Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2025-03-06
A konyha
Andrea szeretete
Fekete kutya
Haláli állatok hajnala
Mickey 17
Mindörökké tiéd

2025-02-27
A majom
Emilia Perez
Riefenstahl
Rokonszenvedés

2025-02-20
A birodalom
Mágikus állatok iskolája - Az Erdő napja
Rosszfiúk: Füllentések és alibik
Szeptember 5.
Szeretetreméltók
Szimat naplója

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Gyerekjáték (2019) (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Totál beépülve
- AXN, 17:05
Nagyon vadon 2.
- Viasat3, 17:20
A vonatrablás
- Film Mánia, 17:45
Menedék
- Filmbox Premium, 18:05
Terminál
- Paramount Network, 18:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Ron Howard (71)
Javier Bardem (56)
Timothy Daly (69)
Cara Buono (51)
Szerv?t Tibor (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Donald Trump - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Sport
Mit hallgatsz most?
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül aaaaa
Noora Niasari aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (648. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 ... végére
21419. Lajos0528 (2010-08-14 20:24.59)   - (válasz Zsoka47 21418. hozzászólására)
Kösz. Bár a -számla- feltöltést a Szerencsejáték Zrt. is elintézhetné, mondjuk jövő szerdán, skandinávlottó-húzás keretében... Fő, hogy jó idő legyen. A többit én intézem.


21418. Zsoka47 (2010-08-14 20:07.37)   - (válasz Lajos0528 21417. hozzászólására)
Jó nyaralást, nagyon jó időt és PIHENÉST kívánok.
Töltődj fel! Rád fér..



21417. Lajos0528 (2010-08-14 19:35.56)   - (válasz Riche 21416. hozzászólására)
Az eddigi előrejelzések jót ígérnek. Kell is, mert úgy 3 alkalommal akarok bográcsban főzni, és amúgy is csak egyszerű, gyors, tápláló eledeleket készülök készíteni, hogy jusson időm alaposan lebarnulni, lubickolni, vacsi után vízből nézni a naplementét... mely víz -a reményeim szerint- sosem lesz 23 foknál hűvösebb... már legalábbis amíg ott leszünk.

Aztán, ha hazaértünk és kezdek dolgozni, beérik az erdeiszeder a melóhelyemen ill. a házunk mögötti dzsumbujban, jön az újabb lekvárszezon.


21416. Riche (2010-08-14 18:45.15)   - (válasz Lajos0528 21415. hozzászólására)
Nagyon finom! :D

Legyen úgy, habár jó időt jósolnak az időjósok!


21415. Lajos0528 (2010-08-14 18:42.12)   - (válasz Riche 21413. hozzászólására)
Boros HARIBO felnőtteknek? Miket ki nem találnak!


21414. Lajos0528 (2010-08-14 18:41.25)   - (válasz Riche 21411. hozzászólására)
Hát, talán Kaposvárig... Esetleg Fonyódig, de ebben már bízni nem merek.

Kösz, igyekezni fogunk. Remélem, az időjárás is és a vizet egy teljes hétig 23C fok fölött tartja.


21413. Riche (2010-08-14 18:39.42)  
HARIBO VINOS ez valami isteni, de még mindig a béka a favoritom. :D


21412. Riche (2010-08-14 18:33.53)   - (válasz Scsc 21396. hozzászólására)
Köszi szépen. :))


21411. Riche (2010-08-14 18:32.59)   - (válasz Lajos0528 21410. hozzászólására)
Elég lesz? :D
Jó nyaralást! :)


21410. Lajos0528 (2010-08-14 17:57.16)  
Itt meg kész a piskóta is, kihűlvén teletoltam lekvárral, jöhetnek a kölykök.
A magvas kekszet meg eldugdostam, az holnap a vonatra van tartogatva. Alig egy kis TESCO-szatyornyi lett.


21409. Tömö (2010-08-14 17:24.03)   - (válasz Tömö 21394. hozzászólására)
nah,bográcsban volt...
mostanra kipihentem...k...a finom lett!ponjópuha-erős-boros-szaftosh...
mmmm...


21408. Miss bambi (2010-08-14 17:23.49)   - (válasz Tömö 21407. hozzászólására)
Idáig hallottam a koppanást..:D
Legalább finom voltam?


21407. Tömö (2010-08-14 17:23.07)   - (válasz Miss bambi 21393. hozzászólására)
..ez most esett le..:DDD
sebaj.


21406. Szabolcs315 (2010-08-14 17:15.54)   - (válasz Miss bambi 21405. hozzászólására)
Ez egy thriller-horror. Tömö bográcsa.
Mindenki retteghet.:)


21405. Miss bambi (2010-08-14 17:12.48)   - (válasz Szabolcs315 21403. hozzászólására)
:''')
Ki lesz a következő fórumtag aki a bográcsban végzi?:D


21404. Lajos0528 (2010-08-14 17:12.06)   - (válasz Szabolcs315 21403. hozzászólására)
Dehogynem.

Bográcsban...

Bocs, Bambi!


21403. Szabolcs315 (2010-08-14 17:11.17)   - (válasz Miss bambi 21402. hozzászólására)
Ez nem volt szép tőle.:)


21402. Miss bambi (2010-08-14 17:04.12)  
Semmit!Tömö ma megfőzött.....:D


21401. Shambala (2010-08-14 14:54.38)  
Most feta sajt , olajbogyó, paradicsom, piritóskenyér és zöld tea:)


21400. Lajos0528 (2010-08-14 13:41.38)   - (válasz Scsc 21399. hozzászólására)
Egyébként én is Erdélyben ettem először 1988 körül, azontúl anyám csinált úgy 2 évenként, én szeretem.

Egyszer én is csináltam, az én kis családom annyira azért nem szereti. Én persze megettem, hiszen jó lett.


21399. Scsc (2010-08-14 13:33.51)   - (válasz Lajos0528 21398. hozzászólására)
Csak változtatás nélkül leírtam a receptet, de biztos igazad van a kés-dologban, az ízesítésben egyetértek.


21398. Lajos0528 (2010-08-14 13:14.19)   - (válasz Scsc 21396. hozzászólására)
Csak egy apró részlet: a kés! A fakés-kötelezettség akkorról származik, amikor a kések még vasból készültek. Egy mai, modern, rozsdamentes kés nem feketíti a padlizsánt - legalábbis egy cikkben a közelmúltban ezt olvastam.

Ízesítés alapban: fokhagyma, olaj, bors. A többi ízlés kérdése.


21397. Lajos0528 (2010-08-14 13:11.01)  
Van egy jó hírem - magamnak...
Balatonszéplakon, ahová holnap utazom 1 hetes nyaralásra szűk családi körben -talán ha 15-en leszünk-, van LIDL. A háztól alig 1km.

Van igazság a Földön, bárki bármit mondok...


21396. Scsc (2010-08-14 12:48.49)   - (válasz Riche 21384. hozzászólására)
Egy erdélyi barátunk isteni finom padlizsánkrémet készített mindig.(sajnos nemrég meghalt)Ő írta le egyszer nekem:

A kb. 2kg padlizsánt rácson, parázson puhára sütjük, megtisztítjuk, majd meghámozzuk, vágódeszkán fa vagy műanyag késsel pépesre zúzzuk-vágjuk. Ízlés szerint hagymát, fokhagymát apróra vágunk, hozzávegyítjük a padlizsánpéphez. Olajat, olívaolajat, sót, borsot, kis mustárt, oregánót, paprikakrémet v. apróra vágott pritaminpaprikát keverünk hozzá.

Szerintem a lényeg a szabadban, parázson sütött padlizsán-alapanyagon van, úgy minden finomabb.


21395. Lajos0528 (2010-08-14 11:56.03)   - (válasz Tömö 21394. hozzászólására)
Igazság szerint nekem az ŐZ a lényeg. Gogrács? Hab a tortán... Vörösborral, borókabogyóval, pár babérlevél... Közben erős, hideg söröcske a szakácsnak... Bent meg az asszony bedobja a sütőbe a házi kenyeret az őzikéhez...


21394. Tömö (2010-08-14 11:50.36)   - (válasz Lajos0528 21392. hozzászólására)
vele nem is kell.de sztem,lehet gázon főzi,a lényeg,hogy szabadban!

itt meg csak írásban tud az ember


21393. Miss bambi (2010-08-14 11:48.16)   - (válasz Tömö 21388. hozzászólására)
:O
Őzpörkööölt..?????
Te jó ég,még jó,hogy nem vagyok ott:D


21392. Lajos0528 (2010-08-14 11:47.48)   - (válasz Tömö 21391. hozzászólására)
Akinek van pofája bográcsban főtt őzpörkölttel (!) kínozni embertársait..., nos, aazal jobb ha nem is állunk szóba.



21391. Tömö (2010-08-14 11:40.43)   - (válasz Lajos0528 21390. hozzászólására)
itten...a kat.-on,nem fejeztem be,minek,gondolotam érthető..)


21390. Lajos0528 (2010-08-14 11:39.33)   - (válasz Tömö 21388. hozzászólására)
Vitát? Itt?


elejére ... 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk