Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2025-01-16
Csak lélegezz
Farkasember
Határtalanul
Szerethető
Véletlenül írtam egy könyvet

2025-01-09
Családi terápia
Egy csiga emlékiratai
Gengszterzsaruk: Pantera

2025-01-02
Bekövet a halál
Maria
Miénk lesz a holnap
Nosferatu
Vilma és a férfiak
Woodwalkers

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Végjáték
- Film+, 18:45
Miután
- Viasat Film, 18:50
Beverly Hills-i zsaru
- Mozi+, 18:50
Minden kút Rómába vezet
- Film Café, 19:10
A csaló
- Filmbox Extra HD, 19:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Walter Hill (83)
Antonio Cupo (47)
Jemaine Clement (51)
Sarah Shahi (45)
Mehdi Nebbou (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Donald Trump - Vélemények
Aktuálpolitika azoknak, akik unják a trollt a választás topikban
Rock zene
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Pamela Anderson - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken aaaaa
Borbély Alexandra aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (19. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... végére
40240. Törölt felhasználó (2024-03-19 19:01.19)  
Micsoda szarokat esztek...


40239. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2024-03-19 14:31.42)   - (válasz Bordal 40236. hozzászólására)
újkelből, drága, de kell!



40238. Bordal (2024-03-19 09:02.48)   - (válasz Dobsony 40237. hozzászólására)
Detto! :)


40237. Dobsony (2024-03-18 20:19.32)   - (válasz Bordal 40236. hozzászólására)
Jelentkezem! :)
Tudom az eredeti receptben nincs pirospaprika, de én azzal csípem.
Megcsinálom pörköltnek a darált húst, jó szaftosra.


40236. Bordal (2024-03-18 18:08.38)  
A rakott kelt ki szereti? Mert én nagyon. Iszonyú mennyiséget meg tudok enni belőle. :)


40235. Bordal (2024-03-18 16:59.29)   - (válasz DI_ 40234. hozzászólására)
És a hónap hátralévő részében mit ettetek? Rántott levest? :)


40234. DI_ (2024-03-18 16:57.17)   - (válasz Bordal 40233. hozzászólására)
Életemben egyszer ettem.Egy különleges alkalomkor csinált anyám szarvasgombás fasírtot.A szarvasgombát a Nagycsarnokból szerezte.


40233. Bordal (2024-03-18 16:40.13)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 40232. hozzászólására)
Nem is fogsz! Szarvasgombából nem szoktak gombapörköltet készíteni. Eleve nem szabad főzni! Ételkülönlegességekben is csak nyomokban fordul elő. Inkább fűszernek nevezném. Az ára is olyan, mint a valódi sáfrányé. Csillagászati.


40232. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2024-03-18 16:31.00)  
Még sosem ettem szarvasgombát, legtöbbször szegfű gombát ettem.


40231. Lifeisamovie (2024-03-17 21:49.51)  
Innivaló is legyen már, ma kis bél íz beugrik :P


40230. Bordal (2024-03-17 07:04.11)   - (válasz Dobsony 40229. hozzászólására)
Nem vagy egyedül a szarvasgomba ízének szeretetével. Pedig a korább írásomban említett gombász és túrázó apám szarvasgombát soha nem hozott - sajnos. Én pedig sokadmagammal nem engedhetem meg a finanszírozását még ha kevés mennyiségre van/lenne szükségem se.


40229. Dobsony (2024-03-16 20:29.09)   - (válasz Bordal 40228. hozzászólására)
Be persze, a szárazárú raktárba a melóhelyen.
Feketeborsos, szarvasgombás ricottakrém. Olasz, azzal ízesítem majd a krumplipüré egyik részét. Nem mindenki szereti nálunk a szarvasgomba ízét, sőt leginkább csak én szeretem. :)


40228. Bordal (2024-03-16 19:52.37)  
Szarvasgombás! Hm! Betörtél valahova netán?


40227. Dobsony (2024-03-16 18:11.00)  
Holnap borjúszeletet készítek Dubarry módra, csak nem karfiollal hanem brokkolival.
Szarvasgombás és natúr burgonyapüré lesz mellé.


40226. Pepe Silvia (2024-03-15 15:14.38)   - (válasz Dobsony 40225. hozzászólására)
Hasnyálmiriggyel még ok vagyok, viszont eddig nem tudtam milyen az, ha baszakszik az epe, de a múltkor megtapasztaltam, ráadásul pont az egyik kedvenc kajámnál. Szárazbableves füstölt csülökkel, sok ecettel, kevés lilahagymával bele aprítva. Előre tartok attól, mi lesz legközelebb..de nyilván megkockáztatom, max beveszek egy no-spát.:D


40225. Dobsony (2024-03-15 14:08.31)   - (válasz Pepe Silvia 40224. hozzászólására)
Két sörrel lekisérve, közel a hasnyálmirigy gyulladás. ;)
Amúgy ez csak félig-meddig vicces, a legrosszabb kombó, ha nem túl erős a bélrendszered.


40224. Pepe Silvia (2024-03-15 13:56.39)   - (válasz Dobsony 40220. hozzászólására)
Van még egy kaja, amire felhúzzák az emberek a szemöldöküket amikor mondom, hogy hidegen is kurvajó. A töltött káposzta.:) Főleg ha jó lecsósan van elkészítve.


40223. DI_ (2024-03-15 13:51.38)   - (válasz Dobsony 40222. hozzászólására)
Kicit cípőszen 😆


40222. Dobsony (2024-03-15 13:48.44)   - (válasz DI_ 40221. hozzászólására)
Sűtrizs? Eeötcáz.
Szatyo kell?


40221. DI_ (2024-03-15 13:46.59)  
Kínait főztem:tojásos pirított rizs marhahússal


40220. Dobsony (2024-03-14 20:43.21)   - (válasz Pepe Silvia 40219. hozzászólására)
Erre nem tudok reagálni, sosem piáztam. :)))

Azé egy töltött csirkecomb valami kurvajó kaja hidegen is.


40219. Pepe Silvia (2024-03-14 18:37.15)   - (válasz Dobsony 40217. hozzászólására)
A csirkehús pl. csak frissen sütve finom szerintem, viszont a tarját, oldalast én is jobban szeretem hidegen, miután már nem tocsog semmiben, jobban összeállnak az ízek és az állag is javul. Sok kenyérrel, almapaprikával..főleg hajnalban, ittasan hazaérve.:D


40218. Dobsony (2024-03-14 18:04.56)   - (válasz Dobsony 40217. hozzászólására)
Baz+ !
2X is "isteni lett", így talán hihető is. :))


40217. Dobsony (2024-03-14 18:03.48)   - (válasz Pepe Silvia 40216. hozzászólására)
Kimondottan jól sikerült, bár tovább kellett sütni mint a szokásost. Isteni lett, az utolsó órára kapott mellé egy kis héjában félig főtt krumplit, ami átvette a fokhagyma, a só és a kisült oldalas-zsír ízét.
Isteni lett, de igazából majd holnap fogom jobban kiélvezni, mivel leginkább hidegen szeretem a sülteket, uborkával, ecetes paprikával, kenyérrel.... így az oldalast is. :D


40216. Pepe Silvia (2024-03-14 17:55.59)   - (válasz Dobsony 40211. hozzászólására)
Persze, nálunk régóta családi vita tárgya disznóvágás idején, hogy mennyi cucc maradjon az oldalason, orján, mert ugyan mindenki zsírmentesen szeretné, de fater szalonnával rajta.:D


40215. Pepe Silvia (2024-03-14 17:54.32)  
Pulykanyak raguleves volt ma, eddig kimaradt, a továbbiakban nem fog!


40214. Törölt felhasználó (2024-03-14 17:41.30)  
Jó. Értem már. Megyek.
Csak úgy reménykedtem, hátha itt találok barátokat.
Valaki volt. Éreztem.
Olyan nehéz elmennem innen. 😢
De legyen úgy, ahogy mondod.
A sicc elég érthető szó.😢


40213. Dobsony (2024-03-14 13:52.55)   - (válasz Bordal 40212. hozzászólására)
Láttam már mikor megvettem.
Gondoltam kipróbálom, hátha nem ront rajta. Igazából szeretem a szalonnát, hátha így is bejön. :D



40212. Bordal (2024-03-14 11:53.12)   - (válasz Dobsony 40211. hozzászólására)
Te, a szakértő hogy szaladhatál bele egy ilyen árúba? Nem nézted meg, vagy mi a fene?


40211. Dobsony (2024-03-14 11:32.25)  
Vettem oldalast a sparba, mit is mondjak?
Anyázás előtt inkább megvárom a sütés utáni végeredményt.
Nem tudom, találkozott bármelyikőtök olyan oldalassal amelynek a csont, a vékony zsír és a húsréteg utàn rajtahagyják a szalonnaréteget?
Én még ilyet nem láttam, 2700,- ft kilója csonttal, zsírral most már szalonnával. :)
Az amúgy 4,5 cm vastagságú hús így majd a duplàja.


elejére ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk