Kollagén italpor 4 fajta kollagénből
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-12-26
A nap, amikor apu megmenti a karácsonyt
A szerelem ideje
Better Man: Robbie Williams
Parthenopé - Nápoly szépe
Sonic, a sündisznó 3.
Sütimanók - Szupersipka-küldetés

2024-12-19
A kedvenc sütim
Derült égből karácsony
Karácsonyi állatmesék
Kincs a múltból
Mufasa: Az oroszlánkirály
Szeretetreméltók
Veszettek

2024-12-12
DAC FILM
Éjszakai vadászat
Fekete kanári
Hogyan tudnék élni nélküled?
Kraven, a vadász
Niko, a rénszarvas - Az északi fényen túl

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Alien - Romulus *Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)
Escobar - Az elveszett éden (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bagger Vance legendája
- Film+, 11:15
Karácsony az utakon
- Film4, 11:25
Made in Italy
- Moziverzum, 11:25
Harry Potter és a titkok kamrája
- HBO2, 11:52
A mágikus karácsonyi zokni
- Izaura TV, 11:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jess Harnell (61)
Piros Ildikó (77)
Nick Moran (55)
Peter Medak (87)
Joan Severance (66)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Gladiátor 2. - Vélemények
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Érdekességek!
Romper Stomper - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Dennis, a komisz ismét pimasz aaaaa
Aisling Franciosi aaaaa

 

Fórum - Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni? (15. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... végére
40327. Bordal (2024-04-16 18:17.26)   - (válasz Dobsony 40325. hozzászólására)
Most neked magyarázzam a szakembernek, hogy a lábszárat is meg lehet főzni vajpuhára? Előtte a hártyáitól és az egyéb kifogásolt cafrangjaitól meg kell tisztítani, aztán hajrá! A lábszárnak olyan különleges, semmivel össze nem hasonlítható íze/aromája van, hogy aki azt nem érti/érzi/tudja felfogni, annak hiába magyarázom.
És még valamire megkérlek! Ne froclizz engem még viccből se! Ha megteszed, megköszö9nöm!


40326. Bordal (2024-04-16 18:10.09)   - (válasz DI_ 40324. hozzászólására)
Engem a méreg evett, hogy belementem ebbe az ostoba vitába. Valóban mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Én lábszárból és konyec filma!
Ha marhacombból főzted akkor te is "csak"(figyelj az idézőjelre!) húslevest főztél. De akkor miért nevezted gulyásnak?



40325. Dobsony (2024-04-16 18:08.18)   - (válasz DI_ 40324. hozzászólására)
Teljesen jó a combból is, ne higgyetek Bordalnak!🙂
Amúgy abban igaza van, hogy lábszárból az igazi, de aki nem szereti a cupákos húst annak mondhatod, hogy abból kell csinálni.


40324. DI_ (2024-04-16 17:57.33)  
Hú de jó sokat írtatok ezt már szeretem :)
A gulyáslevest most marhacombból főztem de csak azért mert nem kaptam marhalábszárat.Egyébként a legtöbb esetben azzal készítem.
Na de ma ki mit evett?


40323. Dobsony (2024-04-16 17:39.57)   - (válasz Independence 40322. hozzászólására)
Nekem is megvoltak a helyeim, ahol szinte mindig lehetett kapni rántott borjúlábat. A Gorsiumnál megállónàl az M7-en levő étteremben anno voltam, de meg nem mondom mit ettem.
Érdekesség: pàr éve vettem borjúlábat fagyasztva, holland import ????, hova tűntek a magyar borjúk lábai?
Ebben az időben a szállodában egy vasárnapi ebédnél tettek ki rántott borjúlábat. Kérdezem a séftől, hát ez honnan, kitől, mennyiért?
Holland, fagyasztott! - mondja.
Mi történt csóri holland borjúkkal az idő tájt. Azóta eltűnt, a hollandok rájöttek milyen jó kaja is a lába a bornyúnak. ;)


40322. Independence (2024-04-16 16:57.48)   - (válasz Dobsony 40321. hozzászólására)
Nem szállok vitába Veled, Te vagy a szakember! :) Én csak - laikusként - étlapról, tányérról ismerem, de nagyon szereteeeeem...:) Létezett egy étterem - az M7 mellett, úgy hívták, a közelben feltárt római település nevéről, hogy Gorsium, sokszor ettem ott! Jó kis hely volt! S a XV. kerületben, Palotán, annak idején a "Sport Étterem"...! (Nem tudom, létezik-e még, vagy őrzi-e régi hagyományait, de sok "ínyenc" járt oda, a "menő" körökből is, orvosok, ügyvédek, akik egy jót akartak enni, titokban :)! Netán, jóllakni..., igaz, ez ma már az "összekent tányérok korában" szinte proli hozzáállás...! ) Pompás erőleves, békebeli májgombócleves, velős pacalpöri, s persze, a borjúláb...! :)


40321. Dobsony (2024-04-16 16:36.54)   - (válasz Independence 40315. hozzászólására)
Okosakat írsz, nagyon megéheztem mivel imádom a rántott borjúlábat és a körömpörit is. 😀
Annyit hadd tegyek hozzá, a borjú lábfeje pata nélkül van kirántva, nem a lábszára. Lábszár = borjúcsülök.


40320. Bordal (2024-04-16 15:48.21)  
Az indító téma DI részéről a gulyásleves volt. A téma meglehetősen elkanyarodott.


40319. Independence (2024-04-16 15:21.02)   - (válasz Törölt felhasználó 40318. hozzászólására)
Soha ne higgy, a látszatnak!


40318. Törölt felhasználó (2024-04-16 15:16.39)   - (válasz Independence 40317. hozzászólására)
Legalább neked jó a kedved.


40317. Independence (2024-04-16 15:13.46)   - (válasz Törölt felhasználó 40316. hozzászólására)
Bordalért kár lenne...:) Nőknek meg szoktam..., mármint főzni! ;) Igaz ritkán, mert kevesek voltak méltóak rá. Van abban/ebben egy ..., olyan feeling, ami, már-már majdnem erotikus. Együtt könnyezni a hagyma felett..., annyira romantikus...:) Nyuszikat, őzikéket hanyagolom - pedig szeretem a vad ételeket-, de legginkább, a vad életet! ;) A picsába...! Már, megint miket beszélek! Lófaszt, nem bánom! :)))


40316. Törölt felhasználó (2024-04-16 14:59.13)   - (válasz Independence 40315. hozzászólására)
Natessék!
Remélem Bordal eret vág.

De 1-et kérek, őzikéből ne csináld!
Az őzike aranyos, meg a nyuszika is, őket NEM szabad megenni, csak simogatni.:)

Egyébként sokkal jobban szeretem, ha nekem/rám főznek, csak szólok..


40315. Independence (2024-04-16 14:51.25)   - (válasz Törölt felhasználó 40312. hozzászólására)
Gulyás - újragondolva :) - amúgy, én is szeretem a lábszárat..., nagyon is, nemcsak a marháét! ;) Legutóbb combból csináltam - azt is szeretem :) - s finom lett. Hátszín - s főleg bélszín - inkább rozéra sütve. Egy kis megfelelő mennyiségű faggyú, s zsírszövettel átszőtt, jó mínőségű husi kell hozzá. Meg némi "szakértelem", az elkészítéséhez. Ám..., az örök kedvenc, a borjú lábszár, rántva, tartárral, s persze - na, ez olyan nagyon magyar - a körömpöri, főtt krumplival, puha, friss kovászos kenyérrel - nyáron kovi ubival, télen, savanyúsággal - mikor beletöröd a krumplit a szaftba? Hmmm...! Jó, ez nem olyan "elegáns" kaja! Ez igaz! Megéheztem...:)


40314. Törölt felhasználó (2024-04-16 14:24.38)  
Jah, vakvágány.


40313. Bordal (2024-04-16 14:15.24)  
Bambi!
Azt hiszem itt befejeztük. Ismersz engem más vágányról is. Ez az útszéli, parlagi stílus nem az én kenyerem.


40312. Törölt felhasználó (2024-04-16 14:00.36)   - (válasz Bordal 40311. hozzászólására)
Lófaszt!

Ismerek olyat, aki sertésből csinálja, sőt, hallottam még pulyka húsból is gulyást.
Na akkor az szerinted meg mi a bré?


40311. Bordal (2024-04-16 13:54.50)  
Bambi!
Sohasem állítottam, hogy értek a focihoz. Hogy remek szakács vagy-e erről még nem tettél tanúbizonyságot. Most jól figyelj ide! Leírom mégegyszer. Bármi másból főzöd azt a bizonyost, az lehet roppant finom, csak éppen nem gulyás. Csak az ami lábszárból készül. Ezt próbáld meg értelmezni!


40310. Törölt felhasználó (2024-04-16 13:44.45)   - (válasz Bordal 40309. hozzászólására)
Te meg a focihoz, vagy még ahhoz sem!;)

Kérlek, én remek szakács vagyok, csak utálok főzni.
Hogy ki milyen húst tesz bele, bármibe is, azt döntse el saját maga.
A mákos tészta pedig finom, csak mintásat szarik tőle az ember.
Mondjuk én nem igen eszem mákos dolgokat.


40309. Bordal (2024-04-16 13:41.49)   - (válasz Törölt felhasználó 40308. hozzászólására)
Lerí rólad hogy csak a Nutellához értesz. :)Amit írsz a nyakról meg a hátszínről az húsleves nem pedig gulyás.


40308. Törölt felhasználó (2024-04-16 13:39.14)  
A marhalábszár egy inas, rágós szar.
Ha már marha akkor nyak vagy hátszín, az legalább szín hús, nem pedig bőnyeg!


40307. Bordal (2024-04-16 13:15.51)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 40306. hozzászólására)
Világos! Sőt csak abból. Azon belül is lábszárból. Finom lehet az a bizonyos másból is, csak éppen nem gulyás.
Bocs kedves DI! Nem engem kérdeztek csak beleütöttem a nózim! Mea culpa!


40306. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2024-04-16 13:06.39)   - (válasz DI_ 40304. hozzászólására)
marhából?


40305. Bordal (2024-04-16 12:48.46)   - (válasz DI_ 40304. hozzászólására)
A gulyásleves már önmagában is fejedelmi. Amit utána írtál meg se láttam! :( Add a kutyáknak!


40304. DI_ (2024-04-16 12:34.41)  
Gulyásleves csipetkével,mákos tészta


40303. Bordal (2024-04-14 16:01.28)   - (válasz Bordal 40302. hozzászólására)
Folyt köv: Kittenberger Kálmán -ki az ki ne tudná ki is volt ő azt mondta(és csinálta is), hogy ez a bizonyos töltött gombát ő lazacgombából készítette. Tudom, nem minden fa tövében terem a lazacgomba, de az érdekesség kedvéért megemlítettem.


40302. Bordal (2024-04-14 14:09.26)   - (válasz DI_ 40298. hozzászólására)
Ugye, ugye?? Te is szeretsz jókat enni. A töltött gombát persze nem csiperkéből képzelem el. Ki kell menni a piacra és szétnézni valami nagyobb kalappal bíró gomba után.


40301. Evile-Elvis- (2024-04-14 13:37.27)  
Mars csoki, egy kartonnal.


40300. Törölt felhasználó (2024-04-14 13:34.31)  
Nutella, egy üveggel.



40299. DI_ (2024-04-14 13:02.33)  
Hentes tokány,jázmin rizs


40298. DI_ (2024-04-14 13:02.03)   - (válasz Bordal 40297. hozzászólására)
juhtúróval töltött gombát már kóstoltam fincsi


elejére ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk