Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
Tudatalatti hadviselés - Filmbox Plus, 03:10 |
Kéjutazás - Film Café, 03:20 |
Fagyöngy fogadó - Izaura TV, 03:30 |
Star Trek: Mindenen túl - Mozi+, 04:15 |
A bérgyilkos - Film Mánia, 04:15 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
John Carpenter (77) |
Richard Bohringer (83) |
Richard T. Jones (53) |
Kabir Bedi (79) |
Ricardo Darin (68) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Érintés |
Grace Kelly |
15554. Variocsana (2009-09-03 16:04.12) - (válasz Whyteangel 15553. hozzászólására) |
Milyen az a svéd gomba? |
15553. Whyteangel (2009-09-03 15:26.57) |
Ebéd:Svédgombás lasagne
Desszert:Marcipán |
15552. Dale Cooper (2009-09-02 19:20.07) - (válasz Langelus 15551. hozzászólására) |
"se" |
15551. Langelus (2009-09-02 19:16.53) - (válasz Dale Cooper 15550. hozzászólására) |
Megelégszem veled is. |
15550. Dale Cooper (2009-09-02 19:14.03) - (válasz Langelus 15549. hozzászólására) |
Lófaszt se érdekel. |
15549. Langelus (2009-09-02 19:13.15) - (válasz Dale Cooper 15548. hozzászólására) |
Pizzát sem eszek. |
15548. Dale Cooper (2009-09-02 19:11.55) |
Ma pizzát ettem, szóval azt most szeretem. |
15547. Langelus (2009-09-02 19:07.15) |
Nem iszom se alkoholt, se szénsavasat, se kávét. |
15546. Anren (2009-09-02 12:36.50) |
gundel palacsinta |
15545. Crazy (2009-09-02 11:07.15) |
krumplis tészta,vegyes savanyúság |
15544. Citromos rája (2009-09-02 00:03.38) |
szőlőcukor,Derby csoki,meggyes joghurt |
15543. Demetrius (2009-09-01 20:13.22) - (válasz Teknősbéka 15540. hozzászólására) |
Dehát az nem is olasz kaja!:) |
15542. Langelus (2009-09-01 08:43.17) |
Utálom a krémes vagy habos süteményeket, illetve a zsíros húsokat. |
15541. Riche (2009-08-31 13:48.54) |
Lecsó...nagyon finom volt! Tojással,virslivel, és tarhonyával.:D |
15540. Teknősbéka (2009-08-30 11:48.00) |
mai ebéd: wokos csirkemell kínai zöldségekkel :) + pálcika |
15539. Racнεl (2009-08-30 11:01.07) - (válasz Riche 15538. hozzászólására) |
Hogyhogy?
Tegnap kellett volna, hogy nem főzöl:D |
15538. Riche (2009-08-30 08:59.33) |
Semmit! :DD
Mármint, hogy nem főzök ma semmit... |
15537. Riche (2009-08-29 09:15.14) |
Nekem muszáj főzni ma, de holnap nem fogok! :D
Mai menü: palacsinta, és frankfurti leves.:) |
15536. Anren (2009-08-29 08:15.11) - (válasz Crazy 15535. hozzászólására) |
hehe, ez jó, vadásztál. Na, ezt bevezetem én is. |
15535. Crazy (2009-08-29 06:13.29) |
Ma vásárolni megyünk úgyhoz nem főzök{kedvem sincs meg maradék is van},vadásztál lesz.Ki mit vadászik a hűtőben,spájzban azt eszik. |
15534. Demetrius (2009-08-28 20:47.44) |
Milánói makaróni,jégkrém |
15533. Demetrius (2009-08-27 15:19.50) |
mai ebéd: zöldborsófözelék tükörtojással..utánna fagylalt:) |
15532. Riche (2009-08-27 13:14.25) |
Hamarosan ez kerül majd terítékre:
"Csirkés fajitas " Hozzávalók: 1 kg – lehet kicsit több is - vékony csíkokra vágott csirkemell 1 nagy vöröshagyma felszeletelve 3 darab californiai paprika (egy piros, egy zöld és egy sárga) 1 csomag tortilla 1 dl olívaolaj 1 dl száraz fehér bor 1 csomag fajitas fűszer keverék 3-4 gerezd fokhagyma 1 üveg csípős vagy enyhe salsa tejföl reszelt cseddar sajt körülbelül 20-30 dkg 1 konzerv babpüré Elkészítési mód: Elkészítjük a páclét. Egy tálba öntjük az 1 dl olívaolajat, beleszórjuk a fajitas fűszerkeveréket és belenyomunk 3-4 gerezd fokhagymát. A fehér bort is hozzá öntjük. Jól elkeverjük és hozzá tesszük a csíkokra vágott csirkemellet. Lefedjük és a hűtőbe tesszük. Ezt a sütés előtti napon készítsük el, hogy a hús jól átvegye a pác ízét. Másnap egy Wok sütőben felhevítünk egy pici olívaolajat. Rádobjuk a bepácolt húst, nem baj, ha egy kis páclé is megy hozzá. Amennyiben ügyesen találtuk el a páclé és a hús arányát, akkor alig marad páclénk. Közepesnél egy kicsit nagyobb fokozaton, de semmiképp se a teljes hőfokon kezdjük el pirítani a húst. Amikor már majdnem kész - kóstolással dönthetjük el, hogy mikor jó – rádobjuk a csíkokra vágott paprikákat és a felszeletelt hagymát. Még egy-két percig együtt pirítjuk a hússal, de vigyázzunk, hogy ne puhuljanak meg, hanem maradjanak ropogósak a zöldségek. Lehúzzuk a tűzről és egy lime levét belecsavarjuk. Még egyszer összeforgatjuk és mehet az asztal közepére. Azonnal fogyasztandó. |
15531. Candypotter (2009-08-26 21:26.32) |
Most egy jó kis somlóival megelégednék. Csináljon nekem valaki:$ |
15530. Riche (2009-08-26 20:56.38) - (válasz Eldarion3791 15529. hozzászólására) |
az jó! :)) |
15529. Eldarion3791 (2009-08-26 20:52.26) - (válasz Riche 15528. hozzászólására) |
a férjemnek és a lányaimnak |
15528. Riche (2009-08-26 20:07.38) - (válasz Eldarion3791 15527. hozzászólására) |
Kiknek? :D |
15527. Eldarion3791 (2009-08-26 19:58.00) - (válasz Riche 15525. hozzászólására) |
a poén, hogy ízlik nekik :DDD |
15526. Riche (2009-08-26 19:50.00) - (válasz Crazy 15523. hozzászólására) |
+ fokhagyma. Nyami:))) |
15525. Riche (2009-08-26 19:49.45) - (válasz Eldarion3791 15524. hozzászólására) |
Ez aztán a pikáns kaja! XD |