Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
Itt a vége - HBO3, 01:36 |
Városi cowboy - Paramount Network, 01:55 |
Karácsonyi utazás - Izaura TV, 02:00 |
Blöff - HBO, 02:06 |
Az élet dicsérete - Epic Drama, 02:15 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Jim Carrey (63) |
Denis O'Hare (63) |
Freddy Rodriguez (50) |
Francois Damiens (52) |
Zooey Deschanel (45) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Hősök szakasza |
Annette Bening |
17594. Orgona (2009-12-25 18:20.14) |
Ebédre húsleves volt, libasült burgonyapüré, céklasaláta. Italnak villányi kékfrankos a Csányi pincészettől. Utána gesztenyés süti, kávé, mandarin.
Vacsorára lencseleves, palacsinta. |
17593. Teknősbéka (2009-12-25 14:47.15) - (válasz Kovicu 17592. hozzászólására) |
én sem nagyon tudok ellenállni az édességnek, meg ráadásul még cukrásznak is tanulok :D de szerncsére nem vagyok hízékony alkat |
17592. Kovicu (2009-12-25 14:40.45) - (válasz Teknősbéka 17591. hozzászólására) |
igen tudom...
amúgy tényleg halálom az ünnep, imádok enni, imádom az édességet, szaloncukrot főleg!!!! szóval dőzsölés ezerrel |
17591. Teknősbéka (2009-12-25 14:24.13) - (válasz Kovicu 17590. hozzászólására) |
:D te kérdezted....
de ilyenkor karácsonykor könnyen találsz otthon édességet |
17590. Kovicu (2009-12-25 14:19.41) - (válasz Teknősbéka 17589. hozzászólására) |
elég már
most megyek keresek valami édességet |
17589. Teknősbéka (2009-12-25 14:18.27) - (válasz Kovicu 17588. hozzászólására) |
az is :)
ja és a marcipánba kell még belegyúrni narancs likőrt, narancs héjjat meg levet, de én csak a likőrt raktam bele |
17588. Kovicu (2009-12-25 14:15.05) - (válasz Teknősbéka 17587. hozzászólására) |
jujjjjj
nagyon finoman hangzik |
17587. Teknősbéka (2009-12-25 14:13.39) - (válasz Kovicu 17586. hozzászólására) |
van egy bonbonok és pralinék c könyvem és abból csináltam
egyébként marcipán darabkákat kell 2-3 cm hosszúra formázni és karamellben megforgatott héj nélküli mogyorót kell rárakni és bevonni fehércsokival, majd barnával díszíteni |
17586. Kovicu (2009-12-25 14:08.58) - (válasz Teknősbéka 17585. hozzászólására) |
milyen recept alapján csináltad a bonbont? |
17585. Teknősbéka (2009-12-25 13:33.54) |
kezd túl sok lenni az édesség :D |
17584. KicsiRéka (2009-12-25 12:18.31) - (válasz Kovicu 17583. hozzászólására) |
köszi, viszont :) |
17583. Kovicu (2009-12-25 12:16.25) - (válasz KicsiRéka 17582. hozzászólására) |
jó bulizást :-D |
17582. KicsiRéka (2009-12-25 12:15.02) - (válasz Kovicu 17581. hozzászólására) |
nem :D majd délután a kajálásnál beborozunk a családdal, meg 1-2 pálinka is lecsúszik sztem :D |
17581. Kovicu (2009-12-25 11:56.01) - (válasz KicsiRéka 17580. hozzászólására) |
de ma ittál felest??? nehogy elcsapd a hasad |
17580. KicsiRéka (2009-12-25 11:32.52) |
Tegnap mamámnál nagyon durván bekajáltam :D liba húsleves, a husihoz birsalma mártás, sült hal,majonézes krumplisaláta, sült kacsa krumplipüré, beigli, püspökkenyér, gesztenyés szelet aaa
Ma meg itthon lesz nagy kajálás :D halászlé, libamáj, sült liba, töltött káposzta, gyöngytyúkleves :DD már most híztam egy kilót, aminek örülök is :D |
17579. Crazy (2009-12-25 11:30.09) - (válasz Kovicu 17578. hozzászólására) |
Akárcsak mi.Van töltött káposzta,halászlé,stefánia vagdalt ,köretek,saláták tegnapról ma csak pihi. |
17578. Kovicu (2009-12-25 11:27.34) |
hello mindenkinek
remélem finom volt a menü szenteste nálunk totál bejött minden!!! és ma nem főzünk, csak pihi, evés, dőzsölés |
17577. Lajos0528 (2009-12-24 22:19.25) |
Na, a vacsi: halászlé, saját gyufatésztával. Rántott csirkecomb-csirkemell, csirkemáj, pontyszelet-tengeri halfilé, mákos és diós beigli, borok, sör, .. Ja, meg egy rahedli mézeskalácsfigura... Nem tudok felmenni az elemeletre az ágyamba... |
17576. Lajos0528 (2009-12-24 09:33.29) - (válasz Garbadam 17575. hozzászólására) |
Jobb, ha én csinálom.
Azok közül, akik konyhában teszik a dolgukat, kétféle ember van. A magamfajta, aki szeret főzni, feltalálja magát a konyhában és nincs gondja ezzel. A másik aki kényszerből főz, mint az anyám és a feleségem. Ugyan nem főznek rosszul, de tegyenek bármit az edények között, ezt lelkesedés nélkül teszik. Jobb, ha én főzök. |
17575. Garbadam (2009-12-24 00:40.13) - (válasz Lajos0528 17573. hozzászólására) |
a feleséged nem szokott főzni? |
17574. Lajos0528 (2009-12-24 00:21.15) |
Ja, és a mézeskalácsot is meg kell csinálnom, tészta a hűtőben. Meg a másik tészta is, a halászléhez. |
17573. Lajos0528 (2009-12-24 00:20.25) - (válasz Whyteangel 17572. hozzászólására) |
A női megérzéseimmel bajban leszek... Mindenesetre a fele kaja kész holnapra, még meg kell sütnöm a bejgliket, estére a kaja előkészítve és főzmöm kell még holnaputánra is, merthogy akkor dolgozni megyek,a fene egye meg. |
17572. Whyteangel (2009-12-23 23:26.12) - (válasz Lajos0528 17567. hozzászólására) |
Pontosan úgy csináltam, ahogy Tünde leírta. Általában mindenkinek sikerülni szokott, nekem természetesen nem. Volt egy női megérzésem, amikor a Tescoban láttam a cukormáz port, csak magabiztosan álltam a dologhoz, hogy majd én megcsinálom, mint a nagyok...nem jött össze, de azért finom :))) |
17571. Lajos0528 (2009-12-23 22:14.20) - (válasz Tünde71 17568. hozzászólására) |
Ezt meg kösz. |
17570. Lajos0528 (2009-12-23 22:14.03) |
Feltekerni, fogpiszkálóval tetejét szúrkálni, tojással kenni, pihentetni/kelni hagyni, tojással újrakenni, sütni. |
17569. Tünde71 (2009-12-23 21:49.47) - (válasz Lajos0528 17566. hozzászólására) |
Az enyémek nem éppen már megint megrepedt a teteje, egyszer agyvérzést fogok kapni sütés közben, amúgy finom. |
17568. Tünde71 (2009-12-23 21:48.24) |
A cukormázhoz 1 tojásfehérjét 15 dkg porcukorral, 3-4 csepp citromlével keményre felverünk, ezt rakjuk zacskóba, tetszőlegesen díszíthetjük vele a süteményt. |
17567. Lajos0528 (2009-12-23 21:37.50) - (válasz Whyteangel 17565. hozzászólására) |
Cukormáz. Mesélj róla. Csinálnék. |
17566. Lajos0528 (2009-12-23 21:37.18) - (válasz Tünde71 17564. hozzászólására) |
Nincs mit. Amúgy pont most készülnek. Az előjelek szerint életem talán legjobb bejglijei lesznek. |
17565. Whyteangel (2009-12-23 19:50.53) |
Az utolsó adag mézeskalács sül, idén végre sikerült úgy megcsinálni, hogy nem ropog, amikor eszem. :) Már csak a cukormázat kell kifejlesztenem valami normálisra....évről-évre fejlődöm :) |