
657. Happy (2007-03-18 12:39.17) |
Nálunk házi gyros volt :) pita nélkül, mert fogyózom :(. |
656. Roberto (2007-03-18 12:39.16) - (válasz Edmond 650. hozzászólására) |
nem csak marha húsból készítik, hanem disznóból is.
Gretárt ettél már amúgy, gondolom igen:) Strandokon nagyon menő ez a miccs (na ne a Baywatchra gondoljatok) Sajnost itt nem ismerik, de isteni tud lenni. Ezt főleg otthon akkor lehet csinálni, mikor baráti, vagy családi összejövetel van. Nyíregyen már páran ismerik, de nem vagyunk elegen...:))) Csirkeszárnyát is érdemes kint a szabadba sötni a flek módra... |
655. Mekare (2007-03-18 12:36.23) |
Gombasaláta lezs valami rántott sajtos bigyóval stb stb |
654. Sam111 (2007-03-18 12:34.00) |
Ahhhh...Ma délben gombás-pacal lesz!!!!!! még nem ettem így, de biztos finom!! HMMMM... |
653. Semprini (2007-03-17 15:53.07) |
Ma rántott csirkemellfilét ebédeltem, szezámmagos bundában, sült krumplival! (Mármint nem rajtam volt szezámos bunda, hanem a csirkemellen!) |
652. Pítör (2007-03-17 11:47.34) - (válasz Edmond 650. hozzászólására) |
akkor ez olyasmi, mint a sevapcsicsa (vagy, hogy irják) |
651. Rauschi (2007-03-17 11:07.31) - (válasz Edmond 650. hozzászólására) |
Hmmm..., már csorog is a nyálam... - he-he-he
Rácson? Mintha grilleznél? Mennyi idő alatt lehet oda leérni? - hi-hi-hi Most jut eszemnbe, hogy még soha nem voltam még Erdélyben. Pedig azt mondják, hogy nagyon szép. Az igazság az, hogy eddig csak nyugatnak mentem. |
650. Edmond (2007-03-17 10:53.29) - (válasz Rauschi 649. hozzászólására) |
Örölt marha- és juhhúsból készül, különböző fűszerek hozzáadásával. Arasznyi kis "kolbászocskák", amit rácson fogok megsütni. Mustárral fogyasztják. |
649. Rauschi (2007-03-17 10:32.16) - (válasz Edmond 648. hozzászólására) |
Halihó, Edmond!
Én nem ismerem, sőt, nem is hallottam róla. Mi is lenne ez? S hogy készítik el? - he-he-he Minden jót! Tiszteletem! |
648. Edmond (2007-03-17 10:30.19) |
Most tértem haza a hétvégi bevásárlásról, s azon töröm a fejem, hogy mit készíthetnék szabadtüzön.
A múlt szombaton bográcsgulyást főztem, ma azt hiszem valami mást kell kitalálnom. A nejem továbbképzőn, délután jön haza, megígértem, hogy készítek valamit. Azt hiszem miccset (mititejnek is nevezik) sütök... Ismeritek? Román eredetű finomság, de talán odaát is szeretitek... |
647. Roberto (2007-03-17 00:15.38) - (válasz Edmond 645. hozzászólására) |
AHH, irigyelek: Ímádom a szalmakrumplit, jó kis gretárral, muzsdéjjal leöntve, hm már fut a nyálam:D
Nem szeretem a nyúlt, se a marhát. |
646. Pítör (2007-03-17 00:13.23) |
Ma pizza volt :) sonkás-szalámis. Hát nem mondom...
Holnap sólet :) |
645. Edmond (2007-03-16 07:31.48) |
Nyuszihús lesz ebédre, szalmakrumplival. Azért nem vadas, mert azt nem szeretem! Azt hiszem egy kis félédes vörösborral fogom lenyomtatni... |
644. Legisfalk (2007-03-16 00:12.09) |
Nálam az ünnepi menü némi fornetti nevű sült tészta volt, közte valamivel, és 11 órán át egy korty folyadékot sem ittam... Még jó, hogy nem találkoztam a vízágyúval! :D |
643. Pítör (2007-03-15 23:57.05) |
Húsleves + csirkepörkölt :) |
642. Semprini (2007-03-15 18:42.54) - (válasz Edmond 641. hozzászólására) |
Hát az akkor nem ebéd lez,hanem vacsora...:-) |
641. Edmond (2007-03-15 18:41.45) |
Sajnos még nem volt időm ebédelni. Hazatérve az ünnepségről, néhány barátunk látogatott meg. Legurítottunk néhány pohár bort, nemrég mentek el. Most küldtem az asszonyt, hogy nézzen valami kaja után. Lehet, hogy hidegtál lesz belőle... |
640. Semprini (2007-03-15 13:14.23) |
Kinél mi az ünnepi menü? :-)
Nálunk sült csirkecomb hagymás burgonyával! |
639. Szilvi18 (2007-03-12 22:04.53) |
Anya sütött tepertös pogácsát.Nyami.!!! Adjunk a gyomornak! :) |
638. Pítör (2007-03-10 23:46.37) |
Holnap: tárkonyos csirkeleves zöldbabbal :) + rostonsült karaj :) |
637. Pítör (2007-03-10 23:44.06) - (válasz Pítör 630. hozzászólására) |
Oh, de kegyetlen jól sikerült :) |
636. Crazy (2007-03-10 18:29.21) - (válasz Legisfalk 633. hozzászólására) |
Én is azt csináltam ma dicsekvés nélkül előre köszönt. |
635. Edmond (2007-03-10 17:35.17) - (válasz Zollern 632. hozzászólására) |
Sajnos, az nem megy... De ha Erdélyben jársz, szívesen meghívlak egy bogrács-partyra!
Különben nagyon ízlett a gulyás, még a szomszédoknak is jutott belőle. |
634. Semprini (2007-03-10 13:56.42) - (válasz Legisfalk 633. hozzászólására) |
Ezt vegyük fenyegetésnek!
Üdv, Legisfalk!:-) A Beszélgetésben várunk! |
633. Legisfalk (2007-03-10 13:55.02) |
Úúú, de remek rakott krumplival hozzott össze az Ég kegyelme. Ropogós szalonnával, kolbásszal, sok sajttal, tojással... Lehet, hogy egy darabig képtelen leszek elmozdulni a gép mellől. :) |
632. Zollern (2007-03-10 12:56.02) - (válasz Edmond 631. hozzászólására) |
Megőőőrülök! Mérvan hogy a krumplin és a hagymán kívül itt esélyem sincs a többi hozzávalóra?
Edmond, nemtudom megoldható-e hogy ebből az ínycsiklandozó gasztronómiai remekből faxon, vagy e-mailben átdobsz nekem egy tányérral? Ha lehet, amíg még meleg. Egy életet mentesz meg vele. Kössz. |
631. Edmond (2007-03-10 07:23.07) |
Gyönyörű idő van itt nálunk, Erdélyben. Úgy tervezem, bográcsgulyást készítek. Császárszalonnát, füstölt oldalast, kolbászkarikákat teszek bele a krumpli mellett, aztán egy kis Erős Pistát, babérlevelet, s sok vöröshagymát, amit megpírítok forró olajban, egy kis háziszalonna társaságában. |
630. Pítör (2007-03-10 00:39.10) |
Na, holnap (vagyis ma, de nekem holnap lesz :D) bolognai spagettit készítek :D hmmmm |