Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2025-01-23
A brutalista
A vörös sziget
Éretlenségi
Paddington Peruban
Szicíliai randevú

2025-01-16
Csak lélegezz
Farkasember
Határtalanul
Szerethető
Véletlenül írtam egy könyvet

2025-01-09
Családi terápia
Egy csiga emlékiratai
Gengszterzsaruk: Pantera

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A karácsonyi ajándékok varázsa
- Izaura TV, 09:00
Talpig zűrben 3.
- Film+, 09:15
Bajnokok 2.
- Cinemax2, 09:40
Oviapu
- Film Café, 09:45
Lopott idő
- Mozi+, 09:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kevin Costner (70)
Paul Freeman (82)
M. C. Gainey (77)
Dave Bautista (56)
Jane Horrocks (61)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
David Lynch - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Donald Trump - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A homok asszonya aaaaa
Alain Chabat aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (684. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 ... végére
20294. Whyteangel (2010-06-07 14:11.37)   - (válasz Orgona 20293. hozzászólására)
Nálunk is palacsinta van :)) Sárgabarack lekvárral...hmmm. :))


20293. Orgona (2010-06-07 14:09.05)  
A mai ebéd sonkás-tejfeles lencseleves volt, túrós és diós-meggyes palacsinta, utána gyümölcs, kávé.


parfumeshop.hu banner

20292. Lajos0528 (2010-06-07 12:06.20)   - (válasz Jacky Musso 20288. hozzászólására)
1994-ben vettem kollégámtól egy nyulat, pucolva-fagyasztva. Nagylányom akkor még csak 4 éves volt. Amikor megmondtam, mi az, a nejemmel együtt elkezdtek nyávogni, hogy jaj, szegény édes, puha, szőrös tapsifüles, hogy ők abból nem eszenek egy falatot sem, meg hogy milyen gonosz vagyok.
Megfőztem pörköltnek, nokedlivel. Azért végül is megkóstolták.

Rághattam le a csontokat.


20291. Riche (2010-06-06 22:47.48)  
Mindenképp beszámolok róla, hogy sikerült majd a tatár.
Köszi a segítséget mindenkinek.:)


20290. Scsc (2010-06-06 22:40.50)   - (válasz Cziki 20279. hozzászólására)
Mi is szoktuk pácolni néha ha van rá idő, kisebb öklömnyi darabokra vágva,igen, egy kis érlelés előnyére válik. És valóban, lehet fehérpecsenyéből is készíteni, az jóval olcsóbb, és ha leszedegetünk róla minden hártyát, inat, akkor észre sem lehet venni a különbséget.


20289. Riche (2010-06-06 22:36.46)   - (válasz Jacky Musso 20288. hozzászólására)
Muhaha!!!!


20288. Jacky Musso (2010-06-06 22:34.52)  
Mert nem zsíros és finom a húsa! Azért szeretem. És ugy szexelek tőle, mint a nyulak!!!! :D


20287. Riche (2010-06-06 22:31.55)   - (válasz Jacky Musso 20285. hozzászólására)
1x ettem tejfölös nyúl paprikást, nem volt rossz.


20286. Teknősbéka (2010-06-06 22:30.59)  
1 hétig nem fogok húst enni


20285. Jacky Musso (2010-06-06 22:30.32)  
Csak nyúlhúst szeretem. És te/ti?


20284. Riche (2010-06-06 22:27.37)   - (válasz Jacky Musso 20283. hozzászólására)
Pacal?


20283. Jacky Musso (2010-06-06 22:24.14)  
Paradicsom leves a kedvencem. És a zöldborsó leves. Meg a saslik (rablóhús)


20282. Riche (2010-06-06 22:16.02)   - (válasz Jacky Musso 20278. hozzászólására)
:D


20281. Riche (2010-06-06 22:15.45)   - (válasz Cziki 20279. hozzászólására)
Szeretem nagyon, csak még sosem csináltam.
Ki fogom próbálni 3 hét múlva jön el az ideje, ez 100%.:)
Köszi!


20280. Cziki (2010-06-06 22:14.49)   - (válasz Jacky Musso 20278. hozzászólására)
Mostanában nem tatároztam...


20279. Cziki (2010-06-06 22:13.45)   - (válasz Riche 20277. hozzászólására)
Ugyanúgy ahogyan Scsc leírta, miután lecsepegtetem az olajat róla.
Ízlelgetni kell, ez végül is erősen fűszerezett étel. Rajta próbáld ki! Vajas pirítóssal mennyei!


20278. Jacky Musso (2010-06-06 22:11.34)  
Kenyér és víz! Ezt pácoljátok!!!


20277. Riche (2010-06-06 22:10.30)   - (válasz Cziki 20276. hozzászólására)
Köszönöm Neked is.:)
Fűszerezés? Mármint a pácolás után?


20276. Cziki (2010-06-06 22:09.01)   - (válasz Riche 20268. hozzászólására)
Nekem bevált a forgókéses változat is, ami elpépesíti a húst.
Amennyiben a pénztárcád szűkebb, fehérpecsenye, vagy comb is megfelel. (marhahús, borjú)
Magam a húst mindíg pácolom felhasználás előtt.
Ez annyit jelent, hogy bedörzsölöm borssal és mustárral (nem sajnálom tőle)
Egy szők magas edénybe étolajat töltök, majd beleeresztem a húst, úgy, hogy az ellepje.(a sorrend fontos, soha ne cseréd fel!) Kap két babérlevelet és megy minimum három napra a hűtőbe.
Ezután szoktam darálni. A rostok így érettebbek ízesebbek. Persze kinek-kinek...mi jön be.


20275. Jacky Musso (2010-06-06 22:08.10)  
Én amit a barátnőm és az anyukája csinál mindent szeretek. Pedig régen válogatós voltam. Érdekes :)


20274. Riche (2010-06-06 21:49.44)   - (válasz Scsc 20272. hozzászólására)
Köszönöm.:)


20273. Scsc (2010-06-06 21:05.32)   - (válasz Scsc 20272. hozzászólására)
Egyszer a forgókéses konyhagépben daráltam meg a húst, és az nagyon nem volt úgy jó, ezért azt nem javaslom.


20272. Scsc (2010-06-06 20:58.08)   - (válasz Riche 20268. hozzászólására)
Sokszor csináltunk már, a vendégeink imádják. Bár általában nem is én, hanem a férjem készíti:
1 kg bélszín, 3 tojássárgája, 2-3 fej vöröshagyma, fokhagyma, ketchup, mustár, bors, pirospaprika, só, olívaolaj. A húst jó finomra kell darálni, akár 2x, a vöröshagymát is, a hús után szoktuk a húsdarálóban. Aztán jól összegyúrni az egészet, közben kóstolgatni, hogy kellemes, pikáns, enyhén csípős íze legyen. Kész.
Ja, és természetesen pirítósra kell kenni.


20271. Riche (2010-06-06 20:18.44)   - (válasz Balika127 20270. hozzászólására)
Ennyit én is tudok...hogy bélszín kell hozzá, azért köszi, sokat segítettél.:D


20270. Balika127 (2010-06-06 19:01.23)   - (válasz Riche 20268. hozzászólására)
Hát bélszín tuti kell hozzá, meg hagyma, fokhagyma, só, bors, stb..........


20269. Riche (2010-06-06 18:16.27)   - (válasz Lajos0528 20267. hozzászólására)
Az finom.:)


20268. Riche (2010-06-06 18:16.15)  
Tatárbifszteket csinált már valaki? Ha igen, légyszi adjátok a tippeket.:) Persze, már utána néztem, de kíváncsi vagyok, hogy esetleg innen valaki tudja e hogy kell?
Most készülök életemben először készíteni, és finomra szeretném...


20267. Lajos0528 (2010-06-05 21:46.51)  
Asszem holnapra egy spenótot dobok össze félkészre, majd asszony holnap készre főzi.



20266. Tünde71 (2010-06-05 21:03.25)  
Zöldséges, sajtos marhasült rizzsel, vaníliapuding


20265. Lajos0528 (2010-06-05 17:28.00)  
Ma tejfölöd gombaszósz volt tésztában, már begyúrtam a kókuszos kekszet, tészta a hűtőben vár. Még ki kell valami egyszerűt találnom holnapra.


elejére ... 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 ... végére
 
Colonum béltisztító por komplex

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk