![]() | ![]() |
![]() |
Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak | ![]() |
Keress | |
Részletes keresés |
Hamarosan a TV-ben |
A következő három nap - TV4, 08:35 |
A nap könnyei - AMC, 08:45 |
Fekete pont - HBO, 09:15 |
Hirtelen 70 - Filmbox Premium, 09:35 |
Érvek és életek - Max4, 09:40 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
John Williams (93) |
Nick Nolte (84) |
Seth Green (51) |
Henry Czerny (66) |
Mary McCormack (56) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Emmanuelle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aza Hand ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2980. Jacques24 (2007-09-05 00:29.10) - (válasz Évicem 2979. hozzászólására) |
Jaj de jó nekem! :XD
Akkor a férfjednek/párodnak mit sütsz? :) |
2979. Évicem (2007-09-05 00:26.40) - (válasz Jacques24 2978. hozzászólására) |
Na jó :(
Holnapra sütök Neked sütikét :) Olyat is tudok...:))) |
2978. Jacques24 (2007-09-05 00:24.45) - (válasz Évicem 2977. hozzászólására) |
A lecsót nem szeretem, és a csípős paprika sem túl bíztató, na meg az hogy brutál...XD Ezzel nem a főzőtudományod akarom kétségbe vonni.:) |
2977. Évicem (2007-09-05 00:22.45) |
Én meg brutál lecsót főztem, felerészt csípős paprikából...
Kérsz? :) |
2976. Jacques24 (2007-09-05 00:16.42) |
Én meg közben a sima natúrjoghurtba tettem egy kis kakaóport és fincsi lett! :) |
2975. Évicem (2007-09-04 21:10.47) - (válasz Edmond 2974. hozzászólására) |
Halom fűszer, olívaolaj és mustááááár...némi fehérbor se rontja el...:))) |
2974. Edmond (2007-09-04 21:08.13) |
Kösz a tanácsot, legközelebb úgy teszek. |
2973. Évicem (2007-09-04 21:04.08) - (válasz Edmond 2972. hozzászólására) |
Legközelebb min. 24, de inkább 48 óra! És akkor tuti lesz! :))) |
2972. Edmond (2007-09-04 21:03.15) |
Igen, de csak rövid időre. |
2971. Évicem (2007-09-04 20:58.33) - (válasz Edmond 2970. hozzászólására) |
Bepácoltad a húsokat???? |
2970. Edmond (2007-09-04 20:56.34) |
Rablóhúst próbáltam meg készíteni, de azt hiszem kissé melléfogtam. Nem olyanra sikerült, amilyenre számítottam. Disznó- és borjúhúst tűztem nyársra, hagyma és zöldpaprika kíséretében, aztán szabadtüzön, egy rácson sütöttem meg. Mind megettük, mert nagyon éhesek voltunk, de nem olyanra sikerült, amilyent a vendéglőben tálalnak fel. A borjúhús lehet, hogy éppen marhahús volt, mert kissé rágós maradt.
Idén talán utoljára ettünk görögdinnyét, egy 9 kilóst kebeleztünk be. Fincsi volt! |
2969. Évicem (2007-09-04 20:46.58) |
Tudod mit? Brokkoli-krémlevest! Valami állat! Amióta egyszer megfőztem, nem bírom abbahagyni...:) |
2968. Zajecka (2007-09-04 17:44.04) - (válasz Bdt 2967. hozzászólására) |
heheheheheeee...na mindegy...kezdd puhulni a nyavajás...a végén reszelek rá sajtot, teszek rá egy tükörtojást, és adok neki egy szép fantázianevet :))) |
2967. Bdt (2007-09-04 17:42.32) - (válasz Zajecka 2966. hozzászólására) |
Akkor te ma nem teljesen fogsz csilisbabot enni,de nem baj,biztos finom lesz,a csokit véglépp hagyd mosd ki!!!:) A többi oké. |
2966. Zajecka (2007-09-04 17:41.02) - (válasz Bdt 2965. hozzászólására) |
én nem darálthúsoztam, ebben a ratyi időben nem másztam el a csarnokig....ledaráltam a maradék pörköltet, és az lett az alap.sok hagyma, paradicsom.... |
2965. Bdt (2007-09-04 17:38.41) - (válasz Zajecka 2964. hozzászólására) |
Ebből is fini lesz!!Mid van par.sűrítmény vagy hámozott!Ha hámozott,akkor egy jó tanács:Amikor már rajta van a husin,akkor krupli törővel jól nyomd át az egészet.Ezután jön a leszűrt bab és a leszürt kukorica,sok bors,kkfű csak a végén.Ha savas,pici cukor. |
2964. Zajecka (2007-09-04 17:34.32) - (válasz Bdt 2963. hozzászólására) |
menten sírva fakadok... |
2963. Bdt (2007-09-04 17:31.37) - (válasz Zajecka 2962. hozzászólására) |
Legyen finom,de ebbe akkor ne tegyél csokit:) |
2962. Zajecka (2007-09-04 17:28.36) - (válasz Bdt 2961. hozzászólására) |
én eddig csak kis fehérbabbal ettem, és a net is azt írta.kivan a kukacom.tökmindegy.ez most akkor ilyen sóletes hibrid chillisbab na.az íz a lényeg. |
2961. Bdt (2007-09-04 17:27.28) - (válasz Zajecka 2960. hozzászólására) |
Van,de a csilisbab az vörösbabból van,angyalkám!:)Csinálj sóletett,ugyis van valami füstölt húsod. |
2960. Zajecka (2007-09-04 17:25.06) - (válasz Bdt 2959. hozzászólására) |
szerintem dobhatom maj ki az egészet...most már cseszhetem, most már fő egy ideje...az a k.va bab nem fog megpuhulni...apró szemű fehérbab....szerinted van rá esély hogy valaha puha legyen? :(((( pedig finom... :((( |
2959. Bdt (2007-09-04 17:18.30) - (válasz Zajecka 2958. hozzászólására) |
Kb 40 perc,konzervbab,konzerv kukotoca,hámozott paradicsom konzerv,a csoki miatt sokat kostóld,óvatosan! Kakkukfűvet feltétlenűl,f.hagyma nem kell bele!De sok hagyma igen! |
2958. Zajecka (2007-09-04 17:10.24) - (válasz Bdt 2957. hozzászólására) |
ááááhhh most csinálok ilyet előszr....egész este ázott a nyavajás... |
2957. Bdt (2007-09-04 17:09.23) - (válasz Zajecka 2956. hozzászólására) |
Vörösbab és konzerv:DDD |
2956. Zajecka (2007-09-04 17:08.52) |
hát nem hiszem el még mindig kemény az a nyomorult baaaabbb!!!mikor fő meg!!ggggrrrrr!.... |
2955. Kicsilyany (2007-09-04 17:03.45) |
most valami fincsi édességre vágyom...hmmmm |
2954. Orgona (2007-09-04 17:02.14) - (válasz Anren 2935. hozzászólására) |
Köszi, rendes vagy. |
2953. Zajecka (2007-09-04 14:26.47) - (válasz Bdt 2952. hozzászólására) |
JJJJÓ ötlet!van hát, én a pisztrángot burkolom bele, és úgy sütöm meg...isteni ropogós lesz tőle :) |
2952. Bdt (2007-09-04 14:14.14) - (válasz Zajecka 2951. hozzászólására) |
Keserűcsoki!!!:)Csak pár kockát!Mexikóban is így teszik.Van kukoricaliszted?Ha,igen,akkor abból süss palacsintát,keményebb lesz annál,tedd bele,tekerd fel,mint a gyrost és kaja!!! |
2951. Zajecka (2007-09-04 14:12.36) - (válasz Bdt 2950. hozzászólására) |
naháááát van is itthon...de nem lesz tőle édes ugye? |