Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2025-01-23
A brutalista
A vörös sziget
Éretlenségi
Paddington Peruban
Szicíliai randevú

2025-01-16
Csak lélegezz
Farkasember
Határtalanul
Szerethető
Véletlenül írtam egy könyvet

2025-01-09
Családi terápia
Egy csiga emlékiratai
Gengszterzsaruk: Pantera

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Transformers Egy *Import - Angol hangot és angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Két apának mennyi a fele?
- Film Mánia, 16:25
Egy nap
- RTL Három, 16:40
Zsoldoskatona
- AMC, 16:40
A Thomas Crown-ügy
- Cinemax2, 17:02
Jurassic World: Világuralom
- HBO2, 17:06

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jim Carrey (63)
Denis O'Hare (63)
Freddy Rodriguez (50)
Francois Damiens (52)
Zooey Deschanel (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A vadnyugat születése (sorozat) - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Joan Plowright - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ilyen a formám aaaaa
Joan Plowright aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (647. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 ... végére
21404. Lajos0528 (2010-08-14 17:12.06)   - (válasz Szabolcs315 21403. hozzászólására)
Dehogynem.

Bográcsban...

Bocs, Bambi!


21403. Szabolcs315 (2010-08-14 17:11.17)   - (válasz Miss bambi 21402. hozzászólására)
Ez nem volt szép tőle.:)



21402. Miss bambi (2010-08-14 17:04.12)  
Semmit!Tömö ma megfőzött.....:D


21401. Shambala (2010-08-14 14:54.38)  
Most feta sajt , olajbogyó, paradicsom, piritóskenyér és zöld tea:)


21400. Lajos0528 (2010-08-14 13:41.38)   - (válasz Scsc 21399. hozzászólására)
Egyébként én is Erdélyben ettem először 1988 körül, azontúl anyám csinált úgy 2 évenként, én szeretem.

Egyszer én is csináltam, az én kis családom annyira azért nem szereti. Én persze megettem, hiszen jó lett.


21399. Scsc (2010-08-14 13:33.51)   - (válasz Lajos0528 21398. hozzászólására)
Csak változtatás nélkül leírtam a receptet, de biztos igazad van a kés-dologban, az ízesítésben egyetértek.


21398. Lajos0528 (2010-08-14 13:14.19)   - (válasz Scsc 21396. hozzászólására)
Csak egy apró részlet: a kés! A fakés-kötelezettség akkorról származik, amikor a kések még vasból készültek. Egy mai, modern, rozsdamentes kés nem feketíti a padlizsánt - legalábbis egy cikkben a közelmúltban ezt olvastam.

Ízesítés alapban: fokhagyma, olaj, bors. A többi ízlés kérdése.


21397. Lajos0528 (2010-08-14 13:11.01)  
Van egy jó hírem - magamnak...
Balatonszéplakon, ahová holnap utazom 1 hetes nyaralásra szűk családi körben -talán ha 15-en leszünk-, van LIDL. A háztól alig 1km.

Van igazság a Földön, bárki bármit mondok...


21396. Scsc (2010-08-14 12:48.49)   - (válasz Riche 21384. hozzászólására)
Egy erdélyi barátunk isteni finom padlizsánkrémet készített mindig.(sajnos nemrég meghalt)Ő írta le egyszer nekem:

A kb. 2kg padlizsánt rácson, parázson puhára sütjük, megtisztítjuk, majd meghámozzuk, vágódeszkán fa vagy műanyag késsel pépesre zúzzuk-vágjuk. Ízlés szerint hagymát, fokhagymát apróra vágunk, hozzávegyítjük a padlizsánpéphez. Olajat, olívaolajat, sót, borsot, kis mustárt, oregánót, paprikakrémet v. apróra vágott pritaminpaprikát keverünk hozzá.

Szerintem a lényeg a szabadban, parázson sütött padlizsán-alapanyagon van, úgy minden finomabb.


21395. Lajos0528 (2010-08-14 11:56.03)   - (válasz Tömö 21394. hozzászólására)
Igazság szerint nekem az ŐZ a lényeg. Gogrács? Hab a tortán... Vörösborral, borókabogyóval, pár babérlevél... Közben erős, hideg söröcske a szakácsnak... Bent meg az asszony bedobja a sütőbe a házi kenyeret az őzikéhez...


21394. Tömö (2010-08-14 11:50.36)   - (válasz Lajos0528 21392. hozzászólására)
vele nem is kell.de sztem,lehet gázon főzi,a lényeg,hogy szabadban!

itt meg csak írásban tud az ember


21393. Miss bambi (2010-08-14 11:48.16)   - (válasz Tömö 21388. hozzászólására)
:O
Őzpörkööölt..?????
Te jó ég,még jó,hogy nem vagyok ott:D


21392. Lajos0528 (2010-08-14 11:47.48)   - (válasz Tömö 21391. hozzászólására)
Akinek van pofája bográcsban főtt őzpörkölttel (!) kínozni embertársait..., nos, aazal jobb ha nem is állunk szóba.


21391. Tömö (2010-08-14 11:40.43)   - (válasz Lajos0528 21390. hozzászólására)
itten...a kat.-on,nem fejeztem be,minek,gondolotam érthető..)


21390. Lajos0528 (2010-08-14 11:39.33)   - (válasz Tömö 21388. hozzászólására)
Vitát? Itt?


21389. Tömö (2010-08-14 11:27.44)   - (válasz Riche 21384. hozzászólására)
padlizsán-30%,pritaminpaprika-30%,olaj,vöröshagyma,parisüri,só,bo rs,babér.


21388. Tömö (2010-08-14 11:23.45)  
őzpörkölt-bográcsban...
..délben,addig olvasom a vitát itten....tök jó:D


21387. Lajos0528 (2010-08-14 09:45.24)   - (válasz Lajos0528 21385. hozzászólására)
ma tejfölös-tútós tészta lesz búcsúebédnek, de sütök az útra egy rahedli magvas-müzlis kekszet, ill. hogy a bontott lekvár a hűtőből fogyjon, lesz egy piskóta is, hogy a kölykök mégiscsak egyék.

Én sajnos azonban egyikből sem kapok, ma csak sárgarépát, kefírt és almaecetes vizet fogyasztok, búcsúfogyókúraként, ráadásul így telítem magam bőrbarnító priovitaminnal.


21386. Langelus (2010-08-14 09:43.22)  
Csípős paprikát sose teszek a levesembe.


21385. Lajos0528 (2010-08-14 09:42.23)  
NNNNA:


21384. Riche (2010-08-13 20:07.36)  
Padlizsán krém recepteket várnék azoktól akik esetleg otthonosan mozognak az elkészítésében. Majonézes variáció nem érdekel köszönöm.:)
Én is szoktam készíteni, de kíváncsi lennék esetleg, hogy ti hogyan készítitek el. Télire, üvegbe fogok most próbálkozni vele.


21383. Kurgan 5555 (2010-08-13 18:17.02)   - (válasz Kurgan 5555 21382. hozzászólására)
ezzel szex kipipálva...


21382. Kurgan 5555 (2010-08-13 18:16.41)   - (válasz Lajos0528 21381. hozzászólására)
Kezdő prosti egy nagy tányér halászléért sokmindenre képes:)


21381. Lajos0528 (2010-08-13 18:14.58)   - (válasz Zsoka47 21372. hozzászólására)
Bevásárlás: Siófokon TESCO, Penny, Spar, vásárcsarnok, szóval nagyjáből pécsi árakon leszünk. Amit helyben veszünk, az lesz a drága.

Pihi? 40 éves filléres könyvek - imádom, Darvas Szilárd, Salamon Béla, Tabi László...-, Logi koktél, vagy Kemény dió rejtvényújság.
Szex: nincs kivel, ezt inkább hagyjuk. Nevetés: remélem, sor kerül rá.


21380. Kurgan 5555 (2010-08-13 17:13.20)  
utóbi 2 napban zabálhatnékon volt. A teljesség igény nélkül. Rántott hús r. pattiszon. rizs krumplipüre, töltöttkáposzta, 4 féle sütemény. Dreher, Adambrau (tudom gáz:)pálinka, joghutok, sült kolbász lángos, és most györi keksz+vörösbor


21379. Cziki (2010-08-13 16:12.08)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 21377. hozzászólására)
Reggelim tojásos gomba volt.


21378. Cziki (2010-08-13 16:11.06)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 21377. hozzászólására)
Most festeni indulok, falat és köszönöm a folyékony kenyér gondolatiságát.
Valósággá teszem.


21377. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2010-08-13 15:59.55)  
Ma gombapaprikás (zöldségesnél vett nem tudom milyen gomba, nem volt kiírva)nokedlivel, majd folyékony kenyér.



21376. Cziki (2010-08-13 15:51.43)  
Mostanság gombázni járok másnaponként.
Vargánya vargányával, az-az igazi gomba rántva, pörköltnek, fasírozottnak, aszalok is.
Kékhátú galamb (ami inkább zöld), Róka (ami nalunk csirke) császár avagy úri gomba levesnek (néha krémlevesnek)nem tudom megunni!


21375. Kuzen (2010-08-13 15:51.27)  
A mai ebéd már a gyomrunkban van; Fánk eperlekvárral!


elejére ... 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk