Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
A karácsonyi ajándékok varázsa - Izaura TV, 09:00 |
Talpig zűrben 3. - Film+, 09:15 |
Bajnokok 2. - Cinemax2, 09:40 |
Oviapu - Film Café, 09:45 |
Lopott idő - Mozi+, 09:50 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Kevin Costner (70) |
Paul Freeman (82) |
M. C. Gainey (77) |
Dave Bautista (56) |
Jane Horrocks (61) |
További szülinaposok |
Legfrissebb fórumok |
2022-es választás |
David Lynch - Vélemények |
- Filmes Sámánok Rendje - |
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról |
Donald Trump - Vélemények |
További fórumok |
Utoljára értékeltétek |
A homok asszonya |
Alain Chabat |
20294. Whyteangel (2010-06-07 14:11.37) - (válasz Orgona 20293. hozzászólására) |
Nálunk is palacsinta van :)) Sárgabarack lekvárral...hmmm. :)) |
20293. Orgona (2010-06-07 14:09.05) |
A mai ebéd sonkás-tejfeles lencseleves volt, túrós és diós-meggyes palacsinta, utána gyümölcs, kávé. |
20292. Lajos0528 (2010-06-07 12:06.20) - (válasz Jacky Musso 20288. hozzászólására) |
1994-ben vettem kollégámtól egy nyulat, pucolva-fagyasztva. Nagylányom akkor még csak 4 éves volt. Amikor megmondtam, mi az, a nejemmel együtt elkezdtek nyávogni, hogy jaj, szegény édes, puha, szőrös tapsifüles, hogy ők abból nem eszenek egy falatot sem, meg hogy milyen gonosz vagyok.
Megfőztem pörköltnek, nokedlivel. Azért végül is megkóstolták. Rághattam le a csontokat. |
20291. Riche (2010-06-06 22:47.48) |
Mindenképp beszámolok róla, hogy sikerült majd a tatár.
Köszi a segítséget mindenkinek.:) |
20290. Scsc (2010-06-06 22:40.50) - (válasz Cziki 20279. hozzászólására) |
Mi is szoktuk pácolni néha ha van rá idő, kisebb öklömnyi darabokra vágva,igen, egy kis érlelés előnyére válik. És valóban, lehet fehérpecsenyéből is készíteni, az jóval olcsóbb, és ha leszedegetünk róla minden hártyát, inat, akkor észre sem lehet venni a különbséget. |
20289. Riche (2010-06-06 22:36.46) - (válasz Jacky Musso 20288. hozzászólására) |
Muhaha!!!! |
20288. Jacky Musso (2010-06-06 22:34.52) |
Mert nem zsíros és finom a húsa! Azért szeretem. És ugy szexelek tőle, mint a nyulak!!!! :D |
20287. Riche (2010-06-06 22:31.55) - (válasz Jacky Musso 20285. hozzászólására) |
1x ettem tejfölös nyúl paprikást, nem volt rossz. |
20286. Teknősbéka (2010-06-06 22:30.59) |
1 hétig nem fogok húst enni |
20285. Jacky Musso (2010-06-06 22:30.32) |
Csak nyúlhúst szeretem. És te/ti? |
20284. Riche (2010-06-06 22:27.37) - (válasz Jacky Musso 20283. hozzászólására) |
Pacal? |
20283. Jacky Musso (2010-06-06 22:24.14) |
Paradicsom leves a kedvencem. És a zöldborsó leves. Meg a saslik (rablóhús) |
20282. Riche (2010-06-06 22:16.02) - (válasz Jacky Musso 20278. hozzászólására) |
:D |
20281. Riche (2010-06-06 22:15.45) - (válasz Cziki 20279. hozzászólására) |
Szeretem nagyon, csak még sosem csináltam.
Ki fogom próbálni 3 hét múlva jön el az ideje, ez 100%.:) Köszi! |
20280. Cziki (2010-06-06 22:14.49) - (válasz Jacky Musso 20278. hozzászólására) |
Mostanában nem tatároztam... |
20279. Cziki (2010-06-06 22:13.45) - (válasz Riche 20277. hozzászólására) |
Ugyanúgy ahogyan Scsc leírta, miután lecsepegtetem az olajat róla.
Ízlelgetni kell, ez végül is erősen fűszerezett étel. Rajta próbáld ki! Vajas pirítóssal mennyei! |
20278. Jacky Musso (2010-06-06 22:11.34) |
Kenyér és víz! Ezt pácoljátok!!! |
20277. Riche (2010-06-06 22:10.30) - (válasz Cziki 20276. hozzászólására) |
Köszönöm Neked is.:)
Fűszerezés? Mármint a pácolás után? |
20276. Cziki (2010-06-06 22:09.01) - (válasz Riche 20268. hozzászólására) |
Nekem bevált a forgókéses változat is, ami elpépesíti a húst.
Amennyiben a pénztárcád szűkebb, fehérpecsenye, vagy comb is megfelel. (marhahús, borjú) Magam a húst mindíg pácolom felhasználás előtt. Ez annyit jelent, hogy bedörzsölöm borssal és mustárral (nem sajnálom tőle) Egy szők magas edénybe étolajat töltök, majd beleeresztem a húst, úgy, hogy az ellepje.(a sorrend fontos, soha ne cseréd fel!) Kap két babérlevelet és megy minimum három napra a hűtőbe. Ezután szoktam darálni. A rostok így érettebbek ízesebbek. Persze kinek-kinek...mi jön be. |
20275. Jacky Musso (2010-06-06 22:08.10) |
Én amit a barátnőm és az anyukája csinál mindent szeretek. Pedig régen válogatós voltam. Érdekes :) |
20274. Riche (2010-06-06 21:49.44) - (válasz Scsc 20272. hozzászólására) |
Köszönöm.:) |
20273. Scsc (2010-06-06 21:05.32) - (válasz Scsc 20272. hozzászólására) |
Egyszer a forgókéses konyhagépben daráltam meg a húst, és az nagyon nem volt úgy jó, ezért azt nem javaslom. |
20272. Scsc (2010-06-06 20:58.08) - (válasz Riche 20268. hozzászólására) |
Sokszor csináltunk már, a vendégeink imádják. Bár általában nem is én, hanem a férjem készíti:
1 kg bélszín, 3 tojássárgája, 2-3 fej vöröshagyma, fokhagyma, ketchup, mustár, bors, pirospaprika, só, olívaolaj. A húst jó finomra kell darálni, akár 2x, a vöröshagymát is, a hús után szoktuk a húsdarálóban. Aztán jól összegyúrni az egészet, közben kóstolgatni, hogy kellemes, pikáns, enyhén csípős íze legyen. Kész. Ja, és természetesen pirítósra kell kenni. |
20271. Riche (2010-06-06 20:18.44) - (válasz Balika127 20270. hozzászólására) |
Ennyit én is tudok...hogy bélszín kell hozzá, azért köszi, sokat segítettél.:D |
20270. Balika127 (2010-06-06 19:01.23) - (válasz Riche 20268. hozzászólására) |
Hát bélszín tuti kell hozzá, meg hagyma, fokhagyma, só, bors, stb.......... |
20269. Riche (2010-06-06 18:16.27) - (válasz Lajos0528 20267. hozzászólására) |
Az finom.:) |
20268. Riche (2010-06-06 18:16.15) |
Tatárbifszteket csinált már valaki? Ha igen, légyszi adjátok a tippeket.:) Persze, már utána néztem, de kíváncsi vagyok, hogy esetleg innen valaki tudja e hogy kell?
Most készülök életemben először készíteni, és finomra szeretném... |
20267. Lajos0528 (2010-06-05 21:46.51) |
Asszem holnapra egy spenótot dobok össze félkészre, majd asszony holnap készre főzi. |
20266. Tünde71 (2010-06-05 21:03.25) |
Zöldséges, sajtos marhasült rizzsel, vaníliapuding |
20265. Lajos0528 (2010-06-05 17:28.00) |
Ma tejfölöd gombaszósz volt tésztában, már begyúrtam a kókuszos kekszet, tészta a hűtőben vár. Még ki kell valami egyszerűt találnom holnapra. |